geov92 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Ναι εγω θελω τωρα να ρωτησω!! Αν παω να κανω μια αγορα απο το ebay θα βαλω να πληρωσω μεσω paypal στο οποιο θα εχω περασει την revolut ή μπορω απλα να βαλω μεσω καρτας και να βαλω τα στοιχεια της revolut??? οπως θα καναμε πχ αν δεν ειχαμε τα καπιταλ με τις καρτες μας;; Το λεω μηπως μπορω να γλιτωςω απο το paypal. Επισης ειδα σε πολλους απο εσας εδω μεσα οτι αφου κανατε εκκαθαριση δεδομενων της εφαρμογης της revolut σας εβγαλε αλλα στοιχεια για την καρτα, μηπως πρεπει να το κανω κι εγω;; Και αν ναι πως κανουνε εκκαθαριση δεδομενων της εφαρμογης;;Γειά και πάλι! Μπορείς να κανείς αγορές χωρίς paypal αλλά αν δεν κάνω λάθος, στο ebay συγκεκριμένα χρειάζεται paypal. Για να δείς αν άλλαξαν τα στοιχεία, απλά κάνε ένα log-out από την εφαρμογή και μετά ξανά log-in. 1
theopan Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Τουλάχιστον αν έχει συμπληρωθεί ήδη, τότε να μην κάνω τον κόπο. Τώρα αν συμπληρωθεί αύριο, tough luck... Ποιόν κόπο; Να λογκάρεις στο winbank και να κάνεις 5 κλικ μέχρι την αποστολή; Δεν βλέπω κανέναν "κόπο" μεγαλύτερο από το να γράψεις εδώ το ποστ με την ερώτηση και να περιμένεις απαντήσεις. Τέλος πάντων είναι προφανές ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος παρά μόνο η δοκιμή. Δεν έχει αναφερθεί τίποτα τις τελευταίες μέρες, άρα μάλλον έχουν ακόμα περιθώριο στην Πειραιώς, δοκιμάζεις κι αν περάσει πέρασε, αν δεν περάσει δεν πέρασε...
mairaki8 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Εκανα log out και δεν αλλαξαν!!! Αρα μενουν ως εχουν ετσι;; Πριν κατι μερες πηγα να δοκιμαζω με τη χρεωστικη μου της εθνικης να αγορασω απο το ebay και ειχε σαν δευτερη επιλογη εκτος απο paypal να ψωνισεις και μεσω καρτας(αν και ακομα και εκει ελεγε powered by paypal) εβαλα τα στοιχεια μου κανονικα πηγαινε να γινει η αγορα αλλα στο τελος μου εβγαλε να δοκιμασω αλλη καρτα, εννοειται λογω καπιταλ. Οποτε αφου "μπορεσα" με την δικη μου, πιστευω θα μπορω και με τη revolut μιας και ειναι και MasterCard, για να μην Μπλεκω με λογαριασμους στο paypal. Τι λετε;;
bedazzled Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Ποιόν κόπο; Να λογκάρεις στο winbank και να κάνεις 5 κλικ μέχρι την αποστολή; Τον κόπο να πάω στην τράπεζα/ATM να κάνω κατάθεση ρε άνθρωπε... το έγραψα στο πρώτο post.
Alitovasilias Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Καλησπερα. Σημερα μπηκε το εμβασμα στη ρεβολουτ και ειπα να ξεκινησω τις αγορες μου. Την πρωτη αγορα την εκανα επιτυχημενα αλλα μετα αρχισε ενα προβλημα που δε μπορω να λυσω. Παταω την καρτα ρεβολουτ που θελω να πληρωσει μου βγαζει μια λευκη σελιδα που γραφει που μου ζηταει να δωσω πληροφοριες της τραπεζας. και μετα μου βγαζει αυτο το μηνυμα Ξερει κανεις τι φταιει και πως θα το διορθωσω. Παραδειγματικα να σας πω οτι οταν επιλεγω να πληρωσω απο την ελληνικη καρτα στη θεση της λευκης σελιδας μου βγαζει να δωσω κατι στοιχεια της εθνικης τραπεζας που ανηκει η καρτα οπως α.τ. αφμ αριθμο λογαριασμου και κατι τετοια.
stamo Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Σήμερα 12/5 έστειλα από Αττικής κατά τις 8 η ώρα to πρωί και το βράδυ στις 9 ήταν στην Revolut! 1
geov92 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 @mairaki8 δοκίμασε και βλέπεις. Λογικά θα γίνεται! @Alitovasilias Δεν έχω ιδέα τι παίζει φίλε με αυτό. @stamo 13 ώρες; Βρε μπράβο... Εσπασες όλα τα ρεκόρ εσύ 1
theopan Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Τον κόπο να πάω στην τράπεζα/ATM να κάνω κατάθεση ρε άνθρωπε... το έγραψα στο πρώτο post. Σε ΑΤΜ δεν μπορείς να καταθέσεις στη Revolut ρε άνθρωπε ούτως ή άλλως. Στην τράπεζα στο γκισέ έχει 14€ προμήθεια/έμβασμα. Άδικα συζητάμε μόνο για e-banking λες εδώ τόσον καιρό; Καλησπερα. Σημερα μπηκε το εμβασμα στη ρεβολουτ και ειπα να ξεκινησω τις αγορες μου. Την πρωτη αγορα την εκανα επιτυχημενα αλλα μετα αρχισε ενα προβλημα που δε μπορω να λυσω. Παταω την καρτα ρεβολουτ που θελω να πληρωσει μου βγαζει μια λευκη σελιδα που γραφει που μου ζηταει να δωσω πληροφοριες της τραπεζας. MyPicture2.jpeg και μετα μου βγαζει αυτο το μηνυμα Ξερει κανεις τι φταιει και πως θα το διορθωσω. Παραδειγματικα να σας πω οτι οταν επιλεγω να πληρωσω απο την ελληνικη καρτα στη θεση της λευκης σελιδας μου βγαζει να δωσω κατι στοιχεια της εθνικης τραπεζας που ανηκει η καρτα οπως α.τ. αφμ αριθμο λογαριασμου και κατι τετοια. To Mastercard Securecode είναι αυτό. 2ο στάδιο ταυτοποίησης της πληρωμής με κάρτες που ζητείται σε μερικές συναλλαγές από το σύστημα χρέωσης κάποιων εμπόρων. Η Revolut δεν το υποστηρίζει αυτό, πράγμα το οποίο σημαίνει -από όσο έχω καταλάβει- ότι δεν θα μπορέσεις να κάνεις τη συγκεκριμένη συναλλαγή με Revolut ποτέ.
Alitovasilias Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Σε ΑΤΜ δεν μπορείς να καταθέσεις στη Revolut ρε άνθρωπε ούτως ή άλλως. Στην τράπεζα στο γκισέ έχει 14€ προμήθεια/έμβασμα. Άδικα συζητάμε μόνο για e-banking λες εδώ τόσον καιρό; To Mastercard Securecode είναι αυτό. 2ο στάδιο ταυτοποίησης της πληρωμής με κάρτες που ζητείται σε μερικές συναλλαγές από το σύστημα χρέωσης κάποιων εμπόρων. Η Revolut δεν το υποστηρίζει αυτό, πράγμα το οποίο σημαίνει -από όσο έχω καταλάβει- ότι δεν θα μπορέσεις να κάνεις τη συγκεκριμένη συναλλαγή με Revolut ποτέ. Tι εννοεις ρε αρχηγε δηλαδη οτι δεν δεχοντε τη ρεβολουτ επειδη ειναι πολιτικη καποιον εμπορων; Εχω κανει ηδη μαι συναλλαγη και τη δεχτηκε. Στη gearbest συγκεκριμενα. Αλλα οταν ξανα προσπαθησα μου βγαζει αυτο το μνμ. Επισης στη fasttech που προσπαθω ειναι εξακριβωμενο οτι δεχοντε συναλλαγες με ρεβολουτ αλλα εμενα μου βγαζει παλι το ιδιο. Αρα θα ειναι καποια ρυθμιση απο το πειπαλ ή τη ρεβολουτ που δεν εχω κανει σωστα. 1
theopan Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Tι εννοεις ρε αρχηγε δηλαδη οτι δεν δεχοντε τη ρεβολουτ επειδη ειναι πολιτικη καποιον εμπορων; Εχω κανει ηδη μαι συναλλαγη και τη δεχτηκε. Στη gearbest συγκεκριμενα. Αλλα οταν ξανα προσπαθησα μου βγαζει αυτο το μνμ. Επισης στη fasttech που προσπαθω ειναι εξακριβωμενο οτι δεχοντε συναλλαγες με ρεβολουτ αλλα εμενα μου βγαζει παλι το ιδιο. Αρα θα ειναι καποια ρυθμιση απο το πειπαλ ή τη ρεβολουτ που δεν εχω κανει σωστα. Αυτό το πρόβλημα εννοώ ρε μάστορα: http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-αγορές-εξωτερικού/?p=54803868 και η απάντηση για το "αν υποστηρίζεται" είναι εδώ: https://twitter.com/revolutapp/status/579667990687383552 Ακόμα στη "λίστα" τους είναι... 1
Alitovasilias Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ακυρο το προηγουμε ποστ. Δεν ξερω τι εφταιγε αλλα σημερα πηρε τη πληρωμη αμεσως η φαστεκ. 1
tom.rulez Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 καλημερα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα εστειλα εμβασμα στην Revolut απο εναν κοινο λογαριασμο που έχω με την συζυγο στην Eurobank και μετα μερικες μερες μου απαντησαν (απο Revolut ) οτι η μεταφορά δεν γινετε επειδη ο λογαριασμος δεν είναι στο ονομα μου. Υποψην οτι το account στην Revolut ειναι στο δικο μου ονομα. Αφού τους εστειλα το αποδεικτικο μεταφορας στο τμημα υποστήριξης οπου φαινονται τα δυο ονοματα των λογαριασμων, μου απαντησαν οτι δεν μπορουν να το ταυτοποιησουν επειδη ειναι στα Ελληνικα και χρειαζονται ενα 'Bank statement' . Τα χρηματα έχουν φυγει απο τον λογαριασμό μου και δεν εχουν πιστωθει στην Revolut...τι κανουμε τωρα? τι ειναι το bank statement που ζητανε? Συγγνώμη αν κουρασα 1
iakoboss7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 φτιαξε revolut στο ονομα της, δεν υπαρχει αλλη λυση. πιο πολυ παίδεμα ειναι να συνεχισεις οπως εισαι.. τα λεφτα θα γυρισουν πισω σε λιγο καιρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις