elefas Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Θα ήθελα να ευχαριστήσω την mary και όλων όσων έχουν αφιερώσει τόσο χρόνο σε αυτό το νήμα. Εγκατέστησα και εγώ την εφαρμογή στο iPhone, έστειλα ένα έμβασμα 100ευρώ μέσω ebanking Eurobank το οποίο εμφανίστηκε μετά από μια μέρα και επιπλέον ζήτησα την αποστολή της φυσικής κάρτας. Επίσης έκανα identify τα στοιχεία μου σήμερα χρησιμοποιώντας ελληνική αστυνομική ταυτότητα (καινούρια που έχει και στα λατινικά τα στοιχεία) χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Αν και έχω διαβάσει κάμποσες σελίδες του νήματος, καθώς και τα terms της Revolut δεν πήρε κάπου το μάτι μου κάτι περι εγγύησης καταθέσεων. Υπάρχει δηλαδή περίπτωση για τον οποιοδήποτε λόγο η Revolut αύριο μεθαύριο να κλείσει σαν εταιρία και να μπλοκάρουν οι κάρτες της ή να χάσουμε τα χρήματα που έχουν μέσα; Εξασφαλιζόμαστε με κάποιο τρόπο;
Agathoklis Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Θα ήθελα να ευχαριστήσω την mary και όλων όσων έχουν αφιερώσει τόσο χρόνο σε αυτό το νήμα. Εγκατέστησα και εγώ την εφαρμογή στο iPhone, έστειλα ένα έμβασμα 100ευρώ μέσω ebanking Eurobank το οποίο εμφανίστηκε μετά από μια μέρα και επιπλέον ζήτησα την αποστολή της φυσικής κάρτας. Επίσης έκανα identify τα στοιχεία μου σήμερα χρησιμοποιώντας ελληνική αστυνομική ταυτότητα (καινούρια που έχει και στα λατινικά τα στοιχεία) χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Αν και έχω διαβάσει κάμποσες σελίδες του νήματος, καθώς και τα terms της Revolut δεν πήρε κάπου το μάτι μου κάτι περι εγγύησης καταθέσεων. Υπάρχει δηλαδή περίπτωση για τον οποιοδήποτε λόγο η Revolut αύριο μεθαύριο να κλείσει σαν εταιρία και να μπλοκάρουν οι κάρτες της ή να χάσουμε τα χρήματα που έχουν μέσα; Εξασφαλιζόμαστε με κάποιο τρόπο; τα λεφτα σε ολες αυτες τις καρτες ειναι σαν την γατα του schrodinger οπως μου αρεσει να λεω καταρχην υπαρχουν αλλα μπορει και να μην υπαρχουν οποια στιγμη αποφασισουν να κλεισουν ή βαρεσουν διαλυση δεν νομιζω να υπαρξει περιπτωση να βρουμε δικιο για αυτο μεταφορες μονο μικροποσα (οτι εννοει ο καθενας με τον ορο) για αγορες.... ΔΕΝ ειναι για αποταμιευση, ολες αυτες revolut, monesee, leupay και λοιπα φρουτα που εχουν εμφανστει --------------------------------------------------- Ασχετο με το παραπανω σημερα συνεδεσα την καρτα του πατερα μου με alipay + paypal (αυτα δεν μπορουσε να τα κανει μονος του ) 2
stamo Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Αν και έχω διαβάσει κάμποσες σελίδες του νήματος, καθώς και τα terms της Revolut δεν πήρε κάπου το μάτι μου κάτι περι εγγύησης καταθέσεων. Υπάρχει δηλαδή περίπτωση για τον οποιοδήποτε λόγο η Revolut αύριο μεθαύριο να κλείσει σαν εταιρία και να μπλοκάρουν οι κάρτες της ή να χάσουμε τα χρήματα που έχουν μέσα; Εξασφαλιζόμαστε με κάποιο τρόπο; Πήγαινε στο Profile --> Common FAQ's---> κάτω-κάτω δεξιά πατάς το εικονίδιο security ειναι η πρώτη ενότητα " Is my money safe?" Επίσης εχει αναφερθεί και απο εμένα μια πληροφορία. Ψάξε με λέξη κλειδί "ring" αυτήν την συζήτηση για να εντοπίσεις το post. 1
elefas Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, με λίγα λόγια τα λεφτά μας είναι ασφαλή στην τράπεζα που χρησιμοποιεί η Revolut, την Barclays, οτιδήποτε και αν συμβεί στην Revolut. Τhe safe and secure transaction of currency is central to Revolut’s mission and philosophy. Revolut does not transact, take or keep any money from customers directly. All your money is held in ring-fenced client accounts at Barclays. That means if anything happens to Paysafe Financial Services or Revolut, your money is still safe. All your card transactions are processed by the MasterCard network and are protected by MasterCard rules. 1
theopan Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, με λίγα λόγια τα λεφτά μας είναι ασφαλή στην τράπεζα που χρησιμοποιεί η Revolut, την Barclays, οτιδήποτε και αν συμβεί στην Revolut. Λάθος συμπέρασμα βγάζεις. Τίποτα και πουθενά δεν είναι ασφαλές. Ring fence και π@πάρια μάντολες. Ο Agathoklis έχει -εν μέρει- δίκιο. Εν μέρει γιατί εγώ θεωρώ όλα αυτά τα "φρούτα", σχετικά -απλά- ασφαλέστερα από τις Ελληνικές τουλάχιστον μπατιροτράπεζες. 1
PANOS93GR Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Με τι αιτιολογία σε μπήκαν;Αυτό μου γράφει δεν ξέρω γιατί μπήκαν αυτά τα λεφτα 1
bedazzled Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Παιδιά έχει συμπληρωθεί το μηνιαίο όριο της Πειραιώς για τον Μάιο ή όχι ακόμα; Αύριο θέλω να κάνω κατάθεση & έμβασμα...
theopan Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 'Εστω ότι σου λέω εγώ ότι δεν έχει συμπληρωθεί το όριο. Μέχρι να γράψω το ποστ μπορεί να συμπληρώθηκε. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Όταν θα κάνεις το έμβασμα θα μάθεις...
sonyl Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 καλησπέρα παιδιά,συγνώμη αν ρωτάω κάτι που έχει απαντηθεί ήδη αλλά ρίχνοντας μια ματιά δεν βρήκα κάπου αυτή την απάντηση. μπορώ να μεταφέρω χρήματα από το paypal balance μου στην revolut κάρτα που έχω συνδεδεμένη? αν υπάρχουν τα χρήματα στο pp balance αλλά όχι στην συνδεδεμενη revolut μπορώ να κάνω αγορά πχ στο aliexpress?
bedazzled Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 'Εστω ότι σου λέω εγώ ότι δεν έχει συμπληρωθεί το όριο. Μέχρι να γράψω το ποστ μπορεί να συμπληρώθηκε. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Όταν θα κάνεις το έμβασμα θα μάθεις... Τουλάχιστον αν έχει συμπληρωθεί ήδη, τότε να μην κάνω τον κόπο. Τώρα αν συμπληρωθεί αύριο, tough luck...
elefas Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Αυτό μου γράφει δεν ξέρω γιατί μπήκαν αυτά τα λεφτα Γαλαντόμες οι 3 αδελφές (lestroissoeurs) αγαπητέ!
mairaki8 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Παιδι πηγα σημερα στην εθνικη και εκανα αιτηση για το ebanking, μου ειπαν ενεργοποιειται σε μια εργασιμη και αφου στειλω το εμβασμα στην revolut, τα χρηματα εμφανιζονται σε 1-2 ημερες. Τωρα θα δειξει κατα ποσο ισχυει αυτο. Επισης τους ειπα για ποιο λογο εκανα το ebanking και ο υπαλληλος μου ειπε οτι υπαρχει και μια καρτα της εθνικης που ονομαζεται prepaid, δινεις 5 ευρω για να την ενεργοποιησεις και μπορεις και με αυτη να κανεις αγορες απο εξωτερικο. Να σας πω την αληθεια, επειδη δεν τον ειδα και πολυ ξουραφι δεν ξερω αν ισχυει και να μπορω να αγοραζω απο εξωτερικο Με αυτη. Μου φανηκε πολυ καλο για ειναι αληθινο. Στο δια ταυτα ομως τωρα. Μπηκα στα 3 πρωτα posts και ειδα πως γινεται το ebanking απο εθνικη. Εχω ομως καποιες αποριες οι οποιες με μπερδεψαν λιγο και καλυτερα να τις λυσω τωρα, παρα να κανω καμια πατατα αυριο που θα παω να στειλω το εμβασμα!! Ειστε ετοιμοι;;; Χαχαχα
dchatz Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 ... δινεις 5 ευρω για να την ενεργοποιησεις ... αχαχαχα, κλασικές ελληνικές πρακτικές του "ό,τι αρπάξουμε". Τι πληρώνεις δλδ με τα 5. Το κόστος της κάρτας; το χρόνο του υπαλλήλου; η revolut που στη στέλνει και τζάμπα είναι κορόιδα; άκου 5 ευρώ. Να υποθέσω ότι χρεώνει και έξοδα φόρτισης ε;
mairaki8 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Ναι εγω θελω τωρα να ρωτησω!! Αν παω να κανω μια αγορα απο το ebay θα βαλω να πληρωσω μεσω paypal στο οποιο θα εχω περασει την revolut ή μπορω απλα να βαλω μεσω καρτας και να βαλω τα στοιχεια της revolut??? οπως θα καναμε πχ αν δεν ειχαμε τα καπιταλ με τις καρτες μας;; Το λεω μηπως μπορω να γλιτωςω απο το paypal. Επισης ειδα σε πολλους απο εσας εδω μεσα οτι αφου κανατε εκκαθαριση δεδομενων της εφαρμογης της revolut σας εβγαλε αλλα στοιχεια για την καρτα, μηπως πρεπει να το κανω κι εγω;; Και αν ναι πως κανουνε εκκαθαριση δεδομενων της εφαρμογης;;
evo481 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 να γλυτώσεις από τη μοναδική εγγύηση αν κατι δεν πάει καλά με το προιόν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις