Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελεια!!! Οποτε παω αυριο τραπεζα, φτιαχνω ebanking και αφου περαστουν τα χρηματα κανω λογαριασμο στο paypal, αλλαζοντας μονο το email μου, θα βαλω δηλαδη το δευτερο που εχω!!!! Μακαρι ολα να πανε καλα και να μην εχω θεμα....αμαν δυο πραγματακια απο το ebay θελω να αγορασω σαν ανθρωπος που χρειζομαι και αυτοι με τα cc μας κανουν τη ζωη δυσκολη...πφφφ...οπως και να χει!!! Σας υπερευχαριστω και συγγνωμη για το πρηξιμο!!!

• Like 1
  • Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχει οριο στις αγορες?

προσπαθω να κανω μια αγορα 550 μεσω paypal invoice και δεν περναει...

Δημοσ.

Τελεια!!! Οποτε παω αυριο τραπεζα, φτιαχνω ebanking και αφου περαστουν τα χρηματα κανω λογαριασμο στο paypal, αλλαζοντας μονο το email μου, θα βαλω δηλαδη το δευτερο που εχω!!!! Μακαρι ολα να πανε καλα και να μην εχω θεμα....αμαν δυο πραγματακια απο το ebay θελω να αγορασω σαν ανθρωπος που χρειζομαι και αυτοι με τα cc μας κανουν τη ζωη δυσκολη...πφφφ...οπως και να χει!!! Σας υπερευχαριστω και συγγνωμη για το πρηξιμο!!!

Μια χαρά θα πάνε όλα αν κάνεις σωστά τα βήματα. Να ξέρεις ότι για να δημιουργήσεις e-banking χρειάζεται ταυτότητα, φορολογική δήλωση και ένας λογαριασμός τηλεφώνου. Μην τρέχεις στην τράπεζα τζάμπα με άδεια χέρια.

εχει οριο στις αγορες?

προσπαθω να κανω μια αγορα 550 μεσω paypal invoice και δεν περναει...

Είσαι verified; Δεν υπάρχουν όρια απ' όσο ξέρω αν είσαι verified.
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν ειμαι verified αλλα δεν εχω πιασει το οριο των 1000ε ανα ετος. Κατι μου λεει οτι μπλοκαρουν την αμεση μεταφορα 550ε γιατι χανουν τοκους

Δημοσ.

Δεν ειμαι verified αλλα δεν εχω πιασει το οριο των 1000ε ανα ετος. Κατι μου λεει οτι μπλοκαρουν την αμεση μεταφορα 550ε γιατι χανουν τοκους

F.A.Q / Q6

Δημοσ.

εχει τωρα 4 μερες που δε μου εμφανιζει τις παλιες συναλλαγες........

δηλαδη η τελευταια μου συναλλαγη ειναι 10 του μηνος αυτη μου τη δειχνει . ολες τς αλλες συναλλαγες που εχω κανει και στα 3 νομισματα δεν τις εμφανιζει.....  μου γραφει no transactions. εχει κανεις παρομοιο θεμα?

Δημοσ.

εχει τωρα 4 μερες που δε μου εμφανιζει τις παλιες συναλλαγες........

δηλαδη η τελευταια μου συναλλαγη ειναι 10 του μηνος αυτη μου τη δειχνει . ολες τς αλλες συναλλαγες που εχω κανει και στα 3 νομισματα δεν τις εμφανιζει.....  μου γραφει no transactions. εχει κανεις παρομοιο θεμα?

Κανε μια εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής και ξαναδοκίμασε.Εμένα μου τα βγάζει όλα μια χαρά.

Δημοσ.

Καλησπέρα μια ερώτηση από το πουθενά μου μπήκαν 8 ευρώ στην revolut τι κάνω τώρα έγινε κάποιο λάθος θα μου τα πάρουν πίσω γνωρίζει καποιος?

Δημοσ.

Καλησπέρα μια ερώτηση από το πουθενά μου μπήκαν 8 ευρώ στην revolut τι κάνω τώρα έγινε κάποιο λάθος θα μου τα πάρουν πίσω γνωρίζει καποιος?

Με τι αιτιολογία σε μπήκαν;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...