Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Την Μεγάλη Πέμτη ζήτησα αποστολή κάρτας. Μου έβγαλε παραλαβή 12/5. Την παρέλαβα την Δευτέρα 9/5.

Την Δευτέρα έστειλα χρήματα το μεσημέρι. Την Τρίτη το πρωί είταν μέσα στην κάρτα.

Το μεσημέρι της Τρίτης την σύνδεσα με ππ και έκανα παραγελία.

Σήμερα το ππ μου επέστρεψε την λίρα (το δολάριο μου το επέστεψε χτές)

Καί ο Κίνέζος τα έστειλε σήμερα !

Μάλον πρέπει να παίξω τζόκερ ή με αγαπάει ο Θεός !!!

Να είστε καλά

Εκανες και verify?

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την φυσικη καρτα την τσεκαρισες σε ΑΤΜ?? χρειστηκε καμμια ενεργεια??? Ευχαριστω

Όχι καμία ενέργεια.

Εκανες και verify?

Στο ππ φυσικά και σήμερα το πρωί επέστρεψε και το ποσό ! Στη ρεβολούτ τίποτα απολύτως.

Α και να μήν ξεχνιόμαστε Μαίρη ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Καλησπέρα , 

Συγνώμη  άμα έχει απαντηθεί προηγουμένως άλλα είναι πολλές οι σελίδες και δεν προλαβαίνω να τις διαβάσω  . Εδώ και καιρό χρησιμοποιώ την revolut μέσω paypal για αγορές από το ebay . Πήγα σήμερα να κάνω μια αγορά και είδα ότι μου έκανε remove την revolut . Πήγα να την κάνω add από το paypal ξανά και μου βγάζει error : " This card is not accepted. Please use a different card. " . Έκανα και διαγραφή δεδομένων στο app και ξαναπροσπάθησα με τα νέα στοιχεία και συνεχίζει το πρόβλημα . Ευχαριστώ . 

Δημοσ.

Καλησπέρα , 

Συγνώμη  άμα έχει απαντηθεί προηγουμένως άλλα είναι πολλές οι σελίδες και δεν προλαβαίνω να τις διαβάσω  . Εδώ και καιρό χρησιμοποιώ την revolut μέσω paypal για αγορές από το ebay . Πήγα σήμερα να κάνω μια αγορά και είδα ότι μου έκανε remove την revolut . Πήγα να την κάνω add από το paypal ξανά και μου βγάζει error : " This card is not accepted. Please use a different card. " . Έκανα και διαγραφή δεδομένων στο app και ξαναπροσπάθησα με τα νέα στοιχεία και συνεχίζει το πρόβλημα . Ευχαριστώ . 

Σε άλλους εμφανίζεται εξαρχής αυτό το πρόβλημα, σε άλλους αργότερα κάποια στιγμή ενώ μέχρι τότε την δούλευαν κανονικά μέσω Paypal. Η επίσημη θέση της Revolut είναι ότι δεν υποστηρίζει συνεργασία με Paypal η κάρτα τους και δεν συνιστούν τη χρήση της εκεί, οπότε είναι καλυμένοι... Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις παρά μόνο να δοκιμάσεις κάποια άλλη στιγμή μπας και την δεχτεί...

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, έχοντας απελπιστεί απο τα καπιταλ και θέλοντας οπωσδήποτε να κάνω άμεσα κάποιες αγορές απο το ebay, έφτιαξα κι εγώ λογαριασμό στο ρεβολούτ, όλα κανονικά παρήγγειλα και την φυσική κάρτα και περιμένω γυρω στις 23 του μηνα να φτασει. ΟΜΩΣ!!!!! Πριν καποιες ωρες εχοντας δει ενα χρησιμο μεν, περιπλοκο δε για μενα βιντεακι στο youtube, που ελεγε πως να κανουμε μεταφορα απο αλλο λογαριασμο μεσω paypal για να παρακαμψουμε τα καπιταλ, κατι σαν κολπο δηλαδη, πηγα το εξυπνοπουλι και εκανα λογαριασμο στο paypal, ενω δεν ειχα προηγουμενως. αρχικα εβαζα τον αριθμο της καρτας του αγοριου μου, αλλα δεν την δεχοταν και μετα απο πολλες προσπαθειες, εβαλα τελικα την δικη μου στην οποια ειχα μονο 6 ευρω μεσα απλα για δοκιμη, να σημειωσω οτι το αγορι μου δεν ειχε καθολου λεφτα στην καρτα του και μπορει λεω εγω τωρα να μην την δεχοταν γι αυτο. εβαλα μειλ ονομα κλπ (συγχωρεστε με για τισ αγγλικες λεξεις που σκοτωνω γραφοντας τες στα ελληνικα αλλα ειμαι απο το μακ και εχω αλλο πληκτρολογιο απο το αυθεντικο και δεν αλλαζει με κουμπακι και μου σπαει απειρα τα νευρα) και εκανα που λετε λογαριασμο στο πειπαλ..μετα οταν πηγα να ακολουθησω τις οδηγιες του βιντεο, ουσα ασχετη, τα σκατωσα. βασικα μεχρι ενα σημειο ημουν σε καλο δρομο, αλλα μετα κολλησα, το γιατι ειναι περιπλοκο και θα σας κουρασει κι αλλο. βλεποντας τις αναρτησεις σας εδω και αφου εφτιαξα την ρεβολουτ, ειδα οτι καποιοι ειχατε προβλημα να τη συνδεσετε στο πειπαλ. ετσι κι εγω σκεφτηκα, επειδη εκανα την πατατα με τον λογαριασμο στο πειπαλ, τον εσβησα, τον απενεργοποιησα και μ ειπε μαλιστα οτι δεν μπορω να τον ενεργοποιησω ξανα. και σας ρωτω. αφου παω αυριο στην τραπεζα να στειλω εμβασμα απο τον δικο μου λογαριασμο στην ρεβολουτ και αν υποθεσουμε οτι ολα θα πανε κατ ευχην και μετα απο καποιες μερες θα μου εμφανιστουν (λεω να στειλω δοκιμαστικα 10 ευρω, γνωριζετε ποσα κρατανε στον γκισε??? γιατι δεν εχω ιμπανκινγκ-χιλια συγγνωμη γι αυτο που ειδατε-) μπορω να φτιαξω νεο λογαριασμο στο πειπαλ, αφου τον προηγουμενο τον διεγραψα, χρησιμοποιωντας ομως το ιδιο μειλ διευθυνση κλπ??? η θα μου πει ααα μανδαμ αυτα ηδη υπαρχουν, παρολο που τα εχω διαγραψει!!! στην ουσια θελω να κανω εναν ρημαδολογαριασμο στο πειπαλ , να δεχτει την καλη καρτουλα ρεβολουτ και να μπορω να ψωνισω σαν ανθρωπος απο το ιμπει........ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ!!!!

Δημοσ.

Καλως όρισες στο φορουμ, το κείμενο σου δεν διαβαζετε με τίποτα, βάλε σημεία στίξης

Μονο ενα κατάλαβα, το έμβασμα απο τα ταμεια ξέχασε το, φτιαξε πρωτα ενα ebaking

Δημοσ.

Σας ευχαριστω για το καλωσορισμα!! Εχω βαλει σημεια στιξης!!! ???????? γιατι να μην παω στο ταμειο;; Ποσα κραταει δηλαδη;; Η βασικη μου απορια ηταν οτι, αφου διεγραψα τον λογαριασμο μου στο paypal, εχοντας βαλει τα στοιχεια της καρτας της εθνικης, το email μου κλπ, αν παω να κανω νεο λογαριασμο για να περασω μεσα την revolut, βαζοντας ομως το email και τις διευθυνσεις που ειχα στον λογαριασμο που διεγραψα, θα μου δημιουργησει προβλημα;; Δηλαδη θα μου πει αυτα εχουν ξαναχρησιμοποιηθει;;;; Αυτο θελω να μαθω!!!

Δημοσ.

Καλως όρισες στο φορουμ, το κείμενο σου δεν διαβαζετε με τίποτα, βάλε σημεία στίξης

Μονο ενα κατάλαβα, το έμβασμα απο τα ταμεια ξέχασε το, φτιαξε πρωτα ενα ebaking

Δεν είναι απαραίτητο να το ξεχάσει, απλά θα πληρώσει κάποια χρήματα παραπάνω.

@mairaki8 πήγαινε στην τράπεζα, δημιούργησε e-banking να κάνεις όσα εμβάσματα θέλεις με μόνο 1 ευρώ προμήθεια, ξαναδιάβασε τον οδηγό προσεκτικά και δημιούργησε ένα καινούριο e-mail και λογαριασμό στο paypal. Αν ακολουθήσεις σωστά όλα τα βήματα θα είσαι μία χαρά.

Edit: Ναί αυτό θα σου πεί στο Paypal με τα παλιά στοιχεία. Καλώς όρισες.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστω για την απαντηση!!! Στο νεο λογαριασμο paypal επομενως, θα βαλω αλλο email, εχω ομως αλλη μια απορια...στη δημιουργια της revolut εβαλα διευθυνση και κινητο αυτα που ειχα βαλει στον διεγραμμενο λογαριασμο του paypal. Αν στον καινουργιο λογαριασμο βαλω αλλα στοιχεια, ενω η revolut εχει διαφορετικα λετε να εχω θεμα;; Αν ειναι να εχω θεμα καλυτερα να κανω απο τωρα κι αλλο λογαριασμο revolut, πριν παω να του βαλω λεφτα, ετσι ωστε τα στοιχεια που θα δωσω σε paypal και revolut να ειναι ιδια!! Επισης, οταν κανω αιτηση για ebanking δημιουργειται αμεσως ή θελει καποιες μερες;;

Δημοσ.

(συγχωρεστε με για τισ αγγλικες λεξεις που σκοτωνω γραφοντας τες στα ελληνικα αλλα ειμαι απο το μακ και εχω αλλο πληκτρολογιο απο το αυθεντικο και δεν αλλαζει με κουμπακι και μου σπαει απειρα τα νευρα) και εκανα που λετε λογαριασμο στο πειπαλ..μετα οταν πηγα να ακολουθησω τις οδηγιες του βιντεο, ουσα ασχετη, τα σκατωσα.

Ούσα ούσα ούσα!!! Εγώ το στραβόξυλο, μπορώ να πω ότι σε κατασυμπάθησα παραδόξως και παρά το σεντόνι σου γιατί τα γράφεις χαριτωμένα τουλάχιστον. Ξεκίνα να γράφεις μυθιστορήματα αν δεν το κάνεις ήδη, μάλλον έχεις ταλέντο.  :-D

Λοιπόν σωστά κατάλαβες ότι η κάρτα του φίλου σου δεν συνδέθηκε γιατί ήταν άδεια από λεφτά (θέλει ένα ποσό τουλάχιστον 3€), θα σε συμβουλεύσω να μην συνδέσεις ξένες κάρτες. Ο ιδιοκτήτης κάθε Paypal account, δικές του κάρτες μόνο πρέπει να συνδέει. Και αληθινά στοιχεία (δεν παίζουμε με το Paypal).

Από εκεί πέρα, άνοιξε σε πρώτη φάση e-banking στην τράπεζά σου όπως σου είπε ο NikosKallithea. Είναι αυτονόητο "συστατικό" σε αυτές τις δουλειές. Στο γκισέ θα σε χρεώσουν το εξωφρενικό ποσό των 14€+ ακόμα και για έμβασμα μόλις 10€. Αφού αύριο το πρωί κάνεις αυτό, (ξανά)διαβάζεις προσεκτικά -και ψύχραιμα- τα 3 πρώτα posts του topic και για ό,τι απορίες έχεις, εδώ είμαστε.

Υ.Γ. Επειδή τώρα το είδα ότι επιμένεις και το θίγεις αυτό, τα στοιχεία σου να είναι ίδια, ακριβή και αληθινά παντού. Δεν βάζουμε πουθενά fake στοιχεία σε τέτοια χρηματοικονομικά προϊόντα.

Δημοσ.

Αν και νομιζω οτι στο paypal, εχει θεμα μονο οταν βαζεις ιδιο email ή αριθμο καρτας που εχει ξαναχρησιμοποιηθει..δεν ξερω αν ισχυει για αριθμο τηλεφωνου ή διευθυνση ????

Δημοσ.

γιατι να μην παω στο ταμειο; Ποσα κραταει δηλαδη;

Ταμείο τράπεζας = 15+/- ευρώ

e-banking = 1 ευρώ

• Like 1
Δημοσ.

Αν και νομιζω οτι στο paypal, εχει θεμα μονο οταν βαζεις ιδιο email ή αριθμο καρτας που εχει ξαναχρησιμοποιηθει..δεν ξερω αν ισχυει για αριθμο τηλεφωνου ή διευθυνση ????

Δεν υπάρχει πρόβλημα με το να ξαναβάλεις ίδια διεύθυνση ή τηλέφωνο ή όνομα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα μπορείς να δημιουργήσεις άλλο λογαριασμό με το ίδιο e-mail.
Δημοσ.

Ευχαριστω και παλι!!! Δεν εβαλα καπου ψευτικα στοιχεια, τα δικα μου εχω βαλει σε ολα!!! Απλα φοβαμαι οτι με αυτη τη βλακεια που εκανα, για να κανω νεο λογαριασμο στο paypal, θα πρεπει να χρησιμοποιησω αλλα!!! Εσεις προτεινετε να κανω καινουργια revolut?? παντως τα βηματα της revolut απο τα 3 πρωτα posts τα ακολουθησα κατα γραμμα!!

Δημοσ.

Ευχαριστω και παλι!!! Δεν εβαλα καπου ψευτικα στοιχεια, τα δικα μου εχω βαλει σε ολα!!! Απλα φοβαμαι οτι με αυτη τη βλακεια που εκανα, για να κανω νεο λογαριασμο στο paypal, θα πρεπει να χρησιμοποιησω αλλα!!! Εσεις προτεινετε να κανω καινουργια revolut?? παντως τα βηματα της revolut απο τα 3 πρωτα posts τα ακολουθησα κατα γραμμα!!

Εφόσον έχεις δηλώσει τον αριθμό του τηλεφώνου σου στη Revolut, δεν γίνεται να δημιουργήσεις άλλο λογαριασμό. Και δεν χρειάζεται κιόλας. Οτι στοιχεία θέλεις να αλλάξεις, τα αλλάζεις από το My Profile.
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...