hiiya Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Καλημερα κυριοι δημιούργησα την κάρτα (δεν μου έχει αποσταλεί η φυσική κάρτα ακόμα) και προσπαθώ να κάνω μια αγορά απο το aliexpress , αλλά μου αρνείται την πληρωμή ενώ υπάρχουν χρήματα μέσα σίγουρα. Έχει κανεις κάποιο παρόμοιο περιστατικό? Να πω οτι απλά στην εφαρμογή δεν μου βγάζει cardholder name και δεν ξέρω τι να βάλω στην διαδικασία πληρωμής στο alipay, παρά μόνο αυτό που είχα βάλει στο profile οταν το δημιούργησα. Ευχαριστώ προκαταβολικα.
theopan Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Έχει κανεις κάποιο παρόμοιο περιστατικό? Να πω οτι απλά στην εφαρμογή δεν μου βγάζει cardholder name και δεν ξέρω τι να βάλω στην διαδικασία πληρωμής στο alipay, παρά μόνο αυτό που είχα βάλει στο profile οταν το δημιούργησα. Ευχαριστώ προκαταβολικα. Το έχουμε ξαναπεί και είναι και προφανές. Το ονοματεπώνυμό σου όπως το έχεις γράψει στο application θα βάλεις σαν cardholder's name... Στη Revolut εφαρμογή και κάρτα είναι άρρηκτα συνδεδεμένες. Δε νοείται εφαρμογή χωρίς κάρτα (έστω virtual) και κάρτα χωρίς εφαρμογή (δεν μπορεί να δημιουργηθεί καν). Οπότε το σύνολο των στοιχείων που αφορά τον κάτοχό της, προκύπτει με συνδυασμό των 2 συστατικών: της κάρτας και της εφαρμογής.
Devouring69 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Γειά σου @geov92, όχι, είχα χρήματα μέσα, οπότε κάτι θα παίζει με την τράπεζα...
hiiya Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Το έχουμε ξαναπεί και είναι και προφανές. Το ονοματεπώνυμό σου όπως το έχεις γράψει στο application θα βάλεις σαν cardholder's name... Στη Revolut εφαρμογή και κάρτα είναι άρρηκτα συνδεδεμένες. Δε νοείται εφαρμογή χωρίς κάρτα (έστω virtual) και κάρτα χωρίς εφαρμογή (δεν μπορεί να δημιουργηθεί καν). Οπότε το σύνολο των στοιχείων που αφορά τον κάτοχό της, προκύπτει με συνδυασμό των 2 συστατικών: της κάρτας και της εφαρμογής. Ελα μου ντε , που αυτό έβαλα και εξακολουθεί να μου αρνείται το ατιμο! εχω την εντυπωση πως μπορει να φταιει το γεγονός οτι ζητησα την φυσική κάρτα και επειδή δεν μου έχει έρθει ακόμα , να μηνμου επιτρέπεται να κάνω συναλλαγές.
theopan Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Ελα μου ντε , που αυτό έβαλα και εξακολουθεί να μου αρνείται το ατιμο! εχω την εντυπωση πως μπορει να φταιει το γεγονός οτι ζητησα την φυσική κάρτα και επειδή δεν μου έχει έρθει ακόμα , να μηνμου επιτρέπεται να κάνω συναλλαγές. Εγώ σχολίασα μόνο το κομμάτι που αφορά το τι όνομα βάζεις. Από εκεί και πέρα ο λόγος που δεν περνάει η συναλλαγή που θέλεις είναι άλλος. Είτε δεν έχεις αρκετό υπόλοιπο, ή έχει αλλάξει κάποιος αριθμός της κάρτας (ο 16ψήφιος ή το CVV-υπάρχει μερικές φορές bug σε αυτό το θέμα). Σβήσε τα δεδομένα της εφαρμογής Revolut (αν έχεις android) και ξανατρέξτη για να δεις μήπως αλλάζουν τα στοιχεία της κάρτας. Αν δεν αλλάζουν, τσέκαρε ότι περνάς σωστά τον αριθμό της κάρτας (με/χωρίς κενά μεταξύ των 4άδων).
Spiros2332 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Ηρθε και η καρτα (Αθήνα) σημερα μολις 5 εργασιμες απο την παραγγελια της!
hiiya Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Εγώ σχολίασα μόνο το κομμάτι που αφορά το τι όνομα βάζεις. Από εκεί και πέρα ο λόγος που δεν περνάει η συναλλαγή που θέλεις είναι άλλος. Είτε δεν έχεις αρκετό υπόλοιπο, ή έχει αλλάξει κάποιος αριθμός της κάρτας (ο 16ψήφιος ή το CVV-υπάρχει μερικές φορές bug σε αυτό το θέμα). Σβήσε τα δεδομένα της εφαρμογής Revolut (αν έχεις android) και ξανατρέξτη για να δεις μήπως αλλάζουν τα στοιχεία της κάρτας. Αν δεν αλλάζουν, τσέκαρε ότι περνάς σωστά τον αριθμό της κάρτας (με/χωρίς κενά hμεταξύ των 4άδων). Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φιλε theopan με το που βγηκα και ξαναμπήκα μου εμφάνισε διαφορετικό αριθμο CVV καθώς και ημερομηνία λήξης. Ελπίζω να μπορέσω να ολοκληρώσω την συναλλαγή τωρα.
Giwrgos_M Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Εχει στειλει κανεις εμβασμα με εθνικη;; Δεν μου ερχεται σε μηνυμα ο κλειδαριθμος να ολοκληρωσω το εμβασμα.. Τι γινεται;;;
alfeios Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Αυτο το κανει μερικες φορες ειδικα αν εχεις wind ή Q. Δεν εχει σχεση με τη revolut
GeorgeSmirlis Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Τι γινεται με την πειραως και τα εμβασματα? Περνουν κανονικα? Ποσα εχει οριο το μηνα?
Giwrgos_M Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Αυτο το κανει μερικες φορες ειδικα αν εχεις wind ή Q. Δεν εχει σχεση με τη revolut Με cosmote εγινε και τελικα ηρθαν τα μηνυματα μετα απο 10 λεπτα Κατι αλλο, Υπαρχει προβλημα αν στειλω απο διαφορετικη τραπεζα εμβασμα,ή να στείλω απο την τραπεζα που έστειλα την πρωτη φορά. Και στις 2 τραπεζες ειναι στο ονομα μου οι λογαριασμοι.
enterhere Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Με cosmote εγινε και τελικα ηρθαν τα μηνυματα μετα απο 10 λεπτα Κατι αλλο, Υπαρχει προβλημα αν στειλω απο διαφορετικη τραπεζα εμβασμα,ή να στείλω απο την τραπεζα που έστειλα την πρωτη φορά. Και στις 2 τραπεζες ειναι στο ονομα μου οι λογαριασμοι. Όχι, δεν υπάρχει πρόβλημα.
stamo Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Τι γινεται με την πειραως και τα εμβασματα? Περνουν κανονικα? Ποσα εχει οριο το μηνα? Ναι, κανονικά. Εστειλα Δευτέρα πρωί και πριν 2 λεπτά μπήκανε. Τό όριο είναι 1000 Ευρώ τον μήνα όπως σε όλες τις τράπεζες.
delpaolo Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Υπαρχει εβδομαδιαιο οριο των 420 ευρω? Μπορω να στειλω απο πειραιωσ με την μια 600 ευρω?
spartak1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Υπαρχει εβδομαδιαιο οριο των 420 ευρω? Μπορω να στειλω απο πειραιωσ με την μια 600 ευρω? Στα εμβασματα το όριο είναι 1000/μήνα (μέχρι να συμπληρωθεί το μηνιαίο όριο της τράπεζας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις