Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

προς ενημερωση για τα παιδια που εχουν πειραιως .

εχουν γινει κατι αλλαγες εγω που εκανα μετα απο πολυ καιρο εμβασμα στην revolut δεν μου ζητησε το refence,ελπιζω να μην εχω θεμα

Δημοσ.

εχουν γινει κατι αλλαγες εγω που εκανα μετα απο πολυ καιρο εμβασμα στην revolut δεν μου ζητησε το refence,ελπιζω να μην εχω θεμα

Μηπως την εβαλες στις αποθηκευμενες συναλλαγες και εβαλε αυτοματα τα πεδια; (διευθυνση τραπεζας,Iban,Reference;)

Αν δεν σου ξεφυγε το πεδιο με το Reference μιλα με το Support της Revolut μετα απο μερικες μερες.

Δημοσ.

Ξαφνικα το απεσταλμενο εμβασμα προς Revolut, (100 €) αποριφθηκε απο την τραπεζα Πειραιως... Μεχρι τωρα ειχα κανει επιτυχημενα φορτισματα αλλα σημερα εφαγα ΑΚΥΡΟ ... εχει κανεις το ιδιο προβλημα ?

Δημοσ.

Ξαφνικα το απεσταλμενο εμβασμα προς Revolut, (100 €) αποριφθηκε απο την τραπεζα Πειραιως... Μεχρι τωρα ειχα κανει επιτυχημενα φορτισματα αλλα σημερα εφαγα ΑΚΥΡΟ ... εχει κανεις το ιδιο προβλημα ?

Mήπως έφτασε στο όριο της για εμβάσματα η συγκεκριμένη τράπεζα για τον Μάιο ;

Δημοσ.

Mήπως έφτασε στο όριο της για εμβάσματα η συγκεκριμένη τράπεζα για τον Μάιο ;

Θα εβγαζε ανακοινωση. Πιθανον κατι δεν εκανε σωστα
Δημοσ.

Πότε ακριβώς το έστειλες; Βγάζει κάποια αιτιολογία για την απόρριψη στο ebanking? Αν δε βγαίνει ακρη θα πρέπει να μιλήσεις με την τράπεζα

Δημοσ.

Απο την πειραιως εκανα και εγω την πεμπτη το απογευμα και κανονικα επρεπε να εμφανιστουν σημερα. Τιποτα ομως. Στο winbank λεει επιτυχης παντως

Εστειλα και αλλο εμβασμα απο τραπεζα την πεμπτη και δεν εχει εμφανιστει ουτε αυτο...

2 μερες περασαν και στα δυο. Παντα στις 2 μερες τα λεφτα εμπαιναν στην revolut

Δημοσ.

Από ότι φαίνεται το πρόβλημα είναι στην Πειραιώς αυτη τη φορά. Εκανα εμβασμα Πέμπτη πρωι. Υποτίθεται θα έφτανε Παρασκευη Αγγλία. Δε συνέβη. Το εκτέλεσαν  σήμερα!!! Σημερα έφυγε και θα φανεί αύριο φυσικά.

Απο την πειραιως εκανα και εγω την πεμπτη το απογευμα και κανονικα επρεπε να εμφανιστουν σημερα. Τιποτα ομως. Στο winbank λεει επιτυχης παντως

Εστειλα και αλλο εμβασμα απο τραπεζα την πεμπτη και δεν εχει εμφανιστει ουτε αυτο...

Δημοσ.

Το σήμερα για την revolut τελειώνει στης 10-11 το βράδυ(ώρα Ελλάδας)Δεν μπορουμε να λεμε δεν μπήκαν σήμερα όταν δεν τελείωσε ακόμα η μέρα.

Δημοσ.

Μηπως την εβαλες στις αποθηκευμενες συναλλαγες και εβαλε αυτοματα τα πεδια; (διευθυνση τραπεζας,Iban,Reference;)

Αν δεν σου ξεφυγε το πεδιο με το Reference μιλα με το Support της Revolut μετα απο μερικες μερες.

οχι δεν το ειχα βαλει στις αποθηκευμενες συναλλαγες.μα πως να μου ξεφυγει το πεδιο?παντα τριπλοτσεκαρω,μια τον οδηγο μια οταν ειμαι μεσα στο winkbank,νταξει θα δειξει.εγω απλα ενημερωσα οτι εχουν αλλαξει εντελως το interface αμα το λεω καλα την σελιδα της πειραιως

Δημοσ.

Το σήμερα για την revolut τελειώνει στης 10-11 το βράδυ(ώρα Ελλάδας)Δεν μπορουμε να λεμε δεν μπήκαν σήμερα όταν δεν τελείωσε ακόμα η μέρα.

Οντως μπηκαν πριν λιγο. Μου φανηκε παραξενο γιατι τις αλλες φορες, μεχρι τις 14.00 το μεσημερι τα ειχα. Φοβομουν κατι εντωμεταξυ και ανησυχησα

Το interface της πειραιως που αλλαξε, εγινε πιο user friendly παντως. Σαν να εχεις μεγαλυτερο ελεγχο και δυνατοτητες

Δημοσ.

Αν έκανες την εντολή πριν τις 16.00 και στο παλιό Interface της Πειραιώς το refence χρειαζοταν μονο σε ένα πεδίο αντι για 2 που φαίνεται στη φωτό του οδηγού. Τώρα με το καινούργιο Interface δεν εχω κάνει ακόμα αποστολή, δεν το ζητάει καθόλου ??  

Δημοσ.

Παιδια οι τραπεζες και κυριως η πειραιως εχουν πρόβλημα ρευστότητας, τουλάχιστον μεχρι την υπογραφη της χρηματοδότησης μας, παρολο λοιπόν οτι δεν εχει εξαντληθεί το οριο του μηνα προσπαθούν με καθε τροπο να καθυστερούν κυριως τα εμβάσματα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...