moutsa Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Σημερα εγινε refund στην καρτα απο το paypal υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα?
mparaxir Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 προς ενημερωση για τα παιδια που εχουν πειραιως . εχουν γινει κατι αλλαγες εγω που εκανα μετα απο πολυ καιρο εμβασμα στην revolut δεν μου ζητησε το refence,ελπιζω να μην εχω θεμα
Sotosgl Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 προς ενημερωση για τα παιδια που εχουν πειραιως . εχουν γινει κατι αλλαγες εγω που εκανα μετα απο πολυ καιρο εμβασμα στην revolut δεν μου ζητησε το refence,ελπιζω να μην εχω θεμα Μηπως την εβαλες στις αποθηκευμενες συναλλαγες και εβαλε αυτοματα τα πεδια; (διευθυνση τραπεζας,Iban,Reference;) Αν δεν σου ξεφυγε το πεδιο με το Reference μιλα με το Support της Revolut μετα απο μερικες μερες.
Minotavrs Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Ξαφνικα το απεσταλμενο εμβασμα προς Revolut, (100 €) αποριφθηκε απο την τραπεζα Πειραιως... Μεχρι τωρα ειχα κανει επιτυχημενα φορτισματα αλλα σημερα εφαγα ΑΚΥΡΟ ... εχει κανεις το ιδιο προβλημα ?
molot12 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Ξαφνικα το απεσταλμενο εμβασμα προς Revolut, (100 €) αποριφθηκε απο την τραπεζα Πειραιως... Μεχρι τωρα ειχα κανει επιτυχημενα φορτισματα αλλα σημερα εφαγα ΑΚΥΡΟ ... εχει κανεις το ιδιο προβλημα ? Mήπως έφτασε στο όριο της για εμβάσματα η συγκεκριμένη τράπεζα για τον Μάιο ;
alfeios Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Mήπως έφτασε στο όριο της για εμβάσματα η συγκεκριμένη τράπεζα για τον Μάιο ;Θα εβγαζε ανακοινωση. Πιθανον κατι δεν εκανε σωστα
spartak1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Ξαφνικα το απεσταλμενο εμβασμα προς Revolut, (100 €) αποριφθηκε απο την τραπεζα Πειραιως... Μεχρι τωρα ειχα κανει επιτυχημενα φορτισματα αλλα σημερα εφαγα ΑΚΥΡΟ ... εχει κανεις το ιδιο προβλημα ? Πότε ακριβώς το έστειλες; Βγάζει κάποια αιτιολογία για την απόρριψη στο ebanking? Αν δε βγαίνει ακρη θα πρέπει να μιλήσεις με την τράπεζα
gavros10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Απο την πειραιως εκανα και εγω την πεμπτη το απογευμα και κανονικα επρεπε να εμφανιστουν σημερα. Τιποτα ομως. Στο winbank λεει επιτυχης παντως Εστειλα και αλλο εμβασμα απο τραπεζα την πεμπτη και δεν εχει εμφανιστει ουτε αυτο... 2 μερες περασαν και στα δυο. Παντα στις 2 μερες τα λεφτα εμπαιναν στην revolut
spartak1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Από ότι φαίνεται το πρόβλημα είναι στην Πειραιώς αυτη τη φορά. Εκανα εμβασμα Πέμπτη πρωι. Υποτίθεται θα έφτανε Παρασκευη Αγγλία. Δε συνέβη. Το εκτέλεσαν σήμερα!!! Σημερα έφυγε και θα φανεί αύριο φυσικά. Απο την πειραιως εκανα και εγω την πεμπτη το απογευμα και κανονικα επρεπε να εμφανιστουν σημερα. Τιποτα ομως. Στο winbank λεει επιτυχης παντως Εστειλα και αλλο εμβασμα απο τραπεζα την πεμπτη και δεν εχει εμφανιστει ουτε αυτο... 2 μερες περασαν και στα δυο. Παντα στις 2 μερες τα λεφτα εμπαιναν στην revolut
asdfnikos Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Απο την πειραιως εκανα και εγω την πεμπτη το απογευμα και κανονικα επρεπε να εμφανιστουν σημερα. Τιποτα ομως. Στο winbank λεει επιτυχης παντως Εστειλα και αλλο εμβασμα απο τραπεζα την πεμπτη και δεν εχει εμφανιστει ουτε αυτο... 2 μερες περασαν και στα δυο. Παντα στις 2 μερες τα λεφτα εμπαιναν στην revolut Το σήμερα για την revolut τελειώνει στης 10-11 το βράδυ(ώρα Ελλάδας)Δεν μπορουμε να λεμε δεν μπήκαν σήμερα όταν δεν τελείωσε ακόμα η μέρα.
mparaxir Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μηπως την εβαλες στις αποθηκευμενες συναλλαγες και εβαλε αυτοματα τα πεδια; (διευθυνση τραπεζας,Iban,Reference;) Αν δεν σου ξεφυγε το πεδιο με το Reference μιλα με το Support της Revolut μετα απο μερικες μερες. οχι δεν το ειχα βαλει στις αποθηκευμενες συναλλαγες.μα πως να μου ξεφυγει το πεδιο?παντα τριπλοτσεκαρω,μια τον οδηγο μια οταν ειμαι μεσα στο winkbank,νταξει θα δειξει.εγω απλα ενημερωσα οτι εχουν αλλαξει εντελως το interface αμα το λεω καλα την σελιδα της πειραιως
gavros10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Το σήμερα για την revolut τελειώνει στης 10-11 το βράδυ(ώρα Ελλάδας)Δεν μπορουμε να λεμε δεν μπήκαν σήμερα όταν δεν τελείωσε ακόμα η μέρα. Οντως μπηκαν πριν λιγο. Μου φανηκε παραξενο γιατι τις αλλες φορες, μεχρι τις 14.00 το μεσημερι τα ειχα. Φοβομουν κατι εντωμεταξυ και ανησυχησα Το interface της πειραιως που αλλαξε, εγινε πιο user friendly παντως. Σαν να εχεις μεγαλυτερο ελεγχο και δυνατοτητες
leros2004 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 προς ενημερωση για τα παιδια που εχουν πειραιως . εχουν γινει κατι αλλαγες εγω που εκανα μετα απο πολυ καιρο εμβασμα στην revolut δεν μου ζητησε το refence,ελπιζω να μην εχω θεμα Αν έκανες την εντολή πριν τις 16.00 και στο παλιό Interface της Πειραιώς το refence χρειαζοταν μονο σε ένα πεδίο αντι για 2 που φαίνεται στη φωτό του οδηγού. Τώρα με το καινούργιο Interface δεν εχω κάνει ακόμα αποστολή, δεν το ζητάει καθόλου ??
NikosKallithea Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Παιδια οι τραπεζες και κυριως η πειραιως εχουν πρόβλημα ρευστότητας, τουλάχιστον μεχρι την υπογραφη της χρηματοδότησης μας, παρολο λοιπόν οτι δεν εχει εξαντληθεί το οριο του μηνα προσπαθούν με καθε τροπο να καθυστερούν κυριως τα εμβάσματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις