makfil Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Αφού μπω στις επιλογές διαλέγω τη δευτερη κουκίδα? Επιλέγεις το Bill me ...
babis91 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δοκίμασα σήμερα να κάνω μια παραγγελία από ebay μέσω paypal και δεν μου δέχεται την κάρτα με μύνημα The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer's customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue. Το παράξενο της όλης υπόθεσης είναι ότι έχω ξαναχρησιμοποιησει την συγκεκριμένη κάρτα για αγορές από ebay μέσω paypal της 10 Μαρτίου χωρίς πρόβλημα. Ρωτόντας στο support της Revolut η απάντηση ήταν Unfortunately Paypal and some other payment platforms do not support us. As some customers are able to use it fine, but others are not able to get it to work. Please do not use your Revolut card to pay via paypal. Υπάρχει κάποιο "κόλπο" για να την δεχτεί το Paypal ?
NikosKallithea Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 To πρωι εκανα αγοαρα εβαυ-ππ-ρεβολυτ χωρις κανενα προβλημα
eatmydust Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Επιλέγεις το Bill me ... Σε κάρτα Mastercard Debit της Eurobank (ελληνική) ποιο συμφερει? Bill me ή να κάνει το paypal τις αλλαγές?
makfil Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Με βάση το γεγονός ότι οι ισοτιμίες που χρησιμοποιούν οι οργανισμοί MasterCard και Visa είναι σαφώς καλλίτερες από εκείνη του Paypal, νομίζω ότι πρέπει να αποκλείεται η μετατροπή από αυτό.
dchatz Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Εκανα μόλις κανονική αγορά ebay-paypal μέσω της revolut mastercard. Μια χαρα αλλα μου τα χάλασε λίγο στην ισοτιμία. Το προιον εκανε GBP 3.79. Το ebay το μετέτρεπε ως 4,79 ευρω. Η ισοτιμία του revolut ηταν GBP= 1.2593 ευρω δλδ το προιον ηταν 3,79Χ1,2590 = 4,77 ευρω. Παρόλα αυτα το revolut με χρεώσε 4,83 ευρω. Να σημειώσω ότι εχω κάνει την αλλαγή στο paypal για τρόπο χρεώσης από την κάρτα μου και όχι το paypal. PS: ξαναμπήκα και στα "Conversion Options" του paypal ήταν η λάθος επιλογή. Ρε τους ........ δλδ πρεπει κάθε φορά να το αλλάζουμε; απ οτι φαινεται ναι. Μια φορά δε φτάνει. Σε κάθε logout ξαναγυρίζει.
alfeios Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Εκανα μόλις κανονική αγορά ebay-paypal μέσω της revolut mastercard. Μια χαρα αλλα μου τα χάλασε λίγο στην ισοτιμία. Το προιον εκανε GBP 3.79. Το ebay το μετέτρεπε ως 4,79 ευρω. Η ισοτιμία του revolut ηταν GBP= 1.2593 ευρω δλδ το προιον ηταν 3,79Χ1,2590 = 4,77 ευρω. Παρόλα αυτα το revolut με χρεώσε 4,83 ευρω. Να σημειώσω ότι εχω κάνει την αλλαγή στο paypal για τρόπο χρεώσης από την κάρτα μου και όχι το paypal. PS: ξαναμπήκα και στα "Conversion Options" του paypal ήταν η λάθος επιλογή. Ρε τους ........ δλδ πρεπει κάθε φορά να το αλλάζουμε; απ οτι φαινεται ναι. Μια φορά δε φτάνει. Σε κάθε logout ξαναγυρίζει. Το εχω γραψει πολλες φορες οτι πρεπει καθε φορα να το αλλαζουμε Παρ ολα αυτα μερικοι επιμενουν οτι δεν χρειαζεται Ε, κι εγω επιμενω οτι χρειαζεται
theopan Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Εκανα μόλις κανονική αγορά ebay-paypal μέσω της revolut mastercard. Μια χαρα αλλα μου τα χάλασε λίγο στην ισοτιμία. Το προιον εκανε GBP 3.79. Το ebay το μετέτρεπε ως 4,79 ευρω. Η ισοτιμία του revolut ηταν GBP= 1.2593 ευρω δλδ το προιον ηταν 3,79Χ1,2590 = 4,77 ευρω. Παρόλα αυτα το revolut με χρεώσε 4,83 ευρω. Να σημειώσω ότι εχω κάνει την αλλαγή στο paypal για τρόπο χρεώσης από την κάρτα μου και όχι το paypal. PS: ξαναμπήκα και στα "Conversion Options" του paypal ήταν η λάθος επιλογή. Ρε τους ........ δλδ πρεπει κάθε φορά να το αλλάζουμε; απ οτι φαινεται ναι. Μια φορά δε φτάνει. Σε κάθε logout ξαναγυρίζει. Δεν εμπιστευόμαστε ποτέ την μετατροπή που δείχνει το ebay. Είναι "πρόχειρη" και δεν ταυτίζεται καν με αυτή που θα χρησιμοποιήσει τελικά το Paypal και θα είναι χειρότερη (αν του επιτρέψουμε). Από εκεί και πέρα καταλαβαίνεις υποθέτω ότι ασχολείσαι με διαφορές της τάξης του 1-2% δηλαδή αμελητέες... Και η ισοτιμία κυμαίνεται συνεχώς αν προσέξεις. Όσο για τη ρύθμιση μετατροπής (κάρτα ή Paypal) που μερικοί την χάνετε με κάθε logout μου κάνει πραγματικά εντύπωση. Ούτε μια φορά δεν μου έχει παρουσιαστεί εμένα αυτό το πρόβλημα ως τώρα σε καμία από τις συνδεδεμένες κάρτες μου και έχω 8 (οκτώ)! Μήπως φταίει κάποια άλλη ρύθμιση; Save πατάς μετά το submit;
theopan Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 ΝΑΙ ...... Καλά μη φωνάζεις... Από πότε έχεις το Paypal account; (Το γράφει στο Overview).
alfeios Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Καλά μη φωνάζεις... Από πότε έχεις το Paypal account; (Το γράφει στο Overview). theopan θα περιμενα καλυτερη αντιμετωπιση απο ενα παλιο και εμπειρο μελος του φορουμ οπως εσυ Οχι, δεν φωναζω, απο λαθος εγραψα 3 γραμματα με κεφαλαια. Χρησιμοποιω το paypal 4 χρονια ..... Στη διαθεση σου για επιπλεον πληροφορίες .....
NikosKallithea Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Εκανα μόλις κανονική αγορά ebay-paypal μέσω της revolut mastercard. Μια χαρα αλλα μου τα χάλασε λίγο στην ισοτιμία. Το προιον εκανε GBP 3.79. Το ebay το μετέτρεπε ως 4,79 ευρω. Η ισοτιμία του revolut ηταν GBP= 1.2593 ευρω δλδ το προιον ηταν 3,79Χ1,2590 = 4,77 ευρω. Παρόλα αυτα το revolut με χρεώσε 4,83 ευρω. Να σημειώσω ότι εχω κάνει την αλλαγή στο paypal για τρόπο χρεώσης από την κάρτα μου και όχι το paypal. PS: ξαναμπήκα και στα "Conversion Options" του paypal ήταν η λάθος επιλογή. Ρε τους ........ δλδ πρεπει κάθε φορά να το αλλάζουμε; απ οτι φαινεται ναι. Μια φορά δε φτάνει. Σε κάθε logout ξαναγυρίζει. Η αλλαγή toy "Conversion Options" έχει άλλη λειτουργία και αφορά σε διαφορετικό νόμισμα απο αυτό της ρεβολυτ Δηλαδή αν αγοράσεις κατι σε λίρες δεν εχει καμιά άξια να το αλλάξεις γιατι το ππ βλέποντας λίρες δεν κανει καμια μετατροπή νομίσματος και στέλνει λιρες στην ρεβολυτ, εξ άλλου σε αυτήν την περίπτωση με το που κάνεις λιγιν στο ππ δεν σου εχει διαθέσιμη και την επιλογή "Conversion Options" Οσο αφορα την διαφορα στην μετατροπή, η μετατροπή εντος καρτας ειναι ακομα καλύτερη και απο την μετατροπή κατα την αγορά
makfil Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Εκανα μόλις κανονική αγορά ebay-paypal μέσω της revolut mastercard. Μια χαρα αλλα μου τα χάλασε λίγο στην ισοτιμία. Το προιον εκανε GBP 3.79. Το ebay το μετέτρεπε ως 4,79 ευρω. Η ισοτιμία του revolut ηταν GBP= 1.2593 ευρω δλδ το προιον ηταν 3,79Χ1,2590 = 4,77 ευρω. Παρόλα αυτα το revolut με χρεώσε 4,83 ευρω. Να σημειώσω ότι εχω κάνει την αλλαγή στο paypal για τρόπο χρεώσης από την κάρτα μου και όχι το paypal. PS: ξαναμπήκα και στα "Conversion Options" του paypal ήταν η λάθος επιλογή. Ρε τους ........ δλδ πρεπει κάθε φορά να το αλλάζουμε; απ οτι φαινεται ναι. Μια φορά δε φτάνει. Σε κάθε logout ξαναγυρίζει. Έχω διαβάσει μερικά posts σχετικά με την αλλαγή της ρύθμισης αλλά βλέπω ότι στο λογαριασμό μου ουδέποτε έχουν αλλάξει οι ρυθμίσεις των καρτών που έχω συνδέσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις