Alexis>⚡⚡⚡ Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Παιδιά θέλω μια βοήθεια σχετικά με την revolut.... Εγώ την Δευτέρα θέλω να στείλω τραπεζικό έμβασμα μέσω εθνικής τράπεζας στην revolut για πρώτη φορά από ότι διαβάζω εδώ μέσα στο insomnia τα λεφτά θα πάνε στην revolut σε 2έως4 εργάσιμες ημέρες εγώ ποτέ θα μπορέσω να συνδέσω την revolut στο pay pal πρέπει να περιμένω να μπούνε τα λεφτά ώστε να τραβήξει το pay pal την προμήθεια η μπορώ να συνδέσω την revolut αφού κάνω το έμβασμα και θα τραβήξει αυτό την προμήθεια όταν μπούνε τα λεφτά..;
makfil Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Προφανώς, πρέπει να έχει χρήματα η κάρτα για να συνδεθεί στο paypal. Θα προσέξεις να στείλεις τα χρήματα σε €, όπως λέει ο οδηγός, και μόλις τα δεις στην εφαρμογή θα προσθέσεις την κάρτα στο paypal. Αμέσως θα δεις τον 4ψήφιο στην εφαρμογή, τον βάζεις στο αντίστοιχο πεδίο του paypal και είσαι έτοιμος.
JohnnieWalker57 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Παιδιά θέλω μια βοήθεια σχετικά με την revolut.... Εγώ την Δευτέρα θέλω να στείλω τραπεζικό έμβασμα μέσω εθνικής τράπεζας στην revolut για πρώτη φορά από ότι διαβάζω εδώ μέσα στο insomnia τα λεφτά θα πάνε στην revolut σε 2έως4 εργάσιμες ημέρες εγώ ποτέ θα μπορέσω να συνδέσω την revolut στο pay pal πρέπει να περιμένω να μπούνε τα λεφτά ώστε να τραβήξει το pay pal την προμήθεια η μπορώ να συνδέσω την revolut αφού κάνω το έμβασμα και θα τραβήξει αυτό την προμήθεια όταν μπούνε τα λεφτά..; Πρώτη σελίδα να διαβάσεις. Έχει όλες τις απαντήσεις. Θα σου κλειδώσει την κάρτα
epir21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, Έστειλα εμβασαμα απο Πειραιώς και το ποσό εμφανίστηκε στην Revolut μετά απο μια εργάσιμη μέρα. Έβαλα και την κάρτα στο paypal και στην πρωτη φάση εμφανίστηκε μια συναλλαγή στην revolut -0.80Euro περιπου, η οποία εξαφανίστηκε αμέσως (σύμφωνα με τον οδηγό μετά απο 15 μερες περιπου επιστρέφονται αυτά). Μετά στην δεύτερη φάση για το confirm της κάρτας μου πήρε 1.28Euro και αυτά δεν έχουν επιστραφεί ακόμα (σύμφωνα με τον οδηγό αυτά επιστρέφονται μετά απο 24-48 ωρες), την κάρτα στο paypal την εβαλα τεταρτη βράδυ, δηλαδή έχουν περάσει 2 εργάσιμες απο τότε. Τεσπα αυτά προς ενημέρωση των υπολοίπων Εκανα μια αγορά απο ebay αμέσως μόλις εβαλα την κάρτα στο paypal, απλά να πω οτι ενω είχα επιλέξει την μετατροπή να την κάνει η κάρτα μου (τικαρα την επιλογή που λέει Bill me in the currency listed on the seller's invoice.) αλλα και παλι οταν πηγα να πληρώσω στο ebay πάλι θυμαμαι μου ειχε προεπιλεγμένο να κανει το paypal την μετατροπή και μου εβγαζε την πληρωμή σε GBP. έπρεπε πάλι να επιλέξω Other conversion options και να βάλω πάλι το Bill me in the currency listed on the sellers invoice. και τότε μου έβγαλε την τιμή σε δολάρια που γράφει στο ebay. Έτσι γίνεται; Ή εχω κάνει κάτι λάθος? Πάντως στην Revolut χρεώθηκα όσα δολαρια εγραφε στο ebay, και η μετατροπή απο δολαρια σε euro έγινε απο την revolut. Επίσης εχω κάτι ψιλά στο paypal balance, αυτά εμφανίζονται διαθέσιμα όταν πάω να πληρώσω με την Visa της πειραιώς, όταν βαζω την Revolut έχει μόνο την κάρτα χωρίς το balance? Γιατί συμβαίνει αυτό; Πως μπορεί να αξιοποιηθεί το balance μαζί με την Revolut?? Ευχαριστώ και συγγνώμη για τις πολλές πληροφορίες!! 1
asdfnikos Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, Έστειλα εμβασαμα απο Πειραιώς και το ποσό εμφανίστηκε στην Revolut μετά απο μια εργάσιμη μέρα. Έβαλα και την κάρτα στο paypal και στην πρωτη φάση εμφανίστηκε μια συναλλαγή στην revolut -0.80Euro περιπου, η οποία εξαφανίστηκε αμέσως (σύμφωνα με τον οδηγό μετά απο 15 μερες περιπου επιστρέφονται αυτά). Μετά στην δεύτερη φάση για το confirm της κάρτας μου πήρε 1.28Euro και αυτά δεν έχουν επιστραφεί ακόμα (σύμφωνα με τον οδηγό αυτά επιστρέφονται μετά απο 24-48 ωρες), την κάρτα στο paypal την εβαλα τεταρτη βράδυ, δηλαδή έχουν περάσει 2 εργάσιμες απο τότε. Τεσπα αυτά προς ενημέρωση των υπολοίπων Εκανα μια αγορά απο ebay αμέσως μόλις εβαλα την κάρτα στο paypal, απλά να πω οτι ενω είχα επιλέξει την μετατροπή να την κάνει η κάρτα μου (τικαρα την επιλογή που λέει Bill me in the currency listed on the seller's invoice.) αλλα και παλι οταν πηγα να πληρώσω στο ebay πάλι θυμαμαι μου ειχε προεπιλεγμένο να κανει το paypal την μετατροπή και μου εβγαζε την πληρωμή σε GBP. έπρεπε πάλι να επιλέξω Other conversion options και να βάλω πάλι το Bill me in the currency listed on the sellers invoice. και τότε μου έβγαλε την τιμή σε δολάρια που γράφει στο ebay. Έτσι γίνεται; Ή εχω κάνει κάτι λάθος? Πάντως στην Revolut χρεώθηκα όσα δολαρια εγραφε στο ebay, και η μετατροπή απο δολαρια σε euro έγινε απο την revolut. Επίσης εχω κάτι ψιλά στο paypal balance, αυτά εμφανίζονται διαθέσιμα όταν πάω να πληρώσω με την Visa της πειραιώς, όταν βαζω την Revolut έχει μόνο την κάρτα χωρίς το balance? Γιατί συμβαίνει αυτό; Πως μπορεί να αξιοποιηθεί το balance μαζί με την Revolut?? Ευχαριστώ και συγγνώμη για τις πολλές πληροφορίες!! Σωστα το εκανες.Για να παρεις το balance μαζι με την καρτα πρεπει το balance να ειναι στο ιδιο νομισμα με αυτο που πληρωνεις.Οποτε αν πληρωνεις σε ευρω και το balance ειναι σε ευρω τοτε θα παρει απο το balance και τα υπολοιπα απο την καρτα. 1
makfil Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 @ epir21 1. Έχει ειπωθεί και από άλλους ότι το paypal ξεμπλοκάρει τη ρύθμιση για τη μετατροπή και πρέπει να την επαληθεύεις πριν προχωρήσεις στην αγορά. 2. Τα χρήματα (€) που έχεις στο balance εμφανίζονται όταν αγοράζεις σε €, με τη δυνατότητα ανάληψης του υπολοίπου από κάρτα, αν δεν φτάνει το υπόλοιπο. Εάν αγοράζεις σε άλλο νόμισμα πρέπει να ορίζεις την κάρτα εξωτερικού.
Spiros2332 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Ακολουθησα βημα προς βημα τον ΑΨΟΓΟ οδηγο της Μary και ολα κυλησαν νερακι!!!!! 36 ωρες μετα το πρωτο top up, πιστωθηκαν τα λεφτα στην Revolut! Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που μας λυνουν τα χερια!!!! Και εφυγε κανονικοτατα και η πρωτη παραγγελια στο aliexpress! Thanks again!!!
gmos Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Παιδιά καλησπέρα. Εγώ σήμερα αντιμετώπισα ένα καινούργιο πρόβλημα με τη κάρτα. Ενώ έκανα συναλλαγές σε κάποιο σημείο μου πέταξε το εξης μήνυμα: your card is blocked because of many transactions with the same merchant. Να διευκρυνήσω οτι μονο απο ebay ψώνιζα και όχι απο τον ίδιο πωλητή φυσικά. Επικοινώνησα με το support και μου είπαν κάτι ακαταλαβίστηκα. Εσείς τι γνωρίζετε για αυτό? Μην αγχωνεσσαι εχει συμβει κ σε μενα. Οταν κανεις συνεχομενες αγορες απο ενα σαιτ, σε μικρο χρονικο διαστημα η καρτα κλειδωνει... εσυ απλα πηγαινε στην εφαρμογη της Revolut -> my card κ κανε την unblock, επειτα περιμενεις το πολυ εως 24 ωρες κ μπορεις να ξανακανεις αγορες κανονικα. 1
Theodore41 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Χαιρετώ. Πριν προσπαθήσω να κάνω καμιά αγορά,να ρωτήσω το εξής.Στην περίπτωση που αγοράσω κάτι από την Αμερική,και η χρέωση είναι σε δολλάρια,πως θα το κάνω άμα έχω βάλει το € στη Revolut,θα κάνω πρώτα μόνος μου τη μετατροπή από το Google,και θα βάλω το αντίστοιχο σε €; Edit. Και κάτι άλλο.Στο αντίγραφο από τη σελίδα της Eurobank πχ,πως βρέθηκαν τα στοιχεία της Revolut και μπήκαν στα ειδικά κουτάκια; 1
theopan Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Χαιρετώ. Πριν προσπαθήσω να κάνω καμιά αγορά,να ρωτήσω το εξής.Στην περίπτωση που αγοράσω κάτι από την Αμερική,και η χρέωση είναι σε δολλάρια,πως θα το κάνω άμα έχω βάλει το € στη Revolut,θα κάνω πρώτα μόνος μου τη μετατροπή από το Google,και θα βάλω το αντίστοιχο σε €; Edit. Και κάτι άλλο.Στο αντίγραφο από τη σελίδα της Eurobank πχ,πως βρέθηκαν τα στοιχεία της Revolut και μπήκαν στα ειδικά κουτάκια; Την ισοτιμία της Revolut θα χρησιμοποιήσεις μέσα από την εφαρμογή της Revolut στο "Exchange" (όχι ό,τι σου βγάλει ενδεχομένως το Google) και θα φροντίσεις να βάλεις και κάνένα 5-10% παραπάνω οπωσδήποτε γιατί η ισοτιμία μπορεί να αλλάξει μέχρι να κάνεις την αγορά ώστε να φτάνουν τα λεφτά σίγουρα. Ο ΙΒΑΝ προσδιορίζει πλήρως τα στοιχεία και της τράπεζας που ανήκει ένας λογαριασμός και του κατόχου του. Οι τράπεζες έχουν πρόσβαση και τα βλέπουν άρα μπορούν να συμπληρώνονται αυτόματα (επωνυμία κατόχου, διευθυνση). 1
mad-proffessor Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Αν κάνεις logout απο την εφαρμογη σου ζητάει στο login κάτι άλλο περα απο τα passcode, email? Απο τότε που μου ήρθε η φυσική κάρτα και την έβαλα σε atm, ενω έκανα topup κανονικά μια φορά, έκτοτε δε μπορώ να πληρωσω πουθενα, ούτε καν στον αλή που πέρναγαν οι πληρωμές κανονικά. Εχω κάνει μαζεμένες κάποιες πληρωμες και μου μπλόκαραν τη κάρτα, ενω τη ξεμπλόκαρα πάλι δε μπορώ να αγοράσω.
Theodore41 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Την ισοτιμία της Revolut θα χρησιμοποιήσεις μέσα από την εφαρμογή της Revolut στο "Exchange" (όχι ό,τι σου βγάλει ενδεχομένως το Google) και θα φροντίσεις να βάλεις και κάνένα 5-10% παραπάνω οπωσδήποτε γιατί η ισοτιμία μπορεί να αλλάξει μέχρι να κάνεις την αγορά ώστε να φτάνουν τα λεφτά σίγουρα. Ο ΙΒΑΝ προσδιορίζει πλήρως τα στοιχεία και της τράπεζας που ανήκει ένας λογαριασμός και του κατόχου του. Οι τράπεζες έχουν πρόσβαση και τα βλέπουν άρα μπορούν να συμπληρώνονται αυτόματα (επωνυμία κατόχου, διευθυνση). Δηλαδή το exchange, κάνει απλώς την αλλαγή της ισοτιμίας,και μετά εσύ πας και βάζεις το ποσό που σου βγάζει αυτό, στο τοπ απ; Και κάτι ακόμη,το ΙΒΑΝ που θα το βρούμε για να το βάλουμε στο κουτάκι,ώστε να γεμίσουν αυτομάτως και τα υπόλοιπα κουτάκια; Και ακόμα κάτι άλλο.Ο αριθμός της κάρτας και το cvv πότε εμφανίζονται; Επεξ/σία 8 Μαΐου 2016 από Theodore41
stamo Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Χαιρετώ. Πριν προσπαθήσω να κάνω καμιά αγορά,να ρωτήσω το εξής.Στην περίπτωση που αγοράσω κάτι από την Αμερική,και η χρέωση είναι σε δολλάρια,πως θα το κάνω άμα έχω βάλει το € στη Revolut,θα κάνω πρώτα μόνος μου τη μετατροπή από το Google,και θα βάλω το αντίστοιχο σε €; Πρώτη λύση: Αγοράζεις κανονικά σε δολλάρια. Η αφαίρεση πραγματοποιείται από τα € που έχεις στην κάρτα με την ισοτιμία που έχει η Revolut εκείνη την στιγμή. Παρεπιμπτόντως έτσι λειτουργούν όλες οι κάρτες. Δεύτερη λύση: Ισχύει μόνο για την Revolut. Μετατρέπεις σε δολλάρια το ποσό που χρειάζεσαι για την αγορά που θα κάνεις μέσα στην εφαρμογή. Πχ 29 δολλάρια. Οπότε θα έχεις στην κάρτα δύο νομίσματα. Τα ευρώ σου (που θα είναι λιγότερα απο τα αρχικά σου διότι κάποια μετατράπηκαν σε δολλάρια) και τα 29 δολλάρια. Οταν πραγματοποιήσεις την αγορά θα αφαιρεθούν τα 29 δολλάρια και θα μηδενισθεί το υπόλοιπό σου σε δολλάρια.
eatmydust Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι γνωστό, έχει ξαναναφερθεί εδώ στο topic. Δεν έχει να κάνει μόνο με το PayPal, αλλά αφορά μία ιδιαιτερότητα που υπάρχει στο πώς αντιμετωπίζει το PayPal τις κάρτες της Revolut. Όταν αφήνουμε το PayPal να κάνει μετατροπές συναλλάγματος για αγορές με χρέωση της Revolut, το PayPal προσπαθεί πάντα να χρεώσει την κάρτα μας σε λίρες Αγγλίας GBP, άσχετα από το νόμισμα χρέωσης του εμπόρου/καταστήματος. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί το PayPal βγάζει αυθαίρετα το συμπέρασμα ότι πίσω από την κάρτα της Revolut υπάρχουν χρήματα σε GBP. Ίσως διότι αναλύει τον 16ψήφιο αριθμό της κάρτας και βλέπει ότι αντιστοιχεί σε λογαριασμό της Barclays/που τηρείται στην Αγγλία. Δυστυχώς όμως, έτσι τρώμε χασούρα από ΔΙΠΛΗ μετατροπή: μία ασύμφορη που κάνει το PayPal για να αλλάξει από EUR σε GBP και μία ακόμη μικρότερης αλλά υπαρκτής χασούρας που κάνει η Revolut για να ξαναλλάξει τα GBP που χρέωσε το PayPal σε EUR που βρίσκονται στο υπόλοιπο του Revolut account μας. Η λύση είναι από τις ρυθμίσεις του PayPal, να απενεργοποιήσουμε ΜΟΝΙΜΑ την αυτόματη μετατροπή συναλλάγματος που κάνει το PayPal στις αγορές που γίνονται με την κάρτα της Revolut. 1. Κάνουμε login στο paypal.com 2. Μετά το login, επισκεπτόμαστε αυτό το link (copy-paste στην address bar του browser): https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding&buyer_hub 3. Κάνουμε κλικ στο "Conversion options" δίπλα από την καταχώρηση που αντιστοιχεί στην κάρτα της Revolut Αφού μπω στις επιλογές διαλέγω τη δευτερη κουκίδα?
van62 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Παιδια καλησπερα. Να ρωτησω εκανα μια παραγγελια ενος TV Box απο Gearbest στις 5/5 και πληρωσα με revolut οπου και φανηκε αμεσως η χρεωση 41,90 ευρω. To Gearbest μου εστειλε και mail με αριθμο παραγγελιας. Σημερα μπηκα στη σελιδα τους και στο λογαριασμο μου απο περιεργεια κοιταξα την κατασταση της Order με τον αριθμο που μου εστειλαν και ενω στις 5/5 την εδειχνε PAYMENT RECEIVED και λογικα θα πηγαινε στο επομενο βημα, σημερα λοιπον βλεπω το επομενο βημα να ειναι το REFUNDED!!!!!Προπσαθω να επικοινωνησω μαζι τους χωρις επιτυχια. Τι να υμβαινει αραγε??καμμια γνωμη??? Ευχαριστω (χρηματα φυσικα ακομα δεν εχουν επιστραφει στην Revolut)
Προτεινόμενες αναρτήσεις