jkoukos Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Στο παρακάτω παράδειγμα γράφει 15,69€ και αν πάω να πληρώσω με χρεώνει 16,14€. Όπως γράφει και ο Νίκος, η τιμή (και η πληρωμή) είναι σε δολάρια (Αυστραλίας στην περίπτωση) και η Revoult κάνει την μετατροπή με την ισοτιμία που ισχύει την στιγμή της αγοράς. Η τιμή που δείχνει σε ευρώ, είναι ενδεικτική στο περίπου (όπως αναφέρει εξάλλου), για να έχεις μια ιδέα στο δικό σου νόμισμα και έχει να κάνει με την ισοτιμία που ίσχυε όταν έγινε η καταχώρηση από τον πωλητή και γι' αυτό παραμένει σταθερή, όσο και αν αλλάζει η ισοτιμία.
George! Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Έχεις ορίσει να μην κάνει το paypal τη μετατροπή του νομίσματος; Μπορείς να μου θυμίσεις λίγο που το ορίζω αυτό για να δω τι έχω βάλει; Όπως γράφει και ο Νίκος, η τιμή (και η πληρωμή) είναι σε δολάρια (Αυστραλίας στην περίπτωση) και η Revoult κάνει την μετατροπή με την ισοτιμία που ισχύει την στιγμή της αγοράς. Η τιμή που δείχνει σε ευρώ, είναι ενδεικτική στο περίπου (όπως αναφέρει εξάλλου), για να έχεις μια ιδέα στο δικό σου νόμισμα και έχει να κάνει με την ισοτιμία που ίσχυε όταν έγινε η καταχώρηση από τον πωλητή και γι' αυτό παραμένει σταθερή, όσο και αν αλλάζει η ισοτιμία. Είναι με χρήση του balance του paypal το παράδειγμα που αναφέρω, δεν χρησιμοποιώ καθόλου την revolut για αγορές με paypal μιας και ακόμα έχω κάποια χρήματα στο balance.
makfil Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μπορείς να μου θυμίσεις λίγο που το ορίζω αυτό για να δω τι έχω βάλει; Είναι με χρήση του balance του paypal το παράδειγμα που αναφέρω, δεν χρησιμοποιώ καθόλου την revolut για αγορές με paypal μιας και ακόμα έχω κάποια χρήματα στο balance. Εάν πληρώνεις με το balance, τότε το paypal κάνει, αναγκαστικά, τη μετατροπή με την ασύμφορη ισοτιμία του και, επομένως δεν αλλάζει τίποτε ακόμη και αν το αποκλείσεις. Η διαδρομή είναι Wallet/Old account view/My Money/ My preapprooved payments-Update/ Set Available Funding Sources και σε κάθε κάρτα Conversion Options και Bill me ... 1
jkoukos Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Είναι με χρήση του balance του paypal το παράδειγμα που αναφέρω, δεν χρησιμοποιώ καθόλου την revolut για αγορές με paypal μιας και ακόμα έχω κάποια χρήματα στο balance. Το ρωτάς στο νήμα της revolt και περιμένεις να καταλάβουμε τι εννοείς; Ισχύει αυτό που έγραψε ο Makfil. 2
Skater_Boy Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Χθες το βράδυ έκανα verify τον λογαριασμό μιας και θα ξεπεράσω το όριο των 1000€. Ταυτότητα χειρόγραφη με τα στοιχεία στα λατινικά πέρασε χωρίς κανένα πρόβλημα.
theopan Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Προσπάθησα να βάλω τη revolut,αλλά κόλλησα εκεί που λέει κάτι για show pin που δεν το βρίσκω.Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Να τη βάλεις που τη Revolut; Στο paypal; Δεν χρειάζεται το ΡΙΝ της για αυτή τη δουλειά. Αν εννοείς το "Enter 4 digit" που ζητάει το Paypal για να κάνει verify την κάρτα, θα το βρεις στις κινήσεις που έχουν γίνει στο app της Revolut. Το "Show PIN" της κάρτας Revolut που είναι για τη χρήση της φυσικής κάρτας σε ΑΤΜ ή για αγορές με την παρουσία της κάρτας σε POS αποκαλύπτει τέλος πάντων το ΡΙΝ της και βρίσκεται στην εφαρμογή Revolut, πατάς στον ροζ κύκλο με τις οριζόντιες παύλες> "My card"> "Show PIN">εισάγεις ξανά τον κωδικό που έχεις για την εφαρμογή και σου το εμφανίζει. Δεν ξέρω τι από τα δύο ψάχνεις. Γράφετε καθαρά και με σαφήνεια τι ζητάτε...
kpik Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Όλα πήγαιναν καλα μεχρι που βγήκε αυτό: Ebay The funding source within your PayPal account was declined Please check out again and try another credit card or bank account for your PayPal payment If you get this message more than once, please contact PayPal customer support for further assistance και αυτό: Error code: 70236 10486 και από τότε και μετά μπλόκαρε η κάρτα. Γνωρίζει τίποτα κανείς;
theopan Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Όλα πήγαιναν καλα μεχρι που βγήκε αυτό: Ebay The funding source within your PayPal account was declined Please check out again and try another credit card or bank account for your PayPal payment If you get this message more than once, please contact PayPal customer support for further assistance και αυτό: Error code: 70236 10486 και από τότε και μετά μπλόκαρε η κάρτα. Γνωρίζει τίποτα κανείς; https://www.google.gr/search?q=Error+code%3A+70236+10486&oq=Error+code%3A+70236+10486&gs_l=serp.3...170488.170488.0.170997.1.1.0.0.0.0.305.305.3-1.1.0....0...1c.1.64.serp..0.0.0.dANR9GWX0jM Κάτι δεν πάει καλά με την κάρτα σου. Ξεκίνα διάβασμα...
dirty mary Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Παιδιά καλησπέρα. Εγώ σήμερα αντιμετώπισα ένα καινούργιο πρόβλημα με τη κάρτα. Ενώ έκανα συναλλαγές σε κάποιο σημείο μου πέταξε το εξης μήνυμα: your card is blocked because of many transactions with the same merchant. Να διευκρυνήσω οτι μονο απο ebay ψώνιζα και όχι απο τον ίδιο πωλητή φυσικά. Επικοινώνησα με το support και μου είπαν κάτι ακαταλαβίστηκα. Εσείς τι γνωρίζετε για αυτό?
kostas77733 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Καλησπέρα. Παρακολουθώ από την αρχή το θέμα της revolut. Εγώ προσωπικά μόνο θετικές γνώμες έχω! Απλά ακολουθώ πίστα τον οδηγό της σελίδας 1 και ότι σχόλια σοβαρά λέγονται εδώ μέσα! Την χρησιμοποίησα και σε δύο χώρες στο εξωτερικό. Στη μια(Βουδαπέστη) έκανα κ 3 φορές αναληψεις από ΑΤΜ χωρίς καμία χρέωση στο ντοπιο συνάλλαγμα κ χωρίς κανένα απολύτως θέμα! Επίσης όσον αφορα τους χρόνους κατάθεσης του εμβασματος. Και εκεί το έχουν βελτιώσει πάρα πολύ! Εγώ δεύτερη φορά τώρα που τα λεφτά μπαίνουν σε 1 1/2 μέρα! Εξαιρετικά απλά. Έκανα το εμβασμα Τετάρτη πρωί και μπήκαν Πέμπτη 20.00! Ευχαριστώ για το χρόνο σας! 3
Devouring69 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Γειά σας παιδιά, σήμερα μου ήρθε η revolut και τωρα θα προσπαθήσω να την φορτώσω με χρήματα μέσω e-banking της alpha bank, το θέμα είναι οτι το 1€ που τραβάει για να μεταφερθούν τα χρήματα με την επιλογή SHA, το τραβάει απο το ποσό που έχουμε επιλέξει ?.Ας πούμε οτι θέλω να βάλω 10€ θα τραβήξει απο εκεί και θα έχω διαθέσιμο υπόλοιπο 9€ ?.
gkarabid Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Την δευτέρα πήγα και έκανα μεταφορά ένα ποσό από Εθνικη τράπεζα στην κάρτα ώστε να άνω μερικές αγορές από εξωτερικό. Έκανα ομως μαμακια αφού εστειλα λεφτα όχι από τον λογαριασμό που Στέλνω συνήθως αλλά από τον δεύτερο που σαν πρώτο όνομα είναι ο πεθερός μου (εχουμε και καμιά 500χιλ απόσταση μεταξύ μας) Σήμερα ήρθε sms με το μηνυμα. Hi, we've received a transfer for you. It could not be processed as it came from an account not in your name. Please, ask the sender to open a Revolut account and contact support to request funds to be credited to their account. They will be able to make a Revolut-to-Revolut transfer with you afterwards. If the transfer is from an account that is in your name please get in touch with us via the in-app support chat. If we don't hear from you by end of Thursday, the transfer will be reverted to the sender. Your Revolut Team Τι μπορώ να κάνω τώρα παιδιά ώστε να μπουν τα λεφτά στην καρτουλα μου ?Ανοίγω καινούργιο λογαριασμό από το κινητό της γυναίκας με στοιχεία του πατέρας της αλλά πως θα κάνω σύνδεση.Να αναφέρω ότι στον λογαριασμό είμαι και εγώ μέσα (3 όνομα) Το ξέρω ότι δεν χάνονται τα λεφτά αφού θα τα γυρίσουν πίσω αλλά μήπως γλύτωσο χρόνο και τα έχω μέσα Τκ σαβ/κο
theopan Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Γειά σας παιδιά, σήμερα μου ήρθε η revolut και τωρα θα προσπαθήσω να την φορτώσω με χρήματα μέσω e-banking της alpha bank, το θέμα είναι οτι το 1€ που τραβάει για να μεταφερθούν τα χρήματα με την επιλογή SHA, το τραβάει απο το ποσό που έχουμε επιλέξει ?.Ας πούμε οτι θέλω να βάλω 10€ θα τραβήξει απο εκεί και θα έχω διαθέσιμο υπόλοιπο 9€ ?. Επιπλέον του ποσού είναι το 1€. Στέλνεις 10€ δηλαδή, πηγαίνουν στον αποδέκτη 10€ και αφαιρούνται 11€ από τον τραπεζικό λογαριασμό σου. Τι μπορώ να κάνω τώρα παιδιά ώστε να μπουν τα λεφτά στην καρτουλα μου ?Ανοίγω καινούργιο λογαριασμό από το κινητό της γυναίκας με στοιχεία του πατέρας της αλλά πως θα κάνω σύνδεση.Να αναφέρω ότι στον λογαριασμό είμαι και εγώ μέσα (3 όνομα) Το ξέρω ότι δεν χάνονται τα λεφτά αφού θα τα γυρίσουν πίσω αλλά μήπως γλύτωσο χρόνο και τα έχω μέσα Τκ σαβ/κο Αγγλικά ξέρεις υποθέτω. Ε ό,τι σου λέει θα κάνεις. Επικοινώνησε με το support. Έχε και σκαναρισμένο/φωτογραφημένο ένα αντίγραφο από την τράπεζα που δείχνει ότι είσαι 3ο όνομα στον λογαριασμό και στείλτους το. 1
Devouring69 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 @theopan Εννοείς αφαιρείται το 1 ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό μου, τα 10 ευρώ πηγαίνουν στην revolut και το 1 ευρώ αφαιρείται από τον λογαριασμό μου και όχι από την revolut σωστά ?.Συγνώμη αν δεν κατάλαβα σωστά, είμαι νέος στο forum. @theopan Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την διευκρίνηση. 1
NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 @theopan Εννοείς αφαιρείται το 1 ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό μου, τα 10 ευρώ πηγαίνουν στην revolut και το 1 ευρώ αφαιρείται από τον λογαριασμό μου και όχι από την revolut σωστά?.Συγνώμη αν δεν κατάλαβα σωστά. είμαι νέος στο forum. @theopan Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την διευκρίνηση. σωστά
Προτεινόμενες αναρτήσεις