Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστώ johnnie walker57 θα προσπαθήσω να διαβάσω αν και στο aliexpress  απορριπτόταν για λόγους ασφαλείας ότι δεν έχει ενεργοποιημενο το 3 D secure έστειλα μήνυμα στην revolut και μου απάντησαν άμεσα ότι δεν υποστηρίζουν τέτοια εφαρμογή  

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ευχαριστώ johnnie walker57 θα προσπαθήσω να διαβάσω αν και στο aliexpress απορριπτόταν για λόγους ασφαλείας ότι δεν έχει ενεργοποιημενο το 3 D secure έστειλα μήνυμα στην revolut και μου απάντησαν άμεσα ότι δεν υποστηρίζουν τέτοια εφαρμογή

Να σου πω την αμαρτία μου συνέχεια από την android εφαρμογή δουλεύω Αλη... δοκίμασε

Δημοσ.

ευχαριστώ johnnie walker57 θα προσπαθήσω να διαβάσω αν και στο aliexpress  απορριπτόταν για λόγους ασφαλείας ότι δεν έχει ενεργοποιημενο το 3 D secure έστειλα μήνυμα στην revolut και μου απάντησαν άμεσα ότι δεν υποστηρίζουν τέτοια εφαρμογή  

Κανε ενα clear στην εφαρμογή σου στο κινητο μηπως υπάρχουν λανθασμένα στοιχεία της καρτας σου

Δημοσ.

καλησπέρα όσο είχα το κινητό μου έβλεπα από την εφαρμογή   της revolut αλλά τώρα έχω μόνο υπολογιστή υπάρχει κάποιος τρόπος να δω το υπόλοιπο μου 

Δημοσ.

καλησπέρα όσο είχα το κινητό μου έβλεπα από την εφαρμογή   της revolut αλλά τώρα έχω μόνο υπολογιστή υπάρχει κάποιος τρόπος να δω το υπόλοιπο μου 

Bluestacks (Android προσομοιωτής) για PC.

Αν θες να το πας ακόμα παραπέρα μπορείς να στήσεις και ολόκληρο VM με Android, Android x86 VM Images

• Like 2
Δημοσ.

Bluestacks (Android προσομοιωτής) για PC.

Αν θες να το πας ακόμα παραπέρα μπορείς να στήσεις και ολόκληρο VM με Android, Android x86 VM Images

το πρόγραμμα δεν το ήξερα την εικονική μηχανή ναι άλλα το είχα ως τελευταία επιλογή 

ευχαριστώ 

• Like 1
Δημοσ.

Χριστός Ανέστη !!  γιατί μου χρεώνει η revolut όταν ψωνίζω μέσω Paypal παραπάνω 1-2 ευρώ ;;; ενώ στο paypal αφαιρείται  η κανονική τιμή της αγοράς, στο balance της revolut αφαιρούνται 1-2 ευρω παραπάνω...έχει να κάνει με το νόμισμα συναλλαγής ;;;

Δημοσ.

Χριστός Ανέστη !! γιατί μου χρεώνει η revolut όταν ψωνίζω μέσω Paypal παραπάνω 1-2 ευρώ ;;; ενώ στο paypal αφαιρείται η κανονική τιμή της αγοράς, στο balance της revolut αφαιρούνται 1-2 ευρω παραπάνω...έχει να κάνει με το νόμισμα συναλλαγής ;;;

Αληθώς! Πρώτο post, FAQ, Q3 κάτω κάτω με κοκκινα γράμματα το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
  • Like 2
Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα σε αγορά από Aliexpress. Πριν λίγο πέρασε απροβλημάτιστα. Επειδή κάποιοι τις προηγούμενες μέρες ανέφεραν ότι δεν γινόταν δεκτή.

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχουν κάποιες τράπεζες που συνεργάζονται ή τραβάς από όλες; ή με τρολαρεις και δεν το πήρα πρέφα; :P

Είναι δωρεάν στα περισσότερα ΑΤΜ στον κόσμο που έχουν το σήμα mastercard μέχρι 650 ευρώ το μήνα. Για το επιπλεόν ποσό υπάρχει χρέωση 2%. Στα ΑΤΜ των ελληνικών τραπεζών δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση αν επιλέξεις να γίνει η ανάληψη σε ευρώ χωρίς μετατροπή από λίρες. Επειδή η κάρτα είναι αγγλική, το ΑΤΜ θεωρεί ότι το υπόλοιπο είναι σε λίρες και προσφέρει να κάνει την μετατροπή σε ευρώ. Εάν επιλέξεις αυτή την δυνατότητα θα χρεωθείς επιπλέον, γι'αυτό και πρέπει να επιλέγουμε πάντα ανάληψη χωρίς μετατροπή.

Edit: Συγγνώμη, δεν πρόσεξα ότι είχε απαντηθεί εν τω μεταξύ η ερώτηση!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...