Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέλος (προσωρινα; ) οι εγγραφές για έλληνες στη N26. Να δούμε αν θα ακολουθήσει και η revolut.

Δεν είναι έτσι ακριβώς...

Η Ν26 έχει βάλει λίστα αναμονής (λόγω αυξημένης ζήτησης) σε όλες τις χώρες (Ιρλανδία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα, Σλοβακία) εκτός από Γερμανία και Αυστρία.

• Like 1
  • Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδη πως εγιναν?

Σου εχουν χακαρει καποιο λογαριασμό τηs google?

Χρησιμοποιω την revolut για aliexpress κυρίως.

Επικοινώνησα με support και μου είπαν επικοινώνησε με τον merchant. Δεν έχω την κάρτα αυτή στο google play store. Αλλά κάποιος την χρησιμοποίησε για αγορά στο google play store από αυτήν την εταιρία: https://play.google.com/store/apps/developer?id=COLOPL,+Inc.

Είναι ακόμα pending αλλά δεν ξέρω πως και αν γίνεται να τις κάνω cancel. 

• Like 1
Δημοσ.

Χρησιμοποιω την revolut για aliexpress κυρίως.

Επικοινώνησα με support και μου είπαν επικοινώνησε με τον merchant. Δεν έχω την κάρτα αυτή στο google play store. Αλλά κάποιος την χρησιμοποίησε για αγορά στο google play store από αυτήν την εταιρία: https://play.google.com/store/apps/developer?id=COLOPL,+Inc.

Είναι ακόμα pending αλλά δεν ξέρω πως και αν γίνεται να τις κάνω cancel.

Εμένα δε μου βγάζει καμία εφαρμογή... Παίζει απάτη ίσως. Εσένα σου τη βγάζει ακόμη από το link αυτό;

Δημοσ.

Μου έχουν μείνει 14.41 ευρώ στην κάρτα, δίνω παραγγελία 13.05 δολάρια από e-bay (11.37 ευρώ) και μου βγάζει ότι δε δέχεται την παραγγελία λόγω card issuer. Ωστόσο, περιμένω ήδη πόσες άλλες παραγγελίες που έκανα από e-bay και aliexpress πριν μερικές μέρες (όλα κομπλέ!). Αρχίσανε τα κόλπα ή το ποσόν που διαθέτω για κάποιο λόγο (ο οποίος δε διευκρινίζεται πουθενά) δεν επαρκεί; Συναντήσατε κάτι παρόμοιο;

Δημοσ.

Μου έχουν μείνει 14.41 ευρώ στην κάρτα, δίνω παραγγελία 13.05 δολάρια από e-bay (11.37 ευρώ) και μου βγάζει ότι δε δέχεται την παραγγελία λόγω card issuer. Ωστόσο, περιμένω ήδη πόσες άλλες παραγγελίες που έκανα από e-bay και aliexpress πριν μερικές μέρες (όλα κομπλέ!). Αρχίσανε τα κόλπα ή το ποσόν που διαθέτω για κάποιο λόγο (ο οποίος δε διευκρινίζεται πουθενά) δεν επαρκεί; Συναντήσατε κάτι παρόμοιο;

Όχι φίλε, έχω αγοράσει μέχρι της τελευταίας σταγόνας και πάλι λειτουργεί. Βέβαια είχα κάνει αγορά σε λίρες, ενώ είχα ευρώ είχα υπολογίσει πόσο βγαίνει σε λίρες και το πλήρωσα έτσι. ήταν νομίζω 24 λίρες και είχα μέσα 30€. έμεινα με σεντ στο τέλος αλλά το δέχτηκε. Δες μήπως την κλείδωσες από το security και δε το θυμάσαι καλού κακού

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχα! Εσύ διάβασες προφανώς μόνο την τελευταία αράδα από το ποστ του. Χωρίς τα εισαγωγικά. Και προφανώς δεν ήταν αυτό που "έπρεπε"...

Άντε πάμε άλλη μια...

Η τράπεζα Πειραιώς έχει εξαντλήσει τα διαθέσιμά της για το μήνα Απρίλιο. Εμβάσματα από 1/5/2016 ξανά!

Επανηλθαν τα διαθεσιμα ?

Γιατι σημερα 4 του μηνα και δεν μπορω ακομη να αγορασω με καρτα απο εξωτερικο.

Δημοσ.

Τα μηνιαία διαθέσιμα για εμβάσματα εξωτερικού και οι αγορές από το εξωτερικό με ελληνικές κάρτες είναι διαφορετικά πράγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Τα μηνιαία διαθέσιμα για εμβάσματα εξωτερικού και οι αγορές από το εξωτερικό με ελληνικές κάρτες είναι διαφορετικά πράγματα.

Σιγουρα?

Γιατι νομιζα τα ποσα που βγαινουν εξω με τον ενα ή αλλο τροπο προσμετρουνται στο ιδιο μετρητη.

Δημοσ.

Επανηλθαν τα διαθεσιμα ?

Γιατι σημερα 4 του μηνα και δεν μπορω ακομη να αγορασω με καρτα απο εξωτερικο.

Βρες καμια αλλη τραπεζα

Σίγουρα

Γιατι νομιζα τα ποσα που βγαινουν εξω με τον ενα ή αλλο τροπο προσμετρουνται στο ιδιο μετρητη.

Δημοσ.

Σιγουρα?

Νόμιζες λάθος. Όριο υπάρχει μόνο για τα εμβάσματα. Το όριο για αγορές ηλεκτρονικών είναι μηδέν (δεν επιτρέπονται καθόλου).

Δημοσ.

Νόμιζες λάθος. Όριο υπάρχει μόνο για τα εμβάσματα. Το όριο για αγορές ηλεκτρονικών είναι μηδέν (δεν επιτρέπονται καθόλου).

Απο περση εχω ψωνιζει με καρτα πανω απο 10 φορες απο εξωτερικο (amazon).

Ισως φταιει το aliexpress, που δοκιμαζω τωρα? αν και μου αναφερει θεμα τραπεζας.

Δημοσ.

Ισως φταιει το aliexpress, που δοκιμαζω τωρα? αν και μου αναφερει θεμα τραπεζας.

aliexpress  με τι καρτα δοκιμαζεις?

Αν ειναι ελληνικη μην κανεις ουτε τον κοπο

Δημοσ.

Ισως φταιει το aliexpress, που δοκιμαζω τωρα? αν και μου αναφερει θεμα τραπεζας

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ κανονικά ελληνική κάρτα (εθνικής) στο gearbest και στο banggood. Κινεζιές και τα 2......

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα ,προσπαθούσα εδώ και καιρό να πα παραγγείλω ένα tablet από Κίνα μεριά δεν με άφηνε (ενώ με είχε αφήσει τον Οκτώβριο με ελληνική κάρτα) διάβασα εδώ για την revolut ,εγκατέστησα την εφαρμογή την φόρτωσα και με 100 ευρω -πολύ γρήγορα 2 εργάσιμες ήμερες- και στήθηκα για αγορά δυστυχώς τζίφος δεν με άφησε πουθενά-alliexpess -everbying-e-bay-ούτε το pay-pal την δέχτηκε ,εν ολίγοις εγώ προσωπικά δεν μπορώ να την χρησιμοποιησω για αγορές θα δοκιμάσω και στο amazon αλλά στα site που ήθελα και δεν με άφησε ,αν κάποιος έχει παραγγείλει το τελευταίο 10ημερο με την revolut από κάποιο από αυτά τα site ας παρακαλώ ας μας ενημερώσει μήπως κάνω κάτι λάθος ,ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα ,προσπαθούσα εδώ και καιρό να πα παραγγείλω ένα tablet από Κίνα μεριά δεν με άφηνε (ενώ με είχε αφήσει τον Οκτώβριο με ελληνική κάρτα) διάβασα εδώ για την revolut ,εγκατέστησα την εφαρμογή την φόρτωσα και με 100 ευρω -πολύ γρήγορα 2 εργάσιμες ήμερες- και στήθηκα για αγορά δυστυχώς τζίφος δεν με άφησε πουθενά-alliexpess -everbying-e-bay-ούτε το pay-pal την δέχτηκε ,εν ολίγοις εγώ προσωπικά δεν μπορώ να την χρησιμοποιησω για αγορές θα δοκιμάσω και στο amazon αλλά στα site που ήθελα και δεν με άφησε ,αν κάποιος έχει παραγγείλει το τελευταίο 10ημερο με την revolut από κάποιο από αυτά τα site ας παρακαλώ ας μας ενημερώσει μήπως κάνω κάτι λάθος ,ευχαριστω.

Την έχω χρησιμοποιήσει παντού. Μόνο για ΧΧΧ δεν την έχω χρησιμοποιήσει... όλα ρολόι. κάτι δε κάνεις καλά. κοίτα τον οδηγό. είναι μπαοκτσιδικος θα καταλάβεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...