Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε αν διαβασεις τα νεα που σου βγαζει η εφαρμογη, οταν συνδεθεις, και πριν κανεις ''skip all'' θα δεις οτι γραφει καθαρα, ''καθε συναλλαγη που θα γινει απο τις 30 Απριλιου εως 2 Μα'ι'ου, θα καθυστερησει λογω αργιας των τραπεζων στο Ηνωμενο Βασιλειο''.  Διαβασες 350 σελιδες τζαμπα, και δεν διαβασες αυτο που επρεπε...

Προφανώς, δεν κατάλαβες ότι ο popopo σχολίασε τις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις στις 350 σελίδες και έβαλε μερικές από αυτές μέσα σε εισαγωγικά, σαν παράδειγμα.

Δεν έχει θέμα με τη revolut και πολύ περισσότερο με το τελευταίο παράδειγμα των 15€ που το σχολιάζει δεικτικά λέγοντας ότι "...φοβάμαι ότι τα έχασα και ... καταστράφηκα ...".

• Like 2
  • Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΓΟΝ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΕΧΩ ALPHA BANK ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ...ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ IBAN, ΔΛΔ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ REVOLUT ΣΕς ΜΟΡΦΗ IBAN. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ????????????????

Δημοσ.

Καταρχην χρονια πολλα και καλα σε ολους.μια βοηθεια χρειαζομαι...προσπαθωντας να κανω συνδεση revolut με paypal (εχω βαλει λεφτα στη revolut) μου δινει το code pin alla αργησε και εγω εβαλα 3 λαθους κωδικους..τωρα δε μουν βγαζει την επιλογη confirm my card στο paypal. Ξερετε τι μπορω να κανω να ξαναβγει?

Δημοσ.

Καταρχην χρονια πολλα και καλα σε ολους.μια βοηθεια χρειαζομαι...προσπαθωντας να κανω συνδεση revolut με paypal (εχω βαλει λεφτα στη revolut) μου δινει το code pin alla αργησε και εγω εβαλα 3 λαθους κωδικους..τωρα δε μουν βγαζει την επιλογη confirm my card στο paypal. Ξερετε τι μπορω να κανω να ξαναβγει?

Για δοκίμασε αυτό:

Can PayPal resend the PayPal code for my debit or credit card so I can confirm it?

If you want to confirm your debit or credit card, but cannot find your PayPal code, you can request a new one to be resent. 

Here's how:
Log in to your PayPal account.
Click My Account.
Click Confirm my debit or credit card in the To Do List box.
Click Resend PayPal Code at the bottom of the page. If there is more than one card listed, choose the appropriate card from the drop-down menu.
Click Save and Continue.
When you click Save and Continue, your card is charged a small fee. If you have online access to your card statement, it'll take a few business days for the charge to appear, depending on your issuing bank. If you do not have online access, you'll need to wait for your statement in the mail. Your unique, randomly generated 4-digit PayPal code is displayed on your statement near the PayPal fee. In the item description section, you will see it next to the word PAYPAL. You need it to confirm your card. 

Note: A new PayPal code may be requested up to 3 times.
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση αλλα απο οτι διαβασα για να μπορω να χρησιμοποιησω την καρτα μου της revolutστο paypal πρεπει να στειλω φωτοτυπια ταυτοτητα διευθυνση και και...

Δημοσ.

καλησπερα παιδια , να πω αρχικα ενα μεγαλο ευχαριστω που καταφερα να βγαλω μια τετοια καρτα γιατι μου ειναι οντως πολυ αναγκαια και χαρη σε εσας το καταφερα με πολυ ευκολο τροπο.

απλα εχω ενα προβλημα :( :( εχω διαβασει οτι καποιοι εχετε συνδεσει τη καρτα αυτη με το παηπαλ, ενω εγω ακομη δεν μπορω να το κανω αυτο....:( δεν μου τη δεχετε ,μηπως ξερετε γιατι? παταω αντ καρτ βαζω ολα τα στοιχεια και το 3ψηφιο αλλα τιποτα..... 

-να πω οτι ηδη εχω 2 καρτες μεσα στο παυπαλ συνδεδεμενες οι οποιες ειναι ελληνικες καρτες, λεω μηπως φταει οτι εχω κι αυτες μεσα ? πρεπει να τις σβησω ? σορυ ρε παιδια ειμαι λιγο ασχετη καπως με το ολο θεμα γιατι εχω χρονια να ασχοληθω με το παυπαλ :/ και τα εχω ξεχασει.

επεισης να πω οτι η φυσικη καρτα σταλθικε σημερα και ερχετε ,λετε να φταιει κτ τετοιο?? δε ξερω λεω καποια πραγματα μηπως και δε καταλαβενω εγω κατι :/ σας παρακαλω αν μπορει καποιος ας μου πει 

ευχαριστω παρα πολυ και παλι :) :) αν μπορειτε στειλτε μου στα μηνυματα 

---να επισημανω οτι θελω να κανω αγορες στο ημπεη (αν αυτο καπου βοηθαει :P )

Δημοσ.

1ον, Έχεις χρήματα μέσα στην Revolut;

2ον, Έχω 2 ελληνικές κάρτες στο Paypal και μου δέχτηκε κανονικά την Revolut.

3ον, Η φυσική κάρτα έχει σταλθεί και την περιμένω.

Σου γράφω όλα τα παραπάνω για να ξεκαθαρίσεις κάπως τα πράγματα για το τι φταίει.

Το πιο πιθανόν είναι ότι κάνεις κάποιο λάθος κατά την εισαγωγή των στοιχείων στο Paypal.

Όπως λέει και ο οδηγός στην πρώτο post:

"Όσοι θέλετε να συνδέσετε την κάρτα Revolut στο PayPal σας, ΠΡΟΣΟΧΗ: πρέπει να έχετε ήδη χρήματα στο Revolut account σας (τουλάχιστον 3-4 Ευρώ), αλλιώς θα αποτύχουν οι δοκιμαστικές χρεώσεις του PayPal και δε θα μπορείτε να συνδέσετε την κάρτα σας. Οπότε, βεβαιωθείτε πρώτα ότι έχετε στείλει ένα έμβασμα (βλ. βήματα 10-11) και τα χρήματα έχουν πιστωθεί στο λογαριασμό Revolut σας."

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση αλλα απο οτι διαβασα για να μπορω να χρησιμοποιησω την καρτα μου της revolutστο paypal πρεπει να στειλω φωτοτυπια ταυτοτητα διευθυνση και και...

Δεν είναι έτσι, που το είδες αυτό;

Μπορείς κανονικά να την χρησιμοποιείς όποτε το pp ζητάει κάρτα, αν θες και να την συνδέσεις χρειάζεται να έχεις μέσα γύρω στα 3€.

Q3, post #3 στον οδηγό.

ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα. Εμενα το κινητο μου δεν εγκαθιστα τη revolut και κατεβασα απο το πισι το BlueStacks που ειναι προσομοιωτης

του android. Εκανα κανονικα λογαριασμο και απο τεταρτη θα στειλω εμβασμα για να κουμπωσω τη καρτα στο paypal.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορω να κατεβασω την εφαρμογη σε ενα τηλεφωνω συγγενικου προσωπου

και να διαχειριζομαι τον λογαριασμο μου απο κει γιατι το προγραμα για το πισι ειναι πολυ βαρυ και τρωει τρελα κολληματα.

Δημοσ.

σας ευχαριστω παρα μα παρα πολυ παιδια να ειστε ολοι καλα ! με σωσατε ! να ειστε κλ μου δωσατε μεγαλη χαρα σημερα ! 

ειστε φοβεροι ολοι σας !

Δημοσ.

Καλησπερα. Εμενα το κινητο μου δεν εγκαθιστα τη revolut και κατεβασα απο το πισι το BlueStacks που ειναι προσομοιωτης

του android. Εκανα κανονικα λογαριασμο και απο τεταρτη θα στειλω εμβασμα για να κουμπωσω τη καρτα στο paypal.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορω να κατεβασω την εφαρμογη σε ενα τηλεφωνω συγγενικου προσωπου

και να διαχειριζομαι τον λογαριασμο μου απο κει γιατι το προγραμα για το πισι ειναι πολυ βαρυ και τρωει τρελα κολληματα.

Φυσικά και γίνεται. Κάνεις log-in με τα στοιχεία σου και έτοιμος.
  • Like 2
Δημοσ.

Θα ήθελα να επαναλάβω ένα ποστ που έκανα πριν μερικές μέρες για όποιον γνωρίζει:

Από τον Ιούνιο Η Πειραιώς αλλάζει το Ebanking με νέο (νέα μενού κλπ)

Από 06/06/2016, όλοι οι ιδιώτες πελάτες της Τράπεζας, θα έχουν πρόσβαση MONO στη σελίδα της νέας υπηρεσίας μέσω ειδικής ενότητας που υπάρχει ήδη στη σελίδα της Τράπεζας (www.piraeusbank.gr).

Αν θέλει κάποιος μπορεί προς το παρόν να χρησιμοποιεί ακόμη το παλαιό ή να χρησιμοποιεί ήδη το νέο πρόγραμμα.

Μπαίνοντας στο νέο πρόγραμμα, στα εμβάσματα δεν υπάρχει πια το πεδίο SEPA - Κωδικός αναφοράς εντολέα.

Αρα πως το κάνουμε?

(Aν ήταν δυνατό, καλό θα ήταν να ενημερωθεί και η 1η σελίδα του topic με οδηγίες για τη νέα φόρμα της Πειραιώς.)

Ευχαριστώ...

• Like 2
Δημοσ.

Τα διαβασα τα τρια πρωτα ποστς, μονο απο κινητο μπορουμε να δουλεψουμε την εφαρμογη?

Απο ipad γινετε, που δεν εχει αριθμο κλησης?

Δημοσ.

Αν θέλει κάποιος μπορεί προς το παρόν να χρησιμοποιεί ακόμη το παλαιό ή να χρησιμοποιεί ήδη το νέο πρόγραμμα.

Μπαίνοντας στο νέο πρόγραμμα, στα εμβάσματα δεν υπάρχει πια το πεδίο SEPA - Κωδικός αναφοράς εντολέα.

Αρα πως το κάνουμε?

Η συμπλήρωση του πεδίου SEPA ήταν εξαρχής  ​προαιρετική και μάλιστα σε εμβάσματα μετά τις 16:00 δεν εμφανιζόταν καν. Τα εμβάσματα ολοκληρώνονταν κανονικά έτσι κι αλλιώς, αρκεί να έμπαινε το reference στο άλλο πεδίο. Και κακώς είχε διαδοθεί εκείνο το "για να είστε σίγουροι γράψτε το κι εκεί". Εγώ ποτέ δεν το είχα συμπληρώσει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...