riflebull Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Στο vickmall πάντως περνάνε κανονικά ελληνικές κάρτες. αδερφε εννοεις οτι δεν θα με σταματησει το καπιταλ κοντρολ?? δηλαδη να δοκιμασω να το κανω χωρις ρεβολουτ? δηλαδη κατευθειαν να χωσω την καρτα μου στην παυπαλ και να δωσω την αγορα?? θα περασει? κατι ακομα! θα παρω ενα κινητο απο vickmall απο το eu warehouse που λεει οτι το κινητο στην ελλαδα ερχεται απο 1-5 μερες!! μεσα η περιγραφη στο κινητο ομως λεει οτι ελλαδα θα κανει 25 εργασιμες! ααα και δεν πιστευω απο το warehouse να ειναι τιποτα μεταχειρισμενα ετσι? τι παιζει?
theopan Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 riflebull να τα συζητήσουμε όλα τα offtopic (περί vickmall, περί capital controls, περί του πόσες μέρες κάνει να στείλει το vickmall) εδώ λες; Το ότι το topic έχει θέμα την κάρτα Revolut δεν το βλέπεις;
NikosKallithea Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Αν μια καρτα revolut την εχουμε προσθεσει σε εναν λογαριασμό paypal μπορουμε να την προσθεσουμε και σε δευτερο αλλου ατομου ; OXI 1
Jason13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Γινεται να μεταφερω χρηματα απο την Paypal στο Revolut? Θελω να κανω αγορα στο aliexpress και εχω χρηματα μονο στο paypal. Εχετε καμια λυση; 1
ekkli Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δεν μπορείς να μεταφέρεις χρήματα στο από το PP στην Revolut. 1
Cartman Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Κουλό θέμα με τη Revolut... Έχω λεφτά σε Ευρώ στη κάρτα και κάνω αγορά από eshop σε Ευρώ (με έδρα Ισπανία) και επιλέγω πληρωμή μέσω Paypal (που το έχω συνδεδεμένο με τη Revolut). Στο Paypal η χρέωση είναι κανονικά σε Eυρώ, αλλά στην εφαρμογή της Revolut μου έρχεται χρέωση σε λίρες !!!!Kαι έτσι από 377,26€ που είναι η παραγγελία με τις μετατροπές που κάνει η Revolut φτάνει τα 395,20!!! WTF?!
NikosKallithea Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Κουλό θέμα με τη Revolut... Έχω λεφτά σε Ευρώ στη κάρτα και κάνω αγορά από eshop σε Ευρώ (με έδρα Ισπανία) και επιλέγω πληρωμή μέσω Paypal (που το έχω συνδεδεμένο με τη Revolut). Στο Paypal η χρέωση είναι κανονικά σε Eυρώ, αλλά στην εφαρμογή της Revolut μου έρχεται χρέωση σε λίρες !!!! Kαι έτσι από 377,26€ που ειναι η παραγγελία με τις μετατοπές που κάνει η Revolut φτάνει τα 395,20!!! WTF?! Επεσες και εσύ στα δίχτυα του ππ https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding αλλαξε αυτο σε "Bill me in the currency listed on the seller's invoice." Μερικά ποστ πιο πριν τα λέγαμε http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-οδηγός-επιβίωσης-διαβάστε-τα-3-πρώτα-posts-πριν-ρωτ/?p=54821070 3
Cartman Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Και η πλάκα είναι ότι προσπαθούσα να βρω που στα κομμάτια έχουν κρύψει στο Paypal το link για τις προτιμήσεις στις μετατροπές νομισμάτων, αλλά τίποτα... Σ' ευχαριστώ για τον κόπο και το χρόνο που διέθεσες για να μου λύσεις την απορία (και ναι είχες δίκιο). 1
Hapatingo Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Εντελώς πληροφορικά, έχει δοκιμάσει κανείς να στείλει χρήματα απευθείας στην κάρτα? Απλά έτυχε να κοιτάξω μια γρήγορη ματιά το νέο winbank και είδα οτι υπάρχει επιλογή να στείλεις χρήματα σε προπληρωμένη τρίτου και στέφτηκα μήπως το έχει δοκιμάσει κάποιος.
asdfnikos Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Εντελώς πληροφορικά, έχει δοκιμάσει κανείς να στείλει χρήματα απευθείας στην κάρτα? Απλά έτυχε να κοιτάξω μια γρήγορη ματιά το νέο winbank και είδα οτι υπάρχει επιλογή να στείλεις χρήματα σε προπληρωμένη τρίτου και στέφτηκα μήπως το έχει δοκιμάσει κάποιος. Υπήρχε και στην παλιά winbank.Ειναι για της προπληρωμενες της τράπεζας Πειραιώς. 1
cxenos7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μόλις τελείωσα το διάβασμα σε 350 σελίδες από τις οποίες αντιλαμβάνεται κανείς το γιατί η χώρα έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Ερωτήσεις για τα ίδια και τα ίδια, κανείς δεν αφιερώνει λίγο χρόνο για να μάθει πως λειτουργεί κάτι, γκρίνιες γιατί δεν λειτουργεί το σύστημα όπως έχουμε εμείς στο μυαλό μας (όχι, η πολιτική της revolut δε μας ενδιαφέρει. Αφού μπορεί να γίνει όπως το σκέφτομαι εγώ, γιατί να γίνεται όπως θέλει η revolut; ), "μα γιατί με βασανίζουν αφού όλη η γειτονιά ξέρει ότι με φωνάζουν Μήτσο και γιαυτό το δήλωσα έτσι στην εφαρμογή", "πέρασα χθές 15 ευρώ και δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα. Φοβάμαι ότι τα έχασα και ήταν τα τελευταία μου. Καταστράφηκα...". Δυστυχώς... Φιλε αν διαβασεις τα νεα που σου βγαζει η εφαρμογη, οταν συνδεθεις, και πριν κανεις ''skip all'' θα δεις οτι γραφει καθαρα, ''καθε συναλλαγη που θα γινει απο τις 30 Απριλιου εως 2 Μα'ι'ου, θα καθυστερησει λογω αργιας των τραπεζων στο Ηνωμενο Βασιλειο''. Διαβασες 350 σελιδες τζαμπα, και δεν διαβασες αυτο που επρεπε... 1
PanosDanis Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Καλησπερα παιδια. Εγω καθε φορα που θελω να στειλω εμβασμα για να φορτισω την revolut, ενω εχω ολα τα στοιχεια σωστα, την επομενη εργασιμη που το κοιταει η τραπεζα (πειραιως) μου απορριπτεται. Γνωριζει κανεις μηπως γιατι;
theopan Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Φιλε αν διαβασεις τα νεα που σου βγαζει η εφαρμογη, οταν συνδεθεις, και πριν κανεις ''skip all'' θα δεις οτι γραφει καθαρα, ''καθε συναλλαγη που θα γινει απο τις 30 Απριλιου εως 2 Μα'ι'ου, θα καθυστερησει λογω αργιας των τραπεζων στο Ηνωμενο Βασιλειο''. Διαβασες 350 σελιδες τζαμπα, και δεν διαβασες αυτο που επρεπε... Χαχαχα! Εσύ διάβασες προφανώς μόνο την τελευταία αράδα από το ποστ του. Χωρίς τα εισαγωγικά. Και προφανώς δεν ήταν αυτό που "έπρεπε"... Καλησπερα παιδια. Εγω καθε φορα που θελω να στειλω εμβασμα για να φορτισω την revolut, ενω εχω ολα τα στοιχεια σωστα, την επομενη εργασιμη που το κοιταει η τραπεζα (πειραιως) μου απορριπτεται. Γνωριζει κανεις μηπως γιατι; Άντε πάμε άλλη μια... Η τράπεζα Πειραιώς έχει εξαντλήσει τα διαθέσιμά της για το μήνα Απρίλιο. Εμβάσματα από 1/5/2016 ξανά! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις