minotavros Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Τη κάνεις σύνδεση στο paypal. Διάβασε τον οδηγό στην πρώτη σελίδα 1
alfeios Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Ή επιλογή δεν δουλεύει σωστά μετά την αναβάθμιση του παυπαλ, τουλάχιστον σε μένα είναι οπότε μπω απενεργοποιημένη, οπότε κάθε φορά την αλλάζωΚαι σε μενα δεν απομνημονευεται. Θελει καθε φορα επιλλογη. (Chrome) 1
Almuric Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Και σε μενα δεν απομνημονευεται. Θελει καθε φορα επιλλογη. (Chrome) Θα έχω το νου μου κι ευχαριστώ και τους δύο!
alexiko Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 μια ερωτηση ακομα! πες οτι βαζω λεφτα και παω στο vickmall να αγορασω... τι καρτα θα βαλω και καλα οτι θα γινει η αγορα? επισης παιδες... αν προσθεσω την ρεβολουτ στο παυπαλ μου... αλλα αν η παυπαλ ειναι σε αλλο ονομα απο οτι η ρεβολουτ εχει σημασια? Στο vickmall πάντως περνάνε κανονικά ελληνικές κάρτες.
Almuric Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 επισης παιδες... αν προσθεσω την ρεβολουτ στο παυπαλ μου... αλλα αν η παυπαλ ειναι σε αλλο ονομα απο οτι η ρεβολουτ εχει σημασια? Καμία σημασία δεν έχει. Στο λογαριασμό της Paypal μπορείς να περάσεις οποιαδήποτε κάρτα, από οποιονδήποτε, αρκεί να έχεις ότι στοιχεία χρειάζονται και η εκάστοτε κάρτα να έχει 1.5 δολάριο (τουλάχιστον) που θα τραβήξει η Paypal. Αφού περάσεις την κάρτα και έχει γίνει confirmed κανονικά, όταν θα πας να παραγγείλεις από οπουδήποτε απλώς επιλέγεις εκείνη της Revolut (σε περίπτωση που έχεις κι άλλες στο Paypal). Τσέκαρε μόνο τη ρύθμιση για το Paypal που αναφέρει ο Parsifal απ' το hyperlink της 1ης σελίδας.
alfeios Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέσω browser που μπαίνω δεν έχω κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα. με ποιον browser μπαίνεις ;
Postmort3m Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Καλησπέρα Θέλω να κάνω μια αγορά από το store της Αργεντινής στο xbox live, αν βγάλω αυτή την κάρτα μπορώ να διαλέξω ως location την Αργεντινή?
alfeios Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Με Chrome.Με chrome κι εγω, αλλα δεν κραταει την επιλογη
NikosKallithea Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Ti σχέσει εχει τωρα ο browser με τον server του παυπαλ, που εκει δεν αποθηκεύονται, ή μαλλον αποθηκεύονται αλλα κάποια στιγμή μετα 1-2-3 μέρες, δεν ξερω πόσο, η επιλογή επανέρχεται στην μετατροπή νομίσματος απο το παυπαλ 1
alfeios Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Ti σχέσει εχει τωρα ο browser με τον server του παυπαλ, που εκει δεν αποθηκεύονται, ή μαλλον αποθηκεύονται αλλα κάποια στιγμή μετα 1-2-3 μέρες, δεν ξερω πόσο, η επιλογή επανέρχεται στην μετατροπή νομίσματος απο το παυπαλΔεν εχω τις γνωσεις να κρινω αν εχει σχεση γι αυτο αναρωτηθηκα. Αν εσυ εχεις μπορεις να μου απαντησεις και να με διαφωτησεις
NikosKallithea Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Αυτο λεω παραπάνω, δεν εχει καμια σχεση
alfeios Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Αυτο λεω παραπάνω, δεν εχει καμια σχεση Ευχαριστω. Απλα απαντησες με ερωτηση και το πηρα σαν ειρωνια.
minotavros Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Αν και off topic να πω ότι εδώ και καιρό δεν μπορώ να μπω στο paypal με mozila
alfeios Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Καμία σημασία δεν έχει. Στο λογαριασμό της Paypal μπορείς να περάσεις οποιαδήποτε κάρτα, από οποιονδήποτε, αρκεί να έχεις ότι στοιχεία χρειάζονται και η εκάστοτε κάρτα να έχει 1.5 δολάριο (τουλάχιστον) που θα τραβήξει η Paypal. Αφού περάσεις την κάρτα και έχει γίνει confirmed κανονικά, όταν θα πας να παραγγείλεις από οπουδήποτε απλώς επιλέγεις εκείνη της Revolut (σε περίπτωση που έχεις κι άλλες στο Paypal). Τσέκαρε μόνο τη ρύθμιση για το Paypal που αναφέρει ο Parsifal απ' το hyperlink της 1ης σελίδας. Αν μια καρτα revolut την εχουμε προσθεσει σε εναν λογαριασμό paypal μπορουμε να την προσθεσουμε και σε δευτερο αλλου ατομου ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις