tz3s Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δηλαδή έως τώρα δούλευε? Πριν από δυο ώρες πληρωσα κάρτα Wind μέσω paypal με Revolut. Κανένα πρόβλημα. δεν ξερω τι διαολο παιχτηκε... αλλα η απαντηση στο πως να λυσω το προβλημα μου ειναι να παω να βγαλω τα λεφτα απο atm..
Almuric Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 τι γινεται με αυτη την καρτα? Αρχικα δεν κανει αγορες μεσω paypal.. τωρα προσπαθω να κανω απευθειας απο αυτην και τιποτα... το chat ουτε που ξερω ποτε δουλευει!! ελεος... Με την Αγγλία έχουμε δύο ώρες διαφορά. Είναι δύο ώρες πριν από εμάς. Εγώ μπήκα εχθές το πρωί στις 10:10 (ώρα δική μας, άρα 8:10 εκεί) και εκείνοι απάντησαν στις 10:40. Προφανώς άργησαν να ξυπνήσουν. Άσε το ανοιχτό και όταν σου έρχεται απάντηση, κουδουνίζει. Αργούν να απαντήσουν ελεεινά κάποιες στιγμές (πιθανόν επειδή επικοινωνούν και με άλλους ταυτόχρονα και δεν υπάρχει πολύ προσωπικό), αλλά θέλει υπομονή μέχρι να γίνει η δουλειά σου.
panos4442004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Η τράπεζα Πειραιώς έχει εξαντλήσει τα διαθέσιμά της για το μήνα Απρίλιο. Εμβάσματα από 1/5/2016 ξανά! Φιλε theopan ακολουθω τη συμβουλη σου!!!! 2
jonkyr Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Καλησπερα παιδια! Θα μπορουσε ενας admin / moderator να προσθεσει το παρακατω στο FAQ στις πρωτες σελιδες? Ίσως έτσι να βοηθηθουν κάποιοι που ειναι συνδικαιούχοι σε λογαριασμούς κτλ κτλ και να σταματήσουν να απορούν τι να κάνουν για να στείλουν έμβασμα στη revolut και να φανεί οτι τα έστειλαν αυτοί.... * Στην Alpha Bank γίνεται, το έχω κάνει εγώ για να στέλνω σε skrill. Λογικά θα γίνεται σε όλες τις τράπεζες. Ερώτηση : Είμαι συνδικαιούχος στον τραπεζικό μου λογαριασμό και το e-banking είναι ανοιγμένο στο όνομα του πρώτου δικαιούχου, αλλά άνοιξα revolut στο όνομα μου τι μπορώ να κάνω για να φαίνονται τα δικά μου στοιχεία όταν θέλω να στείλω χρήματα στην revolut? Απάντηση : Πάω στην τράπεζα που διατηρώ λογαριασμό σαν συνδικαιούχος και ανοίγω e-banking και στο δικό μου όνομα ! Έτσι όταν θα στέλνω εμβάσματα στην revolut (και οποιαδήποτε άλλη προπληρωμένη κάρτα) θα φαίνεται ότι το έμβασμα το έκανα εγώ! Επιβεβαιωνω οτι γινεται σιγουρα και στην Πειραιως. Το εκανε η συζυγος (που ειχε σχετικο προβλημα στη δευτερη καταθεση της, καποια στιγμη τον χειμωνα το ειχα αναφερει εδω μεσα) και ειναι πλεον κομπλε. Βαζω εγω με το δικο μου ebanking, εκεινη με το δικο της κι ολα καλα. 2
enterhere Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Προχτες εγκατεστησα το revolut και εστειλα και ενα εμβασμα μεσω eurobank ( γυρω στις 1 το μεσημερι ). Στο e-banking της eurobank αναφερει οτι η συναλλαγη ηταν επιτυχημενη αλλα ακομα δεν βλεπω φως . Θα μπουνε σημερα τα χρηματα ; Οχι τιποτα αλλο , αλλα επειδη ειναι η πρωτη συναλλαγη εχω το αγχος του πρωταρη !!! Έστειλα το εμβασμα την Δευτέρα το βράδυ στις 22:00 και τα χρήματα μπήκαν την Πέμπτη στις 13:00. Όλα αυτά στην Alpha τράπεζα. 1
Almuric Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Επικοινώνησα σήμερα για να δω τι έγινε τελικά με την περίπτωσή μου, μιας και πέρασαν άλλες δύο ημέρες και τα χρήματα δεν είχαν περαστεί μέσα. Τα έβαλαν κανονικά και απλώς μου είπαν πως τα είχα στείλει σε λάθος IBAN κι ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσω εκείνο του ευρώ. Έκανα την αλλαγή, πέρασα την κάρτα στο Paypal, έκανα την αλλαγή που περιγράφει ο parsifal εδώ στις ρυθμίσεις του Paypal και βρίσκομαι μπροστά σε μια πρώτη δοκιμαστική παραγγελία απ' το ebay. Το ποσόν που μου γράφει ότι θα πληρώσω, είναι σε αγγλικές λίρες. Πριν πατήσω για την αγορά και κάνω καμιά γκάφα, θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω: Έχει καμία σημασία τι αναφέρει εκεί (βλέπει πιθανόν ότι η κάρτα είναι αγγλικής προέλευσης και γι' αυτό βάζει το νόμισμα) ή θα έπρεπε να μου βγάζει σε ευρώ εφόσον σε τέτοια τα έχω πλέον στη Revolut; EDIT: Ξαναπήγα στο "Other conversion options" και επέλεξα για 2η φορά την επιλογή "Bill me in the currency listed on the seller's invoice.", το έκανα submit και μου τα έβγαλε σε δολλάρια, ως είναι από τον πωλητή. Είμαι κομπλέ να υποθέσω; Και γιατί ενώ έχω σώσει απ' το λογαριασμό του Paypal ήδη αυτή την επιλογή, μου την ακύρωσε μέσω του account του ebay; Μήπως γνωρίζει κάποιος;
NikosKallithea Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Ή επιλογή δεν δουλεύει σωστά μετά την αναβάθμιση του παυπαλ, τουλάχιστον σε μένα είναι οπότε μπω απενεργοποιημένη, οπότε κάθε φορά την αλλάζω 2
enterhere Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Ή επιλογή δεν δουλεύει σωστά μετά την αναβάθμιση του παυπαλ, τουλάχιστον σε μένα είναι οπότε μπω απενεργοποιημένη, οπότε κάθε φορά την αλλάζω Μέσω browser που μπαίνω δεν έχω κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα. 1
makfil Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Επικοινώνησα σήμερα για να δω τι έγινε τελικά με την περίπτωσή μου, μιας και πέρασαν άλλες δύο ημέρες και τα χρήματα δεν είχαν περαστεί μέσα. Τα έβαλαν κανονικά και απλώς μου είπαν πως τα είχα στείλει σε λάθος IBAN κι ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσω εκείνο του ευρώ. Έκανα την αλλαγή, πέρασα την κάρτα στο Paypal, έκανα την αλλαγή που περιγράφει ο parsifal εδώ στις ρυθμίσεις του Paypal και βρίσκομαι μπροστά σε μια πρώτη δοκιμαστική παραγγελία απ' το ebay. Το ποσόν που μου γράφει ότι θα πληρώσω, είναι σε αγγλικές λίρες. Πριν πατήσω για την αγορά και κάνω καμιά γκάφα, θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω: Έχει καμία σημασία τι αναφέρει εκεί (βλέπει πιθανόν ότι η κάρτα είναι αγγλικής προέλευσης και γι' αυτό βάζει το νόμισμα) ή θα έπρεπε να μου βγάζει σε ευρώ εφόσον σε τέτοια τα έχω πλέον στη Revolut; EDIT: Ξαναπήγα στο "Other conversion options" και επέλεξα για 2η φορά την επιλογή "Bill me in the currency listed on the seller's invoice.", το έκανα submit και μου τα έβγαλε σε δολλάρια, ως είναι από τον πωλητή. Είμαι κομπλέ να υποθέσω; Και γιατί ενώ έχω σώσει απ' το λογαριασμό του Paypal ήδη αυτή την επιλογή, μου την ακύρωσε μέσω του account του ebay; Μήπως γνωρίζει κάποιος; Κάθε πωλητής ορίζει το νόμισμα και την αξία του αντικειμένου που πουλάει και αυτό δεν έχει σχέση με την κάρτα που χρησιμοποιείς για αγορές, δηλαδή αν είναι έκδοσης Αγγλίας ή Ελλάδας ή άλλης χώρας. Απλά, μερικοί έχουν μετατροπέα στην ιστοσελίδα τους και προσαρμόζουν την τιμή στο νόμισμα του αγοραστή. Με την Revolut και τα ευρώ που την έχεις φορτώσει, μπορείς να κάνεις αγορές σε οποιοδήποτε νόμισμα και η μετατροπή θα γίνει από τη Revolut, με τη συμφέρουσα για σένα ισοτιμία, εάν έχεις αποκλείσει να την κάνει το paypal. 1
riflebull Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 καλησπερα!! μολις εφτιαξα την revolut μου! πηγα να κανω identify και μου ειπε failed ! αλλα λεει οτι θα χρειαστει αν βαλω πανω απο 1000 ευρω τον χρονο! οποτε εγω τωρα ειμαι ετοιμος να βαλω λεφτα μεσω του e-banking μου στην revolut και μολις μπουν να κανω αγορα? χρειαζομαι κατι αλλο εννοω? ευχαριστω! ΥΓ. πολυ καλος οδηγος!
Almuric Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Την προώθησα κανονικά! Μετά από τέσσερις μήνες ταλαιπωρίας με αλλαγή από κάρτα σε κάρτα μήπως κάποια τράπεζα το επιτρέψει (Eurobank, Εθνική & Πειραιώς), από τηλεφωνήματα στο europhone banking και επιτόπου σε υπαλλήλους για να βγάλω άκρη (κανένας δεν ήξερε τι στην πραγματικότητα συμβαίνει, τη μία μου λέγανε έτσι, την άλλη γιουβέτσι), ο πολύτιμος οδηγός σας εδώ και η Revolut φαίνεται να λειτουργούν άψογα! Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι! Για τυχόν μελλοντική απορία θα σας ενοχλήσω ξανά. Πάω τώρα επιτέλους να παραγγείλω τα πραματάκια που θέλω!
asdfnikos Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 καλησπερα!! μολις εφτιαξα την revolut μου! πηγα να κανω identify και μου ειπε failed ! αλλα λεει οτι θα χρειαστει αν βαλω πανω απο 1000 ευρω τον χρονο! οποτε εγω τωρα ειμαι ετοιμος να βαλω λεφτα μεσω του e-banking μου στην revolut και μολις μπουν να κανω αγορα? χρειαζομαι κατι αλλο εννοω? ευχαριστω! ΥΓ. πολυ καλος οδηγος! Αν θες να κάνεις verify τον λογαριασμό σου και δεν το παίρνει μεσώ του app πρέπει να τους τα στείλεις μέσω του chat και θα σε κάνουν αυτοί verify. Άλλα και τώρα είσαι έτοιμος για αγορές. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. 1
riflebull Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 μια ερωτηση ακομα! πες οτι βαζω λεφτα και παω στο vickmall να αγορασω... τι καρτα θα βαλω και καλα οτι θα γινει η αγορα? επισης παιδες... αν προσθεσω την ρεβολουτ στο παυπαλ μου... αλλα αν η παυπαλ ειναι σε αλλο ονομα απο οτι η ρεβολουτ εχει σημασια?
asdfnikos Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 μια ερωτηση ακομα! πες οτι βαζω λεφτα και παω στο vickmall να αγορασω... τι καρτα θα βαλω και καλα οτι θα γινει η αγορα? mastercard.Αν και μπορείς να πληρώσεις και μεσω paypal για να έχεις και την ασφάλεια. 1
riflebull Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 ρε φιλε ευχαριστω που βοηθας... αλλα στο βικμολλ μου εχει payment method Μονο παυπαλ και western union !! τι να κανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις