Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!

Θα μπορουσε ενας admin / moderator να προσθεσει το παρακατω στο FAQ στις πρωτες σελιδες? Ίσως έτσι να βοηθηθουν κάποιοι που ειναι συνδικαιούχοι σε λογαριασμούς κτλ κτλ και να σταματήσουν να απορούν τι να κάνουν για να στείλουν έμβασμα στη revolut και να φανεί οτι τα έστειλαν αυτοί....

* Στην Alpha Bank γίνεται, το έχω κάνει εγώ για να στέλνω σε skrill. Λογικά θα γίνεται σε όλες τις τράπεζες.

Ερώτηση : Είμαι συνδικαιούχος στον τραπεζικό μου λογαριασμό και το e-banking είναι ανοιγμένο στο όνομα του πρώτου δικαιούχου, αλλά άνοιξα revolut στο όνομα μου τι μπορώ να κάνω για να φαίνονται τα δικά μου στοιχεία όταν θέλω να στείλω χρήματα στην revolut?

Απάντηση : Πάω στην τράπεζα που διατηρώ λογαριασμό σαν συνδικαιούχος και ανοίγω

e-banking και στο δικό μου όνομα !

Έτσι όταν θα στέλνω εμβάσματα στην revolut (και οποιαδήποτε άλλη προπληρωμένη κάρτα) θα φαίνεται ότι το έμβασμα το έκανα εγώ!

• Like 3
  • Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλό θα ήταν, όπως λες, να μπει και αυτό στην 1η σελίδα, όπως καλό θα ήταν και στο screenshot του e-banking της Eurobank, να περαστεί αυτό που αναφέρω στην προηγούμενη σελίδα για εκείνους που στέλνουν για πρώτη φορά έμβασμα στη Revolut. Πρέπει να ενεργοποιήσουν την ενέργεια αυτή απ' τις ρυθμίσεις ασφαλείας. Δε μου εμφάνιζε πουθενά κουμπί προώθησης στη σελίδα επιβεβαίωσης, παρά μόνο το κουμπί ακύρωσης και τον counter του log off, ο οποίος υπάρχει για λόγους ασφαλείας.

Δημοσ.

Προχτες εγκατεστησα το revolut και εστειλα και ενα εμβασμα μεσω eurobank ( γυρω στις 1 το μεσημερι ).

Στο e-banking της eurobank αναφερει οτι η συναλλαγη ηταν επιτυχημενη αλλα ακομα δεν βλεπω φως .

Θα μπουνε σημερα τα χρηματα ;

Οχι τιποτα αλλο , αλλα επειδη ειναι η πρωτη συναλλαγη εχω το αγχος του πρωταρη !!!

Δημοσ.

έχει καταντήσει αηδία πλέον το thread.

καλύτερα να κλείδωνε και να έμενε η πρώτη σελίδα με 1-2 προσθήκες.

οι μισές ερωτήσεις είναι πότε θα μπούνε τα μαμημένα τα λεφτά και για τις υπόλοιπες υπάρχει η απάντηση στην αρχή.

χαρά στο κουράγιο μερικών που κάθονται και απαντούν στον καθένα.

300+ σελίδες, σχεδόν όλες άχρηστες

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω πως σε αυτό μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά οι συμφορουμίτες που απαντούν τακτικά (ή και λιγότερο τακτικά) σε ερωτήματα εδώ:

Αν η απάντηση βρίσκεται στα 3 πρώτα μηνύματα, είναι πολύ πιο έξυπνο να δίνουν ξερή απάντηση με παραπομπή όπως έκανα παραπάνω, αντί να να επιπλήττουν ή να ανοίγουν κουβέντα. Κάποιοι, ίσως αρκετοί, από τους νέους αναγνώστες του topic βλέποντας συχνά τέτοια μηνύματα, θα το ξανασκέφτονταν να κάνουν ερώτηση χωρίς να έχουν διαβάσει τα 3 πρώτα posts.

Η γνώμη μου και τα δυο μου σέντσια... :P

• Like 5
Δημοσ.

γεια σας παιδια..

χρησιμοποιω το revolut μερικους μηνες ,χωρις προβλημα.

την τελευταια βδομαδα στελνω μεσω winbank τα χρηματα και μου τα επιστρεφει.

εχω δοκιμασει 2 φορες και μου γραφει οτι απετυχε, οπως επισης βγαζει και αυτο "APPROVED TRANSACTION (GREEK GOVERNMENT GAZETTE A/84/18.07.2015)"

εχει τυχει σε κανεναν?

Δημοσ.

γεια σας παιδια..

χρησιμοποιω το revolut μερικους μηνες ,χωρις προβλημα.

την τελευταια βδομαδα στελνω μεσω winbank τα χρηματα και μου τα επιστρεφει.

εχω δοκιμασει 2 φορες και μου γραφει οτι απετυχε, οπως επισης βγαζει και αυτο "APPROVED TRANSACTION (GREEK GOVERNMENT GAZETTE A/84/18.07.2015)"

εχει τυχει σε κανεναν?

έχει φτάσει στο επιτρεπόμενο όριο η Πειραώς, άρα έχεις δύο λύσεις,

ή να περιμένεις να αλλάξει ο μήνας,

ή να δοκιμάσεις από άλλη τράπεζα που δεν έχει αναφερθεί ακόμα ότι έχουν φτάσει στα όρια τους.

Δημοσ.

Α! λεω κι εγω.. τι γινεται..

ενταξει , η αλλαγη ειναι κοντα.. θα περιμενω..

ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Νομίζω πως σε αυτό μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά οι συμφορουμίτες που απαντούν τακτικά (ή και λιγότερο τακτικά) σε ερωτήματα εδώ:

Αν η απάντηση βρίσκεται στα 3 πρώτα μηνύματα, είναι πολύ πιο έξυπνο να δίνουν ξερή απάντηση με παραπομπή όπως έκανα παραπάνω, αντί να να επιπλήττουν ή να ανοίγουν κουβέντα. Κάποιοι, ίσως αρκετοί, από τους νέους αναγνώστες του topic βλέποντας συχνά τέτοια μηνύματα, θα το ξανασκέφτονταν να κάνουν ερώτηση χωρίς να έχουν διαβάσει τα 3 πρώτα posts.

Η γνώμη μου και τα δυο μου σέντσια... :P

Συμφωνώ με τη σκέψη σου και την έχω εφαρμόσει αρκετές φορές, απαντώντας με παραπομπή στα 3 αρχικά posts, αλλά το πρόβλημα, κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι ότι κανένα από τα μέλη (παλιά ή νέα), που μπαίνουν για πρώτη φορά στο νήμα, δεν κάνει τον κόπο να διαβάσει έστω και λίγες από τις τελευταίες σελίδες, πριν ποστάρει, και τρανό παράδειγμα το αμέσως επόμενο post του δικού σου, στο οποίο το μέλος ρωτάει για πολλοστή φορά τι γίνεται με την Πειραιώς.

Αυτή η "νοοτροπία" δυσκολεύει την εφαρμογή της πρότασής σου, αφού αυτός που θέλει να ρωτήσει, δεν θα έχει διαβάσει τις τελευταίες σελίδες, και δεν θα έχει δει τις παραπομπές που θα γίνονται στα αρχικά posts.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τράπεζα Πειραιώς έχει εξαντλήσει τα διαθέσιμά της για το μήνα Απρίλιο. Εμβάσματα από 1/5/2016 ξανά!

Παιδιά κάθε 3 ώρες ας το κάνει κάποιος copy-paste σε νέο post και σε τουλάχιστον αυτό το font size. Μερικά παλικάρια είναι πραγματικά απάλευτα!

Επεξ/σία από theopan
  • Like 7
Δημοσ.

τι γινεται με αυτη την καρτα? Αρχικα δεν κανει αγορες μεσω paypal.. τωρα προσπαθω να κανω απευθειας απο αυτην και τιποτα... το chat ουτε που ξερω ποτε δουλευει!! ελεος...

Δημοσ.

τι γινεται με αυτη την καρτα? Αρχικα δεν κανει αγορες μεσω paypal.. τωρα προσπαθω να κανω απευθειας απο αυτην και τιποτα... το chat ουτε που ξερω ποτε δουλευει!! ελεος...

Είσαι νέος χρήστης; Εάν ναί, τότε δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων και cache μήπως αλλάξουν τα στοιχεία της κάρτας και το CVV και ξαναπροσπάθησε.
  • Like 1
Δημοσ.

Είσαι νέος χρήστης; Εάν ναί, τότε δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων και cache μήπως αλλάξουν τα στοιχεία της κάρτας και το CVV και ξαναπροσπάθησε.

Οχι.. την εχω κοντα στον χρονο! την εχω και σε φυσικη μορφη, τα στοιχεια ειναι σωστα!

εκανα φορτιση του paypal acc. μου με τον γνωστο τροπο τελικα... γιατι δεν μου την δεχοταν πουθενα!! ΟΥΤΕ απο το τσατ εβγαλα ακρη... μου απαντανε μετα απο μισαωρα και στην τελικη δν μ ειπα τι διαολο γινεται! την εχω βαρεθει την φαση της revolut

Δημοσ.

Δηλαδή έως τώρα δούλευε? Πριν από δυο ώρες πληρωσα κάρτα Wind μέσω paypal με Revolut. Κανένα πρόβλημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...