ekkli Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Το αν γινόταν παλιά ή όχι, μπορείς να το βρεις πολύ απλά με ένα search στο θέμα, να δεις από πότε συζητιέται αυτό το θέμα. Το ποιοι έχουν συνεισφέρει στον οδηγό, εκτός από την Μαίρυ που έκανε την πολύ βασική αρχή και ξεκίνησαν όλα, προφανώς δεν το ξέρεις. Κατά τ'άλλα, να υπενθυμίσω ότι εδώ δεν είμαστε επίσημο support κανενός και όποιος γράφει, γράφει από την καλή του διάθεση και μόνο. Και δεν μπορώ να απαγορεύσω σε κανέναν να έχει παράπονα, απλά να πάει να τα κάνει εκεί που πρέπει και να μην μας πρήζει με μη παραγωγικά σχόλια που δεν μπορούν να έχουν κανένα αποτέλεσμα.
Almuric Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ο theopan τους επικαλέστηκε, επομένως ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν ανήκει μέσα σ' αυτούς. Αν πρήζεσαι με κάτι που δε σου ζήτησε κανένας ποτέ να ασχοληθείς, σοδίτσα. Να που μάθατε και κάτι νεότερο σήμερα από εμένα που έκανα τη δουλειά μου! Μια χαρά παραγωγικό το βρίσκω! Κι επειδή σου αρέσει η επανάληψη, υπενθυμίζω πως απευθύνομαι σε όσους έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν και τους έχει τύχει κάτι παρόμοιο. Προφανώς δεν ανήκεις σε καμία κατηγορία απ' αυτές, οπότε τι το κουράζεις; Υ.Σ. Για το "Search" έχεις απόλυτο δίκιο. Δε "μου 'κοψε", αν θέλεις...
tornado Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 μια απορια, ποτε τελειωνει το χρονικο οριο περιορισμου για νεο εμβασμα? ειναι πχ αρχη του μηνα η καποια αλλη ημερομηνια?
ekkli Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 μια απορια, ποτε τελειωνει το χρονικο οριο περιορισμου για νεο εμβασμα? ειναι πχ αρχη του μηνα η καποια αλλη ημερομηνια? 1η του μήνα. Almuric, είσαι πραγματικά διασκεδαστικός. Ακόμα και μένα, που το αρχικό μου σχόλιο είχε συγκαταβατικό χαρακτήρα με έβαλες απέναντι. Δεν ξέρω τι ψυχολογικά έχεις, αλλά δεν θα σου δώσω άλλη αφορμή να τα βγάλεις πάνω μου. Καλή συνέχεια. 1
tornado Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 δυστυχως βγαινω οφφ τοπικ, αλλα δυσκολευομαι να ,καταλαβω τι εχουν να μοιρασουν χρηστες, εκτος του να βοηθαει ο ενας τον αλλον! 1
Almuric Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Συγκαταβατικότητα ekkli No.1: "Το συγκεκριμένο θέμα, τώρα, που θίγεις εσύ, επίσης έχει συζητηθεί πολλάκις και η απάντηση είναι αυτή που σου είπαν ήδη." (δεν ισχύει και το απέδειξα, αλλά να 'χαμε να λέγαμε). Και για του λόγου το αληθές, η απάντηση στη σχετική ερώτησή μου ήταν αυτή: "From now on you can deposit money to your Revolut account only from a bank account registered in your name. Transfers from third parties, including but not limited to companies, friends & family, will be returned to the sender's account after deducting processing fees. If someone else wishes to transfer money to your revolut account, they can open their own account and then top it up via debit card. They can then transfer this to you instantly via the send function!". Συγκαταβατικότητα ekkli No.2: "Έτσι δουλεύει αυτό το σύστημα. Σ'αρέσει; Χρησιμοποιήσε το. Δεν σ'αρέσει; Πήγαινε αλλού. Έτσι είναι δυστυχώς." Συγκαταβατικότητα ekkli No.3: "δεν είναι υπηρεσία του Δημοσίου για να μπορούμε να έχουμε παράπονο." Συγκαταβατικότητα ekkli No.4: "Και δεν μπορώ να απαγορεύσω σε κανέναν να έχει παράπονα, απλά να πάει να τα κάνει εκεί που πρέπει" (Πήγε να μαζέψει τ' αμάζευτα, αλλά... Και που πρέπει να τα κάνει ακριβώς; Δημόσιος διάλογος είναι και ανοίγω κουβέντα. Στις παραλίες τραβάτε εσείς με τα κουβαδάκια σας.) Ποιες από τις "γεμάτες συγκαταβατικότητα" απαντήσεις σου βοήθησαν στο να λύσω εγώ το πρόβλημά μου και πόσο παραγωγικό ήταν το σχόλιό σου αυτό; Περαστικά σου κι εσένα. 1
NikosKallithea Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ένταξη ρε παιδια φταίνε και αυτοι οι τρελοί οι αγγλοι και το αφεντικό τους ο ρωσος που ζητάνε ολα αυτα τα τρελα απο εμας τους ελληνες κατόχους της κάρτας Οσο για τον φιλο απο πανω, μην ανησυχείς τα χρηματα θα επιστρέψουν σε σενα σε ~10 εργάσιμες
babinosman Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σας.Εχω δοκιμάσει 4 φορές να στείλω έμβασμα μέσω winbank(πειραιώς) και μου το έχει ακυρώσει και τις 4 φορές η τράπεζα. Έχει δοκιμάσει να στείλει καποιος έμβασμα πρόσφατα μέσω winbank? είχε επιτυχία? για να ξέρω εαν φταίω εγώ η γενικώς δεν τα στέλνει η τράπεζα. P.S. έχω στείλει και άλλα εμβασματα μεσω winbank στο παρελθόν και δεν είχα πρόβλημα σε κανένα.
leros2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σας.Εχω δοκιμάσει 4 φορές να στείλω έμβασμα μέσω winbank(πειραιώς) και μου το έχει ακυρώσει και τις 4 φορές η τράπεζα. Έχει δοκιμάσει να στείλει καποιος έμβασμα πρόσφατα μέσω winbank? είχε επιτυχία? για να ξέρω εαν φταίω εγώ η γενικώς δεν τα στέλνει η τράπεζα. P.S. έχω στείλει και άλλα εμβασματα μεσω winbank στο παρελθόν και δεν είχα πρόβλημα σε κανένα. Απο 1 του μηνός δοκίμασε παλι με Πειραιώς, έχει συμπληρώσει το όριο της η Πειραιως... Αν εχεις άλλη τράπεζα δοκίμασε να στείλεις με εκεινη
babinosman Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Απο 1 του μηνός δοκίμασε παλι με Πειραιώς, έχει συμπληρώσει το όριο της η Πειραιως... Αν εχεις άλλη τράπεζα δοκίμασε να στείλεις με εκεινη θενξ
NikosKallithea Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 θενξ Να σε ρωτησω κατι, μπαίνοντας στο ebanking σου για να στείλεις το έμβασμα δεν γράφει οτι εχουν τελειώσει τα διαθέσιμα? 1
Almuric Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ναι, αυτό θα ήθελα να το μάθω κι εγώ, διότι δεν ήξερα ότι υπάρχει κάποιο όριο. Πάντως το Σαββάτο (24/4) που έστειλα εγώ απ' την Eurobank δεν είχα κανένα θέμα.
makfil Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Γεια σας, έχω μια καρτα revolut και την εχω συνδεσει με το PAYPAL, ομως δεν με αφήνει να κανω withraw χρήματα απο το BALANCE του PAYPAL στη REVOLUT κάρτα. Στο withdraw μου έχει σαν μοναδικη επιλογη το τραπεζικο μου λογαριασμό. Γνωρίζει κάποιος το λόγο ? Ευχαριστώ Από το balance μπορείς να τραβήξεις χρήματα είτε σε συνεδεδεμένο λογαριασμό ΙΒΑΝ είτε να τα στείλεις (ανέξοδα) σε άλλο balance (φίλου, γνωστού κλπ).
babinosman Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Να σε ρωτησω κατι, μπαίνοντας στο ebanking σου για να στείλεις το έμβασμα δεν γράφει οτι εχουν τελειώσει τα διαθέσιμα? δεν πρόσεξα κάπου να λέει οτι δεν έχει διαθέσιμα ή κάτι παρόμοιο. 1
jonkyr Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δεν αντεχω αλλο, βλεπω 3-4 νεες σελιδες τη μερα νομιζοντας οτι κατι νεο υπαρχει, αλλα φευ... 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις