Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδια σημερα επιχειρησα να αγωρασω απο αμερικη μια ζωνη της Harley Davidson ενώ είχα μεσα στην Revolut το απαρετητο ποσο δηλαδη είχα μεσα 54 ευρω ενώ η ζώνη εκανε 48 ευρω η σθναλαγή δεν επιτραπει μου εγραπσε πως δεν επιτρεπι ι καρτα να γινει η συναλαγη. Η πλακα ειναι πως με χρεωσε 28 ευρω δηλαδη την αξια της ζώνης χωρησ τα ταχυδρομικα και μεσα στο paypal μου στο ιστορικο μου λεει πως τα χρηματα θα επιστραφουνε στην Revolut μου. Τι να εγινε? γιατη δεν εγινε η σναλαγη? σε ποσες μερες θα μου επιστραφει το ποσο? ευχαριστώ

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπέρα παιδια σημερα επιχειρησα να αγωρασω απο αμερικη μια ζωνη της Harley Davidson ενώ είχα μεσα στην Revolut το απαρετητο ποσο δηλαδη είχα μεσα 54 ευρω ενώ η ζώνη εκανε 48 ευρω η σθναλαγή δεν επιτραπει μου εγραπσε πως δεν επιτρεπι ι καρτα να γινει η συναλαγη. Η πλακα ειναι πως με χρεωσε 28 ευρω δηλαδη την αξια της ζώνης χωρησ τα ταχυδρομικα και μεσα στο paypal μου στο ιστορικο μου λεει πως τα χρηματα θα επιστραφουνε στην Revolut μου. Τι να εγινε? γιατη δεν εγινε η σναλαγη? σε ποσες μερες θα μου επιστραφει το ποσο? ευχαριστώ

Καλησπέρα. Δέχεται κάρτες MasterCard το site αυτό; Είσαι σίγουρος ότι το υπόλοιπο ήταν αρκετό; Μήπως δεν το υπολόγισες σωστά; Λογικά θα χρειαστούν γύρω στις 10 μέρες για να επιστραφούν.
Δημοσ.

Λοιπόν, για όποιον όπως εγώ δε μπορεί να κάνει signup (βγάζει "we are sorry there was an error" ή κάτι παρόμοιο) η λύση είναι να κάνει το signup από μια άλλη android συσκευή, ακόμα και tablet. Το μήνυμα με τον κωδικό θα έρθει στο κινητό, τον περνάς, περνάς τα στοιχεία σου (στο tablet ολα αυτά) και όταν δεις το balance κλείνεις την εφαρμογή από το tablet και μπαίνεις από το κινητό. Θα σου ξαναζητήσει κωδικό με μήνυμα, ερχεται το μήνυμα, τον βάζεις και είσαι κομπλέ.

• Like 1
Δημοσ.

μια γρηγορη ερωτηση.

εχω παραγγειλει την καρτα, μου ηρθε , την εβαλα σε ατμ εκανα μια ενημερωση , αλλα στο application μου εχει τσεκαρει τα 2 πρωτα βηματα issued-posted και εχει ανοιχτο το expected πρεπει να κανω κατι ?

Δημοσ.

Να ρωτησω κ εγω κατι θελω με τη σειρα μου σαν νεος. Ειχα μεσα στην τραπεζα πειραιως ακριβως 34 ευρω. Μετεφερα ακριβως και τα 34 στην revolut. Αυτο ειναι εφικτο η οχι? Θα πιστωθουν στην revolut 33 η θα φαω ακυρο επειδη δεν επαρκουν επειδη η προμηθεια της τραπεζας ειναι 1 ευρω?

Δημοσ.

μια γρηγορη ερωτηση.

εχω παραγγειλει την καρτα, μου ηρθε , την εβαλα σε ατμ εκανα μια ενημερωση , αλλα στο application μου εχει τσεκαρει τα 2 πρωτα βηματα issued-posted και εχει ανοιχτο το expected πρεπει να κανω κατι ?

Οχι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Δεν υπάρχει πρόβλημα.

Να ρωτησω κ εγω κατι θελω με τη σειρα μου σαν νεος. Ειχα μεσα στην τραπεζα πειραιως ακριβως 34 ευρω. Μετεφερα ακριβως και τα 34 στην revolut. Αυτο ειναι εφικτο η οχι? Θα πιστωθουν στην revolut 33 η θα φαω ακυρο επειδη δεν επαρκουν επειδη η προμηθεια της τραπεζας ειναι 1 ευρω?

Καταρχήν δεν θα πιστωθούν γιατί όπως έχουμε πεί εδώ και μέρες, η Πειραιώς έχει φτάσει το επιτρεπόμενο όριο εμβασμάτων πρός το εξωτερικό και θα πρέπει να περιμένεις να αλλάξει ο μήνας. Τώρα αν από το Μάϊο δοκιμάσεις να κάνεις έμβασμα ξανά, στείλε 33 ευρώ στη Revolut. Η τράπεζα κρατάει 1 ευρώ προμήθεια.
Δημοσ.

Καταρχήν δεν θα πιστωθούν γιατί όπως έχουμε πεί εδώ και μέρες, η Πειραιώς έχει φτάσει το επιτρεπόμενο όριο εμβασμάτων πρός το εξωτερικό και θα πρέπει να περιμένεις να αλλάξει ο μήνας. Τώρα αν από το Μάϊο δοκιμάσεις να κάνεις έμβασμα ξανά, στείλε 33 ευρώ στη Revolut. Η τράπεζα κρατάει 1 ευρώ προμήθεια.

Κατάσταση     ! Ενεργή

Αιτιολογία:
Η μεταφορά πίστωσης θα εκτελεστεί από την Τράπεζα την επόμενη εργάσιμη ημέρα*, καθώς είτε  έχει εκπνεύσει ο προκαθορισμένος χρόνος αποστολής για αυθημερόν εκτέλεση (16:00 ώρα Ελλάδος), είτε καταχωρείται σε μη εργάσιμη ημερομηνία. Σε κάθε περίπτωση απαραίτητη προϋπόθεση για την εκτέλεση του εμβάσματος είναι η ύπαρξη επαρκούς διαθεσίμου υπολοίπου στον λογαριασμό που έχετε επιλέξει, κατά την ημερομηνία εκτέλεσης.
Η συναλλαγή δεν μπορεί να εκτελεστεί

Αποστολή Εμβάσματος
23/04/2016
GRXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
34,00 EUR
Μη διεκπεραιωμένη

Θα ακυρωθει μονη της? Γιατι μου γραφει κατασταση ενεργη?

Δημοσ.

Κατάσταση

! Ενεργή

Αιτιολογία:

Η μεταφορά πίστωσης θα εκτελεστεί από την Τράπεζα την επόμενη εργάσιμη ημέρα*, καθώς είτε έχει εκπνεύσει ο προκαθορισμένος χρόνος αποστολής για αυθημερόν εκτέλεση (16:00 ώρα Ελλάδος), είτε καταχωρείται σε μη εργάσιμη ημερομηνία. Σε κάθε περίπτωση απαραίτητη προϋπόθεση για την εκτέλεση του εμβάσματος είναι η ύπαρξη επαρκούς διαθεσίμου υπολοίπου στον λογαριασμό που έχετε επιλέξει, κατά την ημερομηνία εκτέλεσης.

Η συναλλαγή δεν μπορεί να εκτελεστεί

Αποστολή Εμβάσματος

23/04/2016

GRXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

34,00 EUR

Μη διεκπεραιωμένη

Θα ακυρωθει μονη της? Γιατι μου γραφει κατασταση ενεργη?

Ακύρωσε το κ μόνος σου. Άλλωστε το αποτέλεσμα κουλούρι θα είναι. άδικα ελπίζεις.

Δημοσ.

Ακύρωσε το κ μόνος σου. Άλλωστε το αποτέλεσμα κουλούρι θα είναι. άδικα ελπίζεις.

μια τελευταια βοηθεια πως το ακυρωνω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τον Ιούνιο Η Πειραιώς αλλάζει το Ebanking με νέο (νέα μενού κλπ)

Από 06/06/2016, όλοι οι ιδιώτες πελάτες της Τράπεζας, θα έχουν πρόσβαση MONO στη σελίδα της νέας υπηρεσίας μέσω ειδικής ενότητας που υπάρχει ήδη στη σελίδα της Τράπεζας (www.piraeusbank.gr).

Αν θέλει κάποιος μπορεί προς το παρόν να χρησιμοποιεί ακόμη το παλαιό ή να χρησιμοποιεί ήδη το νέο πρόγραμμα.

Μπαίνοντας στο νέο πρόγραμμα, στα εμβάσματα δεν υπάρχει πια το πεδίο SEPA - Κωδικός αναφοράς εντολέα.

(Αρα πως το κάνουμε?)

Θα μπορούσε παρακαλώ (Mary) να ενημερωθεί η 1η σελίδα του topic με οδηγίες για τη νέα φόρμα της Πειραιώς?

Ευχαριστώ...

Επεξ/σία από Bambis
Δημοσ.

Παιδιά έχω νεότερα...

Λοιπόν σήμερα πήγα σε ένα atm για να ενεργοποιήσω την φυσική κάρτα αλλά δεν είχε επιλογή ενεργοποίησης. Είχε μόνο ανάληψη, ερώτηση υπολοιπου, αλλαγή pin και ξεμπλοκαρισμα pin.

Εγώ για δοκιμή έκανα μια ερώτηση υπολοιπου και είδα ότι λειτουργεί κανονικά.

1) Τελικά μήπως δεν χρειάζεται ενεργοποίηση της κάρτας και δουλεύει κανονικά;;;;;

Το αποτέλεσμα βέβαια της ερώτησης υπολοιπου ήταν λίγο περίεργο.

Δηλαδή...

Στην εφαρμογή λέει ότι έχω 1,74 ευρώ και στην ερώτηση υπολοιπου από το atm μου είπε ότι έχω 2,01 ευρώ.

2)αυτο πως γίνεται τώρα; γιατί αυτή η διαφορά και ποιο από τα 2 ειναι το πραγματικό πόσο; δηλαδή στο atm μπορώ να κάνω ανάληψη 2,01 ευρώ ενώ εγώ έχω 1,74 ευρώ; λίγο δύσκολο. Για ποιο λόγο έγινε αυτό;

Δημοσ.

Άρα με Πειραιώς τίποτα δεν γινεται?

Θα γίνεται από 1η Μαίου πάλι.

Παιδιά έχω νεότερα...

Λοιπόν σήμερα πήγα σε ένα atm για να ενεργοποιήσω την φυσική κάρτα αλλά δεν είχε επιλογή ενεργοποίησης. Είχε μόνο ανάληψη, ερώτηση υπολοιπου, αλλαγή pin και ξεμπλοκαρισμα pin.

Εγώ για δοκιμή έκανα μια ερώτηση υπολοιπου και είδα ότι λειτουργεί κανονικά.

1) Τελικά μήπως δεν χρειάζεται ενεργοποίηση της κάρτας και δουλεύει κανονικά;;;;;

Το αποτέλεσμα βέβαια της ερώτησης υπολοιπου ήταν λίγο περίεργο.

Δηλαδή...

Στην εφαρμογή λέει ότι έχω 1,74 ευρώ και στην ερώτηση υπολοιπου από το atm μου είπε ότι έχω 2,01 ευρώ.

2)αυτο πως γίνεται τώρα; γιατί αυτή η διαφορά και ποιο από τα 2 ειναι το πραγματικό πόσο; δηλαδή στο atm μπορώ να κάνω ανάληψη 2,01 ευρώ ενώ εγώ έχω 1,74 ευρώ; λίγο δύσκολο. Για ποιο λόγο έγινε αυτό;

Δεν υπάρχει επιλογή για ενεργοποίηση της κάρτας. Η ερώτηση υπολοίπου που έκανες ήταν αρκετή. Τώρα μένει να τη δοκιμάσεις σε κάποιο κατάστημα. Αλλά αν δεν έχεις σκοπό να τη χρησιμοποιήσεις στο εξωτερικό δεν υπάρχει λόγος να τη χρησιμοποιείς για αγορές στην Ελλάδα. Αυτό για το υπόλοιπο το έχουμε αναφέρει ξανά πολλές φορές. Δεν ισχύει το υπόλοιπο που φαινεται στο ΑΤΜ, αλλά αυτό που φαίνεται στην εφαρμογή. Αν προσπαθήσεις να τραβήξεις περισσότερα από αυτά που έχεις απλά δεν θα γίνει.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...