Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από σήμερα που έκανες την παραγγελία και την ακύρωσες σήμερα, σου πέρασε από το μυαλό ότι υπήρχε περίπτωση να ξαναπιστωθούν τα λεφτά στη Revolut ...σήμερα κιόλας. Μάλιστα... Μάλλον δεν έχεις καταλάβει πως λειτουργούν αυτές οι διαδικασίες.

Συνοπτικά: από 10 ημέρες έως 1 μήνα θα χρειαστεί να περιμένεις από τη στιγμή που θα ακυρωθεί η παραγγελία σου και θα κινήσει τη διαδικασία πίστωσης ο πωλητής (προφανώς είναι αδύνατο να την κίνησε σήμερα κιόλας). Αυτό συμβαίνει πάντα, παντού και με όλες τις κάρτες εξωτερικού και Ελληνικές.

Τι λες κι εσυ τώρα ρε φίλε...αφού με κομπιούτερς γίνονται όλα, έπρεπε τα λεφτά να πιστωθούν στο δευτερόλεπτο. Λογικά τα έχασε τα λεφτά, του τα έφαγε ο Γερμαναράς...εμ φοβάστε και την σκιά σας, εμ μου θέλετε και revolut ορισμένοι

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα λεφτά από το έμβασμα έκαναν 2 24ωρα ακριβώς. Πολύ γρήγορα σε σχέση με αυτό που περίμενα.

Η κάρτα δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά σίγουρα λιγότερο από μια εβδομάδα.

Δημοσ.

Τελικά δεν έχω καταλάβει ... Θα πιστωθούν η όχι τα χρήματα ; Έστω και με χρονική καθυστέρηση 1 μηνός η μου τα έφαγαν και τα κλαίω ; Γίνεται επιστροφή με Αμαζόν στη REVOLUT η όχι

Τελικά δεν έχω καταλάβει ... Θα πιστωθούν η όχι τα χρήματα ; Έστω και με χρονική καθυστέρηση 1 μηνός η μου τα κλαίω ; Γίνεται επιστροφή με Αμαζόν στη REVOLUT η όχι

Δημοσ.

Τι λες κι εσυ τώρα ρε φίλε...αφού με κομπιούτερς γίνονται όλα, έπρεπε τα λεφτά να πιστωθούν στο δευτερόλεπτο. Λογικά τα έχασε τα λεφτά, του τα έφαγε ο Γερμαναράς...εμ φοβάστε και την σκιά σας, εμ μου θέλετε και revolut ορισμένοι

Οτι νανε

Τελικά δεν έχω καταλάβει ... Θα πιστωθούν η όχι τα χρήματα ; Έστω και με χρονική καθυστέρηση 1 μηνός η μου τα κλαίω ; Γίνεται επιστροφή με Αμαζόν στη REVOLUT η όχι

Λεφτα δεν χανεις ποτε απο το αμαζον, σαφώς και θα πιστωθουν

Δημοσ.

Οτι νανε

,τι να' ναι". Επειδή μου πετάγονται τα μάτια από τις κόγχες  όταν το βλέπω αυτό. Και το βλέπω από πολλούς... Παρεμπιπτόντως, ήταν προφανώς ειρωνικό το σχόλιο του Federer.

Δημοσ.

Μα η REVOLUT δέχεται και " φορτίζεται " από τον κάτοχο& μόνο . Αν δεν κάνω λάθος κάρτα εξωτερικού άλλου κατόχου δεν μπορεί να έχει-παίξει - αυτό τον ρόλο ....

Δημοσ.

,τι να' ναι". Επειδή μου πετάγονται τα μάτια από τις κόγχες  όταν το βλέπω αυτό. Και το βλέπω από πολλούς... Παρεμπιπτόντως, ήταν προφανώς ειρωνικό το σχόλιο του Federer

Εσυ σε φόρουμ είσαι, όχι στην ακαδημία αθηνών, αν θέλεις άνοιξε ενα θέμα ορθογραφίας να τα πούμε εκεί πιο αναλυτικά

Οσο για το αν ειναι ή οχι ειρωνικό το σχόλιο, δεν μπορώ να μυρίσω να νύχια μου

Δημοσ.

Μα η REVOLUT δέχεται και " φορτίζεται " από τον κάτοχο& μόνο . Αν δεν κάνω λάθος κάρτα εξωτερικού άλλου κατόχου δεν μπορεί να έχει-παίξει - αυτό τον ρόλο ....

H revolut είναι προπληρωμένη κάρτα (εξωτερικού) και τη φορτίζεις με τους τρόπους που υπάρχουν και έχουν περιγραφεί.

Δεν καταλαβαίνω γιατί συσχετίζεις το θέμα αυτό με το βασικό σου ερώτημα της "επιστροφής" των χρημάτων (αποδέσμευσης στην ουσία, όπως έγραψα στο άλλο νήμα που ανάρτησες την ίδια ερώτηση).

Δημοσ.

Από σήμερα που έκανες την παραγγελία και την ακύρωσες σήμερα, σου πέρασε από το μυαλό ότι υπήρχε περίπτωση να ξαναπιστωθούν τα λεφτά στη Revolut ...σήμερα κιόλας. Μάλιστα... Μάλλον δεν έχεις καταλάβει πως λειτουργούν αυτές οι διαδικασίες.

Συνοπτικά: από 10 ημέρες έως 1 μήνα θα χρειαστεί να περιμένεις από τη στιγμή που θα ακυρωθεί η παραγγελία σου και θα κινήσει τη διαδικασία πίστωσης ο πωλητής (προφανώς είναι αδύνατο να την κίνησε σήμερα κιόλας). Αυτό συμβαίνει πάντα, παντού και με όλες τις κάρτες εξωτερικού και Ελληνικές.

Διαφωνώ . Μου έχουν γίνει μέχρι τώρα 3 refund όπου η διαφορά αιτήματος με ολοκλήρωση επιστροφής χρημάτων ήταν απο μερικά λεπτά έως μερικές ώρες.

Θα πιστωθούν . Ο πωλητής τί σου είπε ;

Δημοσ.

Για να ξεκαθαρίσουμε το θέμα, δεν πρόκειται για "επιστροφή", σ' αυτές τις περιπτώσεις, αλλά για "αποδέσμευση" των χρημάτων που δεσμεύτηκαν στην κάρτα του αγοραστή, για να τα "κατοχυρώσει" ο πωλητής μέχρι την αποστολή της παραγγελίας, οπότε θα τα τραβήξει κανονικά.

Εάν δεν πραγματοποιηθεί η αγορά (ακύρωση κλπ), η αποδέσμευση γίνεται αυτόματα μετά από ένα διάστημα 1-2 εβδομάδων περίπου.

Δημοσ.

Εσυ σε φόρουμ είσαι, όχι στην ακαδημία αθηνών, αν θέλεις άνοιξε ενα θέμα ορθογραφίας να τα πούμε εκεί πιο αναλυτικά

Οσο για το αν ειναι ή οχι ειρωνικό το σχόλιο, δεν μπορώ να μυρίσω να νύχια μου

Γνωρίζει τα πάντα ο φίλος μας, δεν τον έχεις μάθει;

Επίσης δεν μπορεί να διαβάζει "ανούσιες" ερωτήσεις, κουράζεται το παιδί...

,τι να' ναι". Επειδή μου πετάγονται τα μάτια από τις κόγχες  όταν το βλέπω αυτό. Και το βλέπω από πολλούς...

Κύριε Ξερόλα η απόστροφος στο "Ό,τι να' ναι" μπαίνει στο "'ναι". Όταν κάνεις τον έξυπνο φρόντισε τουλάχιστον να το κάνεις σωστά...

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν επειδή μπορεί να είμαι και μπούφος και δεν διάβασα 300+ σελίδες εκτός των αρχικων, μπορώ να φόρτιση την revolut με prepaid visa Πειραιώς ή θέλει την κανονικη visa χρεωστική. Με συγχωρείτε αν ρωτάω βλακείες αλλά θέλω να κάνω αγορές από aliexpress και αποτι έχω καταλάβει από ελλαντα δέχεται μόνο revolut? Δεν μπορώ να κάνω κατευθείαν αγορά με prepaid visa Πειραιώς?

Δημοσ.

"  ρωτάω βλακείες αλλά θέλω να κάνω αγορές από aliexpress και αποτι έχω καταλάβει από ελλαντα δέχεται μόνο revolut? Δεν μπορώ να κάνω κατευθείαν αγορά με prepaid visa Πειραιώς?"

οριστε η απαντηση... :P

στο alipay δεν δεχεται καμμια Ελληνικη καρτα εκτος απο amex

Δημοσ.

Εκανα αποπειρα να στειλω εμβασμα μεσω Πειραιως χωρις να εχω περασει το οριο των 500 ευρω και εφαγα ακυρο.Δεν μου στειλαν μηνυμα τιποτα, το ειδα μεσα στο winbank στις λεπτομερειες στα εμβασματα.

Λογικα ειναι τα ορια του μηνα που εχουν για το συνολικο ποσο που εχει στη διαθεση της η τραπεζα για εμβασματα.Τωρα θα περιμενω απο τη Τεταρτη του Πασχα τωρα να στειλω..... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...