geov92 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Κάποιος;Σου απάντησα χθές φίλε μου. Πήγαινε μία σελίδα πίσω.Καλημέρα και καλη εβδομάδα σε όλους
ekkli Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Αγαπητοί Μοντς, για αρχή καλή σας μέρα και καλή βδομάδα. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος να κλειδώσει αυτό το θέμα, ως εξής:Να μην μπορεί να μπει κάποιος να γράψει, αν δεν περνάει γραπτές εξετάσεις για να αποδείξει ότι έχει διαβάσει τα %^# 3 πρώτα posts. Αν δώσει εξετάσεις και αποδείξει ότι τα έχει διαβάσει, μετά να μπορεί να ρωτήσει ή σχολιάσει ότι θέλει. Γίνεται; Μπορεί να πάρει λίγο χρόνο η προετοιμασία των ερωτήσεων ή το στήσιμο του φόρουμ για να κάνει τεστ σε όποιον θέλει να γράψει, αλλά σκεφτείτε ότι θα γλυτώσουμε περίπου το 87,3% των posts που γίνονται στο topic, σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες. Θα γλυτώσετε κι εσείς πολύ χρόνο για moderation στο υπόλοιπο φόρουμ. Στο δε διαγώνισμα, μπορούν να βοηθήσουν πολλοί συμφορουμίτες στην δημιουργία του. Περιμένω με ενδιαφέρον την απάντηση σας στο ερώτημα μου, μετά τιμής, Αντωνιος. ...προφανώς και κάνω πλάκα 2
blackm76 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Καλημέρα παιδιά. Μόλις έλαβα την την φυσική κάρτα αλλά στην εφαρμογή δεν έχει τσεκαριστη ακόμα το expected. Πρέπει να την ενεργοποιήσω πρώτα σε κάποιο atm και μετά θα τσεκαριστη;
anzac1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 ...προφανώς και κάνω πλάκα Το παρόν θέμα, φίλε Αντώνη, είναι η τρανή απόδειξη του λόγου που μας αξίζουν όχι ένα, αλλά 500 χρόνια capital controls. Αν και το βασικότερο θα ήταν να εφαρμοζόταν vote controls, με ευρωπαϊκά μάλιστα κριτήρια. Συνονόματος Αντώνης. 1
theopan Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Καλημέρα παιδιά. Μόλις έλαβα την την φυσική κάρτα αλλά στην εφαρμογή δεν έχει τσεκαριστη ακόμα το expected. Πρέπει να την ενεργοποιήσω πρώτα σε κάποιο atm και μετά θα τσεκαριστη; Πρέπει να πάψεις να ασχολείσαι με ανούσια πράγματα. 1
geov92 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Καλημέρα παιδιά. Μόλις έλαβα την την φυσική κάρτα αλλά στην εφαρμογή δεν έχει τσεκαριστη ακόμα το expected. Πρέπει να την ενεργοποιήσω πρώτα σε κάποιο atm και μετά θα τσεκαριστη;Συγνώμη κιόλας, αλλά γιατί ασχολείσαι με τρίχες; Εφόσον την έλαβες τι σε νοιάζει τι είναι τσεκαρισμένο και τι όχι; Η ενεργοποίηση δεν παίζει κανένα ρόλο σε αυτό που λες. Μην σπαταλάς τσάμπα και το δικό σου χρόνο αλλά και το δικό μας με ασήμαντα πράγματα. 1
blackm76 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Εντάξει παιδιά σας ευχαριστώ και συγνώμη αν σας τυρρανησα απλά είμαι αγχωδεις και τελειομανεις άνθρωπος μέχρι που δεν παίρνει και για αυτό ρωτάω το παραμικρό. Ευχαριστώ και πάλι. Για οτιδήποτε καινούργιο θα ξανά στείλω. Καλημέρα και πάλι.
Dare-Devil Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Εντάξει παιδιά σας ευχαριστώ και συγνώμη αν σας τυρρανησα απλά είμαι αγχωδεις και τελειομανεις άνθρωπος μέχρι που δεν παίρνει και για αυτό ρωτάω το παραμικρό. Ευχαριστώ και πάλι. Για οτιδήποτε καινούργιο θα ξανά στείλω. Καλημέρα και πάλι. Κολλημένη είναι και σε μένα σε εκείνο το σημείο . Δεν έχω κάποιο θέμα όμως ! Don't worry !
web_assasin Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Εμενα δυστυχως δε με αφηνε να κανω verify οταν εβαζα τα στοιχεια της καρτας,μου εμφανιζε καποιο κουλο id επανω και κατω δε δεχοταν τον κωδικο,με αποτελεσμα να μου κολλησει η καρτα στο τελος. Καταλαβα τελικα το λαθος μου,οποτε το πιανω απο εκει. εχει βελτιωθει μηπως ο χρονος που εμφανιζεται το εμβασμα στο λογαριασμο μας revolut? ειδα στην αρχη του ποστ οτι θελει 2-4 ημερες,αλλα αυτο ειναι πολυ αβολο γενικοτερα..
Kostasspil Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Καλημέρα παιδιά. Μόλις έλαβα την την φυσική κάρτα αλλά στην εφαρμογή δεν έχει τσεκαριστη ακόμα το expected. Πρέπει να την ενεργοποιήσω πρώτα σε κάποιο atm και μετά θα τσεκαριστη; Μετά από πόσες μέρες σου ρθε?
Skater_Boy Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 εχει βελτιωθει μηπως ο χρονος που εμφανιζεται το εμβασμα στο λογαριασμο μας revolut? ειδα στην αρχη του ποστ οτι θελει 2-4 ημερες,αλλα αυτο ειναι πολυ αβολο γενικοτερα.. 32 ώρες έκαναν να φανούν την τελευταία φορά που έστειλα...πάνω από 40 ώρες δεν μου πήρε ποτε...εννοείται χωρίς να μεσολαβεί μή εργάσιμη μέρα. 1
geov92 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Εμενα δυστυχως δε με αφηνε να κανω verify οταν εβαζα τα στοιχεια της καρτας,μου εμφανιζε καποιο κουλο id επανω και κατω δε δεχοταν τον κωδικο,με αποτελεσμα να μου κολλησει η καρτα στο τελος. Καταλαβα τελικα το λαθος μου,οποτε το πιανω απο εκει. εχει βελτιωθει μηπως ο χρονος που εμφανιζεται το εμβασμα στο λογαριασμο μας revolut? ειδα στην αρχη του ποστ οτι θελει 2-4 ημερες,αλλα αυτο ειναι πολυ αβολο γενικοτερα.. Εγώ προσωπικά αν κάνω έμβασμα Τρίτη πρωί, Τετάρτη βράδυ 9 η ώρα θα είναι μέσα. 1
sergio123 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Καλησπέρα . Είχα κάνει σήμερα μια αγορά στο amazon.de μέσω REVOLUT και έκανα ακύρωση της παραγγελίας γιατί είχα κάνει λάθος σε μερικά προϊόντα.Το κόστος των προϊόντων μαζί με τα αποστολικα ήταν 105€. Ακόμα περιμένω να μπουν τα χρήματα από το γερμανικό αλλά πολύ αξιόπιστο μαγαζί -όχι το Amazon -αλλά κάποιο άλλο - στην κάρτα REVOLUT . Έχει κάποιος τέτοια εμπειρία η θα χαθούν τελικά τα χρήματα ;;; Και τελικά μπορεί να γίνει μεταφορά χρημάτων ( δηλ από κάρτα εξωτερικού άλλου κατόχου στην δίκη μου κάρτα REVOLUT η πρέπει να κλαίω από τώρα τα χρήματα ;;;Και τελικά τι πρέπει να κάνω ;
NikosKallithea Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 10 με 15 μερες θα πρεπει να περιμένεις για επιστροφή απο αμαζον Καλησπέρα . Είχα κάνει σήμερα μια αγορά στο amazon.de μέσω REVOLUT και έκανα ακύρωση της παραγγελίας γιατί είχα κάνει λάθος σε μερικά προϊόντα.Το κόστος των προϊόντων μαζί με τα αποστολικα ήταν 105€. Ακόμα περιμένω να μπουν τα χρήματα από το γερμανικό αλλά πολύ αξιόπιστο μαγαζί -όχι το Amazon -αλλά κάποιο άλλο - στην κάρτα REVOLUT . Έχει κάποιος τέτοια εμπειρία η θα χαθούν τελικά τα χρήματα ;;; Και τελικά μπορεί να γίνει μεταφορά χρημάτων ( δηλ από κάρτα εξωτερικού άλλου κατόχου στην δίκη μου κάρτα REVOLUT η πρέπει να κλαίω από τώρα τα χρήματα ;;;Και τελικά τι πρέπει να κάνω ;
theopan Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Από σήμερα που έκανες την παραγγελία και την ακύρωσες σήμερα, σου πέρασε από το μυαλό ότι υπήρχε περίπτωση να ξαναπιστωθούν τα λεφτά στη Revolut ...σήμερα κιόλας. Μάλιστα... Μάλλον δεν έχεις καταλάβει πως λειτουργούν αυτές οι διαδικασίες. Συνοπτικά: από 10 ημέρες έως 1 μήνα θα χρειαστεί να περιμένεις από τη στιγμή που θα ακυρωθεί η παραγγελία σου και θα κινήσει τη διαδικασία πίστωσης ο πωλητής (προφανώς είναι αδύνατο να την κίνησε σήμερα κιόλας). Αυτό συμβαίνει πάντα, παντού και με όλες τις κάρτες εξωτερικού και Ελληνικές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις