mindnever Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Της eurobank που έχω, δεν αναγράφει όνομα. Πας στο κατάστημα, σου δίνουν (από μια στίβα που έχουν) σφραγισμένο φάκελο που αναγράφει εξωτερικά τον αριθμό της κάρτας, τον αντιστοιχίζουν στην καρτέλα σου, τη φορτίζεις αν θέλεις, και μπορείς να την κάνεις και δώρο σε οποιονδήποτε. Στην δική μου προπληρωμένη Attica Bank Gift Card το γράφει..Έκανα κι εγω τη διαδικασία που περιγραφεις με τη διάφορα οτι η prepaid μου ηταν προσωπική.
ppetr Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Φίλοι μου έχω μια απορία, συγνώμη αν έχει απαντηθεί. Όταν θέλουμε να αγοράσουμε κάτι online με μια οποιαδήποτε κάρτα, θα πρέπει να καταχωρήσουμε ένα όνομα (εκτός φυσικά από τον αριθμό της κάρτας, την ημ/νία λήξης και τον τριψήφιο αριθμό CVV). Όταν όμως πατάω My Card στην εφαρμογή, ΔΕΝ βλέπω το όνομά μου. Βλέπω όλα τα άλλα αλλά όχι το όνομα. Γιατί δεν γράφει το όνομα που δήλωσα (κατά την εγγραφή) στη φωτο της κάρτας;;; Αν την ειχες παραγγειλει απο την αρχη τη φυσικη καρτα, δε θα ειχες την απορια Και γιατι να μην την παραγγειλεις αλλωστε, αφου παρεχεται δωρεαν
mindnever Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δεν φαίνεται στο My Card το όνομα σου. Μόνο πάνω στην φυσική κάρτα. Οταν κάνεις αγορά βάλε το όνομα που έχεις δηλώσει στο My Profile. Αυτό δηλαδή που χρησιμοποιείς για να κάνεις και έμβασμα στη Revolut. Edit: Το γιατί δεν το ξέρω. Ρώτα τη Revolut Σ´ ευχαριστώ πολύ. Αυτήν την απλή απάντηση ήθελα...
gmos Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ισχυει ακομη οτι δεν μπορουμε να στειλουμε εμβασμα απο Τραπεζα Πειραιως μεχρι τελος του μηνα??
asdfnikos Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ισχυει ακομη οτι δεν μπορουμε να στειλουμε εμβασμα απο Τραπεζα Πειραιως μεχρι τελος του μηνα?? Ναι
blackm76 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 ερωτησεις κρισεως...... 1)ειπατε οτι μπορω να κανω αναληψη απο την φυσικη καρτα σε οποιοδηποτε atm χωρις χρεωση.πολυ καλο αυτο. εχω ενα ακομα ερωτημα πανω σε αυτο..... αντι για να στελνω εμβασμα μεσω e-banking δεν μπορω να κανω και καταθεση οπως αναληψη σε ενα atm ωστε να μην χανω το ευρω απο το εμβασμα;;;; εν ολιγης οπως κανω αναληψη μπορω να κανω και καταθεση κατευθειαν στον λογαριασμο μεσω φυσικης καρτας σε atm;;;; 2) Σύνδεσε τη στο Paypal να τελειώνεις να μην έχεις κανένα πρόβλημα και άλλαξε στα options να γίνεται η ισοτιμία μέσω Revolut. Αυτά αναφέρονται αναλυτικά στο 1ο post. Διάβασε το καλά. στο πρωτο post αναφερει οτι μπορεις να την συνδεσεις την καρτα στο paypal αρκει να εχεις ειδη 3-4 ευρω μεσα ωστε να κανει τις δοκιμαστηκες χρεωσεις. αλλα για αλλαγη ισοτιμιας μεσω revolut απο της ρυθμισεις δεν λεει εκτος αν δεν το ειδα. πως γινετε αυτο και γιατι πρεπει να το κανω;;;και σε ποιες ρυθμισεις να το κανω;;;στο paypal;;;;
Dare-Devil Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 ερωτησεις κρισεως...... 1)ειπατε οτι μπορω να κανω αναληψη απο την φυσικη καρτα σε οποιοδηποτε atm χωρις χρεωση.πολυ καλο αυτο. εχω ενα ακομα ερωτημα πανω σε αυτο..... αντι για να στελνω εμβασμα μεσω e-banking δεν μπορω να κανω και καταθεση οπως αναληψη σε ενα atm ωστε να μην χανω το ευρω απο το εμβασμα;;;; εν ολιγης οπως κανω αναληψη μπορω να κανω και καταθεση κατευθειαν στον λογαριασμο μεσω φυσικης καρτας σε atm;;;; 2) στο πρωτο post αναφερει οτι μπορεις να την συνδεσεις την καρτα στο paypal αρκει να εχεις ειδη 3-4 ευρω μεσα ωστε να κανει τις δοκιμαστηκες χρεωσεις. αλλα για αλλαγη ισοτιμιας μεσω revolut απο της ρυθμισεις δεν λεει εκτος αν δεν το ειδα. πως γινετε αυτο και γιατι πρεπει να το κανω;;;και σε ποιες ρυθμισεις να το κανω;;;στο paypal;;;; Noυμερο 5 http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/158948-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%83-revolut/ Οχι δεν μπορείς να κάνεις κατάθεση απο ΑΤΜ . Καταρχάς δεν έχεις φυσικό λογαριασμό με IBAN . Δεν δουλεύει έτσι η revolut . Το IBAN που καταθέτεις τα λεφτά είναι λογαριασμός κοινός για όλους μας . Anyway δεν γίνεται αυτό .
geov92 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 ερωτησεις κρισεως...... 1)ειπατε οτι μπορω να κανω αναληψη απο την φυσικη καρτα σε οποιοδηποτε atm χωρις χρεωση.πολυ καλο αυτο. εχω ενα ακομα ερωτημα πανω σε αυτο..... αντι για να στελνω εμβασμα μεσω e-banking δεν μπορω να κανω και καταθεση οπως αναληψη σε ενα atm ωστε να μην χανω το ευρω απο το εμβασμα;;;; εν ολιγης οπως κανω αναληψη μπορω να κανω και καταθεση κατευθειαν στον λογαριασμο μεσω φυσικης καρτας σε atm;;;; 2) στο πρωτο post αναφερει οτι μπορεις να την συνδεσεις την καρτα στο paypal αρκει να εχεις ειδη 3-4 ευρω μεσα ωστε να κανει τις δοκιμαστηκες χρεωσεις. αλλα για αλλαγη ισοτιμιας μεσω revolut απο της ρυθμισεις δεν λεει εκτος αν δεν το ειδα. πως γινετε αυτο και γιατι πρεπει να το κανω;;;και σε ποιες ρυθμισεις να το κανω;;;στο paypal;;;; Ρε φίλε αν γινόταν να κάνεις κατάθεση μέσω ΑΤΜ θα υπήρχε τόσο μεγάλος οδηγός με φωτογραφίες; Θα λέγανε στο 1ο πόστ πηγαίνετε στο πλησιέστερο ΑΤΜ, κάντε την κατάθεση σας και ξεμπερδέψατε.Πώς δεν αναφέρεται η αλλαγή ισοτιμίας; Q3 κάτω κάτω είναι και με κόκκινα γράμματα το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
blackm76 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 ευχαριστω.και κατι τελευταιο. οταν παει να ληξει η καρτα της revolut μας την αντικαθιστουν απο μονοι τους λιγες μερες πριν οπως γινετε με τις ελληνικες τραπεζες;;; η πρεπει να την ζητησουμε εμεις την αντικατασταση της αφου ληξη η πριν ληξη;;; επισεις αν την αφησουμε να ληξη θα υπαρχει προβλημα με την revolut η δεν πειραζει;;; λιγο μπερδεμενα τα εγραψα αλλα ελπιζω να με καταλαβατε
theopan Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Κάνεις λάθος. Και οι prepaid αναγράφουν το ονοματεπώνυμο. Φτάνει αυτή ή πρέπει να βρω κι άλλη για να πάψεις να είσαι προπέτης;
geov92 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 ευχαριστω.και κατι τελευταιο. οταν παει να ληξει η καρτα της revolut μας την αντικαθιστουν απο μονοι τους λιγες μερες πριν οπως γινετε με τις ελληνικες τραπεζες;;; η πρεπει να την ζητησουμε εμεις την αντικατασταση της αφου ληξη η πριν ληξη;;; επισεις αν την αφησουμε να ληξη θα υπαρχει προβλημα με την revolut η δεν πειραζει;;; λιγο μπερδεμενα τα εγραψα αλλα ελπιζω να με καταλαβατε Κανένας δεν ξέρει γιατί σε κανέναν δεν έχει λήξει η κάρτα. Οταν με το καλό έρθει το 2019 θα δούμε. Λογικά θα στην αντικαταστήσουν αυτόματα οι ίδιοι.
mindnever Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Φτάνει αυτή ή πρέπει να βρω κι άλλη για να πάψεις να είσαι προπέτης; Όχι, όχι κε Ξερόλα, φτάνει αυτή! Θα σου ανέβαζα κι εγώ χιλιάδες άλλες prepaid που γράφουν ονομα αλλα βαριέμαι..
Bambis Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Παιδιά μην τσακώνεστε άδικα... Εξαρτάται από την τράπεζα... Εχω 2 prepaid. Οι μία έχει ονοματεπώνυμο (Πειραιώς) και η άλλη δεν έχει (Eurobank) 2
sb89 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Verify με ταυτότητα, γιατί δεν μου περνάει με τίποτα; Κάποιος;
asdfnikos Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Κάποιος; στειλε τους με φωτογραφια στο chat οταν θα ειναι ανοιχτο και θα στο κανουν αυτοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις