ppetr Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δεν είναι στο όνομα μου η eurobank για αυτό μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία. Πιο ευκολο απο την αρχη να πεις οτι ειναι σε αλλο ονομα
enterhere Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Χρειάζεται να κάνω Verify? Μόνο αν έχεις σκοπό να κάνεις αγορές πάνω από 1000€ τον χρόνο, χρειάζεται verify
mindnever Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Φίλοι μου έχω μια απορία, συγνώμη αν έχει απαντηθεί. Όταν θέλουμε να αγοράσουμε κάτι online με μια οποιαδήποτε κάρτα, θα πρέπει να καταχωρήσουμε ένα όνομα (εκτός φυσικά από τον αριθμό της κάρτας, την ημ/νία λήξης και τον τριψήφιο αριθμό CVV). Όταν όμως πατάω My Card στην εφαρμογή, ΔΕΝ βλέπω το όνομά μου. Βλέπω όλα τα άλλα αλλά όχι το όνομα. Γιατί δεν γράφει το όνομα που δήλωσα (κατά την εγγραφή) στη φωτο της κάρτας;;;
theopan Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Φίλοι μου έχω μια απορία, συγνώμη αν έχει απαντηθεί. Όταν θέλουμε να αγοράσουμε κάτι online με μια οποιαδήποτε κάρτα, θα πρέπει να καταχωρήσουμε ένα όνομα (εκτός φυσικά από τον αριθμό της κάρτας, την ημ/νία λήξης και τον τριψήφιο αριθμό CVV). Όταν όμως πατάω My Card στην εφαρμογή, ΔΕΝ βλέπω το όνομά μου. Βλέπω όλα τα άλλα αλλά όχι το όνομα. Γιατί δεν γράφει το όνομα που δήλωσα (κατά την εγγραφή) στη φωτο της κάρτας;;; Γιατί δεν είναι "φωτό" της κάρτας αυτό που βλέπεις, αλλά απλά μια αναπαράσταση των υπολοίπων στοιχείων που αφορούν την κάρτα. Το όνομά σου το βλέπεις στην καρτέλα profile. Με τι κάθεστε κι ασχολείστε...
sb89 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Verify με ταυτότητα, γιατί δεν μου περνάει με τίποτα;
mindnever Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Γιατί δεν είναι "φωτό" της κάρτας αυτό που βλέπεις, αλλά απλά μια αναπαράσταση των υπολοίπων στοιχείων που αφορούν την κάρτα. Το όνομά σου το βλέπεις στην καρτέλα profile. Με τι κάθεστε κι ασχολείστε...Χαίρω πολυ οτι βλέπω το όνομα στο profile!Εγω ρώτησα γιατι δεν φαίνεται ΚΑΙ το όνομα στη φωτο, αλλα φαίνονται ολα τα αλλα. Και αν θα χρησιμοποιήσω το όνομα απο το προφίλ και τα υπόλοιπα στοιχεία απο τη φωτο στις συναλλαγές μου.. Αν δεν καταλαβαίνεις τι σε ρωτάνε μην απαντάς...
Phoenix7 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μιας και συμπληρώθηκε το όριο στην Πειραιώς για τα εμβάσματα χρειάζομαι 1 ευρώ στην revolut για μία αγορά, και το επιστρέφω σε κάποιον αν θέλει στην Πειραιώς μέσω winbank
theopan Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Χαίρω πολυ οτι βλέπω το όνομα στο profile! Εγω ρώτησα γιατι δεν φαίνεται ΚΑΙ το όνομα στη φωτο, αλλα φαίνονται ολα τα αλλα. Και αν θα χρησιμοποιήσω το όνομα απο το προφίλ και τα υπόλοιπα στοιχεία απο τη φωτο στις συναλλαγές μου.. Αν δεν καταλαβαίνεις τι σε ρωτάνε μην απαντάς... Καταλαβαίνω τι με ρωτάνε, απλά έχω βαρεθεί να διαβάζω άνευ νοήματος ερωτήσεις. Σου είπα το όνομα φαίνεται στο προφίλ σου. Εμμέσως σε ενημέρωσα ότι σε όλους μας έτσι είναι. Αυτό θα βάζεις όπου σου ζητείται. Δεν σε καλύπτει αυτό; Γιατί δεν φαίνεται στην κάρτα; Γιατί έτσι! Δεν υπάρχει λόγος να φαίνεται και εκεί. Τόσοι νοματαίοι επί τόσους μήνες έχουμε κάνει τη δουλειά μας, κάθε τόσο εμφανίζεται κι από ένας "προβληματικός" και αρχίζει τα δικά του... Αν και όταν παραγγείλεις την πλαστική κάρτα, θα είναι τυπωμένο σε αυτήν και το ονοματεπώνυμο. Αυτή θα ήταν μια δικαιολογημένη ερώτηση που θα μπορούσες να είχες κάνει. 1
mindnever Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Καταλαβαίνω τι με ρωτάνε, απλά έχω βαρεθεί να διαβάζω άνευ νοήματος ερωτήσεις. Σου είπα το όνομα φαίνεται στο προφίλ σου. Εμμέσως σε ενημέρωσα ότι σε όλους μας έτσι είναι. Αυτό θα βάζεις όπου σου ζητείται. Δεν σε καλύπτει αυτό; Γιατί δεν φαίνεται στην κάρτα; Γιατί έτσι! Δεν υπάρχει λόγος να φαίνεται και εκεί. Τόσοι νοματαίοι επί τόσους μήνες έχουμε κάνει τη δουλειά μας, κάθε τόσο εμφανίζεται κι από ένας "προβληματικός" και αρχίζει τα δικά του... Αν και όταν παραγγείλεις την πλαστική κάρτα, θα είναι τυπωμένο σε αυτήν και το ονοματεπώνυμο. Αυτή θα ήταν μια δικαιολογημένη ερώτηση που θα μπορούσες να είχες κάνει. Η τελευταία σου παράγραφος με κάνει και γελάω. Αυτή θα ήταν η "δικαιολογημένη ερώτηση";;; Έχεις δει ποτέ φυσική κάρτα χωρίς ονοματεπώνυμο; Ξέρεις, δεν θα μου υποδείξεις εσύ τις ερωτήσεις που θα κάνω. Αν τις βρίσκεις ανευ νοήματος μπορείς να τις προσπεράσεις... Επίσης κυριε Ξερόλα εγώ δεν έχω ξανακάνει συναλλαγή με Revolut, οπότε δικαιολογούμαι να είμαι "προβληματικός". "Γιατί δεν φαίνεται στην κάρτα; Γιατί έτσι!" Φοβερά τεκμηριωμένη η απάντησή σου... Ωραίος!
turbat0s Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Έχεις δει ποτέ φυσική κάρτα χωρίς ονοματεπώνυμο; Ναι. Οι προπληρωμένες.
mindnever Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ναι. Οι προπληρωμένες. Κάνεις λάθος. Και οι prepaid αναγράφουν το ονοματεπώνυμο.
stamo Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μιας και συμπληρώθηκε το όριο στην Πειραιώς για τα εμβάσματα χρειάζομαι 1 ευρώ στην revolut για μία αγορά, και το επιστρέφω σε κάποιον αν θέλει στην Πειραιώς μέσω winbank Μπορείς την Κυριακή να την ξαναφορτίσεις.
turbat0s Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Κάνεις λάθος. Και οι prepaid αναγράφουν το ονοματεπώνυμο. Της eurobank που έχω, δεν αναγράφει όνομα. Πας στο κατάστημα, σου δίνουν (από μια στίβα που έχουν) σφραγισμένο φάκελο που περιέχει την κάρτα, την αντιστοιχίζουν στην καρτέλα σου, τη φορτίζεις αν θέλεις, και μπορείς να την κάνεις και δώρο σε οποιονδήποτε.
geov92 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Verify με ταυτότητα, γιατί δεν μου περνάει με τίποτα;Είναι ίδιο το όνομα που βρίσκεται στην ταυτότητα με το όνομα στο προφίλ σου; Για παράδειγμα αν έχεις βάλει Giorgos στο προφίλ σου και στην ταυτότητα είναι Georgios δεν θα σε κάνουν approved μέχρι να το διορθώσεις. Αν έχεις πάλι πρόβλημα ενώ τα στοιχεία είναι ίδια, στείλε τους μέσω support αυτά που χρειάζονται. Φίλοι μου έχω μια απορία, συγνώμη αν έχει απαντηθεί. Όταν θέλουμε να αγοράσουμε κάτι online με μια οποιαδήποτε κάρτα, θα πρέπει να καταχωρήσουμε ένα όνομα (εκτός φυσικά από τον αριθμό της κάρτας, την ημ/νία λήξης και τον τριψήφιο αριθμό CVV). Όταν όμως πατάω My Card στην εφαρμογή, ΔΕΝ βλέπω το όνομά μου. Βλέπω όλα τα άλλα αλλά όχι το όνομα. Γιατί δεν γράφει το όνομα που δήλωσα (κατά την εγγραφή) στη φωτο της κάρτας;;; Δεν φαίνεται στο My Card το όνομα σου. Μόνο πάνω στην φυσική κάρτα. Οταν κάνεις αγορά βάλε το όνομα που έχεις δηλώσει στο My Profile. Αυτό δηλαδή που χρησιμοποιείς για να κάνεις και έμβασμα στη Revolut.Edit: Το γιατί δεν το ξέρω. Ρώτα τη Revolut 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις