Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή έχεις δύο καρτες Revolut?

Ναι μια κύρια για να στέλνω από πειραιώς και ακόμη μια ως backup από eurobank. Βασικά τωρα την έκανα την δεύτερη γιατί είχε εξαντληθεί το όριο από πειραιως.
  • Like 1
  • Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι μια κύρια για να στέλνω από πειραιώς και ακόμη μια ως backup από eurobank. Βασικά τωρα την έκανα την δεύτερη γιατί είχε εξαντληθεί το όριο από πειραιως.

Και τι νόημα έχει αυτό; Δεν σε εμποδίζει τίποτα να στέλνεις από όποιες/όσες τράπεζες θες στην ίδια, μία Revolut.

Δημοσ.

Ποια ΑΤΜ κρατάνε προμήθεια ?!Έχω κάνει ανάληψη από 4 διαφορετικές τράπεζες και καμιά δεν με χρέωσε παραπάνω.Αν λες για την χρέωση που υπάρχει με την ισοτιμία πατάς χρέωση σε EUR και ξεμπέρδεψες :P

Δεν ξέρω, δεν έχω δοκιμάσει να κάνω ανάληψη. Πριν μια εβδομάδα περίπου έλεγε εδώ κάποιος στο φόρουμ ότι πριν κάνει ανάληψη του έγραφε ότι θα του κρατήσει 4% προμήθεια αν θυμάμαι καλά. Το έψαξα στο FAQ της Revolut και είδα που έλεγαν και αυτοί ότι ενώ δεν κρατάνε κάποια προμήθεια αυτοί σαν Revolut, υπάρχει περίπτωση να σου κρατήσει προμήθεια το ATM.
Δημοσ.

Δεν ξέρω, δεν έχω δοκιμάσει να κάνω ανάληψη. Πριν μια εβδομάδα περίπου έλεγε εδώ κάποιος στο φόρουμ ότι πριν κάνει ανάληψη του έγραφε ότι θα του κρατήσει 4% προμήθεια αν θυμάμαι καλά. Το έψαξα στο FAQ της Revolut και είδα που έλεγαν και αυτοί ότι ενώ δεν κρατάνε κάποια προμήθεια αυτοί σαν Revolut, υπάρχει περίπτωση να σου κρατήσει προμήθεια το ATM.

Θα λες τοτε που ελεγαν για την alpha bank αν θυμαμαι καλα.Εχω κανει και 20 και 60 ευρω αναλιψη απο alpha και δεν ειχ καποια χρεωση.
Δημοσ.

Δεν είναι στο όνομα μου η eurobank για αυτό μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία.

Άρα δε μπορείς να φορτίσεις τη δεύτερη κάρτα σου από τη eurobank.

Δημοσ.

Παιδια για οποιον εχει ηδη την revolut physical card,υπαρχει καμμια χρεωση μηνιαια η ετησια για την κατοχη της?? Ευχαριστω γιαιτ θελω να την παραγγειλω

Δημοσ.

Άρα δε μπορείς να φορτίσεις τη δεύτερη κάρτα σου από τη eurobank.

Μια χαρά μπορώ..την δεύτερη revolut την έφτιαξα στο όνομα της γυναίκας μου που είναι και στην eurobank. Δεν είναι ανάγκη να είναι στο όνομα μου...λύσεις όπως βλέπεις υπάρχουν.
Δημοσ.

Μια χαρά μπορώ..την δεύτερη revolut την έφτιαξα στο όνομα της γυναίκας μου που είναι και στην eurobank. Δεν είναι ανάγκη να είναι στο όνομα μου...λύσεις όπως βλέπεις υπάρχουν.

Ναι και σε μένα λύθηκε η απορία. Διότι στα FAQ γράφει:

Can I have more than one card for my Revolut account?

You can currently only have one active Revolut card per account.
Δημοσ.

Ναι έχετε δίκιο...απλά την διαχειρίζομαι εγώ και στέλνω κατευθείαν τα χρήματα στην δικιά μου revolut...οπότε τις θεωρώ και τις δυο δικές μου...

Τώρα που το σκέφτομαι πως μπορούν να επαληθεύσουν αυτό που αναγράφει στο faq. Δλδ σε περίπτωση συνωνυμίας και χωρίς να γίνει verify πως είναι σίγουροι αν είμαι ένας με 2 κάρτες ή 2 άτομα με το ίδιο όνονα?

Δημοσ.

Δύο άτομα με τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου ίδιο πατρωνυμο ίδια ημερ/νια γέννησης λίγο δύσκολο να είναι. Μπορούν να το δουν και από τα στοιχεία που έχεις δώσει στην τράπεζα.

Δημοσ.

Δύο άτομα με τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου δεν μπορεί να είναι

Ακριβώς, η κάρτα συσχετίζεται με αριθμό τηλεφώνου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...