makfil Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Η χρέωση του $1 του paypal γίνεται μια φορά και το ποσό επιστρέφεται. Εάν και όταν συνδέσεις τη Revolut στο paypal, θα σου δεσμεύσει και το 1,50€ και θα στο επιστρέψει μετά την επιβεβαίωση.
ronnie79 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Έχω κάνει εγγραφή εδώ και δέκα ημέρες περίπου και την πέρασα στο paypal. Έστειλα και ένα έμβασμα απο Τράπεζα Πειραιώς είκοσι ευρώ δοκιμαστικά στις 11/04/2016 και φάνηκε μετά απο 2 εργάσιμες περίπου. Τώρα έχω κάνει δύο προσπάθειες να στείλω 80€ και μου ακυρώνει το έμβασμα. Μου γράφει απέτυχε την επόμενη ημέρα που ελέγχω τα εκτελεσθέντα εμβάσματα. Έχει περιορισμό στα εμβάσματα ανα μήνα? Δεν έχω κάνει verify my identity.
makfil Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Κάνε τον κόπο να διαβάσεις 2-3 σελίδες τελευταίες σελίδες 1
Skater_Boy Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Τέλος η πειραιώς για αυτόν τον μήνα..τόσες φορές αναφέρθηκε... Με eurobank όλα κομπλέ...έστειλα έμβασμα 20 του μήνα το πρωί και πριν 2 ώρες φάνηκαν στην κάρτα. Ευτυχώς έχω δίκαρτο κινητό και εναλλάζω τα στοιχεία.
blackm76 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Η χρέωση του $1 του paypal γίνεται μια φορά και το ποσό επιστρέφεται. 1)οποτε απο οτι καταλαβα αν ξανακανω αγορα απο ebay δεν θα μου ξαναχρεωσει ενα δολλαριο ετσι δεν ειναι;;; 2) Και αφου μου το επιστρεφει πισω γιατι αυτο που αγορασα στο ebay να κανει 7.96ευρω και η revolut μου αφαιρεσε 8,36ευρω.μηπως μου διαφευγει κατι;;;; 3) Εάν και όταν συνδέσεις τη Revolut στο paypal, θα σου δεσμεύσει και το 1,50€ και θα στο επιστρέψει μετά την επιβεβαίωση. μπορω τελικα να την συνδεσω στο paypal;;;γιατι αλλοι λενε οτ γινετε και αλλοι οτι το paypal δεν δεχετε την revolut. και αν δεν την συνδεσω paypal kai πληκτρολογω συνεχει τον 16ψηφιο κωδικο πειραζει;;;;
NikosKallithea Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 1)οποτε απο οτι καταλαβα αν ξανακανω αγορα απο ebay δεν θα μου ξαναχρεωσει ενα δολλαριο ετσι δεν ειναι;;; 2) Και αφου μου το επιστρεφει πισω γιατι αυτο που αγορασα στο ebay να κανει 7.96ευρω και η revolut μου αφαιρεσε 8,36ευρω.μηπως μου διαφευγει κατι;;;; 3) μπορω τελικα να την συνδεσω στο paypal;;;γιατι αλλοι λενε οτ γινετε και αλλοι οτι το paypal δεν δεχετε την revolut. και αν δεν την συνδεσω paypal kai πληκτρολογω συνεχει τον 16ψηφιο κωδικο πειραζει;;;; Προς στιγμή μου φάνηκες σαν διχασμένη προσωπικότητα 2
blackm76 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Προς στιγμή μου φάνηκες σαν διχασμένη προσωπικότητα χααχαχαχαχαχαχ οχι δεν ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα.γιατιτο λες φιλε μου;;;;
vaggoulas69 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Προσπάθησα να εγγραφώ αλλά ματαίως. Εβαζα τον αριθμό μου, έβαζα 2 φορές και τον 4 digit code και έβγαζε "This phone number is already registered" που δεν ηταν όμως. Ποτέ δεν έχω εγγραφεί, τωρα προσπάθησα. Εγινε προχθες αναβαθμιση της εφαρμογής, την έκανα και τωρα μετα τον 4 digit code βγάζει "We are sorry, something went wrong, please try again". Και άλλοι σε παλιότερα posts ειχαν αυτό το θεμα, μακαρι ναξερα γιατί. Παρόμοιο πρόβλημα είχα και γω.Τι συσκευή έχεις;Τελικά έβαλα την sim σε άλλη συσκευή και κατάφερα και έκανα την εγγραφή και μετά αφού γύρισα στην αρχική συσκευή έπαιξε και εκεί χωρίς πρόβλημα.
stamo Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Ευτυχώς έχω δίκαρτο κινητό και εναλλάζω τα στοιχεία. Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις πώς χρησιμοποιείς το δίκαρτο κινητό με την Revolut?
Skater_Boy Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις πώς χρησιμοποιείς το δίκαρτο κινητό με την Revolut? Απλά μπαίνεις στην διαδικασία να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων και συνδέομαι από το νούμερο που θέλω να διαχειριστώ εκείνη την στιγμή.
stamo Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Απλά μπαίνεις στην διαδικασία να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων και συνδέομαι από το νούμερο που θέλω να διαχειριστώ εκείνη την στιγμή. Δηλαδή έχεις δύο καρτες Revolut?
blackm76 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 1)υπάρχει άλλη σελίδα παρόμοια εκτός από το ebay ώστε να μην μου χρεώνει κάθε φορά ένα δολάριο; υπάρχει και το Amazon αλλά ρωτάω μήπως έχει καμία ακόμα. 2)τελικά στο Paypal μπορώ να την συνδέσω; 3)μπορω να κάνω με την φυσική κάρτα κανονικά αναλυψη από οποιαδήποτε atm και αν ναι θα έχει προμήθεια η τράπεζα και πόσο; 4)θα μπορώ να πληρώνω κανονικά με την κάρτα της revolut σε οποιαδήποτε κατάστημα δέχεται κάρτες για πληρωμές; 1
asdfnikos Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 1)υπάρχει άλλη σελίδα παρόμοια εκτός από το ebay ώστε να μην μου χρεώνει κάθε φορά ένα δολάριο; υπάρχει και το Amazon αλλά ρωτάω μήπως έχει καμία ακόμα. 2)τελικά στο Paypal μπορώ να την συνδέσω; 3)μπορω να κάνω με την φυσική κάρτα κανονικά αναλυψη από οποιαδήποτε atm και αν ναι θα έχει προμήθεια η τράπεζα και πόσο; 4)θα μπορώ να πληρώνω κανονικά με την κάρτα της revolut σε οποιαδήποτε κατάστημα δέχεται κάρτες για πληρωμές; 1-2)Αμα την συνδέσεις στο paypal δεν θα σε χρεώνει το 1$! 3) Ναι χωρίς καμιά χρέωση από όλα τα ΑΤΜ 4)Ναι.
geov92 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 1)υπάρχει άλλη σελίδα παρόμοια εκτός από το ebay ώστε να μην μου χρεώνει κάθε φορά ένα δολάριο; υπάρχει και το Amazon αλλά ρωτάω μήπως έχει καμία ακόμα. 2)τελικά στο Paypal μπορώ να την συνδέσω; 3)μπορω να κάνω με την φυσική κάρτα κανονικά αναλυψη από οποιαδήποτε atm και αν ναι θα έχει προμήθεια η τράπεζα και πόσο; 4)θα μπορώ να πληρώνω κανονικά με την κάρτα της revolut σε οποιαδήποτε κατάστημα δέχεται κάρτες για πληρωμές; Σύνδεσε τη στο Paypal να τελειώνεις να μην έχεις κανένα πρόβλημα και άλλαξε στα options να γίνεται η ισοτιμία μέσω Revolut. Αυτά αναφέρονται αναλυτικά στο 1ο post. Διάβασε το καλά. Μερικά ATM κρατάνε προμήθεια ενώ κάποια αλλά όχι. Πρίν κάνεις ανάληψη θα στο γράψει οπότε θα ξέρεις σε ποιό να πάς. Κανονικά μπορείς να κάνεις αγορές σε καταστήματα αρκεί να ενεργοποιήσεις την κάρτα σε κάποιο ATM με το να ελέγξεις το υπόλοιπο σου ή να κάνεις μία μικρή ανάληψη.
asdfnikos Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Σύνδεσε τη στο Paypal να τελειώνεις να μην έχεις κανένα πρόβλημα και άλλαξε στα options να γίνεται η ισοτιμία μέσω Revolut. Αυτά αναφέρονται αναλυτικά στο 1ο post. Διάβασε το καλά. Μερικά ATM κρατάνε προμήθεια ενώ κάποια αλλά όχι. Πρίν κάνεις ανάληψη θα στο γράψει οπότε θα ξέρεις σε ποιό να πάς. Κανονικά μπορείς να κάνεις αγορές σε καταστήματα αρκεί να ενεργοποιήσεις την κάρτα σε κάποιο ATM με το να ελέγξεις το υπόλοιπο σου ή να κάνεις μία μικρή ανάληψη. Ποια ΑΤΜ κρατάνε προμήθεια ?!Έχω κάνει ανάληψη από 4 διαφορετικές τράπεζες και καμιά δεν με χρέωσε παραπάνω.Αν λες για την χρέωση που υπάρχει με την ισοτιμία πατάς χρέωση σε EUR και ξεμπέρδεψες
Προτεινόμενες αναρτήσεις