blackm76 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δεν είδα τέτοια απάντηση. Θα την ψάξω να την δω.
Bambis Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δεν είδα τέτοια απάντηση. Θα την ψάξω να την δω. Post 4959 (2 σελίδες πίσω) Απαντήθηκε αμέσως μόλις το ρώτησες...
blackm76 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Τώρα το είδα το μήνυμα ευχαριστώ. Απλά από εχτές περιμένω για αυτό ξανά ρώτησα. Όπως και να έχει θα περιμένω κι άλλο και θα σας ενημερώσω για ότι συμβεί.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Το μήνυμα "This phone number is already registered" όταν προσπαθούσα να κάνω SIGN UP άλλαξε με την τελευταία αναβάθμιση και έγινε "We are sorry, something went wrong, please try again". Εσύ τι ακριβώς έχεις κάνει με την ρεβολυτ?
geov92 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Παιδιά πείτε μου σας παρακαλώ γιατί λέει ακόμα processing KAI όχι approve; η ειδοποίηση που έλαβα έλεγε ότι έγινε δεκτό το δίπλωμα. Ανησυχώ γιατί ούτε failed δεν γραφή. Έχει κολλήσει εκεί. Τι μπορεί να συμβαίνει;Δοκίμασε ένα log out από την εφαρμογή και μετά ξανά log in. Αν δεν αλλάξει και πάλι κάνε τους μια ερώτηση στο support αν είσαι όντως verified. Αν το επιβεβαιώσουν στο support και στην εφαρμογή εξακολουθεί να λέει processing απλά αγνόησε το.
mary Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Με τη βοήθεια του @parsifal έγινε ενημέρωση του οδηγού.Συγκεκριμένα προστέθηκαν screenshots απο τη νέα ρύθμιση στο profile για επιπλέον δικλείδες ασφαλείας (βήμα 8) και ενημέρωση των screenshots για Top Up (βήμα 10). 14
dchatz Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Εσύ τι ακριβώς έχεις κάνει με την ρεβολυτ? Προσπάθησα να εγγραφώ αλλά ματαίως. Εβαζα τον αριθμό μου, έβαζα 2 φορές και τον 4 digit code και έβγαζε "This phone number is already registered" που δεν ηταν όμως. Ποτέ δεν έχω εγγραφεί, τωρα προσπάθησα. Εγινε προχθες αναβαθμιση της εφαρμογής, την έκανα και τωρα μετα τον 4 digit code βγάζει "We are sorry, something went wrong, please try again". Και άλλοι σε παλιότερα posts ειχαν αυτό το θεμα, μακαρι ναξερα γιατί.
NikosKallithea Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Προσπάθησα να εγγραφώ αλλά ματαίως. Εβαζα τον αριθμό μου, έβαζα 2 φορές και τον 4 digit code και έβγαζε "This phone number is already registered" που δεν ηταν όμως. Ποτέ δεν έχω εγγραφεί, τωρα προσπάθησα. Εγινε προχθες αναβαθμιση της εφαρμογής, την έκανα και τωρα μετα τον 4 digit code βγάζει "We are sorry, something went wrong, please try again". Και άλλοι σε παλιότερα posts ειχαν αυτό το θεμα, μακαρι ναξερα γιατί. Τι να πω, τον γραφεις σωστα τον κωδικο που σου στελνουν? Μηπως να εκανες και μια εκκαθάριση δεδομενων στην εφαρμογή του κινητου σου
blackm76 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 παιδια τελικα δεν αλλαξε οπως μου ειπατε μονο του. μιλησα με το support με τα λιγα αγγλικα που ξερω και παντα με την βοηθεια της μεταφρασης του google και μου ειπαν να τα ξαναστειλω απο το support. τελικα τα αστειλα και μεσα σε λιγες ωρες εγινα approved. τωρα θελω να ρωτησω κατι. εχω ζητησει να μου στειλουν φυσικη καρτα. ο 16ψηφιος κωδικος θα ειναι ιδιος με την εικονικη καρτα που μου δειχνει στην εφαρμογη;;; ρωτω γιατι θελω να δοκιμασω να κανω μια αγορα.την εχω φορτωση δεκα ευρω δοκιμαστικα και θελω να κανω και μια δοκιμαστικη αγορα να δω αν γινετε. μπορω η πρεπει να περιμενω την φυσικη καρτα;;;
makfil Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Εάν τα 10€ που έβαλες είναι αρκετά για την αγορά σου, ναι, μπορείς.
turbat0s Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 ο 16ψηφιος αριθμός θα ειναι ιδιος με την εικονικη καρτα που μου δειχνει στην εφαρμογη;;; ναι δοκίμασε αγορά αμέσως μόλις σου πιστωθούν τα χρήματα
blackm76 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 πιστωθηκαν εδω και μερες. λοιπον παραδειγμα εχω βρει ενα στικακι απο το ebay. παταω να το αγορασω και αντι για πληρωμη με paypal βαζω τον κωδικο της καρτας;;; μολις αγορασα το στικακι απο το ebay.αμεσα ηρθε μηνυμ στο κινητο στην εφαρμογη της revolut οτι αφαιρεθηκαν τα λεφτα.αλλα πριν απο αυτο εγινε κατι που δεν ξερω γιατι το εκανε. ενω εγω δεν πληρωσα με paypal εκτος απο την χρεωση που μου αφαιρεθηκε γιατι τοσο κανει το στικακι , μου αφερεσαι και ενα δολλαριο το paypal kai μετα απο 2λεπτα μου επιστρευτικε χωρις ειδοποιηση και αφαιρεθηκε το μηνυμα απο τις κινησεις.γιατι εγινε αυτο;;; μου το τραβηξε εν ολιγης το paypal και μου το ξαναεδωσε πισω χωρις εγω να πληρωσω με paypal και ουτε εχω συνδεση την καρτα στο paypal. και μια τελευταια ερωτηση. οταν πηγα να πληρωσω εκτος απο διευθυνση μου ζητησε και χωρα. υπαρχει προβλημα που ειπα ελλαδα και η καρτα ειναι αγγλικη;;; 1
theopan Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 πιστωθηκαν εδω και μερες. λοιπον παραδειγμα εχω βρει ενα στικακι απο το ebay. παταω να το αγορασω και αντι για πληρωμη με paypal βαζω τον κωδικο της καρτας;;; μολις αγορασα το στικακι απο το ebay.αμεσα ηρθε μηνυμ στο κινητο στην εφαρμογη της revolut οτι αφαιρεθηκαν τα λεφτα.αλλα πριν απο αυτο εγινε κατι που δεν ξερω γιατι το εκανε. ενω εγω δεν πληρωσα με paypal εκτος απο την χρεωση που μου αφαιρεθηκε γιατι τοσο κανει το στικακι , μου αφερεσαι και ενα δολλαριο το paypal kai μετα απο 2λεπτα μου επιστρευτικε χωρις ειδοποιηση και αφαιρεθηκε το μηνυμα απο τις κινησεις.γιατι εγινε αυτο;;; μου το τραβηξε εν ολιγης το paypal και μου το ξαναεδωσε πισω χωρις εγω να πληρωσω με paypal και ουτε εχω συνδεση την καρτα στο paypal. και μια τελευταια ερωτηση. οταν πηγα να πληρωσω εκτος απο διευθυνση μου ζητησε και χωρα. υπαρχει προβλημα που ειπα ελλαδα και η καρτα ειναι αγγλικη;;; Το Ebay δουλεύει μόνο μέσω Paypal τις κάρτες. Ελλάδα είσαι, Ελλάδα έπρεπε να πεις. Ας είναι η κάρτα ό,τι θέλει.
blackm76 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 και ενω τελικα εξαφανηστηκε το ενα δολλαριο χρεωσης του paypal απο τις ειδοποιησεις τωρα βλεπω πως αυτο που αγορασα στο ebay δειχνει να κανει 7.96ευρω και η revolut μου αφαιρεσε 8,36ευρω.γιατι;;;μηπως μου διαφευγει κατι;;;; Το Ebay δουλεύει μόνο μέσω Paypal τις κάρτες. Ελλάδα είσαι, Ελλάδα έπρεπε να πεις. Ας είναι η κάρτα ό,τι θέλει. οποτε οτι αγοραζω απο το ebay θα με χρεωνει και 1 δολλαριο το paypal;;;; καμια αλλη σελιδα οπως το ebay που να μην χρεωνει το paypal αλλα να εχει τα παντα και οτι ψαχνω να βρω οπως το ebay υπαρχει;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις