karlito13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 παιδια η καρτα αν την περασεις σε ενα μηχανακι π.χ στο supermarket,θα ζητησει pin?ή υπογραφη στην αποδειξη?το magstripe ποια λειτουργια μπλοκαρει?
geov92 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 ...και εγώ αυτά που διάβασα σου λεω "For example, If you and your phone are in Germany and a transaction is attempted in Hong Kong with your card details - we will stop the transaction from going through. The logic behind this is if you’re in Germany, there’s a high chance the person in Hong Kong trying to use your card details isn’t you!" "Το πρώτο χρησιμοποιεί την τοποθεσία που βρίσκεσαι τώρα για να ξέρει που βρίσκεται η κάρτα σου ούτως ώστε να μην μπορεί κάποιος άλλος σε διαφορετική τοποθεσία να την χρησιμοποιήσει."Οπότε το ίδιο πράγμα λέμε
asdfnikos Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 παιδια η καρτα αν την περασεις σε ενα μηχανακι π.χ στο supermarket,θα ζητησει pin?ή υπογραφη στην αποδειξη?το magstripe ποια λειτουργια μπλοκαρει? Την πληρωμή μεσώ της μαγνητικής ταινίας (υπογραφή) αν και ολα τα καταστήματα έχουν chip and pin και στην περνάν αμέσως από εκεί.
blackm76 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Παιδιά γνωρίζει κανείς τίποτα για το θέμα μου παραπάνω;
thanos1313 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Παιδια καλησπερα και απο μενα..Σας παραθετω και την δικη μου εμπειρια απλα για να ευχαριστησω ολους οσους ασχοληθηκαν στο να φτιαξουν αυτον τον οδηγο κ στο να λυνουν την καθε μας απορια Στις 12 Απριλιου και επειδη ηθελα να παρω μια θηκη κινητου απο Alliexpress κ αν κ ειχα προπληρωμενη απο eurobank (χωρις λογαριασμο)ta capitals δν με αφησανΑφου διαβασα τον οδηγο εδω κατεβασα την εφαρμογη εκδοση τοτε 2.3.4 εκανα επαληθευση με τη ταυτοτητα πριν βαλω τα χρηματα..την επομενη πρωι εβαλα εκανα μεταφορα εμβασματος απο εθνικη γιατι εκει ειχα λογαριασμο μεσω e banking με χρεωση 1€ ακριβως παντα συμφωνα με τον οδηγο κ ακριβως την επομενη μερα τα χρηματα ηταν μεσα..ουτε καν 2 μερες δηλαδη ...ταυτοχρονα ειχα ζητησει να μου αποσταλλει κ η καρτα σπιτι η οποια μου ρθε χθες...Πραγματικα μου ελυσε τα χερια...δν δυσκολευτηκα πουθενα..κ καθε βημα ηταν οπως στα screenshots που τα παιδια ανεβασαν..παρηγγειλα τη θηκη την οποια κ περιμενω κ πραγματικα την καρτα θα την χρησιμοποιω παντου.. Μπραβο κ παλι σε ολα τα παιδια που ασχοληθηκαν να μας διαφωτισουν και ιδιατερα τη MARY που ξεκινησε και τον οδηγο 2
blackm76 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Παιδιά τελικά έστειλα κανονικά το δίπλωμα μου μπρος πίσω και την φάτσα μου. Μου έστειλε ειδοποίηση ότι έγινε αποδεκτη αλλά στο identify ακόμα λέει processing. Γιατί;
JohnnieWalker57 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Παίδες έχω μόντα Google Play, ευτυχώς δεν κάνει αναβαθμίσεις. Σήμερα πήγα να κάνω και κατά τύχη μπήκα εδώ μέσα να δω αν παίζει τίποτα, και "την άκουσα"... να κάνω update τώρα ή μπα; MIUI v7 Android 5.0.2
stamo Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Παίδες έχω μόντα Google Play, ευτυχώς δεν κάνει αναβαθμίσεις. Σήμερα πήγα να κάνω και κατά τύχη μπήκα εδώ μέσα να δω αν παίζει τίποτα, και "την άκουσα"... να κάνω update τώρα ή μπα; MIUI v7 Android 5.0.2 Διορθώθηκε το πρόγραμμα και παίζει σε όλα τα Android από 4.2 και πάνω.
johnnyman Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Καλημερα!χθες πηγα για πρωτη φορα να στειλω εμβασμα στην revolut και σημερα ειδα οτι απετυχε.Εχω περαιως.. Πηγα να στειλω νεο σημερα και λεει δεν υπαρχει διαθεσιμο υπολοιπο....... Τι εγινε???28 ευρω πηγα να στειλω και φενονται κανονικα μεσα στο winbank που βλεπω.. Result Η συναλλαγή σας απέτυχε. Υπέρβαση ορίου εντολών μεταφοράς πίστωσης στο εξωτερικό
sfakattack Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Και γω μια από τα ίδια... Είναι δυνατόν η Πειραιώς να έφτασε το όριο της από της 21 του μήνα;
NikosKallithea Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Ρε παιδια διαβαστε και λιγο το θεμα, η πειραιως εχει τελειωσηει απο τις 10 του μηνα 1
JohnnieWalker57 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Και γω μια από τα ίδια... Είναι δυνατόν η Πειραιώς να έφτασε το όριο της από της 21 του μήνα; Καλημερα!χθες πηγα για πρωτη φορα να στειλω εμβασμα στην revolut και σημερα ειδα οτι απετυχε.Εχω περαιως.. Πηγα να στειλω νεο σημερα και λεει δεν υπαρχει διαθεσιμο υπολοιπο....... Τι εγινε???28 ευρω πηγα να στειλω και φενονται κανονικα μεσα στο winbank που βλεπω.. Result Η συναλλαγή σας απέτυχε. Υπέρβαση ορίου εντολών μεταφοράς πίστωσης στο εξωτερικό ΤΕΡΜΑ Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ ... ας το γράψει κανένας Mod ρε παιδιά. Κάθε ώρα γράφει ένας post με το ίδιο πράγμα. Τουλάχιστον διαβάστε 3 ποστ πίσω, όχι μόνο απάντηση.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις