turbat0s Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Παρά τα προβλήματα, δείχνουν να το παλεύουν. Δεν κατεβάζουν ρολά όπως άλλοι. 1
Bambis Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Εβαλα κατευθείαν την 2.4.1 ... ολα καλά... (Εχω Android 4.4.2) Επεξ/σία 20 Απριλίου 2016 από Bambis
karlito13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Σε iphone 6sμε ios 9.3.1 ολα καλα,τα 4 feautures στο security τι κανουν;
Dare-Devil Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Σε iphone 6sμε ios 9.3.1 ολα καλα,τα 4 feautures στο security τι κανουν; Δεν γράφει;;;;;;;;;;;;;;; !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
karlito13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Το πρωτο με το location και το τεταρτο με το e-commerce transactions δεν καταλαβαινω τι κανουν.
turbat0s Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Mary πρέπει να ενημερωθεί ο εξαιρετικός οδηγός σου.
geov92 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Το πρωτο με το location και το τεταρτο με το e-commerce transactions δεν καταλαβαινω τι κανουν.Το πρώτο χρησιμοποιεί την τοποθεσία που βρίσκεσαι τώρα για να ξέρει που βρίσκεται η κάρτα σου ούτως ώστε να μην μπορεί κάποιος άλλος σε διαφορετική τοποθεσία να την χρησιμοποιήσει. Εγώ το ενεργοποίησα προσωπικά. Το δεύτερο είναι να απενεργοποιηθούν όλες οι αγορές σε POS αν κάποιος καταφέρει να αντιγράψει την κάρτα σου. Το τρίτο είναι να μην μπορείς να τραβήξεις χρήματα από το ΑΤΜ και το τελευταίο να απενεργοποιήσεις τις ηλεκτρονικές αγορές. 1
karlito13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Το πρώτο χρησιμοποιεί την τοποθεσία που βρίσκεσαι τώρα για να ξέρει που βρίσκεται η κάρτα σου ούτως ώστε να μην μπορεί κάποιος άλλος σε διαφορετική τοποθεσία να την χρησιμοποιήσει. Εγώ το ενεργοποίησα προσωπικά. Το δεύτερο είναι να απενεργοποιηθούν όλες οι αγορές σε POS αν κάποιος καταφέρει να αντιγράψει την κάρτα σου. Το τρίτο είναι να μην μπορείς να τραβήξεις χρήματα από το ΑΤΜ και το τελευταίο να απενεργοποιήσεις τις ηλεκτρονικές αγορές.δηλαδη αν ενεργοποιησω το δευτερο δεν μπορω να την χρησινοποιησω σε μηχανακι αν αγορασω κατι απο ενα μαγαζι εδω στην Ελλαδα;
NikosKallithea Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Το πρώτο χρησιμοποιεί την τοποθεσία που βρίσκεσαι τώρα για να ξέρει που βρίσκεται η κάρτα σου ούτως ώστε να μην μπορεί κάποιος άλλος σε διαφορετική τοποθεσία να την χρησιμοποιήσει. Εγώ το ενεργοποίησα προσωπικά. Το δεύτερο είναι να απενεργοποιηθούν όλες οι αγορές σε POS αν κάποιος καταφέρει να αντιγράψει την κάρτα σου. Το τρίτο είναι να μην μπορείς να τραβήξεις χρήματα από το ΑΤΜ και το τελευταίο να απενεργοποιήσεις τις ηλεκτρονικές αγορές. Το πρώτο δεν ειναι ετσι, αυτο που κανει ακριβώς ειναι να ελέγχει σε καθε πληρωμή αν η καρτα και το τηλέφωνο είναι στην ιδια χώρα-τοποθεσία
asdfnikos Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 δηλαδη αν ενεργοποιησω το δευτερο δεν μπορω να την χρησινοποιησω σε μηχανακι αν αγορασω κατι απο ενα μαγαζι εδω στην Ελλαδα; Δεν θα μπορείς να την χρησιμοποιησεις για πληρωμή μεσώ της μαγνητικής ταινίας(Δηλαδή με υπογραφή στην απόδειξη και όχι με chip and pin) Όλες η άπατες με κάρτες γινοντε με την μαγνητική ταινία. Περνάνε τα στοιχειά της κάρτας σου σε μια άδεια κάρτα και πληρώνουν.
geov92 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 δηλαδη αν ενεργοποιησω το δευτερο δεν μπορω να την χρησινοποιησω σε μηχανακι αν αγορασω κατι απο ενα μαγαζι εδω στην Ελλαδα;Λογικά όχι. Δοκίμασε το να δείς αν ισχύει. Το πρώτο δεν ειναι ετσι, αυτο που κανει ακριβώς ειναι να ελέγχει σε καθε πληρωμή αν η καρτα και το τηλέφωνο είναι στην ιδια χώρα-τοποθεσίαΔεν ξέρω πώς ακριβώς δουλεύει. Εγώ είπα αυτά που διάβασα στην εφαρμογή.
stamo Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μπορείς να τα έχεις όλα ενεργοποιημένα (κλειδωμένα). Λίγο προτού κάνεις μια αγορά απενεργοποιείς το αντίστοιχο πεδίο, κάνεις την δουλειά σου και το ξανακλειδώνεις. Φυσικά απαραίτητη προυπόθεση να έχεις δίκτυο εκείνη την στιγμή.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Λογικά όχι. Δοκίμασε το να δείς αν ισχύει. Δεν ξέρω πώς ακριβώς δουλεύει. Εγώ είπα αυτά που διάβασα στην εφαρμογή. ...και εγώ αυτά που διάβασα σου λεω "For example, If you and your phone are in Germany and a transaction is attempted in Hong Kong with your card details - we will stop the transaction from going through. The logic behind this is if you’re in Germany, there’s a high chance the person in Hong Kong trying to use your card details isn’t you!"
blackm76 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Παιδιά τελικά έστειλα κανονικά το δίπλωμα μου μπρος πίσω και την φάτσα μου. Μου έστειλε ειδοποίηση ότι έγινε αποδεκτη αλλά στο identify ακόμα λέει processing. Γιατί; Και κάτι ακόμα πληροφοριακό για όλους. Έστειλα 18 του μήνα δέκα ευρώ έμβασμα για δοκιμή και σήμερα 9 περίπου το βράδυ είδα ότι έφτασε. 2 μέρες. Εγώ περίμενα πολύ παραπάνω. Καλό αυτό.
theopan Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Ουσιαστικά συμπεριλαμβάνει δηλαδή και το "e-commerce" προς το εξωτερικό η πρώτη επιλογή για το location; Μα σχεδόν αποκλειστικά τέτοια χρήση κάνουμε εμείς. Και τι σημαίνει "location"; Σε τι επίπεδο το εξετάζει; Πόλης, Νομού, Χώρας; Στο δε mobile internet νομίζω ότι δεν δίνουν τόσο αξιόπιστα τη θέση που βρίσκεται ο χρήστης και ακόμα και με την ΙΡ που παίρνει ένα κινητό υπάρχει ασάφεια αρκετές φορές (χθες π.χ. πήγα να λογκάρω με στοιχεία google κάπου μέσω κινητού και μου έστειλε alert το Gmail ότι έγινε απόπειρα σύνδεσης από κάπου στην Αγγλία). Θα πρότεινα να τα έχετε στο νού σας όλα αυτά πριν γεμίσει σε λίγες μέρες το topic με παράπονα "δεν μου δουλεύει το ένα, δεν μου δουλεύει το άλλο". Αυτά θα φταίνε. Ακόμα και το magstripe που φαίνεται λογικό να ενεργοποιηθεί και "ακίνδυνο", μήπως δημιουργήσει προβλήματα σε κάποια παλιότερα ΑΤΜ για όσους τη μπαινοβγάζουν την κάρτα εκεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις