stamo Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Εγώ το βρήκα εδώ. Την ξαναεγκατέστησα αλλά τώρα δε μου έρχεται το sms για την ταυτοποίηση! 'Hρθε τελικά, όλα καλά, επέστρεψα στην προηγούμενη version. Και εγώ κατέβασα την έκδοση 2.3.5 από εδώ https://apkpure.com/revolut-foreign-exchange/com.revolut.revolut?hl=en από το PC με το USB καλώδιο την μετέφερα στο smartphone πχ στα Downloads και το ετρεξα από εκεί χωρίς να απο-εγκαταστήσω την 2.4. Ολα δουλεύουν όπως παλιά!
NikosKallithea Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Παει την χασαμε την εφαρμογη, θα βαραμε στην τυχη τωρα
spartak1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Εγώ το βρήκα εδώ. Όλα καλά, επέστρεψα στην προηγούμενη version. Απεγκατεστησες την παλιά;
parsifal Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Σχετικά με τη μεταγραφή ελληνικών με λατινικούς χαρακτήρες που μας έχει απασχολήσει και εδώ στο topic: http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/103603/ti-allazei-stis-astynomikes-taftotites-kai-ta-diavatiria
turbat0s Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 spartak@ ναι. (Μου απάντησαν και από το support, να ξανακατεβάσω την εφαρμογή σε καμιά ώρα)
Zus Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Προσπάθησα να στείλω έμβασμα 105€ μέσω Πειραιώς (winbank) και μου την έκοψαν (γράφει απέτυχε) ενώ στις λεπτομέρειες συναλλαγής αναφέρεται το εξής APPROVED TRANSACTION (GREEK GOVERNM ENT GAZETTE A/84/18.07.2015) Με την Εθνική που είχα στείλει παλιότερα δεν είχα πρόβλημα, αλλά εκεί είχα δηλώσει ότι αφορά ταξίδι, ενώ το winbank δεν έχει κάποιο αντίστοιχο πεδίο.
panos4442004 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Και σε μενα παιδια το ιδιο προβλημα μετα την αναβαθμιση οποτε την απεγκατεστησα και ξαναεκανα εγκατασταση την παλια version που εδειξε ο turbat0s και ολα οπως πριν!!!περιμενουμε να το διορθωσουν να το ξανακατεβασουμε!!!
parsifal Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Προσπάθησα να στείλω έμβασμα 105€ μέσω Πειραιώς (winbank) και μου την έκοψαν (γράφει απέτυχε) ενώ στις λεπτομέρειες συναλλαγής αναφέρεται το εξής APPROVED TRANSACTION (GREEK GOVERNM ENT GAZETTE A/84/18.07.2015) Με την Εθνική που είχα στείλει παλιότερα δεν είχα πρόβλημα, αλλά εκεί είχα δηλώσει ότι αφορά ταξίδι, ενώ το winbank δεν έχει κάποιο αντίστοιχο πεδίο. Προσπάθησες πριν ή μετά την υπέρβαση του ορίου της Πειραιώς για τον τρέχοντα μήνα;
Zus Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Προσπάθησες πριν ή μετά την υπέρβαση του ορίου της Πειραιώς για τον τρέχοντα μήνα; Parsi, τι εννοείς υπέρβαση του ορίου της Πειραιώς για τον τρέχοντα μήνα? Δεν έχω στείλει άλλο έμβασμα ποτέ από Πειραιώς και γενικότερα έχω πάνω από 5 μήνες να στείλω έμβασμα Συγκεκριμένα στο πεδίο Transaction reference γράφει απέτυχε, ενώ στο θέμα των CC, βλέπω ότι εγκρίθηκε, αν δεν κάνω λάθος (APPROVED TRANSACTION (GREEK GOVERNM ENT GAZETTE A/84/18.07.2015)) Edit Επικοινώνησα με Πειραιώς και μου λένε από Πρωτομαγιά πάλι, καθώς έχει εξαντληθεί το όριο αποστολής εμβασμάτων της τράπεζας. Έλα Χριστέ και Παναγιά, το ότι θα ξέμενε η τράπεζα από λεφτά που μπορεί να στείλει στο εξωτερικό, δεν ξέρω αν με κάνει να θέλω να κλάψω ή να γελάσω... Ξέρει κανείς αν η Εθνική ή η Alpha Bank έχουν ακόμα διαθέσιμο όριο για εμβάσματα?
fox79 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Parsi, τι εννοείς υπέρβαση του ορίου της Πειραιώς για τον τρέχοντα μήνα? Δεν έχω στείλει άλλο έμβασμα ποτέ από Πειραιώς και γενικότερα έχω πάνω από 5 μήνες να στείλω έμβασμα Συγκεκριμένα στο πεδίο Transaction reference γράφει απέτυχε, ενώ στο θέμα των CC, βλέπω ότι εγκρίθηκε, αν δεν κάνω λάθος (APPROVED TRANSACTION (GREEK GOVERNM ENT GAZETTE A/84/18.07.2015)) Η τραπεζα εχει δεν μπορει να σου κανει την συναλαγη επειδη καλυψε το ποσο που δικαιουνταν μεσα στον μηνα θα εχεις δικαιωμα απο.1 μαιου τωρα!και αν διαβαζατε και λιγο πιο πισω στα αλλα ποστ των παιδιων τωρα δεν θα ρωτουσατε!!
parsifal Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δες μηνύματα προηγούμενων σελίδων όπου έχει γίνει εκτενής αναφορά και συζήτηση, δεν έχει νόημα να τα επαναλαμβάνω.
Zus Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Η τραπεζα εχει δεν μπορει να σου κανει την συναλαγη επειδη καλυψε το ποσο που δικαιουνταν μεσα στον μηνα θα εχεις δικαιωμα απο.1 μαιου τωρα!και αν διαβαζατε και λιγο πιο πισω στα αλλα ποστ των παιδιων τωρα δεν θα ρωτουσατε!! Δες μηνύματα προηγούμενων σελίδων όπου έχει γίνει εκτενής αναφορά και συζήτηση, δεν έχει νόημα να τα επαναλαμβάνω. Ναι, οκ, μην πυροβολείτε, δεν είμαι νέος. Πήγα μέχρι και τρεις σελίδες πίσω, δεν είδα κάτι σχετικό και θεώρησα ότι μόνο εγώ το έχω το πρόβλημα. Τώρα που ξανακοίταξα, έπρεπε να πάω τέσσερις
spartak1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Ναι, οκ, μην πυροβολείτε, δεν είμαι νέος. Πήγα μέχρι και τρεις σελίδες πίσω, δεν είδα κάτι σχετικό και θεώρησα ότι μόνο εγώ το έχω το πρόβλημα. Τώρα που ξανακοίταξα, έπρεπε να πάω τέσσερις Από Εθνική έστειλα πριν 3 μέρες κανονικά έμβασμα στο εξωτερικό
kandilak Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Βγήκε νέα ενημέρωση γι αυτούς που είχαν πρόβλημα μετά την ενημέρωση. 1
NikosKallithea Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 To έφτιαξαν, ειναι η τελευταία φορα που κανω αναβάθμιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις