spartak1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Την έβαλα μόλις και βγαζει μαύρη οθόνη.... Και μετά κρασάρει.. 4.4.2 android Εκδοση.... Νεα ενημέρωση του app με επιπλέον δικλίδες ασφάλειας για την κάρτα! http://revolutapp.tumblr.com/post/143106838282/revolut-24-the-next-generation-of-security
asdfnikos Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δεν ειχα προλάβει να την κατεβάσω πριν το γράψω...Εμένα με κρασαρει στο sign in....
mary Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δηλαδή μαιρη το μυαλό του ανθρώπου τελειώνει καπου στα 45 για σενα? Σε καμια περιπτωση ρε Νίκο, αλλά αναλογικα να το παρεις, πόσους 45+ ξερεις που να ασχολουνται με την τεχνολογια; Να εχουν δλδ μια εξοικοιωση με smartphones; Και δεν αναφερω εξοικοιωση με υπολογιστες λογω δουλειας πχ. Τεσπα βγαινουμε εκτος θεματος. Θα σου δωσω ενα παραδειγμα στο spoiler και το ληγω εκει. Ο πατερας μου (62 χρονων) για παραδειγμα, παροτι ξερει να χειριζεται βασικα πραγματα στον υπολογιστη λογω δουλειας, οταν επιασε στα χερια του smartphone μονο που δεν το πεταξε απο το μπαλκονι. Το οποιο smartphone κατεληξε στα χερια της μαμας μου (νοικοκυρας - 54 χρονων- που δεν εχει ιδεα απο υπολογιστες) και της αρεσε τοσο πολυ που τελικα λιγο καιρο μετα, της πηρα δωρο tablet.
Dare-Devil Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δεν έχω θέμα με το update της revolut android 5.1.1 lolipop .Οι 4 επιλογές security που βάλαν είναι πολυ μα πάρα πολύ χρήσιμες !!! Μπράβο τους !!Όσοι έχετε Marshmallow μπορείτε πλέον να κάνετε login με fingerprint αν το υποστηρίζει η συσκευή σας .
spartak1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Τα ίδια και μένα. Τί κάνουμε? Ελπίζω να βγάλουν update....
theopan Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Ελπίζω να βγάλουν update... Φοβάμαι ότι μάλλον εσείς με την 4.4.2 θα πρέπει να κάνετε σιγά-σιγά update... (Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το σημερινό update σε 5.1).
stamo Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Φοβάμαι ότι μάλλον εσείς με την 4.4.2 θα πρέπει να κάνετε σιγά-σιγά update... (Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το σημερινό update σε 5.1). Και μένα μαύρη οθόνη!
spartak1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Φοβάμαι ότι μάλλον εσείς με την 4.4.2 θα πρέπει να κάνετε σιγά-σιγά update... (Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το σημερινό update σε 5.1). Δε γινεται. Το κινητό δεν αναβαθμίζεται.... Προφανώς αυτό σημαίνει ότι θα μικρύνει η λίστα με τα συμβατά κινητά.. Ας το έγραφαν να μέναμε με την παλιά έκδοση.
stamo Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δε γινεται. Το κινητό δεν αναβαθμίζεται.... Προφανώς αυτό σημαίνει ότι θα μικρύνει η λίστα με τα συμβατά κινητά.. Ας το έγραφαν να μέναμε με την παλιά έκδοση. Οχι θα βγάλουν update. Μάλλον ανέπτυξαν το πρόγραμμα σε τελευταία έκδοση Android και δεν το δοκίμασαν σε προηγούμενη εκδοση. Ενημερωτικό: Οταν βάζεις ένα application στο Play Store αυτόματα εμφανίζετε ΜΟΝΟ στα λειτουργικά που μπορούν να το υποστηρίξουν. Δεν υπάρχει περίπτωση να κατεβάσεις μη συμβατό application. Από την στιγμή που εμφανίζετε σαν Update και στις παλιότερες εκδόσεις σίγουρα θα διορθωθεί.
dBpanos Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Πολύ καλή η νέα έκδοση, πολύ χρήσιμα τα features και απαραίτητη η αναβάθμιση στο UI της μεταφοράς μέσω τραπεζικού εμβάσματος, για να είναι ξεκάθαρο και στον κάθε απρόσεκτο. 1
parsifal Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Και μετά μου τη «λένε» γιατί δεν έχω ενεργοποιημένο το auto-update στο Play Store, αλλά κάνω κάθε 10-15 μέρες χειροκίνητα updates! Δοκιμάζω κι εγώ τώρα το update, πρώτα όμως θα πάρω κι ένα backup το app και τα δεδομένα του με το Titanium Backup για παν ενδεχόμενο. edit: Όλα καλά φαίνεται να πήγαν. Τσάμπα το άγχος!
asdfnikos Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Και μετά μου τη «λένε» γιατί δεν έχω ενεργοποιημένο το auto-update στο Play Store, αλλά κάνω κάθε 10-15 μέρες χειροκίνητα updates! Δοκιμάζω κι εγώ τώρα το update, πρώτα όμως θα πάρω κι ένα backup το app και τα δεδομένα του με το Titanium Backup για παν ενδεχόμενο... Αν μπορείς να ανεβάσεις το apk απο το app για να το ξανακατεβασουμε και εμεις.
turbat0s Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Εγώ το βρήκα εδώ. Την ξαναεγκατέστησα αλλά τώρα δε μου έρχεται το sms για την ταυτοποίηση! 'Hρθε τελικά, όλα καλά, επέστρεψα στην προηγούμενη version.
Προτεινόμενες αναρτήσεις