Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια με τα χρηνατα που αναφερω οτι μπηκαν πιο πισω εις διπλουν τι να κανω;μου τα ειχαν βαλει 30 Μαρτιου,και τα ξαναειδα σημερα 19 Απριλιου,ποσο 48,63€.

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια τι γινετε;;;τωρα δεν εσβησα τιποτα απο το διπλωμα απλα εγραψα μονο για χρηση απο την εταιρια revolut και παλι δεν το δεχτηκε.

μηπως φταιει η φατσα μου;;;αν και εχω ανοιχτο το φως.

η μηπως φταιει που στην εφαρμογη εγραψα την πολη μου στα αγγλικα και στο διπλωμα το γραφει στα ελληνικα;;;;

• Like 1
Δημοσ.

παιδια τι γινετε;;;τωρα δεν εσβησα τιποτα απο το διπλωμα απλα εγραψα μονο για χρηση απο την εταιρια revolut και παλι δεν το δεχτηκε.

η μηπως φταιει που στην εφαρμογη εγραψα την πολη μου στα αγγλικα και στο διπλωμα το γραφει στα ελληνικα;;;;

Προσπάθησα και εγώ να το κάνω μεσώ της εφαρμογής με δίπλωμα και δεν το δεχόταν. Την επόμενη μέρα που ήταν το chat ανοιχτό έστειλα(στο chat) 1 φωτογραφία μπροστά και μια πίσω και μια φωτογραφία μου και μετά από 3-4 λετπα μου έκαναν επιβεβαίωση τον λογαριασμό.

Δημοσ.

Ελεος ρε φίλε. Τι το κουράζεις το θέμα αφού φοβάσαι τόσο πολύ; Κάνε verify με την ταυτότητα, μην κάνεις με το δίπλωμα. Και στο κάτω κάτω σου ξαναείπα και πιό πρίν... Εφόσον φοβάσαι μην κάνεις verify αν έχεις σκοπό να κάνεις αγορές με μικροποσά.
Δημοσ.

τι μπορει να παθει καποιος αν το αφμ του το γνωριζει καποιος αλλος;;;

Τίποτα. Το ΑΦΜ δεν ανήκει στα  "ευαίσθητα προσωπικό δεδομένα". Αντιθέτως είσαι υποχρεωμένος να το δηλώνεις όταν ζητείται. Όπως και τον αριθμό ταυτότητάς σου.

Δημοσ.

το αναφέρω πως βλέπω €. Άλλωστε μόνο με € κάνω τις δουλειές μου και τα εμβάσματα.

Δηλαδή εάν του πω να μου βγάλει το ατμ 250 θα μου τα δώσει ? περίεργα πράγματα.

Απλώς το δοκίμασα γιατί θα πάω εξωτερικό για κάποιες μέρες και πιθανό να μην έχω ίντερνετ στο κινητό για να δω το υπόλοιπο μέσω της εφαρμογής.

Επίσης να αναφέρω : Δευτέρα 18/04 ώρα 12:31 έμβασμα προς ρεβολουτ 200 ευρώ.    >>>>  Τρίτη 19/04 ώρα 20:25 διαθέσιμο στο υπόλοιπο.

Αν ζητησεις 250  θα σου βγάλει ανέφικτη συναλλαγή

Για την ιστορία....

Σήμερα στις 9 (όπως ακριβώς είχαν πει οι φίλοι νωρίτερα) φάνηκαν στην κάρτα τα 100€ που είχα στείλει την Παρασκευή.

Δήλωσα αμέσως την κάρτα στο paypal, την έκανα verify και έκανα και την πρώτη αγορά με επιτυχία.

Ολα καλά...

Στο paypal το προϊόν που αγόρασα φαίνεται πληρωμένο,

από την κάρτα αφαιρέθηκε το (σωστό) ποσό, αλλά στις κινήσεις (στην εφαρμογή),

κάτω από την πληρωμή γράφει "pending" ... σημαίνει κάτι αυτό?

Ετσι γραφει τις περισσότερες φορες, σε 2-4 μερες θα οριστικοποιηθεί

Παιδια με τα χρηνατα που αναφερω οτι μπηκαν πιο πισω εις διπλουν τι να κανω;μου τα ειχαν βαλει 30 Μαρτιου,και τα ξαναειδα σημερα 19 Απριλιου,ποσο 48,63€.

Αυριο δεν θα υπάρχουν, θα στα εχουν αφαιρέσει

Δημοσ.

Τελικά στο ebay μπορείτε να κάνετε αγορές; Σε μένα έφυγαν τα χρήματα από την κάρτα αλλά έφαγα άκυρο από το ebay κατά την εκτέλεση παραγγελίας με paypal. Τι κάνουμε τώρα;

Δημοσ.

παιδια εχετε δωσει ολοι κανονικα στοιχεια απο διπλωματα για να γινει η πιστοποιηση;;;εγω απο φοβο ακομα δεν εκανα τιποτα.

βασικα εκανα.το σκαναρα στον εκτυπωτη και εγραψα στο photoshop στα αγγλικα μονο για χρηση απο την εταιρια revolut και εβησα το αφμ μου απο το διπλωμα και δεν το δεχτηκε.τι μπορει να παθει καποιος αν το αφμ του το γνωριζει καποιος αλλος;;;

http://tvxs.gr/news/ellada/diarroi-prosopikon-dedomenon-toylaxiston-6-ek-politon-apopeira-sygkalypsis

Φίλε ΤΑ ΠΑΝΤΑ έχουν διαρεύσει για μας :)  Φρόντισε η Γενική Γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων ! 

Μην σε απασχολεί . Ειδικά μην σε απασχολεί όταν στέλνεις προσωπικά στοιχεία σε μια τράπεζα . Τόσο η εφαρμογή τους όσο και το τουνελ αποστολής των δεδομένων είναι κρυπτογραφημένα όπως επίσης και οι servers τους . Κανένα πρόβλημα  και αν θες να το πας ένα βήμα παραπέρα τότε χρησιμοποίησε το 4G δίκτυο δεδομένων 

Αμα ξέρουν το ΑΦΜ σο υμπορούν απλά να ξέρουν τα πάντα για σένα . Πόσα βγάζεις ποιοι είναι συγγενείς σου πόσα περιουσιακά έχεις πινακίδες αυοτκινήτων χρέη τα πάντα. Αλλά δεν χρειάζεται να ξέρουν το ΑΦΜ οπωσδήποτε για να βρουν τα πάντα για σένα  

• Like 1
Δημοσ.

Αμα ξέρουν το ΑΦΜ σο υμπορούν απλά να ξέρουν τα πάντα για σένα . Πόσα βγάζεις ποιοι είναι συγγενείς σου πόσα περιουσιακά έχεις πινακίδες αυοτκινήτων χρέη τα πάντα. Αλλά δεν χρειάζεται να ξέρουν το ΑΦΜ οπωσδήποτε για να βρουν τα πάντα για σένα  

Ήμουν έτοιμος να γράψω "τι είναι αυτά που γράφεις τώρα" μέχρι που διάβασα την τελευταία πρόταση. Το έσωσες... Όποιοι έχουν τη δυνατότητα να βρουν πράγματα, τα βρίσκουν έτσι κι αλλιώς. Δεν περιμένουν το ΑΦΜ το οποίο -ξαναλέω- είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να παρέχουμε ως στοιχείο όταν ζητείται (και ειδικά σε τέτοιου είδους υπηρεσίες όπως οι χρηματοοικονομικές, ζητείται συνήθως).

• Like 1
Δημοσ.

Ήμουν έτοιμος να γράψω "τι είναι αυτά που γράφεις τώρα" μέχρι που διάβασα την τελευταία πρόταση. Το έσωσες... Όποιοι έχουν τη δυνατότητα να βρουν πράγματα, τα βρίσκουν έτσι κι αλλιώς. Δεν περιμένουν το ΑΦΜ το οποίο -ξαναλέω- είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να παρέχουμε ως στοιχείο όταν ζητείται (και ειδικά σε τέτοιου είδους υπηρεσίες όπως οι χρηματοοικονομικές, ζητείται συνήθως).

Δεν σου κανα την χάρη !!! Χαχα  :P

Τελικά στο ebay μπορείτε να κάνετε αγορές; Σε μένα έφυγαν τα χρήματα από την κάρτα αλλά έφαγα άκυρο από το ebay κατά την εκτέλεση παραγγελίας με paypal. Τι κάνουμε τώρα;

25 συναλλαγες με το ebay ως τώρα. Κανένα άκυρο !

Δημοσ.

Γεια σας, 

θέλω μια βοήθεια για την διαδικασία όπου γίνεται μεταφορά χρημάτων από λογαριασμό τραπέζης φίλου που δεν είμαι δικαιούχος στον ρεβολουτ λογαριασμό μου.

Παθών στην περίπτωση έδωσα τα στοιχεία από ρεβολουτ στον φίλο να μου βάλει χρήματα (5/4/2016) και λαμβάνω από ρεβολουτ την ειδοποίηση (06/04/2016) ότι τα χρήματα στέλνονται από λογαριασμό που δεν είμαι δικαιούχος και ότι αν δεν επιβεβαιώσω τα στοιχειά με το σαπορτ της ρεβολουτ εντός 2 ημερών (07/04/2016), τα χρήματα θα επιστραφούν σε αυτόν.

Μέχρι σήμερα που γράφω (20/04/2016) τα χρήματα δεν έχουν επιστραφεί στον λογαριασμό του φίλου μου και δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση από ρεβολουτ.

Που είναι τα χρήματα Οεο;

Έχω διαβάσει σε φόρουμ και στην σελίδα της ρεβολουτ, αναφέρουν μόνο ότι τα χρήματα επιστρέφουν στον αποστολέα, δεν αναφέρουν πότε η κάτι άλλο..

Ο φίλος αναφέρει ότι η τράπεζα δείχνει ότι τα λεφτά έχουν αποσταλεί και δεν υπάρχει ακύρωση. 

Στον λογαριασμό ρεβολουτ δεν φαίνεται κάτι.

Θα μιλήσω με το σαπορτ της ρεβολουτ και θα σας ενημερώσω για τα πρακτικά..

Δυστυχώς ενημερώθηκα αργά για τον οδηγό ρεβολουτ, όποιος έχει ίδια εμπειρία η γνωρίζει κάτι ας μας πει, 

ευχαριστώ.

Δημοσ.

Γεια σας,

θέλω μια βοήθεια για την διαδικασία όπου γίνεται μεταφορά χρημάτων από λογαριασμό τραπέζης φίλου που δεν είμαι δικαιούχος στον ρεβολουτ λογαριασμό μου.

Παθών στην περίπτωση έδωσα τα στοιχεία από ρεβολουτ στον φίλο να μου βάλει χρήματα (5/4/2016) και λαμβάνω από ρεβολουτ την ειδοποίηση (06/04/2016) ότι τα χρήματα στέλνονται από λογαριασμό που δεν είμαι δικαιούχος και ότι αν δεν επιβεβαιώσω τα στοιχειά με το σαπορτ της ρεβολουτ εντός 2 ημερών (07/04/2016), τα χρήματα θα επιστραφούν σε αυτόν.

Μέχρι σήμερα που γράφω (20/04/2016) τα χρήματα δεν έχουν επιστραφεί στον λογαριασμό του φίλου μου και δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση από ρεβολουτ.

Έχω διαβάσει σε φόρουμ και στην σελίδα της ρεβολουτ, αναφέρουν μόνο ότι τα χρήματα επιστρέφουν στον αποστολέα, δεν αναφέρουν πότε η κάτι άλλο..

Ο φίλος αναφέρει ότι η τράπεζα δείχνει ότι τα λεφτά έχουν αποσταλεί και δεν υπάρχει ακύρωση.

Δυστυχώς ενημερώθηκα αργά για τον οδηγό ρεβολουτ, όποιος έχει ίδια εμπειρία η γνωρίζει κάτι ας μας πει,

ευχαριστώ.

Λεφτά δεν χάνεις μην ανησυχείς. Χρειάζονται 10-15 μέρες για να επιστραφούν πίσω τα χρήματα αλλά έχουν μεσολαβήσει και μη εργάσιμες ημέρες ενδιάμεσα. Αυτές τις μέρες λογικά θα επιστραφούν πίσω στο λογαριασμό του φίλου σου.
Δημοσ.

Γεια σας, 

ευχαριστώ.

Σου ζητάνε ("εναλλακτικά" αλλά στην ουσία δεν είναι έτσι) να επιβεβαιώσεις τα στοιχεία σου μήπως και είχες αρχικά γραφτεί στη Revolut με ελλιπή-ψευδή στοιχεία και με την επιβεβαίωση συμφωνήσουν τελικά με αυτά του αποστολέα του εμβάσματος. Επειδή κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί, είναι δεδομένο ότι το έμβασμα θα επιστραφεί λοιπόν στο λογαριασμό του φίλου σου. Δεν είναι δυνατό να στείλει άλλος λεφτά στο Revolut account μας. Θα περιμένει παραπάνω ο φίλος σου. Δεν γυρίζουν σε 1-2 μέρες. 5-6-10 μέρες θέλει. Αν θέλετε να κάνετε κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ανοίξει Revolut και αυτός, να στέλνει εμβάσματα στο δικό του Revolut account και να μεταφέρει μετά όποια ποσά θέλει από Revolut σε Revolut εσωτερικά.

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας, 

ευχαριστώ.

Όντως ισχύουν αυτά που λένε τα παιδιά και ευχαριστώ για την βοήθεια, επικοινώνησα με το σαπορτ της ρεβολουτ και άμεσα μου απάντησαν. Τους έστειλα την απόδειξη της μεταφοράς που είχε γίνει. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει το πολύ σε 4 εργάσιμες... Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν φοβόμουν μήπως χαθούν τα λεφτά. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...