Maitre Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, Χρήστης & εγώ της Revolut το τελευταιο δίμηνο... Μέχρι στιγμής όλα άψογα , τις μεταφορές τις έκανα όλες απο Πειραιώς σε euro εκτός απο την τελευταία που την έκανα πριν λίγες μέρες μέσω Εθνικής αλλά το παράδοξο είναι ότι μου πιστώθηκαν ώς λίρες Αγγλίας... Δεν θυμάμαι αν έκανα κάποιο λάθος κατα την διαδικασία του εμβάσματος , το ερώτημα είναι αν γίνεται να ενοποιήσω το ποσό που έχω στην κάρτα μου σε ευρώ και λίρες που πιστώθηκαν σήμερα... Ευχαριστώ Και επίσης πρόσεξε σε ποιο ΙΒΑΝ θα στέλνεις τα χρήματα για να γλιτώσεις προμήθεια μετατροπής που κάνει η τράπεζα για να τα μετατρέψει σε λίρες όταν τα βάζει στον λογαριασμό της Revolut.
nemesian Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Κυριακη εστειλα λεφτα με Eurobank (λογω του οριου της winbank) και σημερα πιστωθηκαν ...100 ευρω... αρα μια χαρα ειναι τα εμβασματα απο αλλη τραπεζα...θα ενημερωσω και για τις αγορες εντος της ημερας..
theopan Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Κυριακη εστειλα λεφτα με Eurobank (λογω του οριου της winbank) και σημερα πιστωθηκαν ...100 ευρω... αρα μια χαρα ειναι τα εμβασματα απο αλλη τραπεζα...θα ενημερωσω και για τις αγορες εντος της ημερας.. Αναμενόμενο είναι αυτό. Τα διαθέσιμα για έμβασμα για τις 4 συστημικές τράπεζες είναι =αδίκως και παραλόγως- τα ίδια (περίπου 9,5 εκατ. Ευρώ/μήνα αν θυμάμαι καλά στην καθεμία). Η Πειραιώς όμως έχει πλέον πελάτες της τους μισούς σχεδόν Έλληνες (λόγω του ότι της ...χάρισαν και απορρόφησε περίπου το μισό από το παλιό τραπεζικό σύστημα). Άρα ήταν (και τον περασμένο Νοέμβρη είχε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα), είναι και θα είναι η τράπεζα που θα αντιμετωπίζει πρώτη πρόβλημα με εξάντληση τον διαθεσίμων της κάθε μήνα... 1
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Απορίας άξιο ... Διαθέσιμο υπόλοιπο μέσω της εφαρμογής 231€. Διαθέσιμο υπόλοιπο μέσω ΑΤΜ (eurobank) σε ερώτηση υπολοίπου από ταμιευτήριο 288 €. τι μου έχει διαφύγει ???
Questioner Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Απορίας άξιο ... Διαθέσιμο υπόλοιπο μέσω της εφαρμογής 231€. Διαθέσιμο υπόλοιπο μέσω ΑΤΜ (eurobank) σε ερώτηση υπολοίπου από ταμιευτήριο 288 €. τι μου έχει διαφύγει ??? Μήπως στην εφαρμογή βλέπεις λίρες;
NikosKallithea Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Απορίας άξιο ... Διαθέσιμο υπόλοιπο μέσω της εφαρμογής 231€. Διαθέσιμο υπόλοιπο μέσω ΑΤΜ (eurobank) σε ερώτηση υπολοίπου από ταμιευτήριο 288 €. τι μου έχει διαφύγει ??? Σε πολλούς κανει το ιδιο, πρέπει να ειναι bug, αλλα απο την άλλη ειναι περιττή η ερώτηση υπολοίπου απο ατμ
JohnnieWalker57 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Παίδες έρχομαι να αποκαταστήσω τη φήμη του Revolut. 28 ώρες έμβασμα και ήταν στη κάρτα. Μετά το περιστατικό μου σελίδες 321, και την διόρθωση αυτή πλέον τα εμβάσματα μάλλον πετάνε. Έκανα άλλο ένα μεγάλο έμβασμα αυτή τη φορά, και βλέπουμε. Πήρα και κάρτα. Και τώρα η ερώτηση. Παρήγγειλα στο κινεζομάγαζο (αυτό με τους σαράντα κλέφτες) μου ρίχνει άκυρο, και ενώ είχα ανοιχτό το thunderbird ήρθε μήνυμα ότι έγινε συναλλαγή. Δηλαδή από τη μια άκυρο από την άλλη οκ. Μπήκα μετά στα My Orders του κινεζομάγαζου, και μου είχε payment verification, άρα έχουν σταλεί τα φράγκα. Από τις διασταυρώσεις πυο έκανα έχουν σταλεί κανονικά. Περιμένω να δω αύριο και ενημερώνω σχετικά. Πιστεύω έχει γίνει και όλα οκ. Απλά βγάζει άκυρο στο πουθενά...
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μήπως στην εφαρμογή βλέπεις λίρες; το αναφέρω πως βλέπω €. Άλλωστε μόνο με € κάνω τις δουλειές μου και τα εμβάσματα. Σε πολλούς κανει το ιδιο, πρέπει να ειναι bug, αλλα απο την άλλη ειναι περιττή η ερώτηση υπολοίπου απο ατμ Δηλαδή εάν του πω να μου βγάλει το ατμ 250 θα μου τα δώσει ? περίεργα πράγματα. Απλώς το δοκίμασα γιατί θα πάω εξωτερικό για κάποιες μέρες και πιθανό να μην έχω ίντερνετ στο κινητό για να δω το υπόλοιπο μέσω της εφαρμογής. Επίσης να αναφέρω : Δευτέρα 18/04 ώρα 12:31 έμβασμα προς ρεβολουτ 200 ευρώ. >>>> Τρίτη 19/04 ώρα 20:25 διαθέσιμο στο υπόλοιπο.
karlito13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 καλησπερα,μπηκα σημερα στην revolut και βλεπω πως ενα refund που μου ειχαν κανει 30 Μαρτιου στα 48,64 euro απο paypal μου τα ξαναβαλανε παλι,βλεπω στις κινησεις 30 Μαρτιου +48,64 και παλι σημερα το ιδιο,στο paypal βλεπω το ποσο μονο 24 Μαρτιου που μου το ειχαν κανει απο μια επιστροφη προιοντος,τι να κανω?
alfeios Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Τον τελευταιο μηνα ειχα δυο επιστροφες απο το paypal. Και οι δυο πήγαν στο balance ενω η μια ειχε γινει με revolut και η αλλη με leupay Γιατι εγινε αυτο ;
ppetr Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, Χρήστης & εγώ της Revolut το τελευταιο δίμηνο... Μέχρι στιγμής όλα άψογα , τις μεταφορές τις έκανα όλες απο Πειραιώς σε euro εκτός απο την τελευταία που την έκανα πριν λίγες μέρες μέσω Εθνικής αλλά το παράδοξο είναι ότι μου πιστώθηκαν ώς λίρες Αγγλίας... Δεν θυμάμαι αν έκανα κάποιο λάθος κατα την διαδικασία του εμβάσματος , το ερώτημα είναι αν γίνεται να ενοποιήσω το ποσό που έχω στην κάρτα μου σε ευρώ και λίρες που πιστώθηκαν σήμερα... Ευχαριστώ Να προσεχεις σε ποιο νομισμα στελνεις, δες τον οδηγο Ενοποιηση κανεις μεσω της εφαρμογης
Bambis Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Για την ιστορία.... Σήμερα στις 9 (όπως ακριβώς είχαν πει οι φίλοι νωρίτερα) φάνηκαν στην κάρτα τα 100€ που είχα στείλει την Παρασκευή. Δήλωσα αμέσως την κάρτα στο paypal, την έκανα verify και έκανα και την πρώτη αγορά με επιτυχία. Ολα καλά... Στο paypal το προϊόν που αγόρασα φαίνεται πληρωμένο, από την κάρτα αφαιρέθηκε το (σωστό) ποσό, αλλά στις κινήσεις (στην εφαρμογή), κάτω από την πληρωμή γράφει "pending" ... σημαίνει κάτι αυτό? 1
JohnnieWalker57 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Για την ιστορία.... Σήμερα στις 9 (όπως ακριβώς είχαν πει οι φίλοι νωρίτερα) φάνηκαν στην κάρτα τα 100€ που είχα στείλει την Παρασκευή. Δήλωσα αμέσως την κάρτα στο paypal, την έκανα verify και έκανα και την πρώτη αγορά με επιτυχία. Ολα καλά... Στο paypal το προϊόν που αγόρασα φαίνεται πληρωμένο, από την κάρτα αφαιρέθηκε το (σωστό) ποσό, αλλά στις κινήσεις (στην εφαρμογή), κάτω από την πληρωμή γράφει "pending" ... σημαίνει κάτι αυτό? και εμένα το ίδιο. φαίνεται λογικό. ας περιμένουμε. άλλωστε στην Ελλάδα για να το βγάλει στο e banking θέλει μέρα ολόκληρη 1
geov92 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Απορίας άξιο ... Διαθέσιμο υπόλοιπο μέσω της εφαρμογής 231€. Διαθέσιμο υπόλοιπο μέσω ΑΤΜ (eurobank) σε ερώτηση υπολοίπου από ταμιευτήριο 288 €. τι μου έχει διαφύγει ??? Είναι bug της Revolut και έχει αναφερθεί ξανά. Παρά το ότι έβαλαν την επιλογή να βλέπεις το υπόλοιπο σου στο ΑΤΜ, το υπόλοιπο που φαίνεται είναι λάθος. Το σωστό υπόλοιπο φαίνεται μόνο στην εφαρμογή. Δεν νομίζω να γίνεται να σηκώσεις παραπάνω λεφτά. Δεν θα σε αφήσει. Για την ιστορία.... Σήμερα στις 9 (όπως ακριβώς είχαν πει οι φίλοι νωρίτερα) φάνηκαν στην κάρτα τα 100€ που είχα στείλει την Παρασκευή. Δήλωσα αμέσως την κάρτα στο paypal, την έκανα verify και έκανα και την πρώτη αγορά με επιτυχία. Ολα καλά... Στο paypal το προϊόν που αγόρασα φαίνεται πληρωμένο, από την κάρτα αφαιρέθηκε το (σωστό) ποσό, αλλά στις κινήσεις (στην εφαρμογή), κάτω από την πληρωμή γράφει "pending" ... σημαίνει κάτι αυτό? Μην σε ανησυχεί. Πάντα pending φαίνονται στην εφαρμογή όλες οι αγορές για κάποιες ώρες μέχρι να δεχτεί τα λεφτά ο πωλητής. Θα είναι εντάξει μετά από μερικές ώρες.
blackm76 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 παιδια εχετε δωσει ολοι κανονικα στοιχεια απο διπλωματα για να γινει η πιστοποιηση;;;εγω απο φοβο ακομα δεν εκανα τιποτα. βασικα εκανα.το σκαναρα στον εκτυπωτη και εγραψα στο photoshop στα αγγλικα μονο για χρηση απο την εταιρια revolut και εβησα το αφμ μου απο το διπλωμα και δεν το δεχτηκε.τι μπορει να παθει καποιος αν το αφμ του το γνωριζει καποιος αλλος;;; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις