Bambis Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Καλημέρα, Θα ήθελα τη γνώμη σας: Εστειλα την Παρασκευή το μεσημέρι έμβασμα 100€ από Eurobank και ενώ η Eurobank λέει ότι έχει ολοκληρωθεί η συναλλαγή, Στην εφαρμογή της Revolut δεν έχει φανεί ακόμη τίποτε... Είναι φυσιολογικός ο χρόνος ή να ανησυχώ? (Είναι η 1η φορά που κάνω φόρτιση και δεν ξέρω)
NikosKallithea Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Αν τα εχεις κανει ολα οπως πρεπει πιθανον να φανει σήμερα το απογευμα 1
turbat0s Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Είναι φυσιολογικός ο χρόνος ή να ανησυχώ? (Είναι η 1η φορά που κάνω φόρτιση και δεν ξέρω) Δεν είδες στην εφαρμογή που λέει 1 έως 5 εργάσιμες? 1
Bambis Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δε το είχα προσέξει αλλά τώρα που το λέτε το βλέπω... Αρα είμαστε καλά... (Οπως είπα είναι η 1η φορά και ψιλοανησυχώ ) Σας ευχαριστώ και τους 2 παιδιά... (Αμα μπουν τα λεφτά θα ξαναποσάρω)
fotisman78 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Να ρωτησω και εγω,σημερα πηγα να φορτώσω για δεύτερη φορα χρηματα στην revolut 100 ευρω!ενω εκανα σωστα ολα μου γράφει η συναλλαγή σας απέτυχε,υπέρβαση ορίου εντολών μεταφοράς πίστωσης στο εξωτερικό....!!!τι παιζει;μια φορα εβαλα πριν κανα 3μηνο 200 ευρω και τα πηρε κανονικα μεσω EUROBANK και τωρα μεσω Πειραιώς δεν τα πηρε...ξερει κανεις τιποτα;
NikosKallithea Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Να ρωτησω και εγω,σημερα πηγα να φορτώσω για δεύτερη φορα χρηματα στην revolut 100 ευρω!ενω εκανα σωστα ολα μου γράφει η συναλλαγή σας απέτυχε,υπέρβαση ορίου εντολών μεταφοράς πίστωσης στο εξωτερικό....!!!τι παιζει;μια φορα εβαλα πριν κανα 3μηνο 200 ευρω και τα πηρε κανονικα μεσω EUROBANK και τωρα μεσω Πειραιώς δεν τα πηρε...ξερει κανεις τιποτα; Αν παρακολουθουσες το θεμα θα διαβαζες οτι το οριο της πειραιως εχει τελειώσει απο την αρχη σχεδον του μηνα, οποτε τον αλλο μηνα παλι
geov92 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Καλημέρα, Θα ήθελα τη γνώμη σας: Εστειλα την Παρασκευή το μεσημέρι έμβασμα 100€ από Eurobank και ενώ η Eurobank λέει ότι έχει ολοκληρωθεί η συναλλαγή, Στην εφαρμογή της Revolut δεν έχει φανεί ακόμη τίποτε... Είναι φυσιολογικός ο χρόνος ή να ανησυχώ? (Είναι η 1η φορά που κάνω φόρτιση και δεν ξέρω) Αν έχεις κάνει σωστά τα βήματα, σήμερα το βράδυ κατά τις 9 τα λεφτά θα είναι μέσα. Να ρωτησω και εγω,σημερα πηγα να φορτώσω για δεύτερη φορα χρηματα στην revolut 100 ευρω!ενω εκανα σωστα ολα μου γράφει η συναλλαγή σας απέτυχε,υπέρβαση ορίου εντολών μεταφοράς πίστωσης στο εξωτερικό....!!!τι παιζει;μια φορα εβαλα πριν κανα 3μηνο 200 ευρω και τα πηρε κανονικα μεσω EUROBANK και τωρα μεσω Πειραιώς δεν τα πηρε...ξερει κανεις τιποτα;Δες 1-2 σελίδες πίσω.
dchatz Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Εγώ προσπάθησα να κάνω register σε android app και μου λέει "this phone number is already registered". Όταν πάω να κάνω login και πατάω το κουμπί "Forgot?" για το password, μου γράφει: "requested phone number is not registered"! Είχα κατεβάσει παλιότερα την εφαρμογή αλλά δεν είχα προχωρήσει στην προσθήκη στοιχείων. Έγραψα email στο support και απάντησαν: "For a quick resolution to your problem/enquiry, please contact us via in app chat support (make sure you are on the latest version of the App)." Αλλά αφού δεν μπορώ να κάνω Login, πως θα επικοινωνήσω; Ακριβως αυτό το προβλημα εχω κι εγω. τι φταίει; Δείτε μυνηματα 4104, 4105 http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-3-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B1-posts-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%81%CF%89%CF%84/page-274
mary Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Γιατι είναι περίεργο?? Περίεργο δεν είναι για ανθρώπους που παρά την ηλικία τους συνεχίζουν να δουλεύουν το μυαλό τους και δεν έχει φυράνει. Είναι όμως εντυπωσιακό όταν γίνεται σύγκριση με τη χαζομάρα και την καγκουριά που δέρνει μεγάλο ποσοστό 25άρηδων-30άρηδων που υποτίθεται είναι και "παιδιά της τεχνολογίας και της εξέλιξης". Έχει φανεί και εδώ από ερωτήσεις-απορίες-κινήσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς... Για αυτό ^ κυρίως και για αυτο : Βασικες γνωσεις αγγλικων και βασικες γνωσεις χρησης κινητου χρειαζονται μονο... και να διαβασεις την πρωτη σελιδα Νταξ ειναι και λιγο τσακαλος, αλλα αυτο ειναι επικουρικο Εντυπωσιάστηκες από την ηλικία των 67; Όταν μίλησα, πριν από μήνες, με γνωστό μου, ηλικίας 75, για τις κάρτες εξωτερικού, ενδιαφέρθηκε αμέσως και διάβασε τον οδηγό σου, έβγαλε τη Revolut και τη χρησιμοποιεί για τις αγορές του από το εξωτερικό. Πιστεύω ότι η τεχνολογία, με τη γενική της έννοια, δεν είναι αποκλειστική υπόθεση της νεολαίας (και αυτή με την ευρεία της έννοια) και υπάρχει αρκετά μεγάλος αριθμός ατόμων της λεγόμενης 3ης ηλικίας που ασχολείται ενεργά με τους διαφορετικούς κλάδους της συνεχώς εξελισσόμενης τεχνολογίας. Περιεργο σιγουρα δεν ειναι αλλά αξιοσημείωτο σίγουρα ειναι! Ενας ανθρωπος τετοιας ηλικιας, πόσο μάλλον 75 χρονων, για να ασχοληθει με κατι τετοιο, θα εχει σιγουρα καποια ανεση με τα αγγλικά και με τα smartphones. Πολλά μπράβο σε τέτοιους ανθρωπους που θελουν να ψαχτουν με την τεχνολογια, καθως αυτο δειχνει πως εχουν ανοιχτο μυαλο και προσαρμοζονται με τις εποχες! Πολλά μπραβο και σε μενα βεβαια ( )που ο οδηγος μου ειναι τοσο αναλυτικος ωστε βοηθησε και σχετικά άπειρα άτομα! 7
Mikepapas_h Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Καλησπερα ! Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε μιας και εχετε την καρτα της revolut , να σας στειλω καποια link με αντικείμενα που εχω στο ebay , ειναι μικροπραγματα τις ταξεις των 2-4 ευρω , και να μου δωσετε θετικο feedback ?! Θας σας επιστρεψω τα χρηματα , ειναι 3 link! Οποιος θελει και μπορει ας μου στειλει μνμ !Ευχαριστω !
NikosKallithea Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δηλαδή μαιρη το μυαλό του ανθρώπου τελειώνει καπου στα 45 για σενα?
blackm76 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Οχι δεν υπάρχει περίπτωση. Αν φοβάσαι τόσο πολύ για τα στοιχεία σου μην κανείς verify. Δεν είναι υποχρεωτικό. 1)δηλαδη αν δεν κανω verify θα μπορω κανονικα να την φορτωνω και να κανω αγορες;;;; 2)και αυτο θα εχει επιπτωση στο ποσα λεφτα το μηνα θα μπορω να την φορτωνω;;;γιατι επιτρεπετε εμβασμα μεχρι 500 ευρω το μηνα. Το verify του λογαριασμού χρειάζεται αν έχεις σκοπό να κάνεις εμβάσματα μεγαλύτερα των 1000 λιρών 3)το μηνα η τον χρονο;;;;
g_kor06 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, Χρήστης & εγώ της Revolut το τελευταιο δίμηνο... Μέχρι στιγμής όλα άψογα , τις μεταφορές τις έκανα όλες απο Πειραιώς σε euro εκτός απο την τελευταία που την έκανα πριν λίγες μέρες μέσω Εθνικής αλλά το παράδοξο είναι ότι μου πιστώθηκαν ώς λίρες Αγγλίας... Δεν θυμάμαι αν έκανα κάποιο λάθος κατα την διαδικασία του εμβάσματος , το ερώτημα είναι αν γίνεται να ενοποιήσω το ποσό που έχω στην κάρτα μου σε ευρώ και λίρες που πιστώθηκαν σήμερα... Ευχαριστώ
theopan Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 1)δηλαδη αν δεν κανω verify θα μπορω κανονικα να την φορτωνω και να κανω αγορες;;;; 2)και αυτο θα εχει επιπτωση στο ποσα λεφτα το μηνα θα μπορω να την φορτωνω;;;γιατι επιτρεπετε εμβασμα μεχρι 500 ευρω το μηνα. 3)το μηνα η τον χρονο;;;; Η Revolut επιτρέπει χωρίς επαλήθευση φόρτιση μέχρι 1000 Ευρώ τον χρόνο. Για παραπάνω θα σου ζητηθεί να επαληθεύσεις την ταυτότητά σου.Η 1η και η 3η ερώτηση απαντήθηκαν, η 2η είναι ακατανόητη. Αυτός που μόλις σου ανέφερα είναι περιορισμός της Revolut. Το τι περιορισμοί υπάρχουν στην Ελλάδα, είναι θέμα που δεν συνδέεται. Αυτή τη στιγμή από την Ελλάδα επιτρέπονται εμβάσματα προς το εξωτερικό μέχρι 1000€ (πλέον και όχι 500) το μήνα από κάθε τράπεζα που είσαι πελάτης, προς οποιονδήποτε προορισμό του εξωτερικού. Κάνε τη σύνθεση και απαντάς και όποια άλλη ερώτηση σχετική μόνος σου...
NikosKallithea Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 1)δηλαδη αν δεν κανω verify θα μπορω κανονικα να την φορτωνω και να κανω αγορες;;;; 2)και αυτο θα εχει επιπτωση στο ποσα λεφτα το μηνα θα μπορω να την φορτωνω;;;γιατι επιτρεπετε εμβασμα μεχρι 500 ευρω το μηνα. 3)το μηνα η τον χρονο;;;; Τον χρόνο, ποιον μηνα, υπάρχουν περιπτώσεις που κλειδώθηκε και χωρις να πιασει κάποιος το οριο, τοτε θα εισαι πλεον υποχρεωμένος να το κάνεις Καλησπέρα σε όλους, Χρήστης & εγώ της Revolut το τελευταιο δίμηνο... Μέχρι στιγμής όλα άψογα , τις μεταφορές τις έκανα όλες απο Πειραιώς σε euro εκτός απο την τελευταία που την έκανα πριν λίγες μέρες μέσω Εθνικής αλλά το παράδοξο είναι ότι μου πιστώθηκαν ώς λίρες Αγγλίας... Δεν θυμάμαι αν έκανα κάποιο λάθος κατα την διαδικασία του εμβάσματος , το ερώτημα είναι αν γίνεται να ενοποιήσω το ποσό που έχω στην κάρτα μου σε ευρώ και λίρες που πιστώθηκαν σήμερα... Ευχαριστώ γίνετε απο το κινητο σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις