Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως είχε ίδιο pin η κάρτα με την εφαρμογή από μόνη της; Εσύ διαλέγεις το pin της κάρτας. Στην εφαρμογή κανονικότατα δουλεύει η αλλαγή pin της κάρτας σου. Πατάς στην επιλογή Show Pin, βάζεις τον κωδικό της εφαρμογής και σου δείχνει και το pin της κάρτας το οποίο μπορείς να αλλάξεις κιόλας. Για να ενεργοποιήσεις την κάρτα και να μπορέσεις να τη χρησιμοποιήσεις σε POS πρέπει να πας στο ATM και να ελέγξεις το υπόλοιπο σου.

Δεν είχα προσέξει ότι μου ζητούσε να ορίσω το pin πιθανόν εκ παραδρομής και θα έβαλα ακόμα μια φορά το passcode. Έτσι εξηγείται γιατί ήταν και τα δύο ο ίδιος αριθμός.

Τώρα όσον αφορά την αλλαγή pin, επικοινώνησα με το support και μου είπαν ότι εδώ και μερικές ημέρες δεν είναι πλέον δυνατή η αλλαγή pin από την εφαρμογή. Αλλαγή pin μπορεί να γίνει μόνο στο atm! Ρώτησα βέβαια γιατί δεν ενημερώνουν τις οδηγίες στο site και την εφαρμογή από την στιγμή που άλλαξε η διαδικασία, και μου είπαν ότι θα το μεταφέρουν στο αρμόδιο τμήμα!

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και σε μια τέτοια περίπτωση, περιμένουμε τον επόμενο μήνα ή ανοίγει πάλι η δυνατότητα κάποια στιγμή αργότερα. Δηλαδή, έπειτα από 3-4 μέρες και ας είναι πάλι ο ίδιος μήνας;

Σου εξήγησαν ότι η συγκεκριμένη τράπεζα έφτασε στο μηνιαίο της όριο για αποστολή εμβασμάτων στο εξωτερικό.

Επομένως, με ποιον τρόπο φαντάζεσαι ότι θα μπορούσε να αρθεί το όριο, αυτό το μήνα και, ειδικά, για τη συγκεκριμένη τράπεζα;

Δεν έχεις καταλάβει ότι από τον ΙΟΥΛ 2015 είμαστε σε CC και κανείς δεν ξέρει αν και πότε θα αρθούν αυτοί οι περιορισμοί, που όπως όλοι μας βιώνουμε καθημερινά δεν πρόκειται να αρθούν (για να μην επεκτείνω την κουβέντα και θεωρηθεί πολιτικό σχόλιο).

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παλικάρια αν δεν το έχετε το άθλημα και καθόλου κοινή λογικη τι μπλεκετε?

Καθηστε δείτε μπαλιτσα και αφήστε για τις ιδιοφυΐες να κάνουν συναλλαγές με το εξωτερικό...

Πέμπτη εγγραφή + verification

Παρασκευή 200€ εμβασμα...

Σήμερα ήρθε η κάρτα!!! Και πριν 3 λεπτά μπήκαν τα λεφτα.

Πόσο θεός μπορεί να είναι ο πατέρας μου 67 χρόνων άνθρωπος που κατάφερε να τα κάνει σωστά και να μην τον ταλαιπωρησουν οι κακοί άνθρωποι της revolut?

• Like 6
Δημοσ.

Εβγαλε καρτα Revolut ο μπαμπας σου που ειναι 67 χρονων; Ακολουθωντας τον οδηγο; :confused:

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι έχει πάθει και μου βγάζει τον αριθμο μου already registered όταν πάω να κανβ signup

Να κανεις login και όχι signup
Δημοσ.

Μα δεν έχω κανει signup ποτε. Τώρα προσπάθησα πρωτη φορα

Βάζω forgot στον κωδικό μετα να δω τι θα γίνει, δίνω τον αριθμο και λέει this phone number is not registered.

Η δεύτερη παράγραφος αφορα όταν κάνω login

Δημοσ.

Μα δεν έχω κανει signup ποτε. Τώρα προσπάθησα πρωτη φορα

Βάζω forgot στον κωδικό μετα να δω τι θα γίνει, δίνω τον αριθμο και λέει this phone number is not registered.

Η δεύτερη παράγραφος αφορα όταν κάνω login

Περίεργο αυτό...
Δημοσ.

Να πω την αλήθεια πάντως, θα προτιμούσα να υπήρχε και επιλογή email login, συν κάποιο σχετικό site και email notifications... καλό-χρυσό το smartphone, αλλά στο σπίτι συνήθως προτιμώ το PC.

Δημοσ.

Γιατι είναι περίεργο??

Περίεργο δεν είναι για ανθρώπους που παρά την ηλικία τους συνεχίζουν να δουλεύουν το μυαλό τους και δεν έχει φυράνει. Είναι όμως εντυπωσιακό όταν γίνεται σύγκριση με τη χαζομάρα και την καγκουριά που δέρνει μεγάλο ποσοστό 25άρηδων-30άρηδων που υποτίθεται είναι και "παιδιά της τεχνολογίας και της εξέλιξης". Έχει φανεί και εδώ από ερωτήσεις-απορίες-κινήσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς...

• Like 2
Δημοσ.

Εβγαλε καρτα Revolut ο μπαμπας σου που ειναι 67 χρονων; Ακολουθωντας τον οδηγο; :confused:

Εντυπωσιάστηκες από την ηλικία των 67;

Όταν μίλησα, πριν από μήνες, με γνωστό μου, ηλικίας 75, για τις κάρτες εξωτερικού, ενδιαφέρθηκε αμέσως και διάβασε τον οδηγό σου, έβγαλε τη Revolut και τη χρησιμοποιεί για τις αγορές του από το εξωτερικό.

Πιστεύω ότι η τεχνολογία, με τη γενική της έννοια, δεν είναι αποκλειστική υπόθεση της νεολαίας (και αυτή με την ευρεία της έννοια) και υπάρχει αρκετά μεγάλος αριθμός ατόμων της λεγόμενης 3ης ηλικίας που ασχολείται ενεργά με τους διαφορετικούς κλάδους της συνεχώς εξελισσόμενης τεχνολογίας.

Δημοσ.

Βασικες γνωσεις αγγλικων και βασικες γνωσεις χρησης κινητου χρειαζονται μονο... και να διαβασεις την πρωτη σελιδα

Νταξ ειναι και λιγο τσακαλος, αλλα αυτο ειναι επικουρικο :P

• Like 1
Δημοσ.

Πως την φορτίζεις και ποια τράπεζα Ελλάδος σε εξυπηρετεί. Γιατί σε εμένα με έχουν φτάσει σε σημείο αγανάκτησης. Έχω στείλει mail, support, twitter, και τίποτα.. μόνο fb μένει

απο πειραιως και εθνικη.Με το εμβασμα δεν ειχα ΠΟΤΕ προβλημα και μεσα σε 2-3 μερες τα χρηματα εχουν μπει στην καρτα!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...