JohnnieWalker57 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μετά από μήνυμα στο Support, μήνυμα στο facebook, και στο twitter, ήρθε η απάντηση. Τώρα πλέον έχω Revolut, και κατέθεσα παραπάνω € από την eurobank, η οποία έχει ακόμη να δώσει ψωμί. Το πρόβλημα ήταν ότι στην αγγλική version η eurobank δεν ακολουθεί αγγλικό όνομα άρα το ΕΠΙΘΕΤΟ-ΟΝΟΜΑ-ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ τους παραξένεψε και ρωτούσαν αν είναι Surname-Father's Name-Name, για να ξέρουν αν είμαι εγω. Ελπίζω τώρα να μην υπάρξει θέμα στην επόμενη συναλλαγή! Thank god
geov92 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μόλις προσπάθησα να στείλω απο Πειραιώς έμβασμα, μου έβγαλε σφάλμα, πήρα τηλέφωνο την Πειραιώς και μου είπαν πως έχει καλυφθεί το τραπεζικό όριο εμβασμάτων για εξωτερικό και θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσω από Μάιο! Είναι δυνατόν αυτό; Τον Μάρτιο έστειλα 400€ στις 28, και τώρα από τις 18 λένε ότι καλύφθηκε; Έκανε κανείς συναλλαγή σήμερα και να πέρασε από Πειραιώς;Δες 4-5 σελίδες πίσω. Το είχε αναφέρει κάποιος πριν μερικές μέρες. Δοκίμασε από άλλη τράπεζα ή περίμενε να αλλάξει ο μήνας.
totti79 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Καλημέρα, κάποιες απορίες. Πρώτον, από prepaid κάρτα (Πειραιώς) μπορώ να φορτώσω με λεφτά την Revolut? Δεύτερον, στα παραδείγματα στο πεδίο Λογαριασμός Δικαιούχου πρέπει να βάλουμε το ΙΒΑΝ της Revolut (πώς το ξέρουμε; το πληροφορούμαστε όταν κάνουμε εγγραφή μέσω κινητού, γιατί στο παράδειγμα είναι καλυμμένα με κόκκινο τα τελευταία ψηφία. Είναι διαφορετικό για κάθε ενεργοποίηση και δεύτερον, στο πεδίο Πληροφορίες για τον Δικαιούχο πρέπει να βάλουμε το reference (της Revolut πάλι; Και αυτό το μαθαίνουμε μετά την εγγραφή. Ευχαριστώ
stamo Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Ωραία, και τα ήθελα γιατι πάω Αγγλία για Πάσχα... Θα προσπαθήσω από λογαριασμό φίλου στη eurobank. Αλήθεια, από revolut σε revolut μπορούμε να στείλουμε όσα λεφτά θέλουμε ή υπάρχει όριο; Δεν θα τα δεχθεί η Revolut διότι δεν είσαι δικαιούχος ή συνδικαιούχος. Σωστός τρόπος: 1) Εκδίδει Revolut ο φίλος σου. Δεν χρειάζεται Verify. 2) Μεταφέρει από τον δικό του λογαριασμό της Eurobank στην δικιά του Revolut τα χρήματα. 3) Μεταφέρει τα χρήματα από την δικιά του Revolut στην δικιά σου Revolut . 1
makfil Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Καλημέρα, κάποιες απορίες. Πρώτον, από prepaid κάρτα (Πειραιώς) μπορώ να φορτώσω με λεφτά την Revolut? Δεύτερον, στα παραδείγματα στο πεδίο Λογαριασμός Δικαιούχου πρέπει να βάλουμε το ΙΒΑΝ της Revolut (πώς το ξέρουμε; το πληροφορούμαστε όταν κάνουμε εγγραφή μέσω κινητού, γιατί στο παράδειγμα είναι καλυμμένα με κόκκινο τα τελευταία ψηφία. Είναι διαφορετικό για κάθε ενεργοποίηση και δεύτερον, στο πεδίο Πληροφορίες για τον Δικαιούχο πρέπει να βάλουμε το reference (της Revolut πάλι; Και αυτό το μαθαίνουμε μετά την εγγραφή . Ευχαριστώ Όλες οι απορίες σου έχουν απαντήσεις στα πρώτα posts. 1
blackm76 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Geov92 υπάρχει δηλαδή περίπτωση αν προσθέσω μια φωτογραφία μου να γίνει verified χωρίς να τους δείξω την ταυτότητα μου;
vavoom Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μόλις προσπάθησα να στείλω απο Πειραιώς έμβασμα, μου έβγαλε σφάλμα, πήρα τηλέφωνο την Πειραιώς και μου είπαν πως έχει καλυφθεί το τραπεζικό όριο εμβασμάτων για εξωτερικό και θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσω από Μάιο! Είναι δυνατόν αυτό; Τον Μάρτιο έστειλα 400€ στις 28, και τώρα από τις 18 λένε ότι καλύφθηκε; Έκανε κανείς συναλλαγή σήμερα και να πέρασε από Πειραιώς; Όπως σου απάντησαν και οι προηγούμενοι από εμένα, έχει καλυφθεί το μηνιαίο (λογω capital controls) όριο που δικαιούται η εν λόγω τράπεζα να στείλει εμβάσματα στο εξωτερικό. Δεν έχει σημασία πότε έστειλες εσύ χρήματα στο εξωτερικό. Αν η τράπεζα είχε εισερχόμενα εμβάσματα ικανοποιητικού ποσού, τότε θα ξαναδίνονταν η δυνατότητα για να σταλούν χρήματα έξω. Τα ξέρω αυτά γιατί έχω τον μικρό στο εξωτερικό και παραλίγο να την πατούσα αυτό το μήνα. Τώρα, αναφορικά με τους φοιτητές, δεν υπάρχει πρόβλημα χρημάτων, αν έχουν την ελληνική cash card μαζί τους, οπότε μπορούν να έχουν € 420 κάθε βδομάδα. 1
andreasece Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δεν θα τα δεχθεί η Revolut διότι δεν είσαι δικαιούχος ή συνδικαιούχος. Σωστός τρόπος: 1) Εκδίδει Revolut ο φίλος σου. Δεν χρειάζεται Verify. 2) Μεταφέρει από τον δικό του λογαριασμό της Eurobank στην δικιά του Revolut τα χρήματα. 3) Μεταφέρει τα χρήματα από την δικιά του Revolut στην δικιά σου Revolut . Ακριβώς αυτό εννοούσα πως θα κάνω. Εξ ου και η απορία μου για το αν μπορούμε να στείλουμε όσα θέλουμε από Revolut σε Revolut.
ziggywas Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Ενημερωτικά, μόλις γύρισα από ταξίδι στις ΗΠΑ, όπου τόσο η Revolut όσο και η Number26 μου πέρασαν χωρίς πρόβλημα σε δεκάδες συναλλαγές. Two thumbs up και στις δύο υπηρεσίες από μένα. 3
geov92 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μας δίνουν κάρτα χωρις να καταθέσουμε ουτε ενα έγγραφο, γράφουμε λάθος τα ονόματα μας, κάνουμε λαθος εμβάσματα, τους βρίζουμε κιόλας στο σαππορτ και έχουμε και παράπονο Ευτυχώς που βρεθήκαν δυο άνθρωποι και μας έδωσαν τις πληροφορίες για αυτες τις κάρτες, αλλιώς με τα cc τις ελλ. τράπεζες και κυβερνήσεις θα ζούσαμε στον μεσαίωνα απο πλευράς ηλεκτρονικών αγορών Χαχα δεν λες τίποτα...!Μετά από μήνυμα στο Support, μήνυμα στο facebook, και στο twitter, ήρθε η απάντηση. Τώρα πλέον έχω Revolut, και κατέθεσα παραπάνω € από την eurobank, η οποία έχει ακόμη να δώσει ψωμί. Το πρόβλημα ήταν ότι στην αγγλική version η eurobank δεν ακολουθεί αγγλικό όνομα άρα το ΕΠΙΘΕΤΟ-ΟΝΟΜΑ-ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ τους παραξένεψε και ρωτούσαν αν είναι Surname-Father's Name-Name, για να ξέρουν αν είμαι εγω. Ελπίζω τώρα να μην υπάρξει θέμα στην επόμενη συναλλαγή! Thank godΕίδες λοιπόν; Δεν ήταν πρόβλημα της Revolut. Μια χαρά θα είσαι από εδώ και πέρα εφόσον λύθηκε το πρόβλημα!Καλημέρα, κάποιες απορίες. Πρώτον, από prepaid κάρτα (Πειραιώς) μπορώ να φορτώσω με λεφτά την Revolut? Δεύτερον, στα παραδείγματα στο πεδίο Λογαριασμός Δικαιούχου πρέπει να βάλουμε το ΙΒΑΝ της Revolut (πώς το ξέρουμε; το πληροφορούμαστε όταν κάνουμε εγγραφή μέσω κινητού, γιατί στο παράδειγμα είναι καλυμμένα με κόκκινο τα τελευταία ψηφία. Είναι διαφορετικό για κάθε ενεργοποίηση και δεύτερον, στο πεδίο Πληροφορίες για τον Δικαιούχο πρέπει να βάλουμε το reference (της Revolut πάλι; Και αυτό το μαθαίνουμε μετά την εγγραφή. ΕυχαριστώΔεν γίνεται να κάνεις έμβασμα με κάρτα λόγω των Capital Control. Μόνο με λογαριασμό στον οποίο είσαι δικαιούχος ή συνδικαιούχος. Το Reference και το Iban θα τα βρείς μέσα στην εφαρμογή όταν κάνεις λογαριασμό. Δες τις φωτογραφίες.Geov92 υπάρχει δηλαδή περίπτωση αν προσθέσω μια φωτογραφία μου να γίνει verified χωρίς να τους δείξω την ταυτότητα μου;Οχι δεν υπάρχει περίπτωση. Αν φοβάσαι τόσο πολύ για τα στοιχεία σου μην κανείς verify. Δεν είναι υποχρεωτικό.
minotavros Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Πριν λίγο έστειλα σε τράπεζα ιταλική μέσω eurobank και πήγαν κανονικά
leros2004 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Geov92 υπάρχει δηλαδή περίπτωση αν προσθέσω μια φωτογραφία μου να γίνει verified χωρίς να τους δείξω την ταυτότητα μου; Αν πας σε μια Ελληνική τράπεζα με μια φωτογραφία σου και τους πεις, να κοιτάτε εγώ είμαι ο Διονύσιος Σολωμός, πώς περιμένεις να αντιδράσουν ? 4
totti79 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Όπως σου απάντησαν και οι προηγούμενοι από εμένα, έχει καλυφθεί το μηνιαίο (λογω capital controls) όριο που δικαιούται η εν λόγω τράπεζα να στείλει εμβάσματα στο εξωτερικό. Δεν έχει σημασία πότε έστειλες εσύ χρήματα στο εξωτερικό. Αν η τράπεζα είχε εισερχόμενα εμβάσματα ικανοποιητικού ποσού, τότε θα ξαναδίνονταν η δυνατότητα για να σταλούν χρήματα έξω. Τα ξέρω αυτά γιατί έχω τον μικρό στο εξωτερικό και παραλίγο να την πατούσα αυτό το μήνα. Τώρα, αναφορικά με τους φοιτητές, δεν υπάρχει πρόβλημα χρημάτων, αν έχουν την ελληνική cash card μαζί τους, οπότε μπορούν να έχουν € 420 κάθε βδομάδα. Και σε μια τέτοια περίπτωση, περιμένουμε τον επόμενο μήνα ή ανοίγει πάλι η δυνατότητα κάποια στιγμή αργότερα. Δηλαδή, έπειτα από 3-4 μέρες και ας είναι πάλι ο ίδιος μήνας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις