Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν λίγο έκανα αγορά από Ebay σε AUD νόμισμα, πρίν κάνω τη πληρωμή τσέκαρα την ισοτιμία μέσω της εφαρμογής,

Τα 139 AUD   ->   93.75€

αλλά εγώ πληρώσα 96,11€ ... Πριν την πληρωμή τσέκαρα και τη μετατροπη στο Paypal αλλά και αυτή ήταν σωστά τσεκαρισμένη, δλδ να γίνεται απο τη Revolut...

Πως εξηγήτε η ακριβότερη τιμή που πλήρωσα ?   

Επεξ/σία από leros2004
  • Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Frequently Asked Questions.

Αυτό που λέμε στα Ελληνικά " Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις"

καταλαβα ευχαριστω.

λοιπον μολις εκανα revolut.ζητησα και φυσικη καρτα και εστειλα και εμβασμα δοκιμαστηκα 10 ευρω αλλα δεν εμφανιστηκε ακομα γιατι οπως ειπαμε θελει 4-5 μερες.και περιμενω και την φυσικη καρτα οπως σας ειπα να ερθει σε καμια εβδομαδα.

2 πραγματακια μονο δεν εχω καταλαβει.

1)οταν στελνω εμβασμα με alpha web banking στην φωτογραφια με τις οδηγιες στην αιτιολογια λεει να διαλεγω πιστοτικη καρτα.

γιατι να βαλω αυτην την επιλογη και οχι καποια αλλη;;;εκτος αν ειναι οντως πιστωτικη καρτα και οχι master card που δεν το νομζω.παντως αν ειναι πιστωτικη παω κατευθεια για διαγραφη....

2)

Q6: - Πως κάνω "Verify my Identity";

- Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές των χρηστών, προτείνεται η πιστοποίηση της ταυτότητας του χρήστη και κατόχου virtual Revolut card να γίνεται πριν το Top Up, καθώς ζητείται όλο και πιο συχνά από τη Revolut.

Λέει ακριβώς τι να κάνεις η ίδια η εφαρμογή. Σου βγάζει ένα πλαίσιο και σου λέει να βάλεις εκεί μέσα την μπροστινή όψη της ταυτότητας ή της αδειας οδήγησης. Με το που κάνει focus η κάμερά σου και είναι καθαρή η εικόνα προχωράει στο επόμενο βήμα που είναι να βάλεις στο πλαίσιο την πίσω όψη της ταυτότητας (αυτό δε γίνεται αν επιλέξεις να κάνεις verify με την άδεια οδήγησης). Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία σου λέει να πας σε ένα καλά φωτισμένο περιβάλλον και να κοιτάξεις την μπροστινή κάμερα (όχι τον εαυτό σου μέσα από την οθόνη). Με το που το κάνεις σωστά παίρνεις το approve και σε ενημερώνει ότι θα σου στείλει mail (αρκεί να το έχεις δηλώσει) για να σου πει αν όλα πήγαν ΟΚ. Ενδέχεται να μην σας στείλει ποτέ email για το οτι εγινε verify ο λογαριασμός σας. Απλά ελέγξτε μετά από μερικές ώρες αν έχει αλλάξει το status από "Not Verified" σε "Approved". (post#126)

αυτο δεν το πολυκαταλαβα,μπορειτε να το εξηγησετε σας παρακαλω;;;;

καταρχας δεν μου ηρθε e-mail οπως λεει to faq.

ειδα το status απο το profil μου και λεει not verified.

θα περιμενω μεχρι αυριο μηπως γινει approved μονο του οπως λετε και αν οχι θα το κανω αλλα εαν δειξω την ταυτοτητα μου η το διπλωμα μου αυτο ειναι πολυ επικινδυνο.

πρεπει να ειναι ο λογαριασμος υποχρεωτικα approved;;;;

και αν ναι δεν υπαρχει αλλος τροπος να το κανω;;;

Δημοσ.

Πριν λίγο έκανα αγορά από Ebay σε AUD νόμισμα, πρίν κάνω τη πληρωμή τσέκαρα την ισοτιμία μέσω της εφαρμογής,

Τα 139 AUD   ->   93.75€

αλλά εγώ πληρώσα 96,11€ ... Πριν την πληρωμή τσέκαρα και τη μετατροπη στο Paypal αλλά και αυτή ήταν σωστά τσεκαρισμένη, δλδ να γίνεται απο τη Revolut...

Πως εξηγήτε η ακριβότερη τιμή που πλήρωσα ?   

Σε τι νόμισμα εγινε η συναλλαγή στην ρεβολουτ, μήπως ειναι απο λιρες σε ευρώ?

Δημοσ.

Σε τι νόμισμα εγινε η συναλλαγή στην ρεβολουτ, μήπως ειναι απο λιρες σε ευρώ?

Όχι απο AUD σε ευρώ... 

Δημοσ.

καταλαβα ευχαριστω.

λοιπον μολις εκανα revolut.ζητησα και φυσικη καρτα και εστειλα και εμβασμα δοκιμαστηκα 10 ευρω αλλα δεν εμφανιστηκε ακομα γιατι οπως ειπαμε θελει 4-5 μερες.και περιμενω και την φυσικη καρτα οπως σας ειπα να ερθει σε καμια εβδομαδα.

1)οταν στελνω εμβασμα με alpha web banking στην φωτογραφια με τις οδηγιες στην αιτιολογια λεει να διαλεγω πιστοτικη καρτα.

γιατι να βαλω αυτην την επιλογη και οχι καποια αλλη;;;εκτος αν ειναι οντως πιστωτικη καρτα και οχι master card που δεν το νομζω.παντως αν ειναι πιστωτικη παω κατευθεια για διαγραφη....

2)

θα περιμενω μεχρι αυριο μηπως γινει approved μονο του οπως λετε και αν οχι θα το κανω αλλα εαν δειξω την ταυτοτητα μου η το διπλωμα μου αυτο ειναι πολυ επικινδυνο.

Γιατί είναι επικίνδυνο, σε αναζητεί η InterPol? Είσαι φυγόδικος ή κατάδικος δραπέτης;

Anyway, μέχρι στιγμής έχω 11 μέρες που έκανα το δοκιμαστικό έμβσμα των 10€+1€ κόστος, και δεν έχει εμφανιστεί τίποτα, από την Τετάρτη έχουν να μου απαντήσουν στο support, με γράφουν κανονικότατα.

Η χειρότερη εμπειρία, LeuPay και τα μυαλά στα κάγκελα, οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες. Φαίνεται ότι τα λίγο χειρότερα ποσοστά πυο δίνουν τα κρατούνε για να έχουν ένα πλήρως λειτουργικό σύστημα. Στη revolut νομίζω ότι είναι 5-6 παιδάκια που είπαν να δοκιμάσουν να γίνουν πλούσιοι. Άχρηστο Support, τεράστιες έως τραγικές καθυστερήσεις, για μια κάρτα που βγάζει προβλήματα, και ένα λογαριασμό που για να φορτωθεί θέλει να μιλάς επι ώρες για να τους πείσεις ότι ο Κύριος Τάδε, είναι ο Τάδε Κύριος στην Ελλάδα. Μέχρι στιγμής από Number 26, LeuPay και Revolut, τα πράγματα στη Revolut δείχνουν ότι είναι καλά μόνο για τις καλές τιμές συναλλάγματος, πήρα τη Leupay τη φόρτωσα και τώρα περιμένω να φορτώσω μέσω κάρτας την revolut, απλά θέλω να δω τι δι@0λο θα γίνει με τα 10€ μου..

Δημοσ.

Παιδιά εγώ μέχρι στιγμής έχω κάνει 4-5αγορές με την revolut και μόνο σε μία είχα πρόβλημα. Το πρόβλημα λύθηκε άμεσα και είχα πολύ καλή εξυπηρέτηση από το σαπορτ.είχαν μπλοκάρει ένα ποσό 81ευρω μετά από απαίτηση μου(είχα κάνει μία αγορά 40.50).είχε γίνει ένα μπερδεμα με το λινκ πληρωμής από το σάιτ που έκανα την αγορά τελικά η λύση βρέθηκε και όλα καλά.

Κάτι άλλο που έχω προσέξει, δεν ξέρω αν είναι το συγκεκριμένο σάιτ από το οποίο αγοράζω ή φταίει η revolut.Όταν κάνω την πληρωμή,στην εφαρμογή αντί να μου βγάζει το ποσό που πλήρωσα ότι είναι pending,μου βγάζει πρώτα μηδενικό ποσό!!!Έχει τύχει σε κάποιον άλλον;

Δημοσ.

Παιδιά εγώ μέχρι στιγμής έχω κάνει 4-5αγορές με την revolut και μόνο σε μία είχα πρόβλημα. Το πρόβλημα λύθηκε άμεσα και είχα πολύ καλή εξυπηρέτηση από το σαπορτ.είχαν μπλοκάρει ένα ποσό 81ευρω μετά από απαίτηση μου(είχα κάνει μία αγορά 40.50).είχε γίνει ένα μπερδεμα με το λινκ πληρωμής από το σάιτ που έκανα την αγορά τελικά η λύση βρέθηκε και όλα καλά.

Κάτι άλλο που έχω προσέξει, δεν ξέρω αν είναι το συγκεκριμένο σάιτ από το οποίο αγοράζω ή φταίει η revolut.Όταν κάνω την πληρωμή,στην εφαρμογή αντί να μου βγάζει το ποσό που πλήρωσα ότι είναι pending,μου βγάζει πρώτα μηδενικό ποσό!!!Έχει τύχει σε κάποιον άλλον;

Πως την φορτίζεις και ποια τράπεζα Ελλάδος σε εξυπηρετεί. Γιατί σε εμένα με έχουν φτάσει σε σημείο αγανάκτησης. Έχω στείλει mail, support, twitter, και τίποτα.. μόνο fb μένει

Δημοσ.

Είναι επικίνδυνο γενικά να δεινεις τα στοιχεία από ταυτότητα και δεν εννοώ το όνομα γιατί δεν ξέρεις πως μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κάποιος.

Οποιος γνωρίζει παιδιά και μπορεί ας απαντήσει στις 2 ερωτήσεις μου. Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

καταλαβα ευχαριστω.

2)

Είναι επικίνδυνο γενικά να δεινεις τα στοιχεία από ταυτότητα και δεν εννοώ το όνομα γιατί δεν ξέρεις πως μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κάποιος.

Οποιος γνωρίζει παιδιά και μπορεί ας απαντήσει στις 2 ερωτήσεις μου. Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ.

1.  Τι σε πειράζει εσένα, μια αιτιολογία είναι

2.  Οσο και να περιμένεις αν δεν στείλεις τα έγγραφα verified δεν πρόκειται να γίνει ποτέ

Δημοσ.

Οπως μπορείς εσύ να ταυτοποιηθείς δείχνοντας την ταυτότητά σου,

έτσι μπορεί και οποιοσδήποτε άλλος την κατέχει να ταυτοποιηθεί σαν τον εαυτό σου,

και να εγγραφεί σε υπηρεσίες,τράπεζες κλπ με τα δικά σου στοιχεία.

(Εχω κληθεί στην δουλειά μου να αντιμετωπίσω αρκετές φορές τέτοια περιστατικά).

Από εκεί και πέρα, ο καθένας με τα προσωπικά του στοιχεία πράττει όπως κρίνει...

• Like 1
Δημοσ.

2)

1) Δεν έχω εμπειρία με Alpha web-banking αλλά για να αποφύγεις προβλήματα κάνε ότι βλέπεις στις φωτογραφίες. Πιστωτική; Πλάκα κάνεις; Μια απλή προπληρωμένη κάρτα είναι, χαλάρωσε.

2) Ούτε εμένα μου είχε έρθει e-mail όταν έκανα το verify. Εφόσον σου γράφει not verified πρέπει να προσπαθήσεις ξανά, μην περιμένεις. Ελεγξε ξανά τα στοιχεία του προφίλ σου. Εγώ για παράδειγμα όταν προσπαθούσα να γίνω verified είχα όνομα προφίλ Giorgos ενώ στην ταυτότητα λέει Georgios. Μόλις το άλλαξα αμέσως έγινα approved. Οτι λέει η ταυτότητα σου θα βάλεις. Επίσης όταν βγάζεις φωτογραφία τον εαυτό σου να είσαι σε μέρος με καλό φωτισμό. Μόλις γράψει approved τα κατάφερες. Το verify του λογαριασμού χρειάζεται αν έχεις σκοπό να κάνεις εμβάσματα μεγαλύτερα των 1000 λιρών και επίσης επειδή η Revolut κλειδώνει μερικές φορές κάποιους λογαριασμούς χωρίς λόγο. Οσο για τα στοιχεία σου, μην φοβάσαι. Δεν θα τα χρησιμοποιήσουν κάπου.

Γιατί είναι επικίνδυνο, σε αναζητεί η InterPol? Είσαι φυγόδικος ή κατάδικος δραπέτης;

Anyway, μέχρι στιγμής έχω 11 μέρες που έκανα το δοκιμαστικό έμβσμα των 10€+1€ κόστος, και δεν έχει εμφανιστεί τίποτα, από την Τετάρτη έχουν να μου απαντήσουν στο support, με γράφουν κανονικότατα.

Η χειρότερη εμπειρία, LeuPay και τα μυαλά στα κάγκελα, οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες. Φαίνεται ότι τα λίγο χειρότερα ποσοστά πυο δίνουν τα κρατούνε για να έχουν ένα πλήρως λειτουργικό σύστημα. Στη revolut νομίζω ότι είναι 5-6 παιδάκια που είπαν να δοκιμάσουν να γίνουν πλούσιοι. Άχρηστο Support, τεράστιες έως τραγικές καθυστερήσεις, για μια κάρτα που βγάζει προβλήματα, και ένα λογαριασμό που για να φορτωθεί θέλει να μιλάς επι ώρες για να τους πείσεις ότι ο Κύριος Τάδε, είναι ο Τάδε Κύριος στην Ελλάδα. Μέχρι στιγμής από Number 26, LeuPay και Revolut, τα πράγματα στη Revolut δείχνουν ότι είναι καλά μόνο για τις καλές τιμές συναλλάγματος, πήρα τη Leupay τη φόρτωσα και τώρα περιμένω να φορτώσω μέσω κάρτας την revolut, απλά θέλω να δω τι δι@0λο θα γίνει με τα 10€ μου..

Το λάθος είναι δικό σου προφανώς. Εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τη Revolut και το πρώτο μου έμβασμα έκανε δύο μέρες και όλα τα υπόλοιπα μία. Το support όντως δεν είναι και το καλύτερο αλλά σκέψου ότι έχουν χιλιάδες μηνύματα καθημερινά και τα περισσότερα από αυτά είναι από Ελληνες.
Δημοσ.

Μόλις προσπάθησα να στείλω απο Πειραιώς έμβασμα, μου έβγαλε σφάλμα, πήρα τηλέφωνο την Πειραιώς και μου είπαν πως έχει καλυφθεί το τραπεζικό όριο εμβασμάτων για εξωτερικό και θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσω από Μάιο! Είναι δυνατόν αυτό; Τον Μάρτιο έστειλα 400€ στις 28, και τώρα από τις 18 λένε ότι καλύφθηκε; Έκανε κανείς συναλλαγή σήμερα και να πέρασε από Πειραιώς;

Δημοσ.

Μόλις προσπάθησα να στείλω απο Πειραιώς έμβασμα, μου έβγαλε σφάλμα, πήρα τηλέφωνο την Πειραιώς και μου είπαν πως έχει καλυφθεί το τραπεζικό όριο εμβασμάτων για εξωτερικό και θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσω από Μάιο! Είναι δυνατόν αυτό; Τον Μάρτιο έστειλα 400€ στις 28, και τώρα από τις 18 λένε ότι καλύφθηκε; Έκανε κανείς συναλλαγή σήμερα και να πέρασε από Πειραιώς;

Νομίζω ότι έχει καλυφτεί εδώ και 5-6 μέρες το όριο...
  • Like 1
Δημοσ.

Μας δίνουν κάρτα χωρις να καταθέσουμε ουτε ενα έγγραφο, γράφουμε λάθος τα ονόματα μας, κάνουμε λαθος εμβάσματα, τους βρίζουμε κιόλας στο σαππορτ και έχουμε και παράπονο

Ευτυχώς που βρεθήκαν δυο άνθρωποι και μας έδωσαν τις πληροφορίες για αυτες τις κάρτες, αλλιώς με τα cc τις ελλ. τράπεζες και κυβερνήσεις θα ζούσαμε στον μεσαίωνα απο πλευράς ηλεκτρονικών αγορών

• Like 10
Δημοσ.

Νομίζω ότι έχει καλυφτεί εδώ και 5-6 μέρες το όριο...

Ωραία, και τα ήθελα γιατι πάω Αγγλία για Πάσχα... Θα προσπαθήσω από λογαριασμό φίλου στη eurobank. Αλήθεια, από revolut σε revolut μπορούμε να στείλουμε όσα λεφτά θέλουμε ή υπάρχει όριο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...