Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

Μια ερωτηση, αν και ειμαι σιγουρος οτι εχει αναφερθει σε καποια απο τις σελιδες, αλλα ειναι δυσκολο να τις περασω ολες...

Ποιο ειναι το μεγιστο ποσο που μπορω να στειλω με εμβασμα στον λογαριασμο της Revolut στην Barclays? (π.χ. 500/μηνα?)

Μπορείς να στείλεις μέχρι 1000/μήνα/τράπεζα. Απλά υπάρχει συνολικό όριο για την κάθε τράπεζα και μόλις το συμπληρώσει σταματάνε τα εμβάσματα. Η Πειραιώς ας πούμε το συμπλήρωσε την προηγούμενη βδομάδα. Οπότε θα μπορείς από εκεί να κάνεις απο 1/5 και μετά

• Like 1
  • Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

Μια ερωτηση, αν και ειμαι σιγουρος οτι εχει αναφερθει σε καποια απο τις σελιδες, αλλα ειναι δυσκολο να τις περασω ολες...

Ποιο ειναι το μεγιστο ποσο που μπορω να στειλω με εμβασμα στον λογαριασμο της Revolut στην Barclays? (π.χ. 500/μηνα?)

Η κάρτα της Revolut, φανταζομαι οτι δεν επιρεαζεται απο τα capital controls. Επομενως μπορω σε μια μερα μονο να κανω π.χ. αναληψη 1500 ευρω απο ενα ΑΤΜ ?

Το μέγιστο ποσό που μπορείς να στείλεις είναι 1000€ ανά τράπεζα. Αλλαξε πρόσφατα από τα 500€ που ίσχυε πρίν. Ανάληψη μπορείς να κάνεις όσα χρήματα θέλεις και μέχρι τις 500 λίρες χωρίς κάποια προμήθεια (αν δεν σου κρατήσει προμήθεια το ΑΤΜ, γιατί κάποια κρατάνε και κάποια όχι). Για ποσά άνω των 500 λιρών σου κρατάει ένα 2% η Revolut.
  • Like 1
Δημοσ.

Συνέχεια της ιστορίας, μιας και η συγκεκριμένη απορία λύθηκε μεν αλλά δημιούργησε νέα:

Χθες το απόγευμα απάντησε το support στα μηνύματά μου, λέγοντας ότι 

your account was locked because you attepted to make a tranaction to a restricted merchant. You cannot use your card with other payment services and prepaid cards.

και στη συνέχεια ξεμπλοκάρισε το λογαριασμό. Απάντησα ζητώντας εξηγήσεις για το τι ακριβώς εννοούν αλλά αφού είναι ΚΥ θα απαντήσουν πάλι το απόγευμα.

Είναι προφανές ότι, η απάντηση είναι στερεότυπη και δεν σημαίνει ότι το geekbuying είναι απαγορευμένος έμπορος αλλά ότι χρησιμοποίησα την Revolut συνδεδεμένη με το paypal και όχι απ' ευθείας. Αλλά αυτό είναι περίεργο γιατί έχω κάνει αγορές στο παρελθόν με τον ίδιο τρόπο, αφού τη σύνδεσα στο paypal από την πρώτη μέρα.

Και η νέα απορία είναι τι κάνουμε στις περιπτώσεις, όπως το geekbuying, που δέχονται μόνο paypal και όχι κάρτα;

Ψάχνουμε σε άλλο μαγαζί ή διακόπτουμε τη σχέση μας με τη Revolut;

Το περίεργο είναι ότι κάνουν διακρίσεις.... 9 Μαρτίου αγόρασα απο το Geekbyuing ενα tv box (43€) με τον τρόπο που αναφέρεις... Revolut -> Paypal

Δημοσ.

Το μέγιστο ποσό που μπορείς να στείλεις είναι 1000€ ανά τράπεζα. Αλλαξε πρόσφατα από τα 500€ που ίσχυε πρίν. Ανάληψη μπορείς να κάνεις όσα χρήματα θέλεις και μέχρι τις 500 λίρες χωρίς κάποια προμήθεια (αν δεν σου κρατήσει προμήθεια το ΑΤΜ, γιατί κάποια κρατάνε και κάποια όχι). Για ποσά άνω των 500 λιρών σου κρατάει ένα 2% η Revolut.

500 λίρες είναι περίπου €630. Άρα με ανάληψη €650 θα χρεωθείς προμήθεια;

Το περίεργο είναι ότι κάνουν διακρίσεις.... 9 Μαρτίου αγόρασα απο το Geekbyuing ενα tv box (43€) με τον τρόπο που αναφέρεις... Revolut -> Paypal

Έχω κάνει αρκετές αγορές PayPal μέχρι στιγμής χωρίς πρόβλημα... ελπίζω να μην με κλειδώσουν.

Δημοσ.

500 λίρες είναι περίπου €630. Άρα με ανάληψη €650 θα χρεωθείς προμήθεια;

Θα χρεωθείς προμήθεια 2% για το υπερβάλλον ποσο. Δηλαδή για τα 20 ευρω περιπου

Δημοσ.

γεια σας παιδια.τελικα το πηρα αποφαση και θα κανω revolut.στην εγγραφη ομως μου ζητουσε εκτος απο το τηλεφωνο μου και εναν τετραψηφιο κωδικο και εναν πρωαιρετικο promo code.οτι και να εβαζα μου εβγαζε λαθος.και δεν εβαλα τιποτα.εκανα καλα η οχι;;;και τι ειναι ο promo code;;;

Δημοσ.

γεια σας παιδια.τελικα το πηρα αποφαση και θα κανω revolut.στην εγγραφη ομως μου ζητουσε εκτος απο το τηλεφωνο μου και εναν τετραψηφιο κωδικο και εναν πρωαιρετικο promo code.οτι και να εβαζα μου εβγαζε λαθος.και δεν εβαλα τιποτα.εκανα καλα η οχι;;;και τι ειναι ο promo code;;;

Καλά έκανες. Αν κοιτάξεις το πρώτο post στα FAQ κάτω κάτω έχει ένα σβησμένο μήνυμα. Παλιά υπήρχε promo code που έβαζες και έπαιρνες 5 λίρες δώρο αν έβαζες στην κάρτα ποσό μεγαλύτερο των 10 λιρών. Δεν ισχύει πια για την Ελλάδα.
Δημοσ.

Θα χρεωθείς προμήθεια 2% για το υπερβάλλον ποσο. Δηλαδή για τα 20 ευρω περιπου

Άρα τα €650 που λέει στην σελίδα τους δεν ισχύουν... θα πρέπει κάθε φορά να λογαριάζουμε βάσει της ισοτιμίας.

Δημοσ.

Άρα τα €650 που λέει στην σελίδα τους δεν ισχύουν... θα πρέπει κάθε φορά να λογαριάζουμε βάσει της ισοτιμίας.

Όχι ισχύει το 650 :P 

Δημοσ.

Η κάρτα της Revolut, φανταζομαι οτι δεν επιρεαζεται απο τα capital controls. Επομενως μπορω σε μια μερα μονο να κανω π.χ. αναληψη 1500 ευρω απο ενα ΑΤΜ ?

Δεν επηρεάζεται από τα CC και μπορείς να κάνεις ανάληψη μέχρι £2,000/ μέρα ή το αντίστοιχο ποσό σε ευρώ, βάσει της ισχύουσας ισοτιμίας.

Παρόλα αυτά να γνωρίζεις ότι δεν έχουν τη δυνατότητα όλα τα ATM για να κάνεις ανάληψη τόσο μεγάλο ποσό. Πολλά έχουν ημερήσιο όριο στα 600 ευρώ, ενώ θεωρητικά σε όσο πιο τουριστική περιοχή βρίσκεται το ATM τόσο μεγαλύτερο είναι και το ημερήσιο όριο ανάληψης.

• Like 1
Δημοσ.

Από το GeekBuying έχω αγοράσει πάνω από 15 παραγγελίες στους τελευταίους τρεις μήνες και δεν ειχα κανενα προβλημα

Παρόμοια eBay, aliexpress, banggood...

Δημοσ.

Μια, ισως χαζή ερώτηση.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα revolut (έχω ήδη τη φυσική κάρτα),

για αγορά από το sportsdirect.com, (νωρίζω την διαδικασία ¨φόρτωσης¨ της κάρτας),

απλώς διαβάζοντας στο φόρουμ διαπίστωσα ότι οι περισσότεροι χρησιμοποιούν

την κάρτα σε σύνδεση με το Paypal και έτσι κάνουν αγορές χρησιμοποιώντας το Paypal.

Εγώ μπορώ να χρησιμοποιήσω απευθείας την κάρτα στο sportsdirect.com? Υπάρχει

κάτι που δεν καταλαβαίνω?

Συγχωρήστε την αγνοιά μου και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.

Μια, ισως χαζή ερώτηση.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα revolut (έχω ήδη τη φυσική κάρτα),

για αγορά από το sportsdirect.com, (νωρίζω την διαδικασία ¨φόρτωσης¨ της κάρτας),

απλώς διαβάζοντας στο φόρουμ διαπίστωσα ότι οι περισσότεροι χρησιμοποιούν

την κάρτα σε σύνδεση με το Paypal και έτσι κάνουν αγορές χρησιμοποιώντας το Paypal.

Εγώ μπορώ να χρησιμοποιήσω απευθείας την κάρτα στο sportsdirect.com? Υπάρχει

κάτι που δεν καταλαβαίνω?

Συγχωρήστε την αγνοιά μου και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Από τη στιγμή που το κατάστημα δέχεται Mastercard, προφανώς και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις. Τώρα ειδικά για το SD, μιας και πρόκειται για αξιόπιστο κατάστημα, προχώρα άφοβα (εφόσον δέχεται mastercard). Θεωρώ ότι οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το PP με το SD γιατί προσφέρει δωρεάν μεταφορικά σε περίπτωση επιστροφών (λάθος νούμερο κλπ).

• Like 1
Δημοσ.

Καλά έκανες. Αν κοιτάξεις το πρώτο post στα FAQ κάτω κάτω έχει ένα σβησμένο μήνυμα. Παλιά υπήρχε promo code που έβαζες και έπαιρνες 5 λίρες δώρο αν έβαζες στην κάρτα ποσό μεγαλύτερο των 10 λιρών. Δεν ισχύει πια για την Ελλάδα.

καταλαβα τι λες φιλε μου αλλα τι ειναι το faq;;;

Δημοσ.

καταλαβα τι λες φιλε μου αλλα τι ειναι το faq;;;

Frequently Asked Questions.

Αυτό που λέμε στα Ελληνικά " Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...