JohnnieWalker57 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Φόρτωσα την Revolut με 14 δολλαρια και στο ATM μου ελεγε 15.54 ευρώ. Για ποιο λόγο δείχνει πιο πολυ στο ΑΤΜ και τι προμήθεια κρατάει το ATM για ανάληψη ;Μήπως έκανες το αντίστροφο; Για να είμαι ειλικρινής η τράπεζα μου (που διατηρώ την πιστωτική μου κάρτα και όλες μου τις συναλλαγές) με ενημέρωσε πως στο εξωτερικό οι Ελληνικές κάρτες αναλήψεως (χρεωστικές) ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ! Μόνο η χρήση πιστωτικής κάρτας περνάει. Επίσης με ενημέρωσε πως ανάληψη από ΑΤΜ μέσω πιστωτικής κάρτας από τον λογαριασμό ΟΨΕΩΣ χρεώνεται μέσω διατραπεζικού συστήματος σύμφωνα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο της τράπεζας εξωτερικού. Το οποίο τιμοκατάλογο της εκεί τράπεζας φυσικά δεν είναι δυνατό να τον γνωρίζει. Πολύ μπερδεμένα πράγματα ! Αν έχεις visa χρεωστική τότε δεν ξέρω τι παίζει γιατί έχω ακούσει πολλά. Με MasterCard χρεωστική στη Βρετανία στη Γερμανία και στην Ολλανδία όλα οκ. Πλήρωνα πάντα με αυτή και όλα δουλεύουν ρολόι Όσο για το δικό μου θέμα. Ταιριάζει το support της Revolut ως "παίρνω μες το βράδυ στο σκοτάδι μα κανένα αγάπης σημάδι, ξανά παίρνω στο όνειρο μου, μα σιωπή μόνο στο κινητό μου, ποιος να ακούσει, τι τον νοιάζει, αν εγώ τα λεφτά παραδιάζει, παίρνω Revolut παίρνω εσένα, αναπάντητες κλήσεις παντού.... " τάδε έφη Χρήστος Δάντης
jobous Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Κάν'το και θα φας καλά! Άμεσο κλείδωμα! Μην το διανοηθείς. Το δηλώνει ξεκάθαρα στους όρους χρήσης: " What is not supported with Revolut? Some activities are not supported with a Revolut card. You cannot use your card with gambling websites, self-service petrol pumps, other payment services and pre-paid cards." Ευχαριστώ.
theopan Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Φόρτωσα την Revolut με 14 δολλαρια και στο ATM μου ελεγε 15.54 ευρώ. Για ποιο λόγο δείχνει πιο πολυ στο ΑΤΜ και τι προμήθεια κρατάει το ATM για ανάληψη ; Παρά το ότι έδωσαν την επιλογή ελέγχου υπολοίπου σε ΑΤΜ πρόσφατα, είναι λαθός το υπόλοιπο που δείχνει το ΑΤΜ. Δείχνει πάντα περισσότερα από αυτά που έχεις στο account σου. Το "γιατί" δεν το ξέρω πάντως είναι έτσι.
geov92 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Φόρτωσα την Revolut με 14 δολλαρια και στο ATM μου ελεγε 15.54 ευρώ. Για ποιο λόγο δείχνει πιο πολυ στο ΑΤΜ και τι προμήθεια κρατάει το ATM για ανάληψη ;Σωστά τα λέει ο theopan και επίσης δεν σου κρατάει προμήθεια η τράπεζα για ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ. 1
stefanos200 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Έχω την εντύπωση ότι τουλάχιστον όταν έχεις υπόλοιπο σε ευρώ, βλέπωντας το ατμ ότι είναι αγγλική κάρτα το θεωρεί λίρες και εμφανίζει ως υπόλοιπο το υποτιθέμενο ποσό σε ευρώ μετά την μετατροπή από λίρες. Γι' αυτό πάντα δείχνει μεγαλύτερο ποσό ως υπόλοιπο. Στην περίπτωση αυτή με τα δολλάρια που αναφέρει ο xristos2525 δεν ταιριάζει βέβαια...Δοκιμάσα και εγώ να αλλάξω pin στην κάρτα γιατί όταν ήρθε για κάποιο λόγο είχε ως pin τον ίδιο αριθμό με το passcode για την εφαρμογή. Ακολούθησα κανονικά το βήματα μέσω της εφαρμογής και πήγα μετά σε atm να ελέγξω το υπόλοιπο. Συνέχιζε βέβαια η εφαρμογή να μου δείχνει το ίδιο pin, δεν το άλλαξε. Ανάληψη δεν ήθελα να κάνω γιατί δεν ήθελα να μειώσω το υπόλοιπο στην κάρτα και επομένως προσπάθησα να αλλάξω το pin κατευθείαν στο atm, όπου άλλαξε κανονικά το pin και ενημερώθηκε και η εφαρμογή! Η απορία μου με όσα διαβάζω εδώ είναι εάν η κάρτα μετά από αυτή τη διαδικασία θα είναι ενεργοποιημένη για συναλλαγές σε καταστήματα και αν ναι με ποιo pin; Δεν έτυχε ακόμα να κάνω συναλλαγή σε κατάστημα, αλλά σίγουρα έχω σκοπό να το δοκιμάσω. Πάντως η διαδικασία αλλαγής του pin που περιγράφουν στη σελίδα τους το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν λειτουργεί!
nellos Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Καλημέρα νσ σας αναφέρω και γω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Έκανα μια αγορα 130 δολαρίων περίπου και ενώ μου ήρθε μειλ σπο το pp τα χρήματα δεν έχουν αφαιρεθεί απο την κάρτα. Η αγορά έγινε 100 % πως θα ενημερωθει η καρτα; Έχει τύχει σε κανένα το παραπάνω?
xristos2525 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Σωστά τα λέει ο theopan και επίσης δεν σου κρατάει προμήθεια η τράπεζα για ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ.Σίγουρα δεν κρατάει προμήθεια ; Γιατι στην alpha bank μου έγραφε 5% προμήθεια ,αμα τα βγάλω δεν θα μου κρατήσει τιποτα;
xristosdino Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, θέλω να κανω αγορά απο vickmall το οποιο εχει τις τιμες του σε δολαρια, εχω συνδεσει τη revolut με paypal, να υποθεσω συμφερει να κανω μετατροπη από το revolut σε δολαρια και μετα να προχωρησω σε αγορα; ευχαριστω για τη βοηθεια!
theopan Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, θέλω να κανω αγορά απο vickmall το οποιο εχει τις τιμες του σε δολαρια, εχω συνδεσει τη revolut με paypal, να υποθεσω συμφερει να κανω μετατροπη από το revolut σε δολαρια και μετα να προχωρησω σε αγορα; ευχαριστω για τη βοηθεια! Όχι να μην υποθέσεις γιατί θα κάνεις λάθος. Είναι ακριβώς το ίδιο είτε την κάνεις εσύ προηγούμενα τη μετατροπή στη Revolut, είτε την αφήσεις να την κάνει την ώρα της αγοράς. Α και παρεμπιπτόντως στο vickmall δουλεύουν χωρίς πρόβλημα οι Ελληνικές κάρτες.
xristosdino Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Όχι να μην υποθέσεις γιατί θα κάνεις λάθος. Είναι ακριβώς το ίδιο είτε την κάνεις εσύ προηγούμενα τη μετατροπή στη Revolut, είτε την αφήσεις να την κάνει την ώρα της αγοράς. Α και παρεμπιπτόντως στο vickmall δουλεύουν χωρίς πρόβλημα οι Ελληνικές κάρτες. ωραια, ευχαριστω για την διευκρινιση! θελω να βαλω μεσολαβητη το paypal για ασφαλεια και για τυχον επιστροφη προιοντος.
Agathoklis Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 ωραια, ευχαριστω για την διευκρινιση! θελω να βαλω μεσολαβητη το paypal για ασφαλεια και για τυχον επιστροφη προιοντος. Στο vickmall δουλεύουν και οι ελληνικές κάρτες μέσω pp, όπως παλιά (Μην ρωτάς γιατί,γίνεται)
geov92 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δοκιμάσα και εγώ να αλλάξω pin στην κάρτα γιατί όταν ήρθε για κάποιο λόγο είχε ως pin τον ίδιο αριθμό με το passcode για την εφαρμογή. Ακολούθησα κανονικά το βήματα μέσω της εφαρμογής και πήγα μετά σε atm να ελέγξω το υπόλοιπο. Συνέχιζε βέβαια η εφαρμογή να μου δείχνει το ίδιο pin, δεν το άλλαξε. Ανάληψη δεν ήθελα να κάνω γιατί δεν ήθελα να μειώσω το υπόλοιπο στην κάρτα και επομένως προσπάθησα να αλλάξω το pin κατευθείαν στο atm, όπου άλλαξε κανονικά το pin και ενημερώθηκε και η εφαρμογή! Η απορία μου με όσα διαβάζω εδώ είναι εάν η κάρτα μετά από αυτή τη διαδικασία θα είναι ενεργοποιημένη για συναλλαγές σε καταστήματα και αν ναι με ποιo pin; Δεν έτυχε ακόμα να κάνω συναλλαγή σε κατάστημα, αλλά σίγουρα έχω σκοπό να το δοκιμάσω. Πάντως η διαδικασία αλλαγής του pin που περιγράφουν στη σελίδα τους το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν λειτουργεί! Πως είχε ίδιο pin η κάρτα με την εφαρμογή από μόνη της; Εσύ διαλέγεις το pin της κάρτας. Στην εφαρμογή κανονικότατα δουλεύει η αλλαγή pin της κάρτας σου. Πατάς στην επιλογή Show Pin, βάζεις τον κωδικό της εφαρμογής και σου δείχνει και το pin της κάρτας το οποίο μπορείς να αλλάξεις κιόλας. Για να ενεργοποιήσεις την κάρτα και να μπορέσεις να τη χρησιμοποιήσεις σε POS πρέπει να πας στο ATM και να ελέγξεις το υπόλοιπο σου. Σίγουρα δεν κρατάει προμήθεια ; Γιατι στην alpha bank μου έγραφε 5% προμήθεια ,αμα τα βγάλω δεν θα μου κρατήσει τιποτα;Μόλις είδα στο FAQ τους ότι κάποια ATM κρατάνε προμήθεια και κάποια άλλα όχι. Επομένως έχεις δίκιο. Δοκίμασε σε άλλο ATM γιατί αυτό της Alpha θα σου κρατήσει το 5%.
makfil Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Έγραψα στο νήμα της Leupay τη σημερινή εμπειρία μου και την καταθέτω και εδώ για μια πιθανή απάντηση. Χθες και σήμερα το πρωί προσπάθησα να αγοράσω ένα αντικείμενο μικρής αξίας από γνωστό κινεζομάγαζο, μέσω paypal. Ξεκίνησα με τη Revolut και συνέχισα με τις ελληνικές αλλά όλες απορρίπτονταν. Προσπάθησα και σήμερα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Θυμήθηκα ότι έχω συνδέσει και τη Leupay, χωρίς να την έχω χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα. Το αποτέλεσμα ήταν ότι πέρασαν δύο παραγγελίες και παραμένει η απορία γιατί δεν πέρασε η Revolut. Συνέχεια της ιστορίας, μιας και η συγκεκριμένη απορία λύθηκε μεν αλλά δημιούργησε νέα: Χθες το απόγευμα απάντησε το support στα μηνύματά μου, λέγοντας ότι your account was locked because you attepted to make a tranaction to a restricted merchant. You cannot use your card with other payment services and prepaid cards. και στη συνέχεια ξεμπλοκάρισε το λογαριασμό. Απάντησα ζητώντας εξηγήσεις για το τι ακριβώς εννοούν αλλά αφού είναι ΚΥ θα απαντήσουν πάλι το απόγευμα. Είναι προφανές ότι, η απάντηση είναι στερεότυπη και δεν σημαίνει ότι το geekbuying είναι απαγορευμένος έμπορος αλλά ότι χρησιμοποίησα την Revolut συνδεδεμένη με το paypal και όχι απ' ευθείας. Αλλά αυτό είναι περίεργο γιατί έχω κάνει αγορές στο παρελθόν με τον ίδιο τρόπο, αφού τη σύνδεσα στο paypal από την πρώτη μέρα. Και η νέα απορία είναι τι κάνουμε στις περιπτώσεις, όπως το geekbuying, που δέχονται μόνο paypal και όχι κάρτα; Ψάχνουμε σε άλλο μαγαζί ή διακόπτουμε τη σχέση μας με τη Revolut;
Gianniz Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Γεια σας παιδια Μια ερωτηση, αν και ειμαι σιγουρος οτι εχει αναφερθει σε καποια απο τις σελιδες, αλλα ειναι δυσκολο να τις περασω ολες... Ποιο ειναι το μεγιστο ποσο που μπορω να στειλω με εμβασμα στον λογαριασμο της Revolut στην Barclays? (π.χ. 500/μηνα?) Η κάρτα της Revolut, φανταζομαι οτι δεν επιρεαζεται απο τα capital controls. Επομενως μπορω σε μια μερα μονο να κανω π.χ. αναληψη 1500 ευρω απο ενα ΑΤΜ ? 1
JohnnieWalker57 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Γεια σας παιδια Μια ερωτηση, αν και ειμαι σιγουρος οτι εχει αναφερθει σε καποια απο τις σελιδες, αλλα ειναι δυσκολο να τις περασω ολες... Ποιο ειναι το μεγιστο ποσο που μπορω να στειλω με εμβασμα στον λογαριασμο της Revolut στην Barclays? (π.χ. 500/μηνα?) Η κάρτα της Revolut, φανταζομαι οτι δεν επιρεαζεται απο τα capital controls. Επομενως μπορω σε μια μερα μονο να κανω π.χ. αναληψη 1500 ευρω απο ενα ΑΤΜ ? Τα κάπιταλ σου επιτρέπουν νομίζω 500€ το μήνα ανά ID, πχ έχεις τρεις λογαριασμούς σε τράπεζα, 1500€.Το Revolut μέχρι 650€ τα βγάζεις τζάμπα. μετά τα 650€ το μήνα σου κρατάει φόρο τιμής 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις