Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανες σωστά στην διαδικασία και σε καθυστερούν τα χρήματα 8 μέρες?

Σε λογαριασμό δικό μ της eurobank , όλα σωστά όλα όμορφα, μέχρι που πέρασε η εβδομάδα και άρχισα να ανησυχώ. Τι γίνεται με αυτά τα παιδιά; στο λεουπει είχα ένα θεματάκι, τσακ μπαμ με τη μία. Πετυχαίνω και ηλίθιους supporters... Εντάξει ρε φιλε δε μιλάω αγγλικά καλά, αλλά καθυστερημένος να είσαι θα καταλάβεις. θα στείλω κανένα screenshot να γελάσουμε. Σήμερα 4 μηνύματα τους έστειλα στο support μαζί με το τελευταίο χθεσινό 5... και μη τον είδατε. Ευτυχώς η κουφάλα εκεί που πήγα να χώσω με τη πρώτη 100€, με έκοψε το κλούβιο μου και λέω, βάλε δέκα, που ξες τι ιμαιμουιμπαλ μπορεί να είανι αυτοί.. ας το χάσω το έμβασμα 1€ μέχρι να έρθει η LeuPay κάρτα να τα κάνω τσακ μπαμ. Σύνολο 11€<<101€.... ευτυχώς το 2012 που ψήφισα κατάλαβα το λάθος μου και τώρα μπορώ να βρίζω άφοβα....

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ερώτηση : Είναι δυνατή η χρήση της κάρτας για στοιχηματικό site ?? Στην ουσία για να φορτώσω την κάρτα με ένα ποσό (withdraw) απο το site. Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς για αυτό τον σκοπό??? Μιας και η Πειραιώς μας τελείωσε για αυτόν τον μήνα για τα εμβάσματα.

Δημοσ.

Εγώ πάντως έκανα αγορά 60 δολλάρια το μεσημέρι και ενώ απορρίφθηκε η 1η προσπάθεια γιατί είχα μοιρασμένο το υπόλοιπό μου σε 3 νομίσματα και κανένα μόνο του δεν επαρκούσε (το έκανα επίτηδες να το επιβεβαιώσω), αφού μετέτρεψα όλα σε Ευρώ ξαναπροσπάθησα και πέρασε κανονικότατα. Είναι όντως περίεργο τελικά σε κάποιους να μας δουλεύει εντελώς απροβλημάτιστα και σε κάποιους όχι η Revolut.

Υ.Γ. Μέσω Paypal η χρέωση και εννοείται για "απαγορευμένο" είδος για το οποίο δοκίμασα αρχικά την χρεωστική της Εθνικής και έφαγα απόρριψη. Για να διαλυθούν οι όποιες υποψίες έχουν κάποιοι ίσως, ότι τυχόν απορρίψεις έχουν να κάνουν με τα capital controls, ότι το Paypal βλέπει Ελληνική διεύθυνση και κόβει τις συναλλαγές και διάφορα παρόμοια κουλά που έχω διαβάσει.

Για δοκίμασε να συνδέσεις πληκτρολογόντας ΙΒΑΝ ελληνικού λογαριασμού στο paypal και μετά πές μας τη γνώμη σου αν έχει μερίδιο ευθύνης και το paypal για να μην αναφέρω και το γνωστό amazon το οποίο επίσης πολλά απο τα προιόντα του έχει σταματήσει να τα στέλνει Ελλάδα λόγω cc.  Οποιοδήποτε άλλο ΙΒΑΝ ευρωπαικής χώρας γίνεται αποδεκτό με ΑΠΛΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗ στο paypal, ενώ εμείς λόγω cc πρέπει να παρακαλέσουμε με email, ή να τηλεφωνήσουμε στην Ιρλανδία για να μας συνδέσουν λογαριασμό λες και μας κάνουν χάρη :mad:  

Δημοσ.

Ερώτηση : Είναι δυνατή η χρήση της κάρτας για στοιχηματικό site ?? Στην ουσία για να φορτώσω την κάρτα με ένα ποσό (withdraw) απο το site. Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς για αυτό τον σκοπό??? Μιας και η Πειραιώς μας τελείωσε για αυτόν τον μήνα για τα εμβάσματα.

Κάν'το και θα φας καλά! Άμεσο κλείδωμα! Μην το διανοηθείς. Το δηλώνει ξεκάθαρα στους όρους χρήσης:

"

What is not supported with Revolut?

Some activities are not supported with a Revolut card. You cannot use your card with gambling websites, self-service petrol pumps, other payment services and pre-paid cards."

Για δοκίμασε να συνδέσεις πληκτρολογόντας ΙΒΑΝ ελληνικού λογαριασμού στο paypal και μετά πές μας τη γνώμη σου αν έχει μερίδιο ευθύνης και το paypal για να μην αναφέρω και το γνωστό amazon το οποίο επίσης πολλά απο τα προιόντα του έχει σταματήσει να τα στέλνει Ελλάδα λόγω cc.  Οποιοδήποτε άλλο ΙΒΑΝ ευρωπαικής χώρας γίνεται αποδεκτό με ΑΠΛΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗ στο paypal, ενώ εμείς λόγω cc πρέπει να παρακαλέσουμε με email, ή να τηλεφωνήσουμε στην Ιρλανδία για να μας συνδέσουν λογαριασμό λες και μας κάνουν χάρη :mad:  

Τι σχέση έχει η μη δυνατότητα σύνδεσης Ελληνικού ΙΒΑΝ και αποστολής προϊόντων από το Amazon με τη χρήση της Αγγλικής Revolut στο Paypal; Ο πρώτος που είχα πει ότι δεν βλέπω κανένα λόγο να είναι κλειδωμένη η σύνδεση ΙΒΑΝ ήμουν εξάλλου. Αλλά αυτό είναι εντελώς διαφορετικό ζήτημα.

Δημοσ.

Σε λογαριασμό δικό μ της eurobank , όλα σωστά όλα όμορφα, μέχρι που πέρασε η εβδομάδα και άρχισα να ανησυχώ. Τι γίνεται με αυτά τα παιδιά; στο λεουπει είχα ένα θεματάκι, τσακ μπαμ με τη μία. Πετυχαίνω και ηλίθιους supporters... Εντάξει ρε φιλε δε μιλάω αγγλικά καλά, αλλά καθυστερημένος να είσαι θα καταλάβεις. θα στείλω κανένα screenshot να γελάσουμε. Σήμερα 4 μηνύματα τους έστειλα στο support μαζί με το τελευταίο χθεσινό 5... και μη τον είδατε. Ευτυχώς η κουφάλα εκεί που πήγα να χώσω με τη πρώτη 100€, με έκοψε το κλούβιο μου και λέω, βάλε δέκα, που ξες τι ιμαιμουιμπαλ μπορεί να είανι αυτοί.. ας το χάσω το έμβασμα 1€ μέχρι να έρθει η LeuPay κάρτα να τα κάνω τσακ μπαμ. Σύνολο 11€<<101€.... ευτυχώς το 2012 που ψήφισα κατάλαβα το λάθος μου και τώρα μπορώ να βρίζω άφοβα....

Οπότε για να καταλάβω, περιμένεις τη LeuPay αλλά αντι να παίζεις με τις τάπες των βαρελιών, είπες να περάσεις την ώρα σου με Revolut  :unsure:

Εγω πάλι που έχω κάνει 6 φορές εμβασμα, σε όλες έκανε σκάρτα 2 μέρες για να εμφανιστουν τα χρήματα.. Να γράψω τζόκερ ? 

• Like 1
Δημοσ.

Έγραψα στο νήμα της Leupay τη σημερινή εμπειρία μου και την καταθέτω και εδώ για μια πιθανή απάντηση.

Χθες και σήμερα το πρωί προσπάθησα να αγοράσω ένα αντικείμενο μικρής αξίας από γνωστό κινεζομάγαζο, μέσω paypal. Ξεκίνησα με τη Revolut και συνέχισα με τις ελληνικές αλλά όλες απορρίπτονταν. Προσπάθησα και σήμερα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Θυμήθηκα ότι έχω συνδέσει και τη Leupay, χωρίς να την έχω χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα.

Το αποτέλεσμα ήταν ότι πέρασαν δύο παραγγελίες και παραμένει η απορία γιατί δεν πέρασε η Revolut.

Δημοσ.

Καλημέρα νσ σας αναφέρω και γω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Έκανα μια αγορα 130 δολαρίων περίπου και ενώ μου ήρθε μειλ σπο το pp τα χρήματα δεν έχουν αφαιρεθεί απο την κάρτα. Η αγορά έγινε 100 % πως θα ενημερωθει η καρτα;

Δημοσ.

Σε λίγες ημέρες θα ταξιδέψω Παρίσι για 6 ημέρες.

Με συμφέρει να φορτώσω την revolut 200-300 euro ώστε να κάνω ανάληψη free από ΑΤΜ ?  (γιατί κάτι μου λεεί πως αν βάλω την ελληνική κάρτα μου για ανάληψη θα με σφάξει στην προμήθεια)

όχι, δεν συμφέρει.

Δες και συ τις χρεώσεις της τράπεζας σου.

Ιταλία πριν κάνα δίμηνο, αγόραζα τα πάντα μέσω κάρτας (που ήταν free) και η ανάληψη είχε προμήθεια 40Λ μέχρι 200€ (αν θυμάμαι καλά, μπορεί να ήταν και 250€).

Δημοσ.

Οπότε για να καταλάβω, περιμένεις τη LeuPay αλλά αντι να παίζεις με τις τάπες των βαρελιών, είπες να περάσεις την ώρα σου με Revolut :unsure:

Εγω πάλι που έχω κάνει 6 φορές εμβασμα, σε όλες έκανε σκάρτα 2 μέρες για να εμφανιστουν τα χρήματα.. Να γράψω τζόκερ ?

Τι τράπεζα φίλε μου καλέ. Έχω λογαριασμούς και στις άλλες τράπεζες εκτός eurobank .. αν είναι να συνδέσω άλλη

Δημοσ.

Έγραψα στο νήμα της Leupay τη σημερινή εμπειρία μου και την καταθέτω και εδώ για μια πιθανή απάντηση.

Χθες και σήμερα το πρωί προσπάθησα να αγοράσω ένα αντικείμενο μικρής αξίας από γνωστό κινεζομάγαζο, μέσω paypal. Ξεκίνησα με τη Revolut και συνέχισα με τις ελληνικές αλλά όλες απορρίπτονταν. Προσπάθησα και σήμερα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Θυμήθηκα ότι έχω συνδέσει και τη Leupay, χωρίς να την έχω χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα.

Το αποτέλεσμα ήταν ότι πέρασαν δύο παραγγελίες και παραμένει η απορία γιατί δεν πέρασε η Revolut.

Τι τράπεζα φίλε μου καλέ. Έχω λογαριασμούς και στις άλλες τράπεζες εκτός eurobank .. αν είναι να συνδέσω άλλη

Πειραιώς και τις 6 φορές. Συνολικά 1500€ 'έχω στείλει σε εμβάσματα από τότε που έφτιαξα revolut 

ερώτηξης ...μπορώ στο μηχάνημα πληρωμών στην alpha να κανω κατάθεση στην καρτα της revolut?

Όχι

όχι, δεν συμφέρει.

Δες και συ τις χρεώσεις της τράπεζας σου.

Ιταλία πριν κάνα δίμηνο, αγόραζα τα πάντα μέσω κάρτας (που ήταν free) και η ανάληψη είχε προμήθεια 40Λ μέχρι 200€ (αν θυμάμαι καλά, μπορεί να ήταν και 250€).

Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις ανάληψη, στο εξωτερικό σχεδόν παντού (Καταστήματα, εστιατόρεια, καφέ κτλ κτλ) μπορείς να πληρώσεις με κάρτα... 

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις ανάληψη, στο εξωτερικό σχεδόν παντού (Καταστήματα, εστιατόρεια, καφέ κτλ κτλ) μπορείς να πληρώσεις με κάρτα... 

αυτό έγραψα και γω, αγορές από παντού με ελληνική κάρτα, χωρίς προμήθεια

και αν χρειαστεί ρευστό, ανάλογα την τράπεζα έχει μια πολύ μικρή προμήθεια της τάξης των μερικών δεκάδων λεπτών

Δημοσ.

αυτό έγραψα και γω, αγορές από παντού με ελληνική κάρτα, χωρίς προμήθεια

και αν χρειαστεί ρευστό, ανάλογα την τράπεζα έχει μια πολύ μικρή προμήθεια της τάξης των μερικών δεκάδων λεπτών

Για να είμαι ειλικρινής η τράπεζα μου (που διατηρώ την πιστωτική μου κάρτα και όλες μου τις συναλλαγές) με ενημέρωσε πως στο εξωτερικό οι Ελληνικές κάρτες αναλήψεως (χρεωστικές) ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ !

Μόνο η χρήση πιστωτικής κάρτας περνάει.

Επίσης με ενημέρωσε πως ανάληψη από ΑΤΜ μέσω πιστωτικής κάρτας από τον λογαριασμό ΟΨΕΩΣ χρεώνεται μέσω διατραπεζικού συστήματος σύμφωνα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο της τράπεζας εξωτερικού. Το οποίο τιμοκατάλογο της εκεί τράπεζας φυσικά δεν είναι δυνατό να τον γνωρίζει.

Πολύ μπερδεμένα πράγματα !

Δημοσ.

Φόρτωσα την Revolut με 14 δολλαρια και στο ATM μου ελεγε 15.54 ευρώ. Για ποιο λόγο δείχνει πιο πολυ στο ΑΤΜ και τι προμήθεια κρατάει το ATM για ανάληψη ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...