Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ εστειλα χθες 14/4/16 το έμβασμα από Πειραιώς, και βλέπω σήμερα ότι απέτυχε.

Πήρα τηλέφωνο στην εξυπ. πελατών και μου είπαν ότι για τον Απρίλιο εμβάσματα τέλος...

Χθες που το έστειλα όμως τη δέχτηκε κανονικά τη συναλλαγή.. Δε μου έβγαλε κανένα μήνυμα.

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε λίγες ημέρες θα ταξιδέψω Παρίσι για 6 ημέρες.

Με συμφέρει να φορτώσω την revolut 200-300 euro ώστε να κάνω ανάληψη free από ΑΤΜ ?  (γιατί κάτι μου λεεί πως αν βάλω την ελληνική κάρτα μου για ανάληψη θα με σφάξει στην προμήθεια)

Δημοσ.

Με συμφέρει να φορτώσω την revolut 200-300 euro ώστε να κάνω ανάληψη free από ΑΤΜ ?  (γιατί κάτι μου λεεί πως αν βάλω την ελληνική κάρτα μου για ανάληψη θα με σφάξει στην προμήθεια)

Ναι συμφέρει. Αν και πρέπει να βρεις τράπεζα που δεν έχει τελειώσει το όριο της για εμβάσματα ώστε να στείλεις χρήματα. 

Δημοσ.

Στην περίπτωση που δεν έχεις κάνει Top UP ακόμη να ξέρεις δύσκολα θα φτάσουν. Εγώ διανύω την 8η ημερολογιακή ημέρα που έχω κάνει Τοπ Απ στο λογαριασμό με έμβασμα και τίποτα ακόμη. Απαράδεκτο το σύστημα τους, τρομακτικά αργό, support για κλάμματα, κάθε δύο ώρες εδώ και δύο μέρες μου αλλάζουν σε "πιο έμπειρο". Στη τελική; έχω τον πιο έμπειρο supporter και μάλλον είναι πολύ large αυτός για να μου απαντήσει... qhifsa nahui

Δημοσ.

Στην περίπτωση που δεν έχεις κάνει Top UP ακόμη να ξέρεις δύσκολα θα φτάσουν. Εγώ διανύω την 8η ημερολογιακή ημέρα που έχω κάνει Τοπ Απ στο λογαριασμό με έμβασμα και τίποτα ακόμη. Απαράδεκτο το σύστημα τους, τρομακτικά αργό, support για κλάμματα, κάθε δύο ώρες εδώ και δύο μέρες μου αλλάζουν σε "πιο έμπειρο". Στη τελική; έχω τον πιο έμπειρο supporter και μάλλον είναι πολύ large αυτός για να μου απαντήσει... qhifsa nahui

Έκανες σωστά στην διαδικασία και σε καθυστερούν τα χρήματα 8 μέρες?

Δημοσ.

Να ρωτήσω με την revolut μπορώ να στείλω λεφτά σε λογαριασμό στην Αμερική;

Σε κανέναν τραπεζικό λογαριασμό δεν μπορείς να στείλεις, πλην του να κάνεις ανάληψη σε κάποιον δικό σου εντός Ευρώπης. Μόνο σε άλλο account Revolut στέλνεις. Δεν είναι τραπεζικός λογαριασμός η Revolut.

Δημοσ.

δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την revolut από τον Οκτώβρη που την ανακάλυψα. μέχρι στιγμής έχω δώσει πάνω από 600 ευρώ σε topups συνολικά.

οπότε από δευτέρα θα το προχωρήσω με λίγα χρήματα.

Δημοσ.

Σε κανέναν τραπεζικό λογαριασμό δεν μπορείς να στείλεις, πλην του να κάνεις ανάληψη σε κάποιον δικό σου εντός Ευρώπης. Μόνο σε άλλο account Revolut στέλνεις. Δεν είναι τραπεζικός λογαριασμός η Revolut.

Και με το bank transfer στο μενού της εφαρμογής τί κάνεις??

2im4bra.png

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω με την revolut μπορώ να στείλω λεφτά σε λογαριασμό στην Αμερική;

Στο FAQ τους λένε ότι πρός το παρόν δεν μπορείς να μεταφέρεις χρήματα στην Αμερική λόγω κάποιων περιορισμών. Μπορείς όμως να τη χρησιμοποιήσεις όσο είσαι εκεί για αγορές ή ανάληψη μετρητών από ATM.
  • Like 1
Δημοσ.

Και με το bank transfer στο μενού της εφαρμογής τί κάνεις??

Δοκίμασε να στείλεις σε άλλον εκτός από τον εαυτό σου κι αν δουλέψει γράψε.

Δημοσ.

Δοκίμασε να στείλεις σε άλλον εκτός από τον εαυτό σου κι αν δουλέψει γράψε.

Μήπως έχεις μπερδευτεί κάπου;Υπάρχει η δυνατότητα αυτή.

Δημοσ.

Έκανα αγορά απο το ebay και χρεωθηκα στην κάρτα μου αλλά έφαγα άκυρο από το ebay πως δεν πέρασε η κάρτα. Γιατί;

Καλησπέρα, και σε μένα το ιδιο ,αλλα τα χρήματα έφυγαν........

Τι γίνεται τώρα;

Και σε μενα το ιδιο τα χρηματα εφυγαν αλλα ......

Τι εχουν κανει παλι;

Δημοσ.

Εγώ πάντως έκανα αγορά 60 δολλάρια το μεσημέρι και ενώ απορρίφθηκε η 1η προσπάθεια γιατί είχα μοιρασμένο το υπόλοιπό μου σε 3 νομίσματα και κανένα μόνο του δεν επαρκούσε (το έκανα επίτηδες να το επιβεβαιώσω), αφού μετέτρεψα όλα σε Ευρώ ξαναπροσπάθησα και πέρασε κανονικότατα. Είναι όντως περίεργο τελικά σε κάποιους να μας δουλεύει εντελώς απροβλημάτιστα και σε κάποιους όχι η Revolut.

Υ.Γ. Μέσω Paypal η χρέωση και εννοείται για "απαγορευμένο" είδος για το οποίο δοκίμασα αρχικά την χρεωστική της Εθνικής και έφαγα απόρριψη. Για να διαλυθούν οι όποιες υποψίες έχουν κάποιοι ίσως, ότι τυχόν απορρίψεις έχουν να κάνουν με τα capital controls, ότι το Paypal βλέπει Ελληνική διεύθυνση και κόβει τις συναλλαγές και διάφορα παρόμοια κουλά που έχω διαβάσει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...