antikinsor Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 στο account του paypal εχω δυο καρτες ξ μια είναι η ρέβολουτ που είχα κάνει Primary. Θέλησα να αλλάξω και να κάνω την άλλη πάλι primary αλλά δεν γίνεται με τίποτα, παραμένει η ρεβο σαν primary. Καμιά ιδέα; Νομίζω ότι είναι bug του PayPal, από τότε που εφάρμοσαν το νέο interface στη σελίδα τους. Το ανακάλυψα κι εγώ πριν 10 μέρες περίπου και το έχω αναφέρει στο topic του PayPal και πιο συγκεκριμένα εδώ. Κι αν διαβάσεις το μήνυμά μου, υπάρχει κι άλλη αναφορά από τις αρχές του μήνα, ενώ παράλληλα το επιβεβαίωσα και προχθές με λογαριασμό φίλου μου που και σ' αυτόν δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής προτεραιότητας της κάρτας. Δεν γνωρίζω αν είναι ενήμεροι στην PayPal για το συγκεκριμένο bug ή πρέπει να επικοινωνήσουμε μαζί τους, γιατί στα γρήγορα που έψαξα λίγο στο google μήπως βρω κάποια σχετική αναφορά, δεν ανακάλυψα κάποια. 1
spartak1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Με τη Revolut μπορώ να κάνω αγορές από iHerb; Μπορείς κανονικότατα
kosmasdel Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Έχει πάρει κανείς refund σε πληρωμή που έκανε μέσω paypal με την Revolut; Αν ναι πόσο καιρό κάνει να φανούν τα χρήματα πίσω στην Revolut;
nemesian Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ρε παιδια πηγα σημερα να κανω εμβασμα και μου εβγαλε αυτο ''Σας ενημερώνουμε πως η αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό, έως το ύψος του ορίου των €1.000, δεν είναι δυνατή μέχρι και την 30/4/2016. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις για τις οποίες προηγουμένως έχει εισαχθεί τουλάχιστον ισόποσο κεφάλαιο από την αλλοδαπή.'' Τραπεζα Πειραιως
geov92 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ρε παιδια πηγα σημερα να κανω εμβασμα και μου εβγαλε αυτο ''Σας ενημερώνουμε πως η αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό, έως το ύψος του ορίου των €1.000, δεν είναι δυνατή μέχρι και την 30/4/2016. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις για τις οποίες προηγουμένως έχει εισαχθεί τουλάχιστον ισόποσο κεφάλαιο από την αλλοδαπή.'' Τραπεζα ΠειραιωςΚάνε έμβασμα από άλλη τράπεζα.
kodorevi8ulis Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μπορείς σε ειδικές περιπτώσεις (αν έχεις δυνατότητα υπερανάληψης σε λογαριασμούς μισθοδοσίας συνήθως). Αλλά με έκανε κι εμένα και γέλασα η υπόνοια ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε ποτέ να γίνεται με μια προπληρωμένη σε λογαριασμό μισθοδοσίας που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι σε έναν μήνα (το πολύ) θα μπει ένα στάνταρ (γνωστό) ποσό
Bambis Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Παιδιά καλησπέρα. Μόλις άνοιξα revolut account και έδωσα εντολή να μεταφερθούν και τα πρώτα φράγκα... Εχω όμως μία ερώτηση παρακαλώ... Αν λήξει η κάρτα (ημερομηνία λήξης) και εξακολουθεί να έχει μέσα χρήματα, αυτά τι γίνονται?
nemesian Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Λογαριασμος εθνικης που μπαινει ''ταμειο ανεργειας'' δλδ θα πιασει??? Παιδιά καλησπέρα. Μόλις άνοιξα revolut account και έδωσα εντολή να μεταφερθούν και τα πρώτα φράγκα... Εχω όμως μία ερώτηση παρακαλώ... Αν λήξει η κάρτα (ημερομηνία λήξης) και εξακολουθεί να έχει μέσα χρήματα, αυτά τι γίνονται? φανταζομαι ανανεωνεται η καρτα οπως και στην Ελλαδα με νεα ημερομηνια!!! μεσα σε 5 μερες ηρθε στο σπιτι μου η πλαστικη καρτα οποτε φανταζομαι δεν υπαρχει προβλημα να ερθει ξανα νεα.
kodorevi8ulis Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Λογαριασμος εθνικης που μπαινει ''ταμειο ανεργειας'' δλδ θα πιασει??? δεν θα είναι μισθοδοσίας (τρεχούμενος/οψεως)
AETOLOFITIS Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Παιδια απο το πρωι προσπαθω να στειλω χρηματα με winbank στην revolut. Μου λεει οτι εχω υπερβει το οριο αλλα δεν εχω ξαναστειλει. Ειναι η πρωτη φορα. Καμια ιδεα;
makfil Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Η Πειραιώς έβγαλε ανακοίνωση ότι τέλος τα εμβάσματα γιαυτό το μήνα γιατί έπιασε το όριο.
NikosKallithea Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Παιδια απο το πρωι προσπαθω να στειλω χρηματα με winbank στην revolut. Μου λεει οτι εχω υπερβει το οριο αλλα δεν εχω ξαναστειλει. Ειναι η πρωτη φορα. Καμια ιδεα; 2-3 post πιο πανω http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-οδηγός-επιβίωσης-διαβάστε-τα-3-πρώτα-posts-πριν-ρωτ/?p=54790851
bedazzled Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Πλέον εμβάσματα ΜΟΝΟ στις αρχές του μήνα και όποιος προλάβει, πρόλαβε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις