Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ti ειναι αυτο το asos και σε τι νόμισμα αγοράζεις?

Να υποθέσω ειναι σε ευρω ή δολάρια και στο αλλάζει το ππ σε λίρες

Αν ναι, αλλαξε την επιλογή του ππ σε "Bill me in the currency listed on the seller's invoice" πατώντας στο παρακάτω λινκ

https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding

Με αναζητηση στο ιντερνετ αυτο εβρισκα οτι επρεπε να κανω αλλα δεν μπορουσα να βρω που ηταν η συγκεκριμενη ρυθμιση. Ευχαριστω!

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσπαθω να αγορασω απο το asos μεσω paypal αλλα στο τελος το νομισμα για να πληρωσω γυρναει σε λιρες. Τι φταιει? Στο pp το προεπιλεγμενο νομισμα ειναι το euro, και στην revolut εχω τα χρηματα σε euro και οχι αλλο νομισμα.

Ό,τι και να επιλέξεις σαν νόμισμα, αν ο πωλητής τιμόλογεί και ζητάει λίρες, λίρες θα πληρώσεις. Δεν θα σε ρωτήσει.

Το μόνο που μπορείς να επιλέξεις είναι το αν θα κάνει τη συναλλαγματική μετατροπή το paypal ή η κάρτα σου.

Δημοσ.

Προσπαθω να αγορασω απο το asos μεσω paypal αλλα στο τελος το νομισμα για να πληρωσω γυρναει σε λιρες. Τι φταιει? Στο pp το προεπιλεγμενο νομισμα ειναι το euro, και στην revolut εχω τα χρηματα σε euro και οχι αλλο νομισμα.

Η ASOS είναι Αγγλική επιχείρηση με έδρα στο Camden (Λονδίνο). Μπορεί να έχει γίνει πολυεθνική πλέον, με αρκετά υποκαταστήματα ανά τον κόσμο, αλλά δεν παύει να είναι Aγγλική. Μην σε μπερδεύει λοιπόν που μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα βλέπεις τα προϊόντα να τιμολογούνται σε ευρώ, αφού το site αντιλαμβάνεται από την i.p. σου ότι μπαίνεις από Ελλάδα και έτσι αυτόματα μετατρέπει τις τιμές σε ευρώ. Όταν πας όμως να πληρώσεις για την αγορά σου η χρέωση γίνεται στο νόμισμα της πραγματικής τιμολόγησης που είναι οι λίρες Αγγλίας. Οπότε, ισχύουν αυτά που σωστά σου έγραψε ο theopan και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να επιλέξεις τη μετατροπή να την κάνει η κάρτα σου και όχι το PayPal, όπως σου πρότεινε ο NikosKallithea.

• Like 1
Δημοσ.

στο account του paypal εχω δυο καρτες ξ μια είναι η ρέβολουτ που είχα κάνει Primary. Θέλησα να αλλάξω και να κάνω την άλλη πάλι primary αλλά δεν γίνεται με τίποτα, παραμένει η ρεβο σαν primary. Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Το βαζω και σε αυτο το θεμα παιδια.

Πειραιως

Θέμα: Εξάντληση μηνιαίου Ορίου για Εκτέλεση Εμβασμάτων στο εξωτερικό έως του ποσού χιλίων (1000) ευρώ

Σας ενημερώνουμε ότι έχει εξαντληθεί το μηνιαίο όριο που έχει καθοριστεί για την Τράπεζα, από την Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών για εκτέλεση εμβασμάτων στο εξωτερικό έως και €1000, έτσι όπως αυτό ορίζεται από το πλαίσιο των Capital Controls.

Κατόπιν τούτου, από σήμερα και μέχρι το τέλος του μήνα (30/04/2016) δεν θα είναι δυνατή η εκτέλεση μεταφοράς πίστωσης στο εξωτερικό με χρήση του ορίου των €1000.

Σημειώνεται ότι, η εκτέλεση μεταφοράς πίστωσης στο εξωτερικό με χρήση ορίου από εισερχόμενα εμβάσματα εξωτερικού διεκπεραιώνεται κανονικά.

• Like 1
Δημοσ.

Η ASOS είναι Αγγλική επιχείρηση με έδρα στο Camden (Λονδίνο). Μπορεί να έχει γίνει πολυεθνική πλέον, με αρκετά υποκαταστήματα ανά τον κόσμο, αλλά δεν παύει να είναι Aγγλική. Μην σε μπερδεύει λοιπόν που μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα βλέπεις τα προϊόντα να τιμολογούνται σε ευρώ, αφού το site αντιλαμβάνεται από την i.p. σου ότι μπαίνεις από Ελλάδα και έτσι αυτόματα μετατρέπει τις τιμές σε ευρώ. Όταν πας όμως να πληρώσεις για την αγορά σου η χρέωση γίνεται στο νόμισμα της πραγματικής τιμολόγησης που είναι οι λίρες Αγγλίας. Οπότε, ισχύουν αυτά που σωστά σου έγραψε ο theopan και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να επιλέξεις τη μετατροπή να την κάνει η κάρτα σου και όχι το PayPal, όπως σου πρότεινε ο NikosKallithea.

Το γνωριζω αυτο, για αυτο πανω κατω ηξερα τι εφταιγε. Απλα ειχα κανει παλι αγορα πριν κανα μηνα, παλι απο το ασος, με την ιδια καρτα αλλα σε ευρω χωρις να αλλαξω κατι. Το προβλημα παντως λυθηκε, ευχαριστω.

Δημοσ.

Έκανα χθες εγγραφή, πιστοποίηση (με τη 2η πέτυχε), ζήτησα φυσική κάρτα και έστειλα

δοκιμαστικά 50κάτι ευρώ από alpha bank. Η εκτέλεση της εντολής έγινε χθες στις 22:00

και φαίνεται ότι έφυγαν τα λεφτά. Περιμένω να εμφανιστούν στη Revolut.

11/03 22:00 στάλθηκε το έμβασμα, 13/03 23:00 πιστώθηκαν στο Revolut.

Βέβαια η διαδικασία δεν ήταν εντελώς απροβλημάτιστη καθώς πρώτα μου

ήρθε ένα μήνυμα από Revolut ότι μπήκαν λεφτά από λογαριασμό που δεν

είναι δικός μου και ότι πρέπει να μιλήσω με το support μέσω της εφαρμοφής

εντως 24ωρών διαφορετικά θα τα στείλουν πίσω. Το Support Chat ήταν πε-

σμένο οπότε δεν μπορούσα να επικοινωνήσω. Μετά ανοίγω την εφαρμογή

και βλέπω το ποσό κανονικά πιστωμένο και 5 λεπτά αργότερα μου ήρθε μή-

νυμα ότι τα λεφτά έχουν πιστωθεί.

Ψιλο χυμαδιό μου φαίνεται σαν υπηρεσία οπότε συνεχίζω με επιφύλλαξη.

Δημοσ.

Μια ερωτηση, εαν παρω την φυσικη καρτα στα χερια μου μπορω να παω στο ATM και να κανω καταθεση απο το ATM στον λογαριασμο ετσι ωστε να μπουν τα λεφτα αμεσως;;; η πρεπει να γινει μεσω εμβασματος;

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Μια ερωτηση, εαν παρω την φυσικη καρτα στα χερια μου μπορω να παω στο ATM και να κανω καταθεση απο το ATM στον λογαριασμο ετσι ωστε να μπουν τα λεφτα αμεσως;;; η πρεπει να γινει μεσω εμβασματος;

Ευχαριστω!

Όχι. Δεν έχεις καν λογαριασμό στο όνομά σου αλλά ακόμα και να είχες -όπως συμβαίνει με άλλες κάρτες- κατάθεση από ΑΤΜ άλλης τράπεζας (όπως είναι όλες οι Ελληνικές) δεν γίνεται. Αποκλειστικά με έμβασμα.

Δημοσ.

Όχι. Δεν έχεις καν λογαριασμό στο όνομά σου αλλά ακόμα και να είχες -όπως συμβαίνει με άλλες κάρτες- κατάθεση από ΑΤΜ άλλης τράπεζας (όπως είναι όλες οι Ελληνικές) δεν γίνεται. Αποκλειστικά με έμβασμα.

Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Κατι ακομα, οπως μπορω να κανω με την καρτα μου εδω να τραβηξω πχ 2000 (ενω ο λογαριασμος δεν εχει χρηματα) αλλα πρεπει να τα ξαναβαλω σε ενα μηνα. μπορω να το κανω με την revolut?

Δημοσ.

Το βαζω και σε αυτο το θεμα παιδια.

Πειραιως

Μόλις είπα να στείλω λεφτά για το δώρο μου, με πήρες την γη κάτω από τα πόδια

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Κατι ακομα, οπως μπορω να κανω με την καρτα μου εδω να τραβηξω πχ 2000 (ενω ο λογαριασμος δεν εχει χρηματα) αλλα πρεπει να τα ξαναβαλω σε ενα μηνα. μπορω να το κανω με την revolut?

φυσικά και 5000 και χωρίς να χρειάζεται να έχεις κάνει verification , μοιράζουν λεφτά :) 

ρεεε συ , η "κάρτα σου" τι κάρτα είναι ; πιστωτική ;

στην χρεωστική σου μπορείς να βγάλεις λεφτά που δεν έχει ο λογαριασμός σου ;;;;;

Δημοσ.

φυσικά και 5000 και χωρίς να χρειάζεται να έχεις κάνει verification , μοιράζουν λεφτά :)

ρεεε συ , η "κάρτα σου" τι κάρτα είναι ; πιστωτική ;

στην χρεωστική σου μπορείς να βγάλεις λεφτά που δεν έχει ο λογαριασμός σου ;;;;;

Μπορείς σε ειδικές περιπτώσεις (αν έχεις δυνατότητα υπερανάληψης σε λογαριασμούς μισθοδοσίας συνήθως). Αλλά με έκανε κι εμένα και γέλασα η υπόνοια ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε ποτέ να γίνεται με μια προπληρωμένη :-D

Δημοσ.

Ποιος ο λογος να κανεις clear cache?σε iphone δεν βλρπω να υπαρχει επιλογη για clear cache.

Ο λόγος είναι ότι υπάρχει ένα bug της Revolut που όταν φτιάχνεις τον λογαριασμό σου τα στοιχεία της κάρτας σου υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν. Ετσι κάνεις εκκαθάριση δεδομένων και cache για να τσεκάρεις αν όντως έχει αλλάξει κάτι. Μπορείς όμως να το κάνεις και με ένα απλό log-out από την εφαρμογή και μετά ξανά log-in.

Με τη Revolut μπορώ να κάνω αγορές από iHerb;

Αν το iHerb υποστηρίζει κάρτες Mastercard φυσικά και μπορείς.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...