d_gkal Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Κανει την μετατροπη η revolut, η όποια ειναι η πιο συμφερουσα αν δε κανω λάθος
NikosKallithea Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ωραία, τώρα θέλω να την βάλω στο Amazon, πρέπει να επιλέξω κάτι για να μετατρέπει η κάρτα τα ευρώ σε λίρες για να μην με χρεώνει το Amazon; Τα εχεις μπερδέψει λιγο, στο παυπαλ επιλεγείς ποιος θα κάνει την μετατροπή, στο αμαζον δεν υπαρχει τετοια επιλογη και δεν κανει καμια μετατροπή το αμαζον.
inel Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Υπαρχει και στο amazon παρόμοια επιλογή ώστε να μην κανει την μετατροπη σε ευρω: Your account > Turn On / Turn Off Amazon Currency Converter. Επιλέγεις να είναι off. 1
stathis192 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 πριν 4-5 μερες με το που εκανα confirm την καρτα στο paypal εξαφανιστικε και δεν την ξαναπαιρνε, σημερα μου επεστρεψαν το 1,24 euro και μετα την πηρε χωρις να χρειαστει να κανω ξανα confirm
theopan Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 πριν 4-5 μερες με το που εκανα confirm την καρτα στο paypal εξαφανιστικε και δεν την ξαναπαιρνε, σημερα μου επεστρεψαν το 1,24 euro και μετα την πηρε χωρις να χρειαστει να κανω ξανα confirm Δεν δείχνει πότε είναι confirmed μια κάρτα στη νέα εμφάνιση... Όταν είσαι στη λίστα με τις κάρτες, πάτα στο "Old account view"> My wallet>Update και δες τι γράφει στη συγκεκριμένη κάρτα. Το πιο πιθανό είναι να χρειάζεται πάλι confirm. Έχουμε γεμίσει αυτό το θέμα πάλι με ιστορίες για το Paypal όμως! Υπάρχουν άλλα θέματα για αυτό. 1
vrwmiaris Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Από την εφαρμογή της Πειραιώς έχει δοκιμάσει να φορτώσει χρήματα στη revolut;
Dare-Devil Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Από την εφαρμογή της Πειραιώς έχει δοκιμάσει να φορτώσει χρήματα στη revolut; Ποια εφαρμογή ;
asdfnikos Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Από την εφαρμογή της Πειραιώς έχει δοκιμάσει να φορτώσει χρήματα στη revolut; Παλιότερα δεν περνάγαν τα εμβάσματα απο το app . 1 του μήνα που δοκίμασα πέρασε αμέσως το έμβασμα.
Dt7o Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 εχει δοκιμασει κανεις να αγορασει απο sports direct με revolut?
spartak1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 εχει δοκιμασει κανεις να αγορασει απο sports direct με revolut? Ναι. Δουλεύει κανονικά
leros2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 εχει δοκιμασει κανεις να αγορασει απο sports direct με revolut? ναι 3 φορές μέσω paypal . Ολα μια χαρα,
karlito13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ποιος ο λογος να κανεις clear cache?σε iphone δεν βλρπω να υπαρχει επιλογη για clear cache.
overpower Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Προσπαθω να αγορασω απο το asos μεσω paypal αλλα στο τελος το νομισμα για να πληρωσω γυρναει σε λιρες. Τι φταιει? Στο pp το προεπιλεγμενο νομισμα ειναι το euro, και στην revolut εχω τα χρηματα σε euro και οχι αλλο νομισμα.
NikosKallithea Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Προσπαθω να αγορασω απο το asos μεσω paypal αλλα στο τελος το νομισμα για να πληρωσω γυρναει σε λιρες. Τι φταιει? Στο pp το προεπιλεγμενο νομισμα ειναι το euro, και στην revolut εχω τα χρηματα σε euro και οχι αλλο νομισμα. Ti ειναι αυτο το asos και σε τι νόμισμα αγοράζεις? Να υποθέσω ειναι σε ευρω ή δολάρια και στο αλλάζει το ππ σε λίρες Αν ναι, αλλαξε την επιλογή του ππ σε "Bill me in the currency listed on the seller's invoice" πατώντας στο παρακάτω λινκ https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις