Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραία, τώρα θέλω να την βάλω στο Amazon, πρέπει να επιλέξω κάτι για να μετατρέπει η κάρτα τα ευρώ σε λίρες για να μην με χρεώνει το Amazon;

Τα εχεις μπερδέψει λιγο, στο παυπαλ επιλεγείς ποιος θα κάνει την μετατροπή, στο αμαζον δεν υπαρχει τετοια επιλογη και δεν κανει καμια μετατροπή το αμαζον.

Δημοσ.

Υπαρχει και στο amazon παρόμοια επιλογή ώστε να μην κανει την μετατροπη σε ευρω:

Your account > Turn On / Turn Off Amazon Currency Converter.

Επιλέγεις να είναι off.

• Like 1
Δημοσ.

πριν 4-5 μερες με το που εκανα confirm την καρτα στο paypal εξαφανιστικε και δεν την ξαναπαιρνε, σημερα μου επεστρεψαν το 1,24 euro και μετα την πηρε χωρις να χρειαστει  να κανω ξανα confirm :unsure:

Δημοσ.

πριν 4-5 μερες με το που εκανα confirm την καρτα στο paypal εξαφανιστικε και δεν την ξαναπαιρνε, σημερα μου επεστρεψαν το 1,24 euro και μετα την πηρε χωρις να χρειαστει  να κανω ξανα confirm :unsure:

Δεν δείχνει πότε είναι confirmed μια κάρτα στη νέα εμφάνιση... Όταν είσαι στη λίστα με τις κάρτες, πάτα στο "Old account view"> My wallet>Update και δες τι γράφει στη συγκεκριμένη κάρτα. Το πιο πιθανό είναι να χρειάζεται πάλι confirm.

Έχουμε γεμίσει αυτό το θέμα πάλι με ιστορίες για το Paypal όμως! Υπάρχουν άλλα θέματα για αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Από την εφαρμογή της Πειραιώς έχει δοκιμάσει να φορτώσει χρήματα στη revolut;

Παλιότερα δεν περνάγαν  τα εμβάσματα απο το app . 1 του μήνα που δοκίμασα πέρασε αμέσως το έμβασμα. 

Δημοσ.

Προσπαθω να αγορασω απο το asos μεσω paypal αλλα στο τελος το νομισμα για να πληρωσω γυρναει σε λιρες. Τι φταιει? Στο pp το προεπιλεγμενο νομισμα ειναι το euro, και στην revolut εχω τα χρηματα σε euro και οχι αλλο νομισμα.

Δημοσ.

Προσπαθω να αγορασω απο το asos μεσω paypal αλλα στο τελος το νομισμα για να πληρωσω γυρναει σε λιρες. Τι φταιει? Στο pp το προεπιλεγμενο νομισμα ειναι το euro, και στην revolut εχω τα χρηματα σε euro και οχι αλλο νομισμα.

Ti ειναι αυτο το asos και σε τι νόμισμα αγοράζεις?

Να υποθέσω ειναι σε ευρω ή δολάρια και στο αλλάζει το ππ σε λίρες

Αν ναι, αλλαξε την επιλογή του ππ σε "Bill me in the currency listed on the seller's invoice" πατώντας στο παρακάτω λινκ

https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...