theopan Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Από τη στιγμή που του ζήτησε e-mail ο πωλητής ήταν δεδομένο ότι δεν θα ακολουθούσε την "κανονική" διαδικασία και τα λεφτά θα επέστρεφαν στο balance. Κάποιοι κάνουν refund με αυτό τον τρόπο (δεν είμαι σίγουρος για το λόγο αλλά δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία για τον πελάτη). Η δουλειά του έγινε πάντως. Του είπε τώρα που θυμήθηκα ότι η διαδικασία κόλλαγε στη Revolut (και με την αναξιοπιστία που τη χαρακτηρίζει το πιστεύω).
iakoboss7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 προσωπικα παντως, οποτε μου εχουν κανει refund στην revolut (μεσω paypal) εμφανιζεται η κινηση του refund στην paypal και μετα απο ~3 μερες μπαινουν τα λεφτα στην revolut. δεν υπαρχει περιπτωση να μην μπορουσε ο πωλητης να κανει refund στην revolut... 1
theopan Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 προσωπικα παντως, οποτε μου εχουν κανει refund στην revolut (μεσω paypal) εμφανιζεται η κινηση του refund στην paypal και μετα απο ~3 μερες μπαινουν τα λεφτα στην revolut. δεν υπαρχει περιπτωση να μην μπορουσε ο πωλητης να κανει refund στην revolut... Στο #4671 γράφει ότι "έφαγε άκυρο ο πωλητής στο ebay όταν πήγε να μου κάνει refund". Κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και σε εμένα στο παρελθόν και δεν είχα ασχοληθεί περαιτέρω η δε Revolut ξέρουμε ότι είναι απολύτως προβληματική και στην φυσιολογική χρήση της με το Paypal πολύ δε περισσότερο θα είναι σε περίεργες διαδικασίες όπως μια επιστροφή. Μπορεί να έχει να κάνει με τη διαδικασία που βρίσκεται ένα dispute ή με τις προμήθειες. Σε κάθε περίπτωση δεν έχει νόημα να καθόμαστε να συζητάμε για το που έγινε το refund για 10-15$. Σημασία έχει ότι έγινε...
NikosKallithea Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δεν νομιζω να με κοροιδεψε γιατί με ενημέρωσε άμεσα μετά την αίτηση για refund, ζήτησε το email από το paypal και μου τα έστειλε κατευθείαν στο balance τα χρήματα. Απο τα λεγομενα σου σίγουρα σε δουλεύει ψιλο γαζι, οι πωλητές δεν ζητάνε ΠΟΤΕ εμαιλ για να κάνουν refund
Skater_Boy Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Τα λεφτά τα πήρα πίσω αλλά κατευθείαν στο paypal δίνοντας το email. Γιατί δεν μπόρεσε να κάνει το refund δεν τον ρώτησα από την στιγμή που πήρα τα χρήματα πίσω. Απλά με παρεξένεψε που δεν μπόρεσε γιατί περιμένω μεγάλο refund από aliexpress και φοβάμαι μην φάω κανα άκυρο και εκεί.
Dare-Devil Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Στο #4671 γράφει ότι "έφαγε άκυρο ο πωλητής στο ebay όταν πήγε να μου κάνει refund". Κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και σε εμένα στο παρελθόν και δεν είχα ασχοληθεί περαιτέρω η δε Revolut ξέρουμε ότι είναι απολύτως προβληματική και στην φυσιολογική χρήση της με το Paypal πολύ δε περισσότερο θα είναι σε περίεργες διαδικασίες όπως μια επιστροφή. Μπορεί να έχει να κάνει με τη διαδικασία που βρίσκεται ένα dispute ή με τις προμήθειες. Σε κάθε περίπτωση δεν έχει νόημα να καθόμαστε να συζητάμε για το που έγινε το refund για 10-15$. Σημασία έχει ότι έγινε... Προβληματικη σε μερικούς. Έχω κάνει κοντά 30 συναλαλγες με revolut paypal και ebay . Στην μία έπρεπε να γίνει refund επειδή προέκυψε θέμα με τον πωλητή. Ο πωλητής ούτε καν απάνταγε στα μυνήματα. Τελικά απευθύνθηκα στο support της paypal μέσα σε 36 ώρες έγινε refund στην κάρτα μου (revolut) και όχι ως balance στο paypal και μετά απο 48 ώρες φάνηκε και στο revolut app.
Mitsos_The_Great Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Καλά έκανες και το άλλαξες σε Dimitrios. Οτι λέει η ταυτότητα σου πρέπει να βάλεις. Λογικά δεν έχεις γίνει approved ακόμα επειδή άλλαξες το όνομα. Μην ανησυχείς. Αν δεν γίνεις approved μπορείς να το κάνεις και μέσω e-mail με το να τους στείλεις αυτά που ζητάνε. Τελικά τους έστειλα στο support επίσημο έγγραφο όπως μου ζήτησαν που να γράφει το όνομά μου και την οδό μου. Το δέχτηκαν και με έκαναν approved! Κάτι τελευταίο. Σήμερα το πρωί έστειλα περίπου στα 6ε για δοκιμή (θα τα αξιοποιήσω στο origin access). Αυτά θα φαίνονται μεθάυριο λογικά, έτσι;
stathis192 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Το όνομα σου πρέπει να είναι όπως στην ταυτότητα. Και εγώ Giorgos είχα βάλει και δεν μπορούσα να γίνω verified. Μόλις άλλαξα σε Georgios αμέσως έγραψε approved. Τα λεφτά δεν τα χάνεις, θα γυρίσουν πίσω. Εκτός και αν καταφέρεις και μιλήσεις με το support και τους εξηγήσεις το λάθος σου. Μην θυμώνετε που δεν απαντάνε. Εχουν άπειρες ερωτήσεις καθημερινά να απαντήσουν. Μόνο οι ερωτήσεις από τους Ελληνες φτάνουν Οσο για το δεύτερο τώρα, είτε δεν είναι αρκετό το υπόλοιπο σου για να γίνει η σύνδεση στο Paypal, είτε πρέπει να κάνεις μια εκκαθάριση δεδομένων να δείς αν άλλαξαν τα στοιχεία της κάρτας και γι' αυτό δεν την δέχεται. πως γινεται εκκαθαριση δεδομενων???
d_gkal Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Τριτη βραδυ μεσα επεσες! πριν καμια ωρα μπηκαν!!! 1
geov92 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Τελικά τους έστειλα στο support επίσημο έγγραφο όπως μου ζήτησαν που να γράφει το όνομά μου και την οδό μου. Το δέχτηκαν και με έκαναν approved! Κάτι τελευταίο. Σήμερα το πρωί έστειλα περίπου στα 6ε για δοκιμή (θα τα αξιοποιήσω στο origin access). Αυτά θα φαίνονται μεθάυριο λογικά, έτσι; Ισως και να φανούν αύριο βράδυ. Στη χειρότερη μεθαύριο. Εμένα μία μέρα κάνει και είμαι verified. Μπορεί επειδή είναι το πρώτο σου έμβασμα να φανούν μεθαύριο. πως γινεται εκκαθαριση δεδομενων???Ρυθμίσεις -> Apps -> Revolut -> Clear Data/Clear Cache. Είτε απλά κάνεις log-out και ξανά log-in και βλέπεις αν άλλαξαν τα στοιχεία ή αν παρέμειναν ίδια. 2
Mitsos_The_Great Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Ισως και να φανούν αύριο βράδυ. Στη χειρότερη μεθαύριο. Εμένα μία μέρα κάνει και είμαι verified. Μπορεί επειδή είναι το πρώτο σου έμβασμα να φανούν μεθαύριο. Ευχαριστώ πολύ!
vrwmiaris Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Να ρωτήσω, το reference που πρέπει να βάλω στο winbank που το βλέπω;
stamo Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Να ρωτήσω, το reference που πρέπει να βάλω στο winbank που το βλέπω; Πατάς Top Up (τον κύκλο με τον σταυρό). Στη επόμενη οθόνη που γράφει Top up by card πατάς το δεξί βελάκι. Από το αναδυόμενο παράθυρο διαλέγεις Top up via Transfer. Με κινήσεις συρσίματος των δακτύλων διαλέγεις την οθόνη Transfer EUR. Σε αυτή την οθόνη υπάρχουν όλες οι πληροφορίες που χρειάζεσαι. 2
vrwmiaris Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Ωραία, τώρα θέλω να την βάλω στο Amazon, πρέπει να επιλέξω κάτι για να μετατρέπει η κάρτα τα ευρώ σε λίρες για να μην με χρεώνει το Amazon;
Προτεινόμενες αναρτήσεις