bedazzled Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Παιδιά το όριο ανάληψης (από ΑΤΜ Πειραιώς) πόσο είναι τον μήνα χωρίς προμήθεια; Και κάθε πότε γίνεται reset το όριο;
Dare-Devil Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Παιδιά το όριο ανάληψης (από ΑΤΜ Πειραιώς) πόσο είναι τον μήνα χωρίς προμήθεια; Και κάθε πότε γίνεται reset το όριο; https://revolut.com/fairusage Αν εννοείς για το τι χρεώνει η πειραιώς και τι όριο εχει δεν υπάρχει αν τραβήξεις λεφτά απο την revolut πολύ απλά η κάρτα είναι Βρετανική και δεν υπάρχουν capital controls Η πειραιώς δεν χρεώνει κάτι . Όλα αυτά ισχύουν για όλες τις τράπεζες απο όσο ξέρουμε . 1
Agathoklis Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Ξέρει κανείς γιατί έφαγε άκυρο ο πωλητής στο ebay όταν πήγε να μου κάνει refund? Η πληρωμή έγινε με revolut και paypal. Επίσης refund από aliexpress θα γίνει κανονικά. Έχει τύχει σε κανέναν? Ειναι πολυ πιθανο να σε κοροιδευει ο πωλητης, δεν νομιζω οτι εχει σχεση η καρτα με το refund στο παιπαλ 1
bedazzled Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 https://revolut.com/fairusage Thanks για το link. Αν κατάλαβα καλά σταθερό ποσό είναι οι 500 λίρες, ενώ τα €650 είναι με συναλλαγματική μετατροπή; Δηλαδή την μια μέρα μπορεί να είναι και 649, ενώ την άλλη 651, ανάλογα την ισοτιμία... ρωτάω μην τυχόν περάσουμε το όριο για λίγα cents και φάμε προμήθεια.
Dare-Devil Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Thanks για το link. Αν κατάλαβα καλά σταθερό ποσό είναι οι 500 λίρες, ενώ τα €650 είναι με συναλλαγματική μετατροπή; Δηλαδή την μια μέρα μπορεί να είναι και 649, ενώ την άλλη 651, ανάλογα την ισοτιμία... ρωτάω μην τυχόν περάσουμε το όριο για λίγα cents και φάμε προμήθεια. Θα σε γελάσω. Ρώτα καλύτερα . 1
NikosKallithea Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Thanks για το link. Αν κατάλαβα καλά σταθερό ποσό είναι οι 500 λίρες, ενώ τα €650 είναι με συναλλαγματική μετατροπή; Δηλαδή την μια μέρα μπορεί να είναι και 649, ενώ την άλλη 651, ανάλογα την ισοτιμία... ρωτάω μην τυχόν περάσουμε το όριο για λίγα cents και φάμε προμήθεια. Οχι τα ποσα ειναι οπως τα λεει ακέραια και αφορούν τα νομίσματα που εχεις στην ρεβολουτ, δηλαδή αν εχεις £1000 και €1000 και $1000 τοτε μπορείς αν κανεις ανάληψη ενα απο τα ποσα που αναφέρει(£500 / €650 / $700) ανα μηνα. Αυτο που λες εσυ ισχυει αν εχεις μονο πχ ευρω και κανεις ανάληψη σε λιρες 2
Mitsos_The_Great Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Παιδιά θέλω να στείλω χρήματα (κάτω από 10ε) στην Revolut από το i-bank της εθνικής αλλά έχω την εξής απορία: Η Revolut γράφει το όνομά μου "DIMITRIS" ενώ η κάρτα της εθνικής D C (D= Dimitris, C= Όνομα πατρός). Θα εχω κάποιο πρόβλημα;
theopan Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Παιδιά θέλω να στείλω χρήματα (κάτω από 10ε) στην Revolut από το i-bank της εθνικής αλλά έχω την εξής απορία: Η Revolut γράφει το όνομά μου "DIMITRIS" ενώ η κάρτα της εθνικής D C (D= Dimitris, C= Όνομα πατρός). Θα εχω κάποιο πρόβλημα; Τι γράφει η κάρτα της Εθνικής μικρή έως καμία σημασία έχει γιατί οι Ελληνικές τράπεζες και οι άσχετοι τραπεζικοί έχουν κάνει ότι τους κατέβαινε στο κεφάλι σε αυτό το θέμα. Τι γράφει η καρτέλα του πελάτη που έχεις στην Εθνική έχει σημασία. Αν λέγεσαι (βάση ταυτότητας) DIMITRIOS που είναι και το πιθανότερο και παρ'όλα αυτά σε έχουν καταχωρημένο ως DIMITRIS στην ΕΤΕ, σε πρώτη φάση δεν θα έχεις πρόβλημα με το έμβασμα, θα έχεις όμως όταν έρθει η ώρα και θα χρειαστεί να κάνεις verification στη Revolut γιατί θα υπάρχει ασυμφωνία με την ταυτότητά σου. Εξακρίβωσε το που έχει γίνει το λάθος σε αυτή την περίπτωση και απευθύνσου ανάλογα για να διορθωθεί. Όπως σε γράφει η ταυτότητα ή/και το διαβατήριό σου πρέπει να είσαι καταχωρημένος παντού. Υ.Γ. Πραγματικά τα έχω πάρει άσχημα με τους τραπεζικούς της κακιάς ώρας! Ούτε 300€ μισθό δεν αξίζουν με την ασχετοσύνη, την ανικανότητα, και τη βαριεστημάρα που τους διακρίνει! Όχι χιλιάρικα, διχιλιαρα και τριχίλιαρα μισθούς και "εθελούσιες" που τους πληρώνουμε χρυσούς ακόμα με τις "διασώσεις" των μαγαζιών που κατάφεραν να φαλιρίσουν... 1
Mitsos_The_Great Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Τι γράφει η κάρτα της Εθνικής μικρή έως καμία σημασία έχει γιατί οι Ελληνικές τράπεζες και οι άσχετοι τραπεζικοί έχουν κάνει ότι τους κατέβαινε στο κεφάλι σε αυτό το θέμα. Τι γράφει η καρτέλα του πελάτη που έχεις στην Εθνική έχει σημασία. Αν λέγεσαι (βάση ταυτότητας) DIMITRIOS που είναι και το πιθανότερο και παρ'όλα αυτά σε έχουν καταχωρημένο ως DIMITRIS στην ΕΤΕ, σε πρώτη φάση δεν θα έχεις πρόβλημα με το έμβασμα, θα έχεις όμως όταν έρθει η ώρα και θα χρειαστεί να κάνεις verification στη Revolut γιατί θα υπάρχει ασυμφωνία με την ταυτότητά σου. Εξακρίβωσε το που έχει γίνει το λάθος σε αυτή την περίπτωση και απευθύνσου ανάλογα για να διορθωθεί. Όπως σε γράφει η ταυτότητα ή/και το διαβατήριό σου πρέπει να είσαι καταχωρημένος παντού. Υ.Γ. Πραγματικά τα έχω πάρει άσχημα με τους τραπεζικούς της κακιάς ώρας! Ούτε 300€ μισθό δεν αξίζουν με την ασχετοσύνη, την ανικανότητα, και τη βαριεστημάρα που τους διακρίνει! Όχι χιλιάρικα, διχιλιαρα και τριχίλιαρα μισθούς και "εθελούσιες" που τους πληρώνουμε χρυσούς ακόμα με τις "διασώσεις" των μαγαζιών που κατάφεραν να φαλιρίσουν... Πραγματικά έχεις δίκιο. Φαντάσου εμένα για να μου ενεργοποιήσουν το i-bank μου έλεγαν ότι έχει πρόβλημα το σύστημα και να πάω αύριο (3 φορές έγινε αυτό) ώσπου πήγα σε άλλο κατάστημα της ίδιας τράπεζας και έγινε η δουλειά μου. Είναι απαράδεκτοι. Ευτυχώς στην εθνική υπάρχω σαν "DIMITRIOS" ενώ στη Revolut σαν "DIMITRIS" (το οποίο και άλλαξα σε "DIMITRIOS" από το προφίλ, δεν ξέρω αν έπραξα σωστά). Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν κάνει verify την ταυτότητα και μου λέει να δοκιμάσω ξανά. Δοκίμασα 2-3 φορές ακόμα και έχει κολήσει στον έλεγχο από χθες το βράδυ. Να ανησυχώ;
Bambis Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Aν είναι Πειραιώς την κάρτα σου θα την πάρεις εκείνη την στιγμή και έτοιμη προς χρήση . Ακριβώς όπως είπες... Πήγα, τα διόρθωσα όλα και μου έδωσαν επιτόπου νέο πλαστικό. Σας ευχαριστώ όλους για τις οδηγίες...
geov92 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Πραγματικά έχεις δίκιο. Φαντάσου εμένα για να μου ενεργοποιήσουν το i-bank μου έλεγαν ότι έχει πρόβλημα το σύστημα και να πάω αύριο (3 φορές έγινε αυτό) ώσπου πήγα σε άλλο κατάστημα της ίδιας τράπεζας και έγινε η δουλειά μου. Είναι απαράδεκτοι. Ευτυχώς στην εθνική υπάρχω σαν "DIMITRIOS" ενώ στη Revolut σαν "DIMITRIS" (το οποίο και άλλαξα σε "DIMITRIOS" από το προφίλ, δεν ξέρω αν έπραξα σωστά). Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν κάνει verify την ταυτότητα και μου λέει να δοκιμάσω ξανά. Δοκίμασα 2-3 φορές ακόμα και έχει κολήσει στον έλεγχο από χθες το βράδυ. Να ανησυχώ;Καλά έκανες και το άλλαξες σε Dimitrios. Οτι λέει η ταυτότητα σου πρέπει να βάλεις. Λογικά δεν έχεις γίνει approved ακόμα επειδή άλλαξες το όνομα. Μην ανησυχείς. Αν δεν γίνεις approved μπορείς να το κάνεις και μέσω e-mail με το να τους στείλεις αυτά που ζητάνε. 1
eaglos Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Έκανα χθες εγγραφή, πιστοποίηση (με τη 2η πέτυχε), ζήτησα φυσική κάρτα και έστειλα δοκιμαστικά 50κάτι ευρώ από alpha bank. Η εκτέλεση της εντολής έγινε χθες στις 22:00 και φαίνεται ότι έφυγαν τα λεφτά. Περιμένω να εμφανιστούν στη Revolut.
Skater_Boy Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Ειναι πολυ πιθανο να σε κοροιδευει ο πωλητης, δεν νομιζω οτι εχει σχεση η καρτα με το refund στο παιπαλΔεν νομιζω να με κοροιδεψε γιατί με ενημέρωσε άμεσα μετά την αίτηση για refund, ζήτησε το email από το paypal και μου τα έστειλε κατευθείαν στο balance τα χρήματα. 1
theopan Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δεν νομιζω να με κοροιδεψε γιατί με ενημέρωσε άμεσα μετά την αίτηση για refund, ζήτησε το email από το paypal και μου τα έστειλε κατευθείαν στο balance τα χρήματα. Άρα το refund σου το έκανε! Τι πρόβλημα έχεις;
iakoboss7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 το σωστο ειναι να γινεται απο εκει που πληρωσες... οχι να σου στελνουν χρηματα στο paypal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις