Bambis Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Εχω ένα σωρό κάρτες τραπεζών και 2 που να γράφουν το όνομά μου με τον ίδιο τρόπο δεν υπάρχουν... Η μία λέει "Charalabos" Η άλλη "Charalampos" Η άλλη "Haralabos" και η άλλη "Haralampos" Τι στο καλό να τους δηλώσω τώρα στη revolut? Η ταυτότητα με λέει Charalampos, αλλά η Πειραιώς (από την οποία θέλω να μεταφέρω) λέει Charalabos
theopan Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Εχω ένα σωρό κάρτες τραπεζών και 2 που να γράφουν το όνομά μου με τον ίδιο τρόπο δεν υπάρχουν... Η μία λέει "Charalabos" Η άλλη "Charalampos" Η άλλη "Haralabos" και η άλλη "Haralampos" Τι στο καλό να τους δηλώσω τώρα στη revolut? CHARALAMPOS (http://www.passport.gov.gr/elot-743.html). Αυτό δηλαδή που θα πρέπει να λέει και η ταυτότητά σου βάση ΕΛΟΤ 743 και αυτό που είναι το κύριο κριτήριο. Τις κάρτες που λένε κάτι διαφορετικό, να τις πας να τις τρίψεις στη μούρη αυτών που σου τις έβγαλαν και να ζητήσεις να τις επανεκδώσουν με τη σωστή γραφή του ονόματός σου όπως επίσης και να διορθώσουν άμεσα τα στοιχεία της καρτέλας σου στις τράπεζες που τυχόν έχουν κάτι διαφορετικό. 3
Dare-Devil Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 CHARALAMPOS (http://www.passport.gov.gr/elot-743.html). Αυτό δηλαδή που θα πρέπει να λέει και η ταυτότητά σου βάση ΕΛΟΤ 743 και αυτό που είναι το κύριο κριτήριο. Τις κάρτες που λένε κάτι διαφορετικό, να τις πας να τις τρίψεις στη μούρη αυτών που σου τις έβγαλαν και να ζητήσεις να τις επανεκδώσουν με τη σωστή γραφή του ονόματός σου όπως επίσης και να διορθώσουν άμεσα τα στοιχεία της καρτέλας σου στις τράπεζες που τυχόν έχουν κάτι διαφορετικό. Και μόλις πήγα να ποστάρω το συγκεκριμένο link !!
Skater_Boy Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Ξέρει κανείς γιατί έφαγε άκυρο ο πωλητής στο ebay όταν πήγε να μου κάνει refund? Η πληρωμή έγινε με revolut και paypal. Επίσης refund από aliexpress θα γίνει κανονικά. Έχει τύχει σε κανέναν?
Bambis Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 CHARALAMPOS (http://www.passport.gov.gr/elot-743.html). Αυτό δηλαδή που θα πρέπει να λέει και η ταυτότητά σου βάση ΕΛΟΤ 743 και αυτό που είναι το κύριο κριτήριο. Τις κάρτες που λένε κάτι διαφορετικό, να τις πας να τις τρίψεις στη μούρη αυτών που σου τις έβγαλαν και να ζητήσεις να τις επανεκδώσουν με τη σωστή γραφή του ονόματός σου όπως επίσης και να διορθώσουν άμεσα τα στοιχεία της καρτέλας σου στις τράπεζες που τυχόν έχουν κάτι διαφορετικό. Και μόλις πήγα να ποστάρω το συγκεκριμένο link !! Σας ευχαριστώ. Πήρα τηλέφωνο στην εξυπ. πελατών της τράπεζας και μου είπαν να πάω από εκεί και να ζητήσω αλλαγή στοιχείων και επανέκδοση του πλαστικού... Ψιλοταλαιπωρία υποψιάζομαι αλλά θα πάω μία βόλτα αύριο...
Dare-Devil Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Σας ευχαριστώ. Πήρα τηλέφωνο στην εξυπ. πελατών της τράπεζας και μου είπαν να πάω από εκεί και να ζητήσω αλλαγή στοιχείων και επανέκδοση του πλαστικού... Ψιλοταλαιπωρία υποψιάζομαι αλλά θα πάω μία βόλτα αύριο... Aν είναι Πειραιώς την κάρτα σου θα την πάρεις εκείνη την στιγμή και έτοιμη προς χρήση .
spartak1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Ξέρει κανείς γιατί έφαγε άκυρο ο πωλητής στο ebay όταν πήγε να μου κάνει refund? Η πληρωμή έγινε με revolut και paypal. Επίσης refund από aliexpress θα γίνει κανονικά. Έχει τύχει σε κανέναν? Refund απο Aliexpress έγινε κανονικά σε μένα πρόσφατα 1
geov92 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Geov92 αυτο το αλλαζεις στο profile --> personal details ? ---------------- προφανως και θα εβαζα λιγα χρηματα για να δω αν θα περαστουν. Το οτι δεν απαντανε ειναι το προβλημα. Τα λαθη τα παραδεχτηκα. --------------- Στο chat επιτελους απαντησαν και μου ζητησαν να ανεβασω το pdf της μεταφορας. Το ανεβασα και μου εστειλαν το εξης μηνυμα. Λεει το μηνυμα can you give me your tichet number, if you send us transfer confirmation? Ξερει κανεις τι είναι αυτο; Ναί εκεί αλλάζεις το όνομά σου. Οσο για το τελευταίο δεν ξέρω τι εννοούν με αυτό. Μήπως θέλουν να δούν τη μεταφορά που έκανες από την τράπεζα; Με την revolut αγορές από Amazon περνάνε;Γιατί να μην περνάνε;
d_gkal Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 κυριακη εκανα μεταφορα στην καρτα, απο εθνικη. μεχρι τεταρτη θα μπουν τα χρηματα;
asdfnikos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 κυριακη εκανα μεταφορα στην καρτα, απο εθνικη. μεχρι τεταρτη θα μπουν τα χρηματα; Τριτη βραδυ
evoracing Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μόλις μπήκαν τα λεφτά στο Revolut και το σύνδεσα και στην paypal κανονικά. 1
Dare-Devil Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Geov92 αυτο το αλλαζεις στο profile --> personal details ? ---------------- προφανως και θα εβαζα λιγα χρηματα για να δω αν θα περαστουν. Το οτι δεν απαντανε ειναι το προβλημα. Τα λαθη τα παραδεχτηκα. --------------- Στο chat επιτελους απαντησαν και μου ζητησαν να ανεβασω το pdf της μεταφορας. Το ανεβασα και μου εστειλαν το εξης μηνυμα. Λεει το μηνυμα can you give me your tichet number, if you send us transfer confirmation? Ξερει κανεις τι είναι αυτο; Μπες στο web banking σου .Βρες στο ιστορικό την μεταφορά χρημάτων και στειλτους όλες τις πληροφορίες της συναλλαγής . Κάπου θα έχει να τις κατεβάσεις με pdf .
georgalasg Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 καλησπερα. Τα εχω κανει ολα αυτα . Και printscreen τους εστειλα ολο το pdf γιατι δεν το ανεβαζει και γραμμενα. Δε εχω λαβει απαντηση απο τοτε. Το ονομα το αλλαξα . Το πηρε κανονικα. Αλλαξα σελιδα μεσα στο προγραμμα. Επεστρεψα και ειχα το παλιο παλι. Εκανα logout ξαναμπηκα. Παλι το παλιο. Καμια ιδεα; Edit Το ξαναεκανα και το πηρε. Νομιζω οτι αυτο το προβλημα λυθηκε. Ευχαριστω. Μενει να μπουν και τα χρηματα για να συνεχισω με paypal
npowerser Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Καλησπερα και καλως σας βρηκα ειναι το πρωτο μου μυνημα στο forum αν και το διαβαζω πολυ καιρο εκανα εγραφη εξαιτιας αυτου του θεματος !!!! Πραγματικα καταπληκτικη και αξιολογη η παρουσιαση για την REVOLUT καρτα την οποια εχω και χρησιμοποιω απο τις αρχες του ετους ! την εκανα απιστευτα ευκολα πρωτοβαθμια στο paypal και εχω κανη αγορες απο 1 € μεχρι και 535.00€ χωρις το παραμικρο προβλημμα !!!! Η βοηθεια σας γενικα διαβαζωντας τις 2 πρωτες σελιδες παρα πολυ πολυτιμη !!!! Μεταφορα χρηματων κανω απο 30 ωρες εως 48 το πολυ μεσω Εθνικης με i Banking και απλα την πρωτη φορα εκανα απομνημονευση της συναλαγης και εκτοτε με 3 - 4 κλικ τελειωνη ολη η διαδικασια !!! Να πω οτι δεν εχω παη σε ΑΤΜ να τσεκαρω την φυσικη καρτα αλλα επειδη την αρχικη διαδικασια οταν την εκανα απο την συσκευη του ANDROID τηλεφωνου μου εβαλα τον ιδιο κωδικο PIN και σαν φυσικη και στην συσκευη σκεφτωμε διαβαζωντας εδω μηπως τα μπλεξω και γινη κανα ταρακουλο τωρα που την χρειαζωμε και μιας και κανω την δουλεια μου μεσω paypal μηπως δεν την βαλω και ποτέ σε ΑΤΜ ή σε συναλαγη μεσω τερματικου !!!! Ειμαι στα 753.00 € απο τα 1000.00 που δινη ετησιο δικαιωμα η Εθνικη και δεν την εχω κανη ουτε στο Revolut ταυτοποιηση αν θελησω να περασω που θα τα περασω σε ετησιες συναλαγες πρωτα να ταυτοποιησω στην REVOLUT ? και μετα για περισοτερα απο τα 1000,00 € να βαλω χρηματα απο αλλη τραπεζα ? Ευχαριστω Νικος !!
asdfnikos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Καλησπερα και καλως σας βρηκα ειναι το πρωτο μου μυνημα στο forum αν και το διαβαζω πολυ καιρο εκανα εγραφη εξαιτιας αυτου του θεματος !!!! Πραγματικα καταπληκτικη και αξιολογη η παρουσιαση για την REVOLUT καρτα την οποια εχω και χρησιμοποιω απο τις αρχες του ετους ! την εκανα απιστευτα ευκολα πρωτοβαθμια στο paypal και εχω κανη αγορες απο 1 € μεχρι και 535.00€ χωρις το παραμικρο προβλημμα !!!! Η βοηθεια σας γενικα διαβαζωντας τις 2 πρωτες σελιδες παρα πολυ πολυτιμη !!!! Μεταφορα χρηματων κανω απο 30 ωρες εως 48 το πολυ μεσω Εθνικης με i Banking και απλα την πρωτη φορα εκανα απομνημονευση της συναλαγης και εκτοτε με 3 - 4 κλικ τελειωνη ολη η διαδικασια !!! Να πω οτι δεν εχω παη σε ΑΤΜ να τσεκαρω την φυσικη καρτα αλλα επειδη την αρχικη διαδικασια οταν την εκανα απο την συσκευη του ANDROID τηλεφωνου μου εβαλα τον ιδιο κωδικο PIN και σαν φυσικη και στην συσκευη σκεφτωμε διαβαζωντας εδω μηπως τα μπλεξω και γινη κανα ταρακουλο τωρα που την χρειαζωμε και μιας και κανω την δουλεια μου μεσω paypal μηπως δεν την βαλω και ποτέ σε ΑΤΜ ή σε συναλαγη μεσω τερματικου !!!! Ειμαι στα 753.00 € απο τα 1000.00 που δινη ετησιο δικαιωμα η Εθνικη και δεν την εχω κανη ουτε στο Revolut ταυτοποιηση αν θελησω να περασω που θα τα περασω σε ετησιες συναλαγες πρωτα να ταυτοποιησω στην REVOLUT ? και μετα για περισοτερα απο τα 1000,00 € να βαλω χρηματα απο αλλη τραπεζα ? Ευχαριστω Νικος !! Απο την μεριά της τράπεζας έχεις όριο 1.000 ευρώ/μήνα. Από την μεριά της revolut έχεις 750GBP (930 ευρώ περίπου) τον χρονο. Αμα κάνεις ταυτοποίηση τον λογαριασμό σου στην revolut δεν θα υπάρχει πια το όριο των 930 τον χρόνο. Οπότε θα μπορείς να στείλεις 1.000 ευρώ ανά τράπεζα που έχεις λογαριασμό(Τον μήνα) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις