Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα το λαθος και αντι για Georgios εβαλα george στο ονομα. Δεν εχουν μεταφερθει τα χρηματα. Τους εχω στειλει 10 μυνηματα στο τσατ στα μειλ τους στο φεισμπουκ. Με καλο τροπο, στο τελος τους ειπα και κλεφτες ... Τιποτα...

Δεν ασχολειται κανεις...

Ανοιξαμε με τη γυναικα νεο λογαριασμο. Στο κινητο της με το ονομα της. Βαλαμε 2 ευρω δοκιμαστικα και περασανε. Πηγαμε να τη συνδεσουμε με paypal.... Τιποτα. Πηγαμε να αγορασουμε απο ebay κατευθειαν τιποτα.

Στο τσατ μας ειπαν οτι δε συνεργαζονται με paypal και ebay....

Διαβασα οτι πρεπει να μπουν 4-5 ευρω για να γινει η συνδεση με paypal. Ελπιζω να φταιει αυτο...

Γενικα ποτε δεν ειχα προβληματα με τετοια απλα θεματα

Τωρα κοντευουν να σπασουν τα νευρα μου....

Το όνομα σου πρέπει να είναι όπως στην ταυτότητα. Και εγώ Giorgos είχα βάλει και δεν μπορούσα να γίνω verified. Μόλις άλλαξα σε Georgios αμέσως έγραψε approved. Τα λεφτά δεν τα χάνεις, θα γυρίσουν πίσω. Εκτός και αν καταφέρεις και μιλήσεις με το support και τους εξηγήσεις το λάθος σου. Μην θυμώνετε που δεν απαντάνε. Εχουν άπειρες ερωτήσεις καθημερινά να απαντήσουν. Μόνο οι ερωτήσεις από τους Ελληνες φτάνουν :P Οσο για το δεύτερο τώρα, είτε δεν είναι αρκετό το υπόλοιπο σου για να γίνει η σύνδεση στο Paypal, είτε πρέπει να κάνεις μια εκκαθάριση δεδομένων να δείς αν άλλαξαν τα στοιχεία της κάρτας και γι' αυτό δεν την δέχεται.
  • Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εκανα το λαθος και αντι για Georgios εβαλα george στο ονομα. Δεν εχουν μεταφερθει τα χρηματα. Τους εχω στειλει 10 μυνηματα στο τσατ στα μειλ τους στο φεισμπουκ. Με καλο τροπο, στο τελος τους ειπα και κλεφτες ... Τιποτα...

Δεν ασχολειται κανεις...

Ανοιξαμε με τη γυναικα νεο λογαριασμο. Στο κινητο της με το ονομα της. Βαλαμε 2 ευρω δοκιμαστικα και περασανε. Πηγαμε να τη συνδεσουμε με paypal.... Τιποτα. Πηγαμε να αγορασουμε απο ebay κατευθειαν τιποτα.

Διαβασα οτι πρεπει να μπουν 4-5 ευρω για να γινει η συνδεση με paypal. Ελπιζω να φταιει αυτο...

Κοντεύουν να σπάσουν τα νεύρα σου από τα συνεχιζόμενα λάθη που κάνεις, αλλά ... σου φταίνε οι άλλοι που τους αποκαλείς και κλέφτες. Και όχι μόνο αυτό, αλλά βάζεις και το κερασάκι στην τούρτα γράφοντας "Γενικά, ποτέ δεν είχα προβλήματα με τέτοια απλά θέματα" ...

Από τα γραφόμενά σου αποδεικνύεται ότι 1) δεν έχεις διαβάσει τα 3 πρώτα posts αυτού του καταπληκτικού οδηγού, στα οποία τονίζεται ότι το όνομα που βάζουμε πρέπει να είναι το ίδιο της ταυτότητας και 2) δεν έχεις συνδέσει κάρτα στο paypal, αφού δεν γνωρίζεις ότι πρέπει να έχει τουλάχιστον 4€ για να χρεώσει το 1,50€ και το $1 για την επιβεβαίωση, τα οποία σου επιστρέφει.

Δημοσ.

"Βαλαμε 2 ευρω δοκιμαστικα και περασανε"... Μεγάλη "επένδυση" κάνατε φίλε! 1€ προμήθεια για ...2€ έμβασμα για να δοκιμάσετε με τη γυναίκα σου κάτι το οποίο προφανώς θα αποτύγχανε. Και πως περίμενες να αγοράσεις το οτιδήποτε από το ebay με μόνο 2€ υπόλοιπο στην κάρτα;

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Πηγαίνω Λονδίνο την ερχομενη εβδομάδα και έχω μετατρέψει σε λίρες αγγλίες, ευρώ που μετέφερα απο τη Eurobank στην Revolut. Υπάρχει κάποια οδηγία πως να κάνω ανάληψη των χρημάτων από βρετανικά ATM. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δεν ήταν απαραίτητο να μετατρέψεις σε λίρες τα ευρώ που είχες μέσα στο λογαριασμό σου, αυτό το κάνει η εφαρμογή με την τρέχουσα ισοτιμία μόνη της. Ειδικά αυτές τις ημέρες που η λίρα έχει πέσει δεν σε συμφέρει.

Ανάληψη κάνεις από οποιοδήποτε ΑΤΜ με το ΡΙΝ σου χωρίς να χρειαστεί να προσέξεις κάτι. Θα σε συμβούλευα όμως να χρησιμοποιείς απευθείας την κάρτα για τις περισσότερες συναλλαγές σου από το να τραβάς μετρητά συνέχεια. Εκεί η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δουλεύει με κάρτες ακόμα και σε συναλλαγές μικροποσών.

Δημοσ.

Ε τουλάχιστον ο φίλος με τα 2€ έκανε και κάτι σωστό, δεν βλέπει τη revolut ως αποταμιευτικό ..... :devil:

Αμέσως τον πήρατε απο τα μούτρα. 

Tip για τα στοιχεία πριν γράψετε ότι γράψετε:

Έχετε κοντά σας τη κάρτα που σας έχει δώσει η τράπεζα σας, σε όλες τις σύγχρονες κάρτες το ονοματεπώνυμο μας αναγράφεται με λατινικούς χαρακτήρες.... Πάρτε τώρα και την ταυτότητα σας κοντά σας, κατά 99.9% τα ίδια ακριβώς θα γράφει και αυτή, ε αυτά να γράφεται άλλη φορά ...  

Δημοσ.

Πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο, όπως π.χ. να στείλεις επιπλέον χρήματα στο λογαριασμό σου, δοκίμασε να κάνεις διαγραφή των δεδομένων της εφαρμογής και εκκαθάριση της cache, μήπως αλλάξει το cvv της κάρτας και η ημερομηνία λήξης της. Και μετά κάνε άλλη μια προσπάθεια να τη συνδέσεις στο PayPal. Η πρώτη χρέωση (σύνδεση/link) είναι 1 δολλάριο, δηλαδή περίπου 0.90€ αυτή τη στιγμή, οπότε θεωρητικά επαρκούν και τα 2 ευρώ που έχεις τώρα μέσα. Αν περάσει η συναλλαγή και συνδεθεί η κάρτα, έχει καλώς και το πρόβλημα ήταν τα στοιχεία της που δεν εμφανίζονταν σωστά στην εφαρμογή. Οπότε, μετά θα χρειαστείς επιπλέον 1.50€ για να την κάνεις και confirm στο PayPal.

Αν δεν συνδεθεί ούτε έτσι, τότε λογικά χρειάζεται να βάλεις παραπάνω λεφτά από τα 2 ευρώ, παρόλο που για την πρώτη κίνηση θεωρητικά επαρκούν. Οπότε σε αυτή την περίπτωση στείλε παραπάνω λεφτά και δοκίμασε. Και σίγουρα, διάβασε προσεκτικότερα τα 3 πρώτα posts του topic, γιατί πολλά από τα λάθη που έχεις κάνει ήδη θα τα είχες αποφύγει, αν δεν το είχες παραμελήσει.

Δημοσ.

Ε τουλάχιστον ο φίλος με τα 2€ έκανε και κάτι σωστό, δεν βλέπει τη revolut ως αποταμιευτικό ..... :devil:

Αμέσως τον πήρατε απο τα μούτρα. 

Tip για τα στοιχεία πριν γράψετε ότι γράψετε:

Έχετε κοντά σας τη κάρτα που σας έχει δώσει η τράπεζα σας, σε όλες τις σύγχρονες κάρτες το ονοματεπώνυμο μας αναγράφεται με λατινικούς χαρακτήρες.... Πάρτε τώρα και την ταυτότητα σας κοντά σας, κατά 99.9% τα ίδια ακριβώς θα γράφει και αυτή, ε αυτά να γράφεται άλλη φορά ...  

Και αν εβαζε 5 € θα εκανε δουλεια του και παλι δεν ηταν αποταμίευση !!!

Δημοσ.

Δεν ασχολειται κανεις...

με τα 2 ευρω που εβαλες ουτε φυστικια αιγινης δεν αγοραζεις μην ανοιγεσαι τοσο κοψε κατι

Δημοσ.

Tι οικονομικά ανοίγματα είναι αυτά; (2 ολόκληρα ευρώ σε τέτοιες εποχές!)  Καλά το 1 ευρώ για το τραπεζικό έμβασμα δεν το λυπήθηκες ;  :-D  :-D  :-D     Συγνώμη άγνωστε συμφορουμίτη αλλά δεν κρατήθηκα απο το να μην το σχολιάσω...Καλά όλοι είμαστε επιφυλακτικοί και προσεκτικοί σε κάτι καινούργιο (εγώ την πρώτη φορά 20 ευρώ έβαλα) αλλά όχι και έτσι, το παράκανες.  Πως θα γίνουν οι δοκιμαστικές χρεώσεις για την σύνδεση της κάρτας;  

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να τα χασεις.

Υπαρχει περιπτωση να καθυστερησουν ή να σου επιστραφουν

Ok. Σ ευχαριστώ φίλε μου. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Πηγαίνω Λονδίνο την ερχομενη εβδομάδα και έχω μετατρέψει σε λίρες αγγλίες, ευρώ που μετέφερα απο τη Eurobank στην Revolut. Υπάρχει κάποια οδηγία πως να κάνω ανάληψη των χρημάτων από βρετανικά ATM. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εδω εισαι (διαβαζονται με αναποδη σειρα ομως):

Καλημερα. Επεστρεψα απο Λονδινο με την πιο smooth εμπειρια που ειχα ποτε σε αγορες με χωρα που εχει διαφορετικο νομισμα απο ευρω. Σε καμια συναλλαγη δεν ειχα προβλημα, περασε παντου (καταστηματα, καφε, εστιατορια, παμπ, φυσικα στις μεταφορες). Στο ΑΤΜ οπως ηδη εχω αναφερει δεν υπηρξε θεμα μετατροπης συναλλαγματος αφου ειναι ηδη καρτα σε λιρα, ενω ΣΙΓΟΥΡΑ κερδισα αρκετα ευρω εξαιτιας της -ουσιαστικα- ελλειψης ισοτιμιας.

Καθως εχει και η συζυγος τη δικη της Ρεβ, εγω ειχα κρατησει τα χρηματα σε ευρω και εκεινη τα ειχε μετατρεψει σε λιρες οταν βρηκε μια πολυ ευνοϊκη ισοτιμια και ουσιαστικα ηταν το ιδιο πραγμα. Η διαφορα ηταν βεβαια οτι εγω πληρωνα σε λιρες με την εκαστοτε ισοτιμια της στιγμης, ενω εκεινη ειχε αγορασει λιρες σε πολυ καλη τιμη. Οταν γυρισαμε, η λιρα ειχε ανεβει λιγο και βρεθηκε κερδισμενη με 1-2 ευρω οταν μετετρεψε ξανα στο νομισμα μας το υπολοιπο της.

Για να καταλαβετε ποσο "της στιγμης" ειναι η Ρεβ, καναμε ενα top up της Oyster card (για χρηση σε ΜΜΕ, για οποιον δεν γνωριζει). Βαλαμε απο 25 λιρες στην καθε καρτα την Παρασκευη: η πρωτη συναλλαγη με χρεωσε 32,94 ευρω, η δευτερη με χρεωσε 32,92 ενα λεπτο αργοτερα! Το Σαββατο σε νεο top up κι ενω φυσικα το συναλλαγμα παρεμενε σταθερο, πληρωσα το ιδιο ποσο ακριβως.

Σας γράφω από Λονδίνο. Πρώτη μέρα εδώ, όλα καλά με την κάρτα. Ανάληψη μετρητών απο το ΑΤΜ άμεσα και φυσικά χωρίς χρέωση αφού η κάρτα είναι αγγλική. Αγορά δύο καρτών Oyster και top up των δύο χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Προς το παρών όλα τέλεια. Με την επιστροφή μου θα ενημερώσω για όλα. Για όποιον τυχόν αναρωτηθεί γιατί δεν χρησιμοποιώ ελληνική κάρτα, η απάντηση είναι "προμήθεια συναλλαγματος" και "χρεώσεις χρήσης κάρτας στο εξωτερικό". Καλό βράδυ.

Δημοσ.

Το όνομα σου πρέπει να είναι όπως στην ταυτότητα. Και εγώ Giorgos είχα βάλει και δεν μπορούσα να γίνω verified. Μόλις άλλαξα σε Georgios αμέσως έγραψε approved. .

Geov92 αυτο το αλλαζεις στο profile --> personal details ?

----------------

προφανως και θα εβαζα λιγα χρηματα για να δω αν θα περαστουν.

Το οτι δεν απαντανε ειναι το προβλημα. Τα λαθη τα παραδεχτηκα.

---------------

Στο chat επιτελους απαντησαν και μου ζητησαν να ανεβασω το pdf της μεταφορας.

Το ανεβασα και μου εστειλαν το εξης μηνυμα.

Λεει το μηνυμα

can you give me your tichet number, if you send us transfer confirmation?

Ξερει κανεις τι είναι αυτο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...