Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις τώρα αγόρασα (Paypal μέσω revolut)  ένα τηλέφωνο απο Vick, τελικό κόστος $120.99, η χρέωση στη revolut μου ήρθε 106,70€ (Τη μετατροπή την κάνει η revolut). Θεωρητικά δεν θα έπρεπε να είναι   106.11€ https://www.google.gr/search?q=%24120.99&oq=%24120.99&aqs=chrome..69i57&client=ubuntu&sourceid=chrome&ie=UTF-8 ?

Χρεώνεσαι την ισοτιμία της στιγμής πληρωμής και όχι τη μέση της ημέρας που βγάζουν τα διάφορα sites μετατροπής. Στην εφαρμογή μπορείς να δεις πως αλλάζει η στιγμιαία συνεχώς.

Δημοσ.

Μόλις τώρα αγόρασα (Paypal μέσω revolut)  ένα τηλέφωνο απο Vick, τελικό κόστος $120.99, η χρέωση στη revolut μου ήρθε 106,70€ (Τη μετατροπή την κάνει η revolut). Θεωρητικά δεν θα έπρεπε να είναι   106.11€ https://www.google.gr/search?q=%24120.99&oq=%24120.99&aqs=chrome..69i57&client=ubuntu&sourceid=chrome&ie=UTF-8 ?

Επίσης τα σαββατοκύριακα η ισοτιμία παραμένει κλειδωμένη απο revolut σε μια συγκεκριμένη τιμή, που είναι λίγο χειρότερη απ'οτι τις καθημερινές ή απο αυτή που δείχνει στο google. Εχει αναφερθεί ξανά.

• Like 1
Δημοσ.

δεν υπάρχει ρε παιδιά θεωρητικά ...

και σε μένα στην τιμή που έβαλες το currency converter app που έχω στον chrome μου το βγάζει 106.48 , πιο κοντά στο 0.70 παρά στο 0.11 που είδες εσύ :) 

Δημοσ.

Γειά σας.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.

Μπορώ να κάνω μεταφορά τα χρήματα πού έχω στην Revolut πάλι στον λογαριασμό μου στην τράπεζα; και αν ναι πως γίνεται;

Δημοσ.

Γειά σας.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.

Μπορώ να κάνω μεταφορά τα χρήματα πού έχω στην Revolut πάλι στον λογαριασμό μου στην τράπεζα; και αν ναι πως γίνεται;

Πας στην εφαρμογή, πατας εκει που λεει bank και τα στέλνεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Πηγαίνω Λονδίνο την ερχομενη εβδομάδα και έχω μετατρέψει σε λίρες αγγλίες, ευρώ που μετέφερα απο τη Eurobank στην Revolut. Υπάρχει κάποια οδηγία πως να κάνω ανάληψη των χρημάτων από βρετανικά ATM. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Έστειλα λεφτά στη Revolut και στην ονομασία δικαιούχου αντί για Revolut LTD έβαλα κατά λάθος revolut :TD.

Θα έχω κάποιο πρόβλημα; υπάρχει περίπτωση να χάσω τα λεφτά μου;

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Έστειλα λεφτά στη Revolut και στην ονομασία δικαιούχου αντί για Revolut LTD έβαλα κατά λάθος revolut :TD.

Θα έχω κάποιο πρόβλημα; υπάρχει περίπτωση να χάσω τα λεφτά μου;

Δεν υπαρχει περιπτωση να τα χασεις.

Υπαρχει περιπτωση να καθυστερησουν ή να σου επιστραφουν

• Like 1
Δημοσ.

Εκανα το λαθος και αντι για Georgios εβαλα george στο ονομα. Δεν εχουν μεταφερθει τα χρηματα. Τους εχω στειλει 10 μυνηματα στο τσατ στα μειλ τους στο φεισμπουκ. Με καλο τροπο, στο τελος τους ειπα και κλεφτες ... Τιποτα...

Δεν ασχολειται κανεις...

Ανοιξαμε με τη γυναικα νεο λογαριασμο. Στο κινητο της με το ονομα της. Βαλαμε 2 ευρω δοκιμαστικα και περασανε. Πηγαμε να τη συνδεσουμε με paypal.... Τιποτα. Πηγαμε να αγορασουμε απο ebay κατευθειαν τιποτα.

Στο τσατ μας ειπαν οτι δε συνεργαζονται με paypal και ebay....

Διαβασα οτι πρεπει να μπουν 4-5 ευρω για να γινει η συνδεση με paypal. Ελπιζω να φταιει αυτο...

Γενικα ποτε δεν ειχα προβληματα με τετοια απλα θεματα

Τωρα κοντευουν να σπασουν τα νευρα μου....

Δημοσ.

Εκανα το λαθος και αντι για Georgios εβαλα george στο ονομα. Δεν εχουν μεταφερθει τα χρηματα. Τους εχω στειλει 10 μυνηματα στο τσατ στα μειλ τους στο φεισμπουκ. Με καλο τροπο, στο τελος τους ειπα και κλεφτες ... Τιποτα...

Δεν ασχολειται κανεις...

Δεν υπαρχει περιπτωση να τα χασεις.

Υπαρχει περιπτωση να καθυστερησουν ή να σου επιστραφουν 

Δημοσ.

Δεν ασχολειται κανεις...

Ανοιξαμε με τη γυναικα νεο λογαριασμο. Στο κινητο της με το ονομα της. Βαλαμε 2 ευρω δοκιμαστικα και περασανε. Πηγαμε να τη συνδεσουμε με paypal.... Τιποτα. Πηγαμε να αγορασουμε απο ebay κατευθειαν τιποτα.

Διαβασα οτι πρεπει να μπουν 4-5 ευρω για να γινει η συνδεση με paypal. Ελπιζω να φταιει αυτο...

Πατάει κάποιος με την αρβύλα του ένα κοριτσάκι μέσα στο λεωφορείο, βάζει της φωνές αυτη, τίποτα ο άλλος ασυγκίνητος, οπότε του λέει το κορίτσι "συγνώμη που με πατήστε"

...ε σε αυτήν την κατηγορία ανήκει το ποστ σου

Δημοσ.

1                             Εκανα το λαθος και αντι για Georgios εβαλα george στο ονομα. Δεν εχουν μεταφερθει τα χρηματα. Τους εχω στειλει 10 μυνηματα στο τσατ στα μειλ τους στο φεισμπουκ. Με καλο τροπο, στο τελος τους ειπα και κλεφτες ... Τιποτα...

Δεν ασχολειται κανεις...

2                              Ανοιξαμε με τη γυναικα νεο λογαριασμο. Στο κινητο της με το ονομα της. Βαλαμε 2 ευρω δοκιμαστικα και περασανε. Πηγαμε να τη συνδεσουμε με paypal.... Τιποτα. Πηγαμε να αγορασουμε απο ebay κατευθειαν τιποτα.

Επομενως για το πρωτο φταιεi το λαθος ονομα και για το δευτερο ισως οτι δεν επαρκει το υπολοιπο για να γινει εγγραφη και επιβεβαιωση της καρτας στο paypal

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...