Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και απο εμενα! Μαιρη τα συγχαρητηρια μου για τον οδηγο με βοηθησε απιστευτα , αλλα εχω και εγω μια απορια .... Ολα οκ εκανα λογαριασμο εστειλα και εμβασμα , την περιμενω κιολας να μου ερθει , εκανα και επιβεβαιωση στοιχειων , την περασα και στο paypal .. ολα καλα . Τα λεφτα με το εμβασμα μπηκαν σε 2 μερες πολυ γρηγορα αλλα εδω ειναι η απορια μου. Τα λεφτα τα βαζει σε λιρες και οχι σε ευρω. Εχω στειλει 2 εμβασματα το πρωτο 100 ευρω και μου εδωσε 78,35 λιρες αλλα ηταν το πρωτο και υπεθεσα μηπως εκανα κατι λαθος και λογω μικρης διαφορας και ενθουσιασμου  λεω νταξει . Τωρα ομως στο δευτερο εμβασμα εστειλα 400 ευρω και ολα τα βηματα σωστα και διπλοτσεκαρισμενα και νομισμα ευρω εβαλα και παλι μου εβαλε τα λεφτα σε λιρες και μαλιστα 316,04 λιρες ακριβως! Με μια προχειρη μετατροπη καπου εφαγε 7 ευρω περιπου αν δεν κανω λαθος ! Κανεις καμια ιδεα?

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα στέλνεις στο iban των λιρών....  Σύρε με το χέρι σου την οθονη και θα εμφανιστεί δεύτερο iban που είναι για κατάθεση σε ευρώ   

Δημοσ.

σωστος! καλα ουτε που το δα! καμια ιδεα αν μπορω να κανω κατι τωρα που τα εχει βαλει σε λιρες? αλλα και παλι το εχω απορια γιατι κρατησε 7 ευρω δεν υποτιθεται οτι δεν εχει προμηθεια ?

Δημοσ.

σωστος! καλα ουτε που το δα! καμια ιδεα αν μπορω να κανω κατι τωρα που τα εχει βαλει σε λιρες? αλλα και παλι το εχω απορια γιατι κρατησε 7 ευρω δεν υποτιθεται οτι δεν εχει προμηθεια ?

Στελνεις απο την τραπεζα σου ευρω, στο λαθος λογαριασμο, η barcleys παραλαμβανει στον λογαριασμο που ειναι σε λιρες.... καπου εκει μεσα χαθηκαν τα 7 ευρω.

Η ρεβολουτ παραλαμβανει λιρες.

Αν κανεις εμβασμα ευρω στον λογαριασμο των ευρω δεν θα σου κρατησει κανεις προμηθεια

Δημοσ.

Tώρα άστα όπως είναι ! Δεν νομίζω να σε συμφέρει με τις ισοτιμίες να κάνεις μετατροπή σε ευρώ και μετά όταν αγοράζεις να ξαναγίνονται μετατροπή σε άλλο νόμισμα . Θα βγείς χαμένος λογικά . 

Δημοσ.

οκ παιδια ευχαριστω πολυ. να μην κανω ουτε μετατροπη εντος εφαρμογης ? παλι θα χασω?  (  σε ευρω θα αγορασω )

Δημοσ.

οκ παιδια ευχαριστω πολυ. να μην κανω ουτε μετατροπη εντος εφαρμογης ? παλι θα χασω?  (  σε ευρω θα αγορασω )

Αν ειναι να αγορασεις σε ευρω δεν εχει σημασια αν θα το κανεις τωρα ή αυτοματα...

Αν θα αλλαξει η ισοτομια μεχρι να κανεις την αγορα, θα σε επηρεασει.

Αν αγορασεις απο καταστημα που χρεωνει σε αλλο νομισμα τοτε αφησε τα ετσι οπως ειναι.

Δημοσ.

Αν ειναι να αγορασεις σε ευρω δεν εχει σημασια αν θα το κανεις τωρα ή αυτοματα...

Αν θα αλλαξει η ισοτομια μεχρι να κανεις την αγορα, θα σε επηρεασει.

Αν αγορασεις απο καταστημα που χρεωνει σε αλλο νομισμα τοτε αφησε τα ετσι οπως ειναι.

οκ  και κατι τελευταιο. εφοσον τωρα εχει 95 ευρω μεσα η καρτα και γυρω στις 300 λιρες το ποσο αθροιζεται? δηλαδη αν αγορασω κατι που κανει 500 ευρω τραβαει και απο τα 2 νομισματα ετσι?

Δημοσ.

Η Revolut δεν σου δίνει ΙΒΑΝ αλλά reference number.

Αυτός είναι ο αριθμός που αντιστοιχεί σ' εσένα και αυτόν πρέπει να βάζεις στα αντίστοιχα πεδία της τράπεζας, με βάση τις οδηγίες του 2ου post.

@Icestain

Στο 1ο σου post δίνεις συγχαρητήρια στη Μαίρη (αξίζουν και οι υπόλοιποι που συνέβαλαν) και έτσι φαίνεται ότι διάβασες τα 3 posts αλλά αμέσως μετά αποδεικνύεις ότι δεν διάβασες, τουλάχιστον, το 10ο βήμα του πρώτου post, στο οποίο περιγράφεται αναλυτικά, με screenshot, με κόκκινα γράμματα και βέλη, σε ποια κάρτα πρέπει να κάνουμε το top up σε ευρώ.

Δημοσ.

Καλημερα και απο εμενα! Μαιρη τα συγχαρητηρια μου για τον οδηγο με βοηθησε απιστευτα , αλλα εχω και εγω μια απορια .... Ολα οκ εκανα λογαριασμο εστειλα και εμβασμα , την περιμενω κιολας να μου ερθει , εκανα και επιβεβαιωση στοιχειων , την περασα και στο paypal .. ολα καλα . Τα λεφτα με το εμβασμα μπηκαν σε 2 μερες πολυ γρηγορα αλλα εδω ειναι η απορια μου. Τα λεφτα τα βαζει σε λιρες και οχι σε ευρω. Εχω στειλει 2 εμβασματα το πρωτο 100 ευρω και μου εδωσε 78,35 λιρες αλλα ηταν το πρωτο και υπεθεσα μηπως εκανα κατι λαθος και λογω μικρης διαφορας και ενθουσιασμου  λεω νταξει . Τωρα ομως στο δευτερο εμβασμα εστειλα 400 ευρω και ολα τα βηματα σωστα και διπλοτσεκαρισμενα και νομισμα ευρω εβαλα και παλι μου εβαλε τα λεφτα σε λιρες και μαλιστα 316,04 λιρες ακριβως! Με μια προχειρη μετατροπη καπου εφαγε 7 ευρω περιπου αν δεν κανω λαθος ! Κανεις καμια ιδεα?

Τα στέλνεις στο iban των λιρών....  Σύρε με το χέρι σου την οθονη και θα εμφανιστεί δεύτερο iban που είναι για κατάθεση σε ευρώ

Το ιδιο επαθα κι εγω με ευρω που μπηκαν σε λιρες.Μαλλον πηρε χρηματα για την μετατροπη η barkley .Δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις στο support chat,εμενα τα Αγγλκα μου δεν το επιτρεπουν ,απλα νομιζω θα σου ζητησουν το αποδεικτικο χαρτι του εμβασματος σε μειλ .Δοκιμασε
Δημοσ.

Πάμε πάλι, τη μετατροπή απο ευρώ σε λίρες την κανει η Ελληνική τράπεζα, αυτή κρατάει τη προμήθεια .... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οκ  και κατι τελευταιο. εφοσον τωρα εχει 95 ευρω μεσα η καρτα και γυρω στις 300 λιρες το ποσο αθροιζεται? δηλαδη αν αγορασω κατι που κανει 500 ευρω τραβαει και απο τα 2 νομισματα ετσι?

Αν αγοράσεις -σε ευρώ ή σε λίρες- κάτι που κάνει πάνω από 95€ και μέχρι το ισόποσο των 300 λιρών θα αφαιρέσει αυτό το ισόποσο από τις λίρες σου. Αν αγοράσεις κάτι που κάνει έως 95€ τότε θα το αφαιρέσει από το υπόλοιπό σου σε ευρώ. Αν προσπαθήσεις να αγοράσεις κάτι που κάνει 500€, αν και αθροιστικά έχεις αυτό το ισόποσο (μοιρασμένο όπως γράφεις σε λίρες και ευρώ), η συναλλαγή θα αποτύχει. Θα πρέπει να μετατρέψεις είτε το ένα είτε το άλλο υπόλοιπο στο αντίθετο νόμισμα.  Τραβάει δηλαδή κάθε φορά -μετατρέπει αν χρειάζεται- από το υπόλοιπο του νομίσματος που επαρκεί πλήρως για μια αγορά. Αν δεν επαρκεί κανένα υπόλοιπο από μόνο του τότε πρέπει να κάνεις εσύ συναλλαγματική μετατροπή χειροκίνητα ώστε να προκύψει επαρκές για τη συναλλαγή υπόλοιπο σε κάποιο από τα νομίσματα.

Επεξ/σία από theopan
Δημοσ.

Μόλις τώρα αγόρασα (Paypal μέσω revolut)  ένα τηλέφωνο απο Vick, τελικό κόστος $120.99, η χρέωση στη revolut μου ήρθε 106,70€ (Τη μετατροπή την κάνει η revolut). Θεωρητικά δεν θα έπρεπε να είναι   106.11€ https://www.google.gr/search?q=%24120.99&oq=%24120.99&aqs=chrome..69i57&client=ubuntu&sourceid=chrome&ie=UTF-8 ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...