Skater_Boy Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Σου δινει επιλογή μονο της καρτας γιατι το balance σου ειναι σε ευρω, για να επιλέξει συνδυαστικά το ππ το balance-καρτα, πρέπει κάρτα και balance να είναι στο ιδιο νόμισμα με την αγοραΤελικά το λάθος οφείλεται σε δικιά μου βλακεία. Νόμιζα πως έχω τα χρήματα σε $ αλλά δεν είχα ολοκληρώσει την μετατροπή...απλά είχα πατήσει calculate στο paypal.
stamo Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Οσον αφορά το paypal. Το πιό πιθανό πρόβλημα είναι τεχνικό. Δηλαδή το software της Revolut να έχει κάποιο bug που ούτε και αυτοί το έχουν ανακαλύψει. Δεν μπορεί αλλοιώς να εξηγηθεί ότι σε κάποιους η κάρτα συνεργάζεται με paypal και σε άλλους όχι. Οπως έχουν bug και στο υπόλοιπο που δείχνει στα ΑΤΜ. Είχα 1500 Ευρώ και κανένα άλλο νόμισμα. Στο ΑΤΜ έδειχνε υπόλοιπο 1950! Θεωρώ ότι πιθανόν το πρόβλημα ξεκινά από το γεγονός ότι η κάρτα μπορει να έχει ταυτόχρονα υπόλοιπα σε τρία διαφορετικά νομίσματα ενώ είναι βρετανική. Οι ελληνικές κάρτες εχουν όλες μόνο Ευρώ, ότι δηλαδή και το νόμισμα της χώρας. Οπότε δεν μπερδεύονται οι συναλλαγές με paypal. Πάντως ότι λέμε εδώ είναι εικασίες.
theopan Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Έχω δουλέψει σε τρεις τράπεζες αγαπητέ οπότε μπορώ να γνωρίζω ότι αυτά που λέω είναι ορθά... Τώρα πλέον ασχολούμενος με αλλο τελείως κλάδο. -2011 στελνανε τον κόσμο στο κατάστημα για να πάρει τον 4ψηφιο κωδικό της ενεργοποίησης ούτε ίντερνετ μπανκινκ ούτε τηλεφωνο ούτε στο ΑΤΜ... Δεν ξέρω αν ειχατε τόσο παλιά κάνει ενεργοποίηση... Το γιατί θα κάνουν παρτυ οι τράπεζες...? Άλλο τιμολογιο 2% έχει ο εμπορακος, άλλο τα σούπερ μάρκετ 0.5% και άλλο η PayPal... Σε αφήνω να φανταστεις ποσά μηδενικά έχει μετά την υποδιαστολή... Αν οι τράπεζες έκαναν απευθείας τις χρεώσεις ,θα ήταν χαράς ευαγγέλιο για αυτες Ποιό 2011... Από το 1998 έχω κάρτες, από το 2003-2004 και e-banking στη Eurobank καθώς κάπου τότε και το 1ο μου Paypal, από το 2005 -που πρωτοφτιάχτηκε αν θυμάμαι καλά- e-banking και στην Αγροτική. Ουδέποτε χρειάστηκε να πάω σε κατάστημα να πάρω 4ψηφιο κωδικό και ουδέποτε αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα με όσες τουλάχιστον κάρτες είχα συνδέσει. Αν έχει ειδική μεταχείριση η Paypal με χαμηλότατες προμήθειες όπως λες (και δεν σε αμφισβητώ) τότε σημαίνει ότι έχει καταρχήν σύμβαση για να κάνει τη "μεσιτεία" που κάνει. Πως της φέρνουν εμπόδια λοιπόν;
stathis192 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 να ρωτήσω βρε παιδιά κάτι . μόλις έκανα την revolut confirm στο paypal μετά από λίγο εξαφανίστηκε , θα μου δώσουν πίσω το 1.30 ευρο?
theopan Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 να ρωτήσω βρε παιδιά κάτι . μόλις έκανα την revolut confirm στο paypal μετά από λίγο εξαφανίστηκε , θα μου δώσουν πίσω το 1.30 ευρο? Θα σου το δώσουν πίσω ναι. Οι πιστώσεις που πρέπει να γίνουν, γίνονται ακόμα κι αν έχουν αποσυνδεθεί οι κάρτες ή ακόμα κι αν έχουν λήξει. Το θέμα είναι ότι είσαι από τους "άτυχους" που δεν σου δουλεύει η σύνδεση στο Paypal...
stathis192 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 εκανα 6 παραγγελιες και μετα στοπ φιλε μου. τι να κανω???? μπορεις να μου πεις πως αλλιως να κανω αγορες???
stamo Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 εκανα 6 παραγγελιες και μετα στοπ φιλε μου. τι να κανω???? μπορεις να μου πεις πως αλλιως να κανω αγορες??? Από ότι είδα εχει προσθέσει και το paypal την δυνατότητα Top Up δηλαδή να κάνεις μεταφορά απο λογαριασμό σου στο balance. Αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει για να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες.
makfil Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 εκανα 6 παραγγελιες και μετα στοπ φιλε μου. τι να κανω???? μπορεις να μου πεις πως αλλιως να κανω αγορες??? Τρόποι για αγορές από το εξωτερικό υπάρχουν πολλοί και καθένας έχει τα υπέρ και τα κατά. Άλλοι μέσω του paypal και άλλοι εκτός. Μπορεί να σου στείλει ανέξοδα φίλος σου χρήματα στο balance από το δικό του και του τα δίνεις μετρητά. Μπορείς να συνδέσεις ΙΒΑΝ στο paypal και φορτώσεις το balance με έμβασμα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις μεθόδους Request/Send Money του paypal. Μπορείς να βγάλεις κάρτα εξωτερικού. Για όλους αυτούς τους τρόπους αλλά και άλλους πρέπει να διαβάσεις τα αντίστοιχα νήματα, να ενημερωθείς για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και να αποφασίσεις ποιον ή ποιους θα ακολουθήσεις.
stathis192 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 η revolut μπορει να στειλει στο balance χρηματα?? αν ναι πως??
theopan Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 η revolut μπορει να στειλει στο balance χρηματα?? αν ναι πως?? Δεν μπορεί όπως και καμία άλλη κάρτα δεν μπορεί. Λεφτά στο -δικό σου- balance στέλνεις μόνο από κάποιον τραπεζικό λογαριασμό σου με έμβασμα.
stathis192 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 δοκιμασα με πειραιως και εθνικης αλλα τιποτα, ξερετε με ποια μπορει να γινετε??
theopan Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 δοκιμασα με πειραιως και εθνικης αλλα τιποτα, ξερετε με ποια μπορει να γινετε?? Ρε μάστορα ρωτάς σε λάθος θέμα! Υπάρχει άλλο για τα του Paypal. Αν και για αυτό που -μετά δυσκολίας- γίνεται κατανοητό από το ερώτημά σου, ήδη -και κακώς- σου απάντησα.
panos4442004 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Καλημερα σε ολους!!!!Αφου χιλιοευχαριστησω την Μαιρη για τον πληρεστατο οδηγο της αλλα και ολους τους υπολοιπους που βοηθανε με τις απαντησεις τους να σας πω οτι και εγω τα καταφερα!!!Εκανα τον λογαριασμο παρηγγελα την καρτα που ομως δεν εχει ερθει ακομα παρολο που ηταν να ερθει 6-4 αλλα δεν εχουμε δει ταχυδρομο ολη την εβδομαδα στην οικοδομη!!!Εμβασμα ενα 50ρικο με χρεωση 1 ευρω το ειδα στην καρτα σε 47 ωρες ακριβως την συνδεσα σε ενα λεπτο στο paypal εστειλε τον 4ψηφιο τον εβαλα και εκανα 1 αγορα απο ebay και 2 απο Aliexpress!!!Χιλια ευχαριστω και παλι!!!! 2
sfakattack Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Παίδες προχθές το βράδυ έμβασμα μέσω winbank σήμερα το μεσημέρι ήταν μέσα στην καρτούλα μου. Με όλες τις ατέλειές της η revolut μας έχει λύσει τα χέρια παιδιά.
Dare-Devil Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Παίδες προχθές το βράδυ έμβασμα μέσω winbank σήμερα το μεσημέρι ήταν μέσα στην καρτούλα μου. Με όλες τις ατέλειές της η revolut μας έχει λύσει τα χέρια παιδιά. Ακριβώς. Όσο και αν μας δημιουργεί θέματα μας έχει λύσει το πρόβλημα με τα CC . Ας γίνει χειρ΄τοερη στο support . Ας κάνει και άλλες βλακίες ..Ας βάλει και προμήθεια για τα εβάσματα μου είναι αδιάφορο .όσο έχουμε CC . Όταν λήξουν τα CC προφανώς δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε με την revolut εκτός αν την θέλουμε για κανα ταξιδάκι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις