Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ασφάλεια έχουν τα λεφτά μας στο revolut? 

Έχουμε κάποιο χρηματικό όφελος να έχουμε τα λεφτά μας εκεί?

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι αποταμίευση σε όλες αυτές τις κάρτες... Λίγα χρήματα 200-300€ για συναλλαγές. Κανείς δεν εγγυάται τι μέλλει γενέσθαι...

• Like 2
Δημοσ.

καλημερα! εχτες εκανα 6 παραγγελιες στο ebay και στην εβδομη δεν μπορεσα να κανω αλλη .σημερα εκανα επιβεβαιωση της καρτας στο paypal  και εξαφανιστηκε, γιατι?? και δεν ξερω αν θα επιστρεψουν το 1 ευρο που κρατανε....παιδια την βοηθεια σας. ευχαριστω!!!

Δημοσ.

καλημερα! εχτες εκανα 6 παραγγελιες στο ebay και στην εβδομη δεν μπορεσα να κανω αλλη .σημερα εκανα επιβεβαιωση της καρτας στο paypal  και εξαφανιστηκε, γιατι?? και δεν ξερω αν θα επιστρεψουν το 1 ευρο που κρατανε....παιδια την βοηθεια σας. ευχαριστω!!!

Για 100η, 200η ίσως και 300η φορά: η Revolut επισήμως δεν είναι συμβατή με το Paypal. Κάποιες φορές και σε κάποιους δουλεύει, κάποιες άλλες και σε κάποιους άλλους όχι. Και δεν μπορεί να γίνει τίποτα για αυτό. Τη χρησιμοποιούμε με δική μας ευθύνη.

Δημοσ.

Για 100η, 200η ίσως και 300η φορά: η Revolut επισήμως δεν είναι συμβατή με το Paypal. Κάποιες φορές και σε κάποιους δουλεύει, κάποιες άλλες και σε κάποιους άλλους όχι. Και δεν μπορεί να γίνει τίποτα για αυτό. Τη χρησιμοποιούμε με δική μας ευθύνη.

οκ, κατανοητο,

αλλα τοσος χαμος, για κατι που δεν ειναι συμβατο με pp...

εντυπωση μου κανει....πχ να αποκλειεις επισημως ολο το ebay....

Δημοσ.

KAMMIA καρτα στον κοσμο δεν ειναι επισημως συμβατη με την Paypal... το εχουμε ξαναπει αυτο.

Αν οι τραπεζες μπορουσαν να την κλεισουν  και  βαλουν φωτια την paypal, θα χορευαν  ωρες-μερες μετα πανω στα αποκαΐδια...

• Like 3
Δημοσ.

Δεν υπάρχει μόνο το eBay, αλλά δεκάδες άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα απ' όλο τον κόσμο που δεν συνεργάζονται με το Paypal.

Η μόνη λύση που έχουμε τώρα με τα CC που δεν δουλεύουν οι δικές μας κάρτες (χρεωστικές, πιστωτικές κλπ), είναι υπηρεσίες τύπου Revolt.

Δημοσ.

Προσπάθησα 1 φορά με την ταυτότητα (χειρόγραφη) και μια με το δίπλωμα οδήγησης και μου τα απόρριψε. Μίλησα με το chat με είπαν να τους τα στείλω στο chat δίπλωμα και φωτογραφία και μια φωτογραφία με το δίπλωμα διπλά στο πρόσωπο. Τους είπα ότι δεν θέλω να τους στείλω την τελευταία φωτογραφία και δεν με έφεραν αντίρρηση.Θα τους τα στείλω το βράδυ να δούμε πως θα πάει....

Τους έστειλα στο chat την ταυτότητα(χειρόγραφη) και μετά από λίγο που τους παρακαλεσα  έκαναν approved τον λογαριασμό μου και έβαλαν και τα χρήματα (450 ευρώ)Αμέσως.  

Δημοσ.

και πως μπορω να την χρησιμοποιησω στο ebay??

Αν ανήκεις σε αυτούς που δεν δουλεύει, απλά δεν θα τη χρησιμοποιήσεις. Τι να κάνουμε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να γίνει...

οκ, κατανοητο,

εντυπωση μου κανει....πχ να αποκλειεις επισημως ολο το ebay....

Κανένα "χαμό" δεν έχω δει εγώ. Για κάποιους τα ψώνια από το internet μπορεί να αρχίζουν και να τελειώνουν στο ebay και στο paypal. Σε κάποιους άλλους φαίνεται χρήσιμη όμως.

KAMMIA καρτα στον κοσμο δεν ειναι επισημως συμβατη με την Paypal... το εχουμε ξαναπει αυτο.

Αν οι τραπεζες μπορουσαν να την κλεισουν  και  βαλουν φωτια την paypal, θα χορευαν  ωρες-μερες μετα πανω στα αποκαΐδια...

Ναι το είπαμε αυτό. Απλά οι περισσότερες άλλες "παραδόξως" λειτουργούν, ενώ με τη Revolut γίνεται πράξη η μη "συμβατότητα". Για τη Revolut συζητάμε εδώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα ήθελα μια βοήθεια από τους γνώστες.
Θέλω να αγοράσω προιόν από ebay που κοστίζει 13,9$.
Την αγορά μπορώ να την κάνω μόνο αν συνδυάσω balance από paypal και υπόλοιπο κάρτας revolut.

Μου δίνει όμως μόνο την επιλογή να χρεώσει την κάρτα revolut.
Που πρέπει να ρυθμίσω κάτι? Paypal or Revolut?

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα ήθελα μια βοήθεια από τους γνώστες.

Θέλω να αγοράσω προιόν από ebay που κοστίζει 13,9$.

Την αγορά μπορώ να την κάνω μόνο αν συνδυάσω balance από paypal και υπόλοιπο κάρτας revolut.

Μου δίνει όμως μόνο την επιλογή να χρεώσει την κάρτα revolut.

Που πρέπει να ρυθμίσω κάτι? Paypal or Revolut?

Σου δινει επιλογή μονο της καρτας γιατι το balance σου ειναι σε ευρω, για να επιλέξει συνδυαστικά το ππ το balance-καρτα, πρέπει κάρτα και balance να είναι στο ιδιο νόμισμα με την αγορα

Δημοσ.

Για 100η, 200η ίσως και 300η φορά: η Revolut επισήμως δεν είναι συμβατή με το Paypal

Ναι το είπαμε αυτό. Απλά οι περισσότερες άλλες "παραδόξως" λειτουργούν, ενώ με τη Revolut γίνεται πράξη η μη "συμβατότητα". Για τη Revolut συζητάμε εδώ.

φιλε μου, εμενα καποια στιγμη δεν δουλευε   της τραπεζας πειραιως...

η αναφορα " Για 100η, 200η ίσως και 300η φορά: η Revolut επισήμως δεν είναι συμβατή με το Paypa"  ειναι λανθασμενη γιατι αφηνει υπονοια οτι οι υπολοιπες ειναι πληρως συμβατες...

εχεις δει σε κανα επισημο site καποιας αλλης καρτας οτι ειναι συμβατη με την PP? (μην μου βαλεις κανα ανεπισημο blog  Ελληνικο)

επισης εδω τουλαχιστον η revolut εχει πολυ περισοτερο κοσμο που  την εχει, απο οποιανδηποτε αλλη παρομοια καρτα..

σε μεγαλυτερο δειγμα ειναι σιγουρο οτι θα υπαρχουν και οι ακαταλληλοι ανθρωποι να χειριστουν τετοιου ειδους θεματα λογω αγνοιας αλλα και πιθανες αποτυχιες της εταιρειας... οποτε ειναι λογικο να ακουγονται ολα αυτα σε μεγαλυτερο βαθμο...

εδω υπαρχει κοσμος που εχει προβληματα με την paypal ή ακομη ακομη με τις τραπεζες τις ιδιες...

Δημοσ.

φιλε μου, εμενα καποια στιγμη δεν δουλευε   της τραπεζας πειραιως...

η αναφορα " Για 100η, 200η ίσως και 300η φορά: η Revolut επισήμως δεν είναι συμβατή με το Paypa"  ειναι λανθασμενη γιατι αφηνει υπονοια οτι οι υπολοιπες ειναι πληρως συμβατες...

εχεις δει σε κανα επισημο site καποιας αλλης καρτας οτι ειναι συμβατη με την PP? (μην μου βαλεις κανα ανεπισημο blog  Ελληνικο)

100η, 200η, 300η φορά έχει αναφερθεί εδώ στο θέμα -ως αναμετάδοση της επίσημης δήλωσης της Revolut- ότι δεν συνεργάζεται με το paypal. Και δεν χρειάζεται να επανερχόμαστε συνεχώς για τον καθένα που "βλέπει φως και μπαίνει" και αρχίζει να παραπονιέται χωρίς να ρίξει έστω μια ματιά στο topic. Αυτό εννοούσα.

Όσο για το άλλο που λες, θα πρέπει να δω ανακοίνωση ότι δεν είναι συμβατές με το paypal και όχι ότι είναι. Πράγμα το οποίο δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Εσύ μπορεί να έχεις "εσωτερική" πληροφόρηση ίσως, από την άλλη όμως επίσημα δεν ανακοίνωσε ποτέ καμία Ελληνική τράπεζα "μη χρησιμοποιείτε τις κάρτες μας στο Paypal". Και προσωπικά δεν έχω συναντήσει και ποτέ κανένα πρόβλημα -έστω προ cc- με καμία κάρτα Ελληνικής τράπεζας. Ούτε άλλωστε με τη Leupay, ούτε -αυτή δεν την έχω δοκιμάσει αρκετά- με τη N26 που είναι παρόμοιες υπηρεσίες και "φρέσκες" σαν τη Revolut. Με τη Revolut όμως και συναντάται σε μεγάλο ποσοστό πλέον πρόβλημα και το δηλώνει ευθέως και η ίδια ότι υπάρχει. Άρα;

Υ.Γ. Και πραγματικά θα ήθελα να μου λύσεις την απορία που έχω με τον ισχυρισμό σου ότι δεν είναι τεχνικό το πρόβλημα: ποιός ο λόγος να "έκαναν πάρτυ" οι τράπεζες όπως υποστηρίζεις αν έκλεινε το Paypal και γιατί να δημιουργούν επίτηδες εμπόδια στη χρήση των καρτών τους με αυτό; Τις προμήθείες τους δεν τις παίρνουν ακόμα και αν μεσολαβεί το Paypal; Υπάρχει πολύς κόσμος ο οποίος παίρνει τις κάρτες τους μόνο και μόνο για να τις χρησιμοποιεί στο Paypal.  Υπάρχει κανένας λόγος να προτιμούν να χάσουν και αυτούς τους πελάτες;

Δημοσ.

100η, 200η, 300η φορά έχει αναφερθεί εδώ στο θέμα -ως αναμετάδοση της επίσημης δήλωσης της Revolut- ότι δεν συνεργάζεται με το paypal. Και δεν χρειάζεται να επανερχόμαστε συνεχώς για τον καθένα που "βλέπει φως και μπαίνει" και αρχίζει να παραπονιέται χωρίς να ρίξει έστω μια ματιά στο topic. Αυτό εννοούσα.

Όσο για το άλλο που λες, θα πρέπει να δω ανακοίνωση ότι δεν είναι συμβατές με το paypal και όχι ότι είναι. Πράγμα το οποίο δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Εσύ μπορεί να έχεις "εσωτερική" πληροφόρηση ίσως, από την άλλη όμως επίσημα δεν ανακοίνωσε ποτέ καμία Ελληνική τράπεζα "μη χρησιμοποιείτε τις κάρτες μας στο Paypal". Και προσωπικά δεν έχω συναντήσει και ποτέ κανένα πρόβλημα -έστω προ cc- με καμία κάρτα Ελληνικής τράπεζας. Ούτε άλλωστε με τη Leupay, ούτε -αυτή δεν την έχω δοκιμάσει αρκετά- με τη N26 που είναι παρόμοιες υπηρεσίες και "φρέσκες" σαν τη Revolut. Με τη Revolut όμως και συναντάται σε μεγάλο ποσοστό πλέον πρόβλημα και το δηλώνει ευθέως και η ίδια ότι υπάρχει. Άρα;

Υ.Γ. Και πραγματικά θα ήθελα να μου λύσεις την απορία που έχω με τον ισχυρισμό σου ότι δεν είναι τεχνικό το πρόβλημα: ποιός ο λόγος να "έκαναν πάρτυ" οι τράπεζες όπως υποστηρίζεις αν έκλεινε το Paypal και γιατί να δημιουργούν επίτηδες εμπόδια στη χρήση των καρτών τους με αυτό; Τις προμήθείες τους δεν τις παίρνουν ακόμα και αν μεσολαβεί το Paypal; Υπάρχει πολύς κόσμος ο οποίος παίρνει τις κάρτες τους μόνο και μόνο για να τις χρησιμοποιεί στο Paypal. Υπάρχει κανένας λόγος να προτιμούν να χάσουν και αυτούς τους πελάτες;

Έχω δουλέψει σε τρεις τράπεζες αγαπητέ οπότε μπορώ να γνωρίζω ότι αυτά που λέω είναι ορθά... Τώρα πλέον ασχολούμενος με αλλο τελείως κλάδο.

-2011 στελνανε τον κόσμο στο κατάστημα για να πάρει τον 4ψηφιο κωδικό της ενεργοποίησης ούτε ίντερνετ μπανκινκ ούτε τηλεφωνο ούτε στο ΑΤΜ... Δεν ξέρω αν ειχατε τόσο παλιά κάνει ενεργοποίηση...

Το γιατί θα κάνουν παρτυ οι τράπεζες...?

Άλλο τιμολογιο 2% έχει ο εμπορακος, άλλο τα σούπερ μάρκετ 0.5% και άλλο η PayPal... Σε αφήνω να φανταστεις ποσά μηδενικά έχει μετά την υποδιαστολή...

Αν οι τράπεζες έκαναν απευθείας τις χρεώσεις ,θα ήταν χαράς ευαγγέλιο για αυτες

Όσο ότι χρειάζεται επισημη ανακοίνωση ότι η τάδε κάρτα δεν είναι συμβατή με την pp και δεν πείθεται με το ότι δεν λέει καμμία ότι είναι επίσημα συμβατή... είναι σαν ζητάς από κρουασάν να γράφει απέξω ότι παχαινει...

"Δεν γράφει ότι παχαινει ,αρα είναι διαιτης"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...